Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-31, 21:38   #4621
Kitka:)
CABIN CREW

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Caate o dziękuję bardzo za podanie pełnych nazw tych produktów Mi akurat sylikon w odżywce b/s czy serum nie szkodzi loczki nie są obciążone a ujarzmione

Dziewczynki co sądzicie o tych rzeczach? (kliknęłam sobie, już tak wiosennie )
bardzo fajne zakupy na all zamawiałaś???

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
super zakupki
wczoraj ogladalam te baleriny z h&mu i nie moglam sie zdecydowac czy pudrowe czy takie koralowe ale chyba pojade po te koralowe

zapomnialam Wam wczoraj powiedziec, jechalam z Tztem na zakupy, po drodze powiedzial ze gdzies mnie zabierze i... pojechalismy do sopotu na spacerek zaskoczyl mnie bardzo
ale masz super TŻ

caate to dużo ćwiczyłaś... ja pewnie nie bede miała tyle czasu... a chciałabym taką figure....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 21:45   #4622
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
bardzo fajne zakupy na all zamawiałaś???

ale masz super TŻ

caate to dużo ćwiczyłaś... ja pewnie nie bede miała tyle czasu... a chciałabym taką figure....
dziękuje tak na all, od użytkownika ModoMania

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 21:50   #4623
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc, troche nadrobilam ale niestety nie udalo mi sie wszystkiego.

E.J. - ojej, a co sie stalo z TZ? Nie smutaj sie

Kitka - ta druga paletka jest super, tez mam fraulein 38 tylko mnie zastanawia czemu sprzedawca nie napisal na aukcji jaka to firma? Moze to podroba? Ja kupowalam na ebay i moge Ci ja smialo polecic, jest swietna, mocno napigmentowana i trwala. Mam tez pedzle tej firmy i jak dla mnie, poczatkujace w zabawie z pedzlami sa swietne

Aaaaa Kitka i Caate - do do grzebyka i szczoteczki to sie zgodze ze sa bezuzyteczne ale ja np bez spiralki sobie malowania rzes nie wyobrazam, nic a nic, wczesniej uzywalam starej szczoteczki od tuszu a teraz mam spiralke sliczna od kompletu, uzywam jej codziennie.

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
mi by steper do biegania sie przydal, to taki co sie za kijki rekami trzyma i nogi sie ruszaja rownoczesnie i lawka na bruszki nic wiecej nie potrzebuje, a pilates aaaaaa
ale napewno tez bym czasu nie znalazla ani sily
Mowisz moze o orbitreku??
Kupilimsy sobie z TZ razem na mikolaja i jest super Elektro - magnetyczny, z roznymi programami itd.

Tylko zeby jeszcze mi sie tak chcialo na nim cwiczyc, jak na razie stoi i go podziwiam z kanapy

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
Jezuu ale Wam zazdroszczę dziewczyny takiego konkretnego spamowania nie moge się doczekać kiedy zabiorę się za siebie w końcu

a tak w ogóle to witam, chociaż pewnie już śpicie
Hej, przeciez mozesz robic mase rzeczy - dbac o wlosy, rozne maseczki, kuracje wzmacniajace itd.
Dbac o twarz - peelingi, maseczki, kremy, platki pod oczy...

Tylko uwaga na wit. A

Cialo - peelingi niekawowe ale jak raz na jakis czas zrobisz kawowy to sie nic nie stanie, masaz syrenka, balsamy natluszczajace, nawilzajace, oliwki p/rozstepom, kremy i masaze piersi, do wyboru do koloru.

Dbanie o dlonie.
Masz maaaase mozliwosci, korzystaj poki masz wiecej czasu zanim synek sie pojawi na swiecie

marthaaa
- fantastyczne rzesy, fantastyczna fryzura, cala jestes fantastyczna Ale na zdjeciu wygladasz powazniej niz na swoj wiek

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
z tych zamszowych były czarne też chciałam je wziąć ale w koncu wygrał brąz, pod torebkę
były jeszcze takie zwykłe za 39 zł http://files.hm.com/media/products/A...90_17_3202.jpg w wieeeelu kolorach oraz w panterkę i takie http://www.we-dwoje.pl/files/Image/g...we_dwoje_3.jpg
Ogladalam te czarno - biale co sa na linku z ich dwoje - i to juz dawno bo we wrzesniu. Nawet przymierzylam i chcialam kupic ale wszystkie pary byly z jakimis bledami, chodzi mi o to ze z przodu gdzie jest marszczony ten material to byly krzywe, albo niedokladnie zeszyte albo material sterczal gdzies z boku albo fatalnie sie te faldki i zakladki ukladaly, a szkoda bo chcialam je bardzo kupic

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
Snow, weszłam na Twój blog i myślałam, że się popłaczę widząc zdjęcie tego psa
Ja sie poplakalam. Na allegro mozna kupic cegielke za jedyne 5 zl - w zamian dostanie sie zdjecie pieska Kubusia po zakonczeniu leczenia

Kupcie jak ktos moze, juz wiele osob o to poprosilam, 5 zl to nie majatek a razem pomozemy wiecej

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
Snake Oil.
mam już go dość
hm ze względu na skład, pojemność i działanie- bez rewolucji,
ale jest ok
Tez go mam dosc

Cytat:
niektore charaktery po prostu nigdy sie niedogadaja, niestety...

co do mojej dojrzalosci, wyjscia nie mialam, nie chcialabyc gorsza od kolezanek, to opiekowalam sie dziecmi, od 16roku jako hostessa, pozniej troche modeling i tak sie toczylo, pozniej praca w gazecie na wakacje, jako kelnerka, sprzatanie w domach, pomoc w ogrodku no wszystko co sie dalo, ale nie czuje sie z tym super, zmarnowalam swjo okres gdzie dziewczyny spotykaly sie na pogaduszki i bardzo mi tego brakuje, ja musialam nagle zarobic na siebie, zeby im dorownac, a do poziomu rozmowy ich i ich problemow to potrzebowalam duzo wysilku, patrzac na ich flustracje i problemy jakie chcialabym miec. takie dorastanie wybylo we mnie jedna wade, gdzie musze miec wszystko poukladane, przeanalizowane na co mnie stac, przez co nie kupuje nic z zachwytu, tylko z rozsadku, bo wiem ze dzis mam kase, a jutro juz nie i nie wiem kiedy zarobie. ciezko tak jest, to takie stresujace, niby mozesz sobie na cos pozwolic, ale nie jestes szczesliwa do konca gdy cos kupisz, bo wiesz, ze w przyszlymmiesiacu moze Ci na cos zabraknac i moglas tego nie kupowac, bo bys sie obyla...
np. tak mam z moim zakupem wczorajszego podkladu. wiem, ze moje myslenie jest straszne, ale ciezko mi przestawic sie, bo boje sie, ze sie zgubie dopiero
Podziwiam Cie, naprawde, masz niesamowicie silny charakter

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Eh, nikt mi nie chce pomóc i kupić mi Lorysa Kasę bym przelewem wysłała
Ja bym Ci kupila ale sama mam do auchana tak daleko ze jestem tam raz na rok moze

Alessandra - Trzymam kciuki zeby Cie szef puscil

xhankax - Ty masz 29 lat? A ja dawalam Ci hmm, no trooooche mniej

A co do sukienki to sie nie przejmuj, jak ja sobie teraz pomysle co ja mialam na sobie na swojej studniowce to normalnie powinnam torbe na glowe zalozyc ze wstydu

Wiec pokazuj, na pewno slicznie wygladalas

Loluska - pieknie wygladalas, bardzo mi sie podoba jak mialas podkreslone oczy

A co do lokow - to ja mam akurat tak ze jak chce wyprostowac to TZ i znajomi ze nieeeeeee, ze to grzech prostowac loki itd

A co do klubow - teraz rzaaaadko bywam ale jak swego czasu wiecej chodzilam (boze, starzeje sie ) to wszyscy sie mnie pytali ile u fryzjera siedzialam a jak mowilam ze to moje i po prostu je umylam i wysuszylam tylko, popsikalam lakierem to sie pukali w glowe ze sciemniam

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Też miałaś prawo, ale nie trzeba się przecież od razu denerwowaćCo do pracy, napisałam, że raz miałam co do roboty, a raz nie. W US jest tak, że jest okres oddawania zeznań i wtedy najwięcej się pracuje. Taka jest ta praca. Po tym okresie już nie ma takiego sajgonu i bywały takie dnie, że się nudziłam.
A co do linex forte to Ty mnie nie zrozumiałaś. Kobiety się pytałam (i nawet napisałam to w poście) ile godzin się bierze przed lub po antybiotyku, bo na ulotce tego ne pisze. A ona się spierała ze mną, że to jest tam napisane. Więc ty też się nie kłóć ze mną.
Zresztą to i tak nie ma sensu, bo to nie rozmowy na ten wątek, wiec kończe temat i tę głupią sprzeczke.
Co do linex forte - rany, przeciez Ci napisalam wyraznie ze nie wiem jaki antybiotyk bierzesz.

Wiec krok po kroku - sprawdzasz jak masz brac antybiotyk - jak przed posilkiem to to go lykasz odpowiednia ilosc czasu przed, jesz sniadanie, w polowie lykasz linex, konczysz sniadanie. Analogicznie z kolacja - bo zakladam ze mialas antybiotyk 2 razy na dobe.

W polowie obiadu lykasz tylko linex.

Jak masz brac antybiotyk po posilku to jak wyzej tylko ze go lykasz po. Jak w trakcie to w trakcie.

Co tu jest niezrozumialego?? Linex sie lyka zawsze w trakcie posilku i tak tez pisze w ulotce a antybiotyk tak jak on ma w ulotce.

Wiesz, 90% pacjentow rozumie to, te 10 co nie to zwykle osoby ktore przychodza z kims do gabinetu wiec moze Ty tez idz nastepnym razem z mama albo TZ skoro nie rozumiesz co sie do Ciebie mowi a potem masz pretensje? Jasniej sie juz nie da.

A co do stazu - uuuu to teraz poplynelas. Wiesz po co jest staz?
Zeby sie czegos nauczyc. Ja tez podczas stazu mialam czas kiedy nic nie musialam robic, moi znajomi rowniez. I nie siedzielismy na necie tylko sie doksztalcalismy, czytalismy podreczniki, fachowe pisma.

Ty sie idziesz tam uczyc zeby Ci sie to przydalo w przyszlej pracy i na to tez ida pieniadze podatnikow - nie zebys czytala wizaz tylko adekwatnie co do tematu stazu spozytkowala ten czas.

I w takim razie ja tez sie poskarze:
Zmienielam urzad skarbowy bo zmienilam miejsce zameldowania i chcialam wypelnic stosowny do tego formularz. Wypelnilam, poprosilam pania by zerknela czy wszystko oki poniewaz ja sie na tym nie znam, proste
Dziewczyna zerknela, wszytko oki fajnie pieknie. Za jakis miesiac dostaje awizo ze list polecony za potwierdzeniem odbioru. Mysle sobie co za powazna sprawa.
Ide na poczte, stoje w kolejce prawie godzine. Nastepnego dnia pedzie na zlamanie karku do urzedu skarbowego. I co sie okazalo?
Ze moj formularz nie byl jednak poprawnie wypelniony, czegos tam brakowalo.

Pytam sie pani ktora tym razem mnie obslugiwala o co chodzi, ze wczesniej pani mi sprawdzala czy dobrze. A ona na to - ale to byla pani na stazu, mogla sie pomyslic.

Ja - a nie mogla sie spytac kogos z bardziej doswiadczonych, chyba po to tu jest na stazu, jak sie czegos nie wie to sie pyta a ja teraz przez jej nie tyle nikompetencje a chyba lenistwo zeby odejsc od okienka stracilam tylko niepotrzebnie czas.

Pani - yhym, yyy, no tak, ma pani racje.

Wiec widzisz, ja tez sie moge do ze tak powiem urzednikow panstwowych przyczepic.

Teraz mnie mozecie zlinczowac, ale takie a nie inne zdanie mam na temat stazu - on jest do nauki bo za to sie placi, wszyscy za to placimy.

Dobranoc
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 21:56   #4624
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Kitka i co do mojej figury, nie jest fajna do ubierania, pupe mam wystajaca, nogi srednio szczuple, talie za waska i wszystkie bluzki mi odstaja, cycki nie duze, jestem niska i zawsze cos mi gdzies odstaje, szczegolnie w tali i w pasie... tak zle i tak niedobrze
Ja osobiście widzę szczupłe nogi u Ciebie

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 21:59   #4625
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
a co do ciuszków dzięki body to dla mnie nowość ale tak sobie myślę, że do rurek może fajnie wyglądać a kolor pomarańczowo-koralowy ponoć ma być hitem w każdym razie za 19zł przeboleję

dziękuję
Bardzo kochany Twój TŻ
Ja też dumałam nad tymi koralowymi balerinkami jak ostatnio byłam ale w końcu wzięłam kawowe a w pudrowych to zakochana jestem aż szkoda będzie mi je nosić
mi tez sie bardzo pudrowe podobaly ale boje sie ze raz dwa sie pobrudzą kupie koralowe

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 22:07   #4626
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Talullah, bo twoje loki to grzech prostowac, ty masz je takie zbite, zywe, geste, grube

powiedz mi, doszedl juz ten zestaw z himalaya? jak sie sprawuje(jezeli go juz uzywalas), bo zastanawiam sie nad kupnem olejku i nie moge sie zdecydowwac cos czy brac czy nie...

co do pracy, fakt po to sa te staze, zeby sie czlowiek nauczyl, jak skonczy staz to kogo bedzie pytac? juz wina poleci na niego...
ja tego bardzo nie lubie, osoba uczuca sei powinna byc pod nadzorem, bo sie uczy, ktos jej musi wytlumaczyc i nie moze robic bledow, bo jak tak zrobila blad wszystkim po kolei, to sama daje dodatkowa robote pracownika i koszty za wysylanie listow itp, czas ludzi poswiecony, czegos takiego nie powinno byc... dla mnie taka osoba, powinna odpowiadac jak normalny pracownik, niewazne ze sie uczy, przeciez ktos nad nia 'czuwa', a ludzie nie maja czasu na nauke innych, niestety taka jest prawda..

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ja osobiście widzę szczupłe nogi u Ciebie
ale krotkie i mam takie kolana dziwne, niektore dziewczyny maja takie zgrabne, szczuplutkie, ze tak fajnie im widac te kosci na kolanie Kitka chyba tak ma i Soph. wiem, ze nie powinnam narzekac, ale ja sie juz chyba maruda urodzilam ale ciesze sie, ze nie mam np.grubych lydek i ogolnie jakis koslawych nog
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 22:11   #4627
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
mi tez sie bardzo pudrowe podobaly ale boje sie ze raz dwa sie pobrudzą kupie koralowe
noo też są śliczne Ale wygodne są nie? Takie mięciutkie

Dbam o siebie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-31, 22:13   #4628
marthaaa
Raczkowanie

Talullah, dziękuję Miło mi to słyszeć A że poważnie wyglądam to wieem... Zawsze mi dają przynajmniej te 19-20 lat.

Cytat:
ciuszki ladne, aczkolwiek to body cos mi nie podchodzi

ale zazdroszcze, ferie, ja nie mam niczego takiego
W moim wieku też miałaś

Snow, ja również uważam , że ta sukienka/tunika fajna, natomiast body - nie wiem, czy bym się przekonała, ciekawe jak to leży Ale kolor modny na pewno

Cytat:

Ja nie mam samozaparcia Też bym chciała taką figurę i zgadzam się z Kobietąsukcesu, że grubych nóg to Caate nie masz Ja za to mam grube łydki i nieładne kolana pełne blizn po wypadkach na motorach Tak to jest, jak się jest córeczką tatusia, która miała być chłopcem...

Buahhot, ależ masz sympatycznego TŻta pozazdrościć

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 22:16   #4629
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
noo też są śliczne Ale wygodne są nie? Takie mięciutkie
baardzo wygodne tym bardziej je wezmę

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Talullah, dziękuję Miło mi to słyszeć A że poważnie wyglądam to wieem... Zawsze mi dają przynajmniej te 19-20 lat.

W moim wieku też miałaś

Snow, ja również uważam , że ta sukienka/tunika fajna, natomiast body - nie wiem, czy bym się przekonała, ciekawe jak to leży Ale kolor modny na pewno

Ja nie mam samozaparcia Też bym chciała taką figurę i zgadzam się z Kobietąsukcesu, że grubych nóg to Caate nie masz Ja za to mam grube łydki i nieładne kolana pełne blizn po wypadkach na motorach Tak to jest, jak się jest córeczką tatusia, która miała być chłopcem...

oj tak, zaskoczyl mnie przeogromnie

Stary 2011-01-31, 22:19   #4630
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

W moim wieku też miałaś

ja tez powinnam byc chlopakiem ja krany, toalete, poloze kafelki,plytki, zakituje cos, oo i fugi potrafie robic i gipsowac sciany i robic jakies wzorki na nich
cale szczescie, ze nie mam skory takiej do blizn, nieraz mialam powazna rane, nawet rana szarpana przez psa, zagoila se tak, ze sladu nie ma, a moja kolezanka jak lekko sie skaleczy, to juz ma blizne

Ty jestes wysoka, wiec dobrze, ze patykow nie masz

ide spac, dobranoc
Stary 2011-01-31, 22:19   #4631
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:

W moim wieku też miałaś

dziękuję za opinię sama jestem ciekawa jak to leży

Dbam o siebie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-31, 22:22   #4632
marthaaa
Raczkowanie

Cytat:
ja tez powinnam byc chlopakiem ja krany, toalete, poloze kafelki,plytki, zakituje cos, oo i fugi potrafie robic i gipsowac sciany i robic jakies wzorki na nich
cale szczescie, ze nie mam skory takiej do blizn, nieraz mialam powazna rane, nawet rana szarpana przez psa, zagoila se tak, ze sladu nie ma, a moja kolezanka jak lekko sie skaleczy, to juz ma blizne

Ty jestes wysoka, wiec dobrze, ze patykow nie masz

ide spac, dobranoc
Zaskakujesz mnie Właśnie szczupłe nóżki są fajne ... Ale cóż, nie zmienię tego Ja właśnie mam siniaka po lekkim uderzeniu i blizny po poważniejszych urazach, które nie znikną już, niestety.

Snow
, zademonstrujesz nam na sobie

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 22:26   #4633
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Zaskakujesz mnie Właśnie szczupłe nóżki są fajne ... Ale cóż, nie zmienię tego Ja właśnie mam siniaka po lekkim uderzeniu i blizny po poważniejszych urazach, które nie znikną już, niestety.

Snow
, zademonstrujesz nam na sobie
hahaha dobrze dobrze niech będzie

uciekam spać, dobranoc

Dbam o siebie

Stary 2011-02-01, 08:00   #4634
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

dziendobry

kitka no widzisz przejdzie mu i bedzie tak jak bylo zobaczysz

agusiownik super sweterek taki sliczny rozowy kocham takie

marthaaa zdrowiej kochana

Snow masz racje tez tak zrobie,najpierw pojde rozjasnic jak najwiecej tez czekolady a pozniej zrobie za jakis czas farba,nie potrezbnie papralam ta czekolada teraz no ale coz .....ja zawsze musze cos odstawic teraz wiem ze wole sam blond

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Caate o dziękuję bardzo za podanie pełnych nazw tych produktów Mi akurat sylikon w odżywce b/s czy serum nie szkodzi loczki nie są obciążone a ujarzmione

ale sliczne

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

dziewczyny moj Tż tez mi zrobil dzisiaj niespodzianke jak wychodzil do pracy rano budze sie ide do kuchni a tutaj karteczka na stole a tam napisane: buziaczek dla Ciebie kochanie na dziendobry, Kocham Cie ***
nigdy mi karteczek nie zostawial jak cos to zawsze ja ale to juz dawno a tutaj teraz on z zaskoczenia
Stary 2011-02-01, 09:20   #4635
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Kitka - ta druga paletka jest super, tez mam fraulein 38 tylko mnie zastanawia czemu sprzedawca nie napisal na aukcji jaka to firma? Moze to podroba? Ja kupowalam na ebay i moge Ci ja smialo polecic, jest swietna, mocno napigmentowana i trwala. Mam tez pedzle tej firmy i jak dla mnie, poczatkujace w zabawie z pedzlami sa swietne

Aaaaa Kitka i Caate - do do grzebyka i szczoteczki to sie zgodze ze sa bezuzyteczne ale ja np bez spiralki sobie malowania rzes nie wyobrazam, nic a nic, wczesniej uzywalam starej szczoteczki od tuszu a teraz mam spiralke sliczna od kompletu, uzywam jej codziennie.
właśnie to mnie ciekawiło, czy cienie są mocno napigmentowane... bo na takich mi zależało... napisze może do sprzedającego i zapytam jaka to firma....
co do pędzli- mi się spiralka przyda do nakładania oleju rycynowego na rzęsy
zazdroszczę orbitreku... chociaż podejrzewam że jak już bym go miała to... by służył jako wiszak na ubrania.... kurczę, mam tak że jak już mam karnet na siłownię to chodzę bo inaczej mam wyrzuty że wydałam niepotrzebnie pieniądze... ale jakbym miałą już coś na stałe w domu... to pewnie gorzej by było z tym ćwiczeniem... ale od piatku wracam do hula hop

Cytat:
ale krotkie i mam takie kolana dziwne, niektore dziewczyny maja takie zgrabne, szczuplutkie, ze tak fajnie im widac te kosci na kolanie Kitka chyba tak ma i Soph. wiem, ze nie powinnam narzekac, ale ja sie juz chyba maruda urodzilam ale ciesze sie, ze nie mam np.grubych lydek i ogolnie jakis koslawych nog
no widzisz- a ja mam grube łydki... ogólnie mi bardzo szybko "wychodzą " mięśnie jak zaczynam regularnie ćwiczyć... i wkurza mnie to ...szczególnie te łydki - mam bardzo umięśnione i niestety nie zrzucę tego (kiedyś poważnie chorowałam na kolana i musiałam robić specjalne ćwiczenia i przez to mi się tak mięsnie rozbudowały.... )

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
dziendobry

kitka no widzisz przejdzie mu i bedzie tak jak bylo zobaczysz

[/COLOR]dziewczyny moj Tż tez mi zrobil dzisiaj niespodzianke jak wychodzil do pracy rano budze sie ide do kuchni a tutaj karteczka na stole a tam napisane: buziaczek dla Ciebie kochanie na dziendobry, Kocham Cie ***
nigdy mi karteczek nie zostawial jak cos to zawsze ja ale to juz dawno a tutaj teraz on z zaskoczenia
ale rewelacyjna niespodzianka od TŻ...
i cieszę się że w nas wierzysz....

niedawno wstałam, właśnie umyłam włosy , położyłam odżywkę joanna naturia len i rumianek bez spłukiwania...zobaczymy czy się sprawdzi....
w ogółe to wielbię olej rycynowy- dla mnie jest o niebo lepszy niż kokosowy.... muszęsobie kupić buteleczkę żeby w wawie też mieć bo na razie mam tylko u rodziców... no i w piątek zamierzam pojechać w końcu po amlę.... dziś zaczynam też wcierać mgiełkę radicala w skalp bo pisałyscie że wam przyspiesza porost.... w używała któraś z was jantaru??? bo nie wiem czy szukać go po sklepach....
projekt denko zrealizowałam no i w końcu mogę sobie kupić jakieś rzeczy do włosów więc mam zamiar w weekend na coś fajnego zapolować...

zastanawiam się nad kupnem ampułek radical.... są w sporej promocji w SP... i niewiem czy warto...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-01, 09:55   #4636
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej

Cytat:
ahhh niedawno wrocilam, zaliczylam egzamin na 4,5 dziekuje dziewczyny za kciuki
Gratuluję

Caate ślicznie wyglądasz w lokach

Normalnie przez Ciebie Caate czuje się jak ohydny pasztet

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
Fajne, sweterek też

Kitka świetnie, że jest już lepiej z K

Marthaaa super, że zakupy udane I duuużo zdrowia

snow ciekawe ciuszki tak wiosną powiało

buahhot miło ze strony Tz o taki romantyczny gest jak spacer

Talullah w sumie nic takiego się nie stało, tylko ja mówiłam o czymś Tż a on mnie nie słuchał na spacerze zajmował się puszkami, butelkami a nie tym ważnym co mu mówiłam

Cytat:
Ja za to mam grube łydki i nieładne kolana pełne blizn po wypadkach na motorach Tak to jest, jak się jest córeczką tatusia, która miała być chłopcem...
Też miałam byc chłopcem Z tatą w dobrych momentach chodziłam na mecze, uczył mnie grać w piłkę nożną ect.

blondyneczka
jak miło ze strony męża

Dziewczyny co kupujecie Tż na walentynki?? bo nie mam pomysłu

Lece umyć włosy, ubrać się i jeszcze posprzątać pokój bo na 13 do pracy a potem na noc Tż przyjeżdża

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 09:58   #4637
Elvii
Zadomowienie

Dzisiaj miałam jechać do mojego Tż-a ale muszę się uczyć dzisiaj chyba cały dzień będę rypała bo muszę sie nauczyć na pamięć całych 26 stron A4 no nic, jak mus to mus...

Przyszły mi moje ciuszki z allegro, kupiłam sobie kilka rzeczy w naturze a stepper jest w drodze
no ale to później pokaże Wam jutro porobię fotki
Miłego dnia!

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 10:05   #4638
buahhot
Marcelover ♥♥♥

czeesc

E.J. jeszcze nie wiem co kupie Tztowi, mysle ze zrobie jakas fajna kolacje, nie mam pomyslu na prezent

A co do tego spaceru w Sopocie to zapomnialam dodac, ze tam sie poznalismy z Tztem

Stary 2011-02-01, 10:13   #4639
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:

śliczne podaj linka

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-01, 10:21   #4640
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
czeesc

E.J. jeszcze nie wiem co kupie Tztowi, mysle ze zrobie jakas fajna kolacje, nie mam pomyslu na prezent

A co do tego spaceru w Sopocie to zapomnialam dodac, ze tam sie poznalismy z Tztem
Aha

Ja myślę nad bokserkami, słodyczami i .... na tym moja innowacja się kończy

Miłego dnia Laseczki

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 10:22   #4641
CABIN CREW

właśnie maluję pazurki na czerwono... oczywiście robię wszystko byle tylko się nie uczyć...

ZALATANA......
Stary 2011-02-01, 10:25   #4642
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
właśnie maluję pazurki na czerwono... oczywiście robię wszystko byle tylko się nie uczyć...
haha skad ja to znam ja tez dzis musze sie uczyc, w czwartek mam ostatni egzamin...

Stary 2011-02-01, 10:25   #4643
CABIN CREW

http://allegro.pl/alle-zegarek-jelly...420120689.html

co sadzicie?? myślałam o białym...

ZALATANA......

REKLAMA
Stary 2011-02-01, 10:26   #4644
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Hej

Gratuluję

Caate ślicznie wyglądasz w lokach

Normalnie przez Ciebie Caate czuje się jak ohydny pasztet

Fajne, sweterek też

Kitka świetnie, że jest już lepiej z K

Marthaaa super, że zakupy udane I duuużo zdrowia

snow ciekawe ciuszki tak wiosną powiało

buahhot miło ze strony Tz o taki romantyczny gest jak spacer

Talullah w sumie nic takiego się nie stało, tylko ja mówiłam o czymś Tż a on mnie nie słuchał na spacerze zajmował się puszkami, butelkami a nie tym ważnym co mu mówiłam

Też miałam byc chłopcem Z tatą w dobrych momentach chodziłam na mecze, uczył mnie grać w piłkę nożną ect.

blondyneczka
jak miło ze strony męża

Dziewczyny co kupujecie Tż na walentynki?? bo nie mam pomysłu

Lece umyć włosy, ubrać się i jeszcze posprzątać pokój bo na 13 do pracy a potem na noc Tż przyjeżdża
dziekuje

nie mow tak nigdy o sobie...

chociaz ja dzisiaj tez mam podly dzien, tyle juz sie z TZtem nie widzialam, juz wytrzymac nie moge, mam glupie mysli, zle po prostu bez niego, a on nie ma czasu sie spotkac, no jakby chcial to by mial... bo w week uczyl sie od 15, a rano by bylo dla mnie, ale ok, wyspac sie musi, ja mam teraz ciezki week, mam organizacje wystawy swoich prac i on oczywiscie zapomnial, zapewne nawet nie przyjdzie, czuje sie naprawde do niczego...

a jeszcze Wy o walentynkach, my nie obchodzimy tego swieta, bo TZ uwaza, ze codziennie okazuje mi milosc (wlasnie widze), wczesniej sa moje urodziny i po prostu zyc mi sie nie chce, lezalam w nocy i spac nie moglam, tak mnie to wszystko meczy, a nie mam jak tego zmienic, bo to sa moje zachcianki przeciez..

ja na walentynki chetnie bym poszla do kina/na spacer/jakis deser/albo w domu ogladac film, zrobic jakas kolacje/deser i przytulac sie i mowic jak sie kocha, oklepane ale ja tak lubie, bo znowu jak sobie pomysle, kiedy uslyszalam, ze mnie kocha to bylo w tamtym roku, ehh nie zmienie faceta..
Cytat:
właśnie to mnie ciekawiło, czy cienie są mocno napigmentowane... bo na takich mi zależało... napisze może do sprzedającego i zapytam jaka to firma....
zazdroszczę orbitreku... chociaż podejrzewam że jak już bym go miała to... by służył jako wiszak na ubrania.... kurczę, mam tak że jak już mam karnet na siłownię to chodzę bo inaczej mam wyrzuty że wydałam niepotrzebnie pieniądze... ale jakbym miałą już coś na stałe w domu... to pewnie gorzej by było z tym ćwiczeniem... ale od piatku wracam do hula hop

no widzisz- a ja mam grube łydki... ogólnie mi bardzo szybko "wychodzą " mięśnie jak zaczynam regularnie ćwiczyć... i wkurza mnie to ...szczególnie te łydki - mam bardzo umięśnione i niestety nie zrzucę tego (kiedyś poważnie chorowałam na kolana i musiałam robić specjalne ćwiczenia i przez to mi się tak mięsnie rozbudowały.... )

ale rewelacyjna niespodzianka od TŻ...
i cieszę się że w nas wierzysz....

niedawno wstałam, właśnie umyłam włosy , położyłam odżywkę joanna naturia len i rumianek bez spłukiwania...zobaczymy czy się sprawdzi....
w ogółe to wielbię olej rycynowy- dla mnie jest o niebo lepszy niż kokosowy.... muszęsobie kupić buteleczkę żeby w wawie też mieć bo na razie mam tylko u rodziców... no i w piątek zamierzam pojechać w końcu po amlę.... dziś zaczynam też wcierać mgiełkę radicala w skalp bo pisałyscie że wam przyspiesza porost.... w używała któraś z was jantaru??? bo nie wiem czy szukać go po sklepach....
projekt denko zrealizowałam no i w końcu mogę sobie kupić jakieś rzeczy do włosów więc mam zamiar w weekend na coś fajnego zapolować...

zastanawiam się nad kupnem ampułek radical.... są w sporej promocji w SP... i niewiem czy warto...
ladne masz z ksztaltu, zgrabne nozki i kolana wlasnie sliczne
mi tez miesnie szybko wyskakuja, szczegolnie na pupie i udach
nie podoba mi sie to, dobrze ze na brzuchu mam jaknapne tylko, to taki zarys jest.

mgielki z radicala nie uzywalam, rozne sa opinie, uzywam natomiast ampulek 3dzien, to o efektach nie powiem, ale wiem, ze rozchodza sie bardzo szybko, bo jak ja kupowalam to 2inne kobiety tez i zostalo z jakis 8sztuk, bylam wczoraj i juz nic nie bylo. mi stara wersja pomagala, mam nadzieje ze nowa tez, ciezko mi Ci doradzic jantar kiedys uzywalam cos do polewana na skalp, to wzrostu nie przyspieszyl, ale mialam w miare duzo nowych wloskow, jednak mi przetluszczal wlosy.

ja musze nafte kupic, nigdy nie mialam i vatike
Stary 2011-02-01, 10:36   #4645
agusiownik
Zakorzenienie

ja też jeszcze nie wiem co kupić Tż na walentynki

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
http://allegro.pl/alle-zegarek-jelly...420120689.html

co sadzicie?? myślałam o białym...
ładny, ale nie w moim stylu

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 10:45   #4646
CABIN CREW

Cytat:
dziekuje

nie mow tak nigdy o sobie...

chociaz ja dzisiaj tez mam podly dzien, tyle juz sie z TZtem nie widzialam, juz wytrzymac nie moge, mam glupie mysli, zle po prostu bez niego, a on nie ma czasu sie spotkac, no jakby chcial to by mial... bo w week uczyl sie od 15, a rano by bylo dla mnie, ale ok, wyspac sie musi, ja mam teraz ciezki week, mam organizacje wystawy swoich prac i on oczywiscie zapomnial, zapewne nawet nie przyjdzie, czuje sie naprawde do niczego...

a jeszcze Wy o walentynkach, my nie obchodzimy tego swieta, bo TZ uwaza, ze codziennie okazuje mi milosc (wlasnie widze), wczesniej sa moje urodziny i po prostu zyc mi sie nie chce, lezalam w nocy i spac nie moglam, tak mnie to wszystko meczy, a nie mam jak tego zmienic, bo to sa moje zachcianki przeciez..

ja na walentynki chetnie bym poszla do kina/na spacer/jakis deser/albo w domu ogladac film, zrobic jakas kolacje/deser i przytulac sie i mowic jak sie kocha, oklepane ale ja tak lubie, bo znowu jak sobie pomysle, kiedy uslyszalam, ze mnie kocha to bylo w tamtym roku, ehh nie zmienie faceta..

ladne masz z ksztaltu, zgrabne nozki i kolana wlasnie sliczne
mi tez miesnie szybko wyskakuja, szczegolnie na pupie i udach
nie podoba mi sie to, dobrze ze na brzuchu mam jaknapne tylko, to taki zarys jest.

mgielki z radicala nie uzywalam, rozne sa opinie, uzywam natomiast ampulek 3dzien, to o efektach nie powiem, ale wiem, ze rozchodza sie bardzo szybko, bo jak ja kupowalam to 2inne kobiety tez i zostalo z jakis 8sztuk, bylam wczoraj i juz nic nie bylo. mi stara wersja pomagala, mam nadzieje ze nowa tez, ciezko mi Ci doradzic jantar kiedys uzywalam cos do polewana na skalp, to wzrostu nie przyspieszyl, ale mialam w miare duzo nowych wloskow, jednak mi przetluszczal wlosy.

ja musze nafte kupic, nigdy nie mialam i vatike
widzisz chłopy tak mają że jednak nie tęsknią i nie przeżywają tak jak my takich rozłąk itp... i potrzebują często więcej czasu dla siebie - mam to na przykładzie K... kiedyś nawet sam mi powiedział że on z zasady jest samotnikiem i lubi przebywać sam i żebym zrozumiała że np. czasami chce spędzić dzień samotnie , czytając czy np. jeżdżąc na rowerze itp. i że to nie ma nic wspólnego ze mną, żebym nie brała tego do siebie... więc może u Ciebie też tak jest... pewnie twój TŻ jest zmęczony i zestresowany nauka i chce się wyspac wypocząć...
co do wystawy twoich prac- powiedz mu że zależy Ci żeby był... im czasami trzeba wszystko dosłownie powiedzieć bo sami się nie domyślą
a na walentynki bym sama coś zorganizowała i po prostu go zaprosiła
my to co roku na basen jeździliśmy, taki raczej aqua park z saunami , jackuzzi itp a potem na kolacje

mam nadzieję ze ten radical jeszcze dorwe....
muszę powiedzieć że ta odżywka z joanny rumianek i len bez spłukiwania bardzo fajna jest... mam takie sypkie włosy i gładkie i pachną cudnie....

ZALATANA......
Stary 2011-02-01, 10:45   #4647
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:

Kitko a o jakiej paletce myślisz? mogłabyś wkleić linka, jeśli przeoczyłam?

radical mam ale w koncentracie. Nie zauważyłam różnicy po stosowaniu.

REKLAMA
Stary 2011-02-01, 10:54   #4648
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Kitko a o jakiej paletce myślisz? mogłabyś wkleić linka, jeśli przeoczyłam?

radical mam ale w koncentracie. Nie zauważyłam różnicy po stosowaniu.
http://allegro.pl/paleta-cieni-120-k...420638962.html

o czymś takim ale to już jak zrobię sobie zapasy pielęgnacji do włosów i zostana fundusze

ZALATANA......
Stary 2011-02-01, 10:59   #4649
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
http://allegro.pl/paleta-cieni-120-k...420638962.html

o czymś takim ale to już jak zrobię sobie zapasy pielęgnacji do włosów i zostana fundusze
fajna, tylko ciekawe co to za firma.
Stary 2011-02-01, 11:01   #4650
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
fajna, tylko ciekawe co to za firma.

właśnie się zastanawiam, boję się że kolory nie będą takie nasycone....

ZALATANA......
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości