Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-09, 23:17   #1531
Kelpie
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII

Udało mi się usiąść do komputera...

Dziękuję za trzymanie kciuków/kciuka
Zaliczyłam na 4

Jestem u rodziców. Muszę sobie ułożyć plan działania.

Tata postawił mi trochę na nogi mój komputerek. Odchudził go z wszelakiego świństwa, które go zamulało. Przydałby się lepszy...

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Ups, zły wątek Wam miałam wkleić filmik, skoro tak wam się kot podoba http://s17.photobucket.com/albums/b8...t=HPIM4121.mp4
Ale śliczny czarnuch Skoki boskie. Mój w podobny sposób znęca się nad maskotkami...

Dobranoc
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 23:20   #1532
wiznatalka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Udało mi się usiąść do komputera...

Zaliczyłam na 4

Tata postawił mi trochę na nogi mój komputerek. Odchudził go z wszelakiego świństwa, które go zamulało. Przydałby się lepszy...

Dobranoc
no pięknie

ja też coraz częściej myśle o wymianie mego grata.., pojawił się na horyzoncie używany w dobrym stanie laptop, TŻ ma to obczaić..
zobaczymy czy się skuszę..
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 02:15   #1533
irenkaaa
Zakorzenienie

troche mnie nie bylo ... nadrabiam . mam do przeczytania jakies 20nstron <szok> takze po urlopie... teraz 2 dni wolne tzn juz tylko jutro
wczoraj upieklam ciacho
jutro moze pojde na jakies foty
nowy aparat trzeba wyprobowac
niestety chorobsko ciagle trzyma
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 03:31   #1534
cholernarejestracja
Copyraptor

Dziewczyny, ja po proszę jeszcze o jakieś pół kciuka jutro o 14, co? I czary-mary...ostatni raz już
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 07:33   #1535
kraven
Zakorzenienie

Cholerka kciuki trzymam od rana

Dzień dobry SPD w ten piękny słoneczny poranek. Ja siedze w pracy.

Wczoraj graliśmy z TŻ w gre planszową, a własciwie karcianą Zaginione miast. Bardzo przyjemnie się w to gra i co najważniejsze TŻ chce w to grać bo 2 razy wygrał

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 07:59   #1536
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Gdzie Anoola, Nadia i Lili? Nie wspominając o Osiaku, który odszedł bez pożegnania
Anoola ma zepsuty komputer, Nadia szuka pracy, Lili walczy o przetrwanie ze swoim malym kochanym cyborgiem, a Osiak faktycznie nas chyba porzucił bez słowa

Moje Drogie SPD!
Donoszę ze smutkiem, że nastąpił zamach na nasze kółko wzajemnej adoracji i nasz wątek!
Właśnie rozmawiałam z Aaby przez gg , która poinformowała mnie, że od dzisiaj odcieli im dostęp do netu w pracy! Mogłyśmy porozmawiać tylko dlatego, że Aaby ma gg w telefonie.
Prawdopodobnie tak już zostanie dlatego Aaby będzie do nas tylko zaglądać popołudniami po pracy
Nie mniej jednak nasza Matka Założycielka prosiła żeby Wam przekazać, że pozdrawia nas wszystkie w ten piękny wypłatowy dzień i prosi żebyśmy nie szalały z postami by nie miała popołudniu 100 stron do nadrabiania bo musi się uczyć

Ale świństwo z tym odcięciem netu nie? Jak by mi coś takiego zrobili to nie wiem czy bym się nie zwolniła Net niezbędny do funkcjonowania w firmie tak samo jak toaleta
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 08:03   #1537
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
Nagród było 4 a caała sala pełna i oczywiście wygralam Jakiś tam film na dvd TŻ się zlewał ze mnie jak mnie wyczytali
szczęściara z Ciebie

Cytat:
Dziewczyny, ja po proszę jeszcze o jakieś pół kciuka jutro o 14, co? I czary-mary...ostatni raz już

Marcia jaką Ty masz ładną figure wysoka jestes?

Ijaa zdecydowanie ładniej Ci w ciemnych włoskach

dzień dobry
takie ładne słoneczko u mnie świeci a za oknem -4
Tż dzwonił, że jest chory i po głosie słysze, że katar ma i ledwo co mówi więc teraz pod znakiem za pytania stanął nasz wyjazd
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 08:12   #1538
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Dzień Dobry

Kashmiro z tym netem to porażka ;/ Pewnie ktoś zbytnio nadużywał i szefostwo się wkurzyło.
Ja byłam w takim biurze rachunkowym przez 2 miesiącu na zleceniu to tam neta nie mieli masakra ale z drugiej strony tyle pracy tam, że nawet nie było by kiedy usiąść na chwilkę i spojrzeć nieraz jak człowiek zasiadł to tak do tej 15:30 siedział a o 14 mu się przypomniało że może herbatkę czas wypić
Swoją drogą ja miałam przywilej z racji znajomości więc na początku jak taka zadomowiona tam jeszcze nie byłam to jak potrzebowałam to mogłam u szefa na kompie usiąść i sprawdzić choćby pocztę.
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 08:16   #1539
marcia45
Zadomowienie

Sikoreczka gratuluje wygranej a dla Kelpie za 4.

I oczywiście pamiętam o kciuku za cholercie.

Nurku jeśli to o mnie chodzi to dziękuje, ale wcale nie taka ładna bo mam tylko 159 i nogi krótkie i mały biust:P

Wrzucam zdjęcie z wczorajszego wybierania stroju na chrzciny i kombinowania żeby jak najmniej dokupić. Oceńcie na szybko czy może być tzn taki tylko z czarną i krótszą marynarką, którą właśnie za chwilę planuje dokupić. TZ musiał wczoraj zdjęcia cykać, bo z przyjaciółką przez gadu ustalałyśmy mój strój

Właśnie ruszam najpierw na lumpeksy, później na galerie. Jeszcze TZ musze kurtke na snowboard wylukac, trzymajcie kciuki by jakas fajna w dostawie byla

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu

Edytowane przez marcia45
Czas edycji: 2011-02-10 o 08:19
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 08:30   #1540
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Nurku jeśli to o mnie chodzi to dziękuje, ale wcale nie taka ładna bo mam tylko 159 i nogi krótkie i mały biust:P

Wrzucam zdjęcie z wczorajszego wybierania stroju na chrzciny i kombinowania żeby jak najmniej dokupić. Oceńcie na szybko czy może być tzn taki tylko z czarną i krótszą marynarką, którą właśnie za chwilę planuje dokupić. TZ musiał wczoraj zdjęcia cykać, bo z przyjaciółką przez gadu ustalałyśmy mój strój
Marcia może nie masz zabójczego wzrostu ale w takich zabójczych szpilkach jak na zdjęciu wyglądasz bardzo sexi marynarka zdecydowanie krótsza i moze nie czarna a szara?
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 08:33   #1541
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Jesteś naszym guru w wyszukiwaniu ciekawych dań
Cytat:
Napisane przez wiznatalka Pokaż wiadomość
Dołączam do czcicielek Twych o Pani!!
Nie słodźcie mi tak, by już jestem dumna jak paw i niedługo z tej dumny peknę

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Przepraszam, ale... normalnie mnie rozbawiłaś tym tekstem. Oplułam monitor.

kash u nas też zup mało, bo nie przepadamy za nimi, ale teraz i tak jest lepiej, bo na początku wcale nie jedliśmy; nasze standardowe zupy: pomidorowa, rosół, pieczarkowa, żurek z kiełbasą i jajkiem, a latem jak babcia miała buraczki swojskie to była co tydzień buraczkowa zmiksowana blenderem, bo Tż innej nie jada.

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-10, 08:35   #1542
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Zaliczyłam na 4

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Anoola ma zepsuty komputer, Nadia szuka pracy, Lili walczy o przetrwanie ze swoim malym kochanym cyborgiem, a Osiak faktycznie nas chyba porzucił bez słowa

Moje Drogie SPD!
Donoszę ze smutkiem, że nastąpił zamach na nasze kółko wzajemnej adoracji i nasz wątek!
Właśnie rozmawiałam z Aaby przez gg , która poinformowała mnie, że od dzisiaj odcieli im dostęp do netu w pracy! Mogłyśmy porozmawiać tylko dlatego, że Aaby ma gg w telefonie.
Prawdopodobnie tak już zostanie dlatego Aaby będzie do nas tylko zaglądać popołudniami po pracy
Nie mniej jednak nasza Matka Założycielka prosiła żeby Wam przekazać, że pozdrawia nas wszystkie w ten piękny wypłatowy dzień i prosi żebyśmy nie szalały z postami by nie miała popołudniu 100 stron do nadrabiania bo musi się uczyć

Ale świństwo z tym odcięciem netu nie? Jak by mi coś takiego zrobili to nie wiem czy bym się nie zwolniła Net niezbędny do funkcjonowania w firmie tak samo jak toaleta
Ooooo nie, SKANDAAAAAAAAAAL!
Trzeba od Aaby adres jej firmy wyciągnąć, przejedziemy się tam i zrobimy porządek z tym który to wymyślił.

U mnie na szczęście takie coś jest nie możliwe, do większej części mojej pracy jest potrzebny internet, dział sprzedaży korzysta non-stop.
Pamiętam chociaż, że moja w przyjaciółka w pracy też potrzebowała, to im zablokowali część stron, GG i inne rzeczy. Mogli korzystać tylko z tego, co według szefostwa było do wykonywania obowiązków niezbędne.

Nie no, ja bym się chyba zapłakała, gdyby mnie odcięli.

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość

Ijaa zdecydowanie ładniej Ci w ciemnych włoskach
Dziękuje

Mam aktualnie znów fazę na jaśniejsze, ale nie mocno. Jakiś jaśniejszy brązik, albo miód mi się marzy. Może w przyszłym miesiącu.

Dzień dobry tak BTW.

Piękny dzień się u mnie zapowiada. Słonko od rana, przyjemnie jest, chodź chłodnawo - chyba za cienko się ubrałam.
Widzę, teraz jakieś chmury w mą stronę zmierzające, ale... niech no się spróbują tylko tutaj zadomowić.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-02-10 o 08:38
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 08:45   #1543
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Gdzie Anoola, Nadia i Lili? Nie wspominając o Osiaku, który odszedł bez pożegnania
Widziałam, że Osiak ostatnio logowała się 3.01.2011

Stary 2011-02-10, 08:46   #1544
evilcia
Zadomowienie

Cytat:

Moje Drogie SPD!

O kurcze. Ale kicha! U nas gg wykorzystywane jest do pracy bo często telefony pozajmowane albo nie chce się dzwonić to się przez gg załatwia różne sprawy. No a inna kwestia, że często na fakturach mam same znaczki i bez internetu bym nie zgadła co ktoś kupił

Aaby wracaj do nas!!!!

Cytat:
Będę trzymać )

U nas dzisiaj ładna pogoda. Porobiłam zdjęcia komórką rano jak jechałam do pracy, bo takie ładne niebo było - jak malowane farbkami
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 08:46   #1545
marcia45
Zadomowienie

Cytat:
Marcia może nie masz zabójczego wzrostu ale w takich zabójczych szpilkach jak na zdjęciu wyglądasz bardzo sexi marynarka zdecydowanie krótsza i moze nie czarna a szara?
Kash dziękuje za opinie Też myśle nad szarą albo właśnie czarną, bo elegantsza. Dobrze, że buty w miarę pasują, bo szkoda mi kasy na dokupywanie a do nich trochę wątpliwości miałam. A marynarke nawet jak kupię to użyje z 1000 razy i już dawo była na mojej liście must have.

Ijaa mi też się bardzo w tych ciemnych włosach podobasz, bo na maksa podkreślają kolor oczu(bardzo przyciągających spojrzenie swoją drogą).

Jak wczoraj rozmawiałam z TZ o tych zabawkach i pytałam się czy wybrać garnuszek na klocuszek to się spytał czy nocnik chce kupic

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 08:50   #1546
Mordsith
Wtajemniczenie

Dzień dobry kochane
Wstałam, wstawiłam pranie, zaraz zrobię sobie śniadanko... Muszę ogarnąć pokój, bo dzisiaj znajoma do TŻ przyjdzie. Dziś chyba zrobię sobie te kotleciki warzywne, a mojemu TŻ mielone. Na popołudnie mam do pracy
Nie mogę obejrzeć Waszych fotek w albumach, bo nie mam Was jako przyjaciół

Kelpie za ocenkę

Sikoreczka widzę że szczęście dopisuje

cholercia

Powiedzcie mi dziewczyny co mogę kupić chłopakowi na komunię?
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 09:02   #1547
kraven
Zakorzenienie

U nas dopiero niedawno zamontowali internet. Gdyby go teraz odcieli to bym zwariowała chyba.

Mordshit a kim jest dla Ciebie ten chłopiec??

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 09:14   #1548
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Uuuu dawno.

Cytat:

Ijaa mi też się bardzo w tych ciemnych włosach podobasz, bo na maksa podkreślają kolor oczu(bardzo przyciągających spojrzenie swoją drogą).

Jak wczoraj rozmawiałam z TZ o tych zabawkach i pytałam się czy wybrać garnuszek na klocuszek to się spytał czy nocnik chce kupic

Co do oczu, to dziękuję Faktycznie wszyscy powtarzają, że lepiej mi w ciemnych włosach, bo wyglądam wyraziściej i moje oczy stają się mega niebieskie.
Tylko mojej mamie się ciemne nie podobają.

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Mordsith Pokaż wiadomość
Nie mogę obejrzeć Waszych fotek w albumach, bo nie mam Was jako przyjaciół
No to co za problem. Zaproszonko wysłane.

A ja dzisiaj nie gotuję. Wolne sobie robię.
Dla mnie została chińszczyzna z wczoraj () - TŻ nie chciał, a on robi sobie jego ulubione danie, którego ja na diecie na chiny nie zjem.

Bardzo mi to na rękę, bo mam po pracy kilka spraw do załatwienia, więc zjadę późnawo do domu.

Muszę koniecznie dzisiaj do drogerii upłynnić trochę gotówki. Oczywiście jak na złość, kilka rzeczy niezbędnych na raz się kończy.

Stary 2011-02-10, 09:22   #1549
Mordsith
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Mordshit a kim jest dla Ciebie ten chłopiec??
To jest synek mojej kuzynki. Myślałam o mp3 lub mp4, nie będę miała pieniędzy na jakieś mega drogie prezenty, ale może macie inne pomysły?

Cytat:
No to co za problem. Zaproszonko wysłane.

A ja dzisiaj nie gotuję. Wolne sobie robię.
Dla mnie została chińszczyzna z wczoraj () - TŻ nie chciał, a on robi sobie jego ulubione danie, którego ja na diecie na chiny nie zjem.

Bardzo mi to na rękę, bo mam po pracy kilka spraw do załatwienia, więc zjadę późnawo do domu.

Muszę koniecznie dzisiaj do drogerii upłynnić trochę gotówki. Oczywiście jak na złość, kilka rzeczy niezbędnych na raz się kończy.
Dziękuję za zaproszenie, zdecydowanie zgadzam się z resztą, że w ciemnych włoskach wyglądasz o wiele lepiej

Będę musiała w jakiś dzień wypróbować tej chińszczyzny, bo uwielbiam takie dania
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-10, 09:50   #1550
oliwka__
Zakorzenienie

ijaa a ja też mogę prosić o zaproszenie ... chyba kiedyś Ci wysyłałam ale bez akceptacji
Stary 2011-02-10, 10:50   #1551
cholernarejestracja
Copyraptor

Nurek, niee, 165cm dziękuję

Dziękuję za kciuki! Właśnie się szykuję
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 10:51   #1552
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
ijaa a ja też mogę prosić o zaproszenie ... chyba kiedyś Ci wysyłałam ale bez akceptacji
Naprawdę
Przepraszam za przeoczenie.

Normalnie, już prawie palpitacji serca dostałam, drgawek i zimnych potów bo.. wizaż przestał mi działać.

Ale bym na spacer poszła! A nie tu siedzę.

W sobotę musimy koniecznie się gdzieś z TŻ wybrać, połazić, pooddychać świeżym, (miejskim), wiosennych powietrzem.
I postanowiłam też, że trzeba jakieś fotki porobić - mamy bardzo mało wspólnych zdjęć z TŻ, bo tak się jakoś zawsze składa, że to ja stoję za obiektywem.

Stary 2011-02-10, 10:57   #1553
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
Naprawdę
Przepraszam za przeoczenie.

Normalnie, już prawie palpitacji serca dostałam, drgawek i zimnych potów bo.. wizaż przestał mi działać.

Ale bym na spacer poszła! A nie tu siedzę.

W sobotę musimy koniecznie się gdzieś z TŻ wybrać, połazić, pooddychać świeżym, (miejskim), wiosennych powietrzem.
I postanowiłam też, że trzeba jakieś fotki porobić - mamy bardzo mało wspólnych zdjęć z TŻ, bo tak się jakoś zawsze składa, że to ja stoję za obiektywem.

Ja też zawsze ubolewam nad tym, że mamy mało wspólnych zdjęć ...

O i też marzy mi się romantyczny spacer.
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 10:59   #1554
alazkrainy
Zakorzenienie

Moja pierwsza myśl zablokowali mi internet ja już w panice, ale inne strony działały, więc nie zablokowali.
Więc moja druga myśl zablokowali mi wizaż i panika, bo ja nie umiem pracować nie zaglądając w miedzy czasie na wizaż
Ale jaka ulga nastała, że jednak działa.

Totalne uzależnienie

Stary 2011-02-10, 11:06   #1555
marta1986222
Zakorzenienie

Dzień Dobry SPD

W końcu udało mi się zalogować

Marcia ubiór jak najbardziej pasuje,laska z Ciebie a te szpilki

Martita bardzo ładna z Ciebie dziewczyna

Haniula ślicznie wyglądasz w okularkach

Nurek nie martw się może wyjazd jeszcze się uda

Kelpie za egzamin

Cholerka trzymam kciuki

Więcej nie pamiętam co miałam napisać,zaraz biorę się za sprzątanie łazienki bo dzisiaj zaplanowałam,wczoraj mi się nie chciało bo tż wrócił wcześniej i wolałam z nim poleżakować na kanapie.
Poza tym muszę się ogarnąć bo wyglądam jak miotła

W niedzielę mam teściową na obiedzie więc muszę zrobić jakieś popisowe danie tylko ciekawe co?
Nie lubię za bardzo takich spendów i wysłuchiwania głupot ale cóż raz na miesiąc przeżyję.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 11:11   #1556
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Moja pierwsza myśl zablokowali mi internet ja już w panice, ale inne strony działały, więc nie zablokowali.
Więc moja druga myśl zablokowali mi wizaż i panika, bo ja nie umiem pracować nie zaglądając w miedzy czasie na wizaż
Ale jaka ulga nastała, że jednak działa.

Totalne uzależnienie
Miałam to samo
Jesteśmy chore.

U mnie właśnie trwa zbieranie zbiorowego zamówienia do McDonalds'a.
Chyba się w sali konferencyjnej zamknę, żeby nie widzieć. I wezmę ze sobą mój nudny twarożek ze szczypiorkiem.

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-02-10 o 11:14
Stary 2011-02-10, 11:25   #1557
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Moje Drogie SPD!

Katastrofa! Szczerze współczujemy Aaby !Odwiedzaj nas jak najczęściej

Cytat:

Masz sliczną filigranową figurkę A strój bardzo mi się podoba i butki też

Cytat:
A do nas nie zajrzała

Cytat:

Dzień dobry
Piękne słonko za oknem. Aż żyć się chce
Wstaliśmy, zjedliśmy, umyłam włoski, nałożylam maskę i nadrabaiałam
Dziś po południu przychodzą moi rodzice z babcią, i 2 siostryu z rodzinkami na kawkę. Wykorzystuję czas, póki mam jeszze wolne
Od poniedziałku koniec laby. A tż jak zwykle ma tydzień dłużej wolnego. I gdzie tu sprawiedliwość?

Na 13 idę do okulisty i mam nadzieje, że nie będę siedziała tam do wieczora bo kiedy obiad zrobię i jeszcze goście
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-10, 11:40   #1558
oliwka__
Zakorzenienie

ijaa tak to właśnie jest u mnie wczoraj było zbiorowe zamówienie w pracy i co oczywiśćie hamburger za 6 zł plus 1 zł zrzutka na dojazd, a co lepsze wracam do domu a tam tż z obiadem hyh zamówionym mieszkanka drobiowa coś na styl kfc frytki i surówka więc wczoraj bardzo zdrowo się odżywiałam

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Chciałam się pochwalić dziś już wypłata na koncie o dziwo strasznie szybkop bo już po 10 była
Stary 2011-02-10, 11:40   #1559
nurek119
Zakorzenienie

a ja własnie wróciłam z banku i z rossmana
zaraz ma przyjść moja bardzo bliska koleżanka więc spadam robić banany w kajmaku
Aaby przykro mi z powodu internetu
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 11:42   #1560
oliwka__
Zakorzenienie

I chciałam dodać jeszcze, iż ostatnio dostałam bardzo łądny mały zgrabny kalendarzyk I jako że od niedawna posiadam większą torebkę to mi się mieści w niej i od soboty zapisuję każą wydaną złotówkę w nim więc postaram się być bardzo systematyczna Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości