Jaki wózek- temat zbiorczy. - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-17, 09:58   #1861
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
aha, bo właśnie nie wiedziałam czy coś źle przeczytałam, czy jak, myślałam, że mogłaś się pomylić i że chciałaś napisać że chcesz parasolkę a Luna nie jest parasolką
składa się w pół w kwadrat bardziej, nie jak parasolka wzdłuż
Czyli dokładnie to, czego szukam Zdziwiłam się, bo pan w sklepie mówił, że to luna, ale może mi się już kićka, bo chociaż spacerówkę mam zamiar kupić dopiero w marcu, to od kilku miesięcy rozważam i wybrać nie mogę.
Jestem bardzo wybredna jeśli chodzi o spacerówkę, to mam bardzo sprecyzowane wymagania i na razie nie znalazłam wózka idealnego. Jak już na jakiś się nastawię, to okazuje się, że coś w nim nie tak. Są oczywiście wózki idealne, ale cenowo nie mogę sobie też na zbyt dużo pozwolić

A ten simplicity chyba słabo się podbija? Pamiętam, że moja przyjaciółka miała 5 lat temu któreś chicco, które u nas było wtedy bardzo modne- co druga spacerówka we Wrocławiu to wtedy było chicco z tej serii, tylko tamto też miało na pewno dwie rączki.

Edytowane przez Impersona
Czas edycji: 2011-02-17 o 10:00
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 10:25   #1862
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość

A ten simplicity chyba słabo się podbija? Pamiętam, że moja przyjaciółka miała 5 lat temu któreś chicco, które u nas było wtedy bardzo modne- co druga spacerówka we Wrocławiu to wtedy było chicco z tej serii, tylko tamto też miało na pewno dwie rączki.
Simplicity ma jedną rączkę. Pamiętam, że Ponee podbijał się bardzo ciężko (i wiele dziewczyn na forach na to narzekało), więc możliwe, że z simplicity jest podobnie. Tylko, że problem był dopiero przy cięższym dziecku.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg chicco.jpg (14,0 KB, 8 załadowań)
Stary 2011-02-17, 10:29   #1863
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Simplicity ma jedną rączkę. Pamiętam, że Ponee podbijał się bardzo ciężko (i wiele dziewczyn na forach na to narzekało), więc możliwe, że z simplicity jest podobnie. Tylko, że problem był dopiero przy cięższym dziecku.
Ja mam małego buddę Ma 10 miesięcy i 11 kg, a rośnie jak na drożdżach
Wygląda fajnie ten Simplicity i ma tackę, co mi się bardzo podoba w spacerówkach, ale jak słabo się podbija, to kicha

Edytowane przez Impersona
Czas edycji: 2011-02-17 o 10:30
Stary 2011-02-17, 10:34   #1864
sheryl
szeryfcio

A najlepszy do podbijania jest stelaż "maclarenowaty" że tak się wyrażę, czy "kopnięty" - dwie rurki stelaża idące do przodu. (jak na zdj.)

P.S. Na zdjęciu mój kochany Jane Sonic Evo najlżej jeżdżąca i podbijająca się parasolka jaką miałam czy jeździłam (nie jeździłam wszystkimi oczywiście ale miałam doświadczeniem z maclarenem questem, cybexem onyxem, inglesiną trip, chicco lite way, espiro jet i kilka niższych parasolek)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jane.jpg (15,2 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-02-17 o 10:47
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 10:44   #1865
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Ja mam małego buddę Ma 10 miesięcy i 11 kg, a rośnie jak na drożdżach
Wygląda fajnie ten Simplicity i ma tackę, co mi się bardzo podoba w spacerówkach, ale jak słabo się podbija, to kicha
Aaa, no to mój ważył 12,5 jak miał 2 lata i już przy tej wadze cieżko mi się podbijało. Też zależało mi na jednej rączce i podobały mi się wózki typu właśnie simplicity czy pp aria. Ale ze względu na podbijanie musiałam wybrać inny typ wózka - parasolkę i jestem bardzo zadowolona z tego swojego. I tego mojego Jane można prowadzić jedną ręka pomimo dwóch rączek, jest tak zwrotny, "sam" jedzie, że się tak wyrażę
Stary 2011-02-17, 12:44   #1866
passionfruit
Zakorzenienie

Impersono, a nie oglądałas przypadkiem PP Si?
Jeśli chodzi o dwie rączki,to powiem tak: mój synek ma dwa latka, waży ponad 12 kg i mogę go spokojnie prowadzić jedną ręką.
Stary 2011-02-17, 12:55   #1867
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez passionfruit Pokaż wiadomość
Impersono, a nie oglądałas przypadkiem PP Si?
Jeśli chodzi o dwie rączki,to powiem tak: mój synek ma dwa latka, waży ponad 12 kg i mogę go spokojnie prowadzić jedną ręką.
U mnie dwie rączki odpadają z kilku względów- przede wszystkim dlatego, że mam starsze dziecko, które na spacerach trzyma się wózka. Z osobnymi rączkami byłoby to niewygodne. Poza tym często zdarza mi się wózek pchać brzuchem, bo starszak ciągle coś chce, albo robię kilka rzeczy na raz Wydaje mi się, że to nie było si, bo miało podwójne kółka

sheryl- no jane z tego co czytam, to wszędzie prawie wygrywa wszelkie rankingi
Stary 2011-02-17, 13:15   #1868
Aisza21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Aaa, no to mój ważył 12,5 jak miał 2 lata i już przy tej wadze cieżko mi się podbijało. Też zależało mi na jednej rączce i podobały mi się wózki typu właśnie simplicity czy pp aria. Ale ze względu na podbijanie musiałam wybrać inny typ wózka - parasolkę i jestem bardzo zadowolona z tego swojego. I tego mojego Jane można prowadzić jedną ręka pomimo dwóch rączek, jest tak zwrotny, "sam" jedzie, że się tak wyrażę

Sheryl, a jak mój niespełna 2,5latek waży 19kg ,to myślisz,,ze ten jane sonic dałby radę? Nie mam możliwości obiejrzenia go na własne oczy. Jeszcze mam pytanie,czy głowa twojemu synkowi nie wystawała mocno znad oparcia i czy rączki dla osoby o wzroście 1,63 nie byłyby zbyt wysoko.
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 13:51   #1869
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Sheryl, a jak mój niespełna 2,5latek waży 19kg ,to myślisz,,ze ten jane sonic dałby radę? Nie mam możliwości obiejrzenia go na własne oczy. Jeszcze mam pytanie,czy głowa twojemu synkowi nie wystawała mocno znad oparcia i czy rączki dla osoby o wzroście 1,63 nie byłyby zbyt wysoko.
Oj nie wiem... Wózek teoretycznie jest do 20-30 kg, jak większość... pewnie powiezie i cięższe dziecko, ale czy długo? czy nie będzie to miało wpływu na szybsze zniszczenie się kółek czy czegoś tam... Te nowe hity Baby Joggery są do 50 kg bodajże...
Co do Jane, napiszę jeszcze tyle, że super lekko mi się wiezie mojego 13,5 kilogramowca. Natomiast dla porównania Maclarenem Questem ciężko mi się go pchało (ale on ma mniejsze kółeczka i generalnie ciut mniejszy jest) i w nim czułam wagę dziecka. Przy Jane tego nie ma, są większe i podwójne kółka (i kółka evo, a to też coś tam znaczy na plus) więc w jane nie czuję w ogóle wagi dziecka i jedzie jak po maśle, myślę zatem że lepiej wytrzymuje przy cięższym dziecku.
Co do oparcia - głowa mu lekko wystaje poza oparcie (mały ma 95 cm), ale szczerze wśród parasolek oglądanych przeze mnie nie znalazłam już tak długiej żeby tak dużemu dziecku głowa nie wystawała. W niczym to też nie przeszkadza tak naprawdę, widać mu kępkę włosów.
To raczej wózek dla wysokich, chociaż ja mam 165 cm (chyba niewysoka) a szukałam wysokiej parasolki, tak mi wygodniej. Takie chicco było dla mnie stanowoczo za niskie, maclaren quest też. Nie wiem, może ja tak lubię.
No i budka nie naciąga się do pałąka, jest mała. Mnie to nie przeszkadza, ale dla wielu mam jest to priorytetem. Chociaż co ja gadam, mówimy o starszym dziecku, tutaj nie jest to priorytetem.
No i nie rozkłada się na płasko (tylko prawie), ma 3 stopnie rozkładania, ale tak jest w tych parasolkach dla starszaków. Za to są lżejsze.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-02-17 o 18:07
Stary 2011-02-17, 13:59   #1870
Aisza21
Wtajemniczenie

Dzięki za info Sheryl Mój synek ma już pewnie ponad metr wzrostu i właśńie piekielnie ciężko znalezc jakis wózek takiemu wyrośniętemu dzieciakowi.
Patrzyłam jeszcze na ceny tych soniców i powiedz mi czy sonic evo czymś różni się od ,,zwyklego" sonica oprócz ceny -różnica 200zł.
http://allegro.pl/wozek-jane-sonic-d...446137235.html
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 15:21   #1871
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Dziewczyny- a Sunny Nurse zna któraś?
http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-sunn...is-p-2336.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-17, 18:31   #1872
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Dzięki za info Sheryl Mój synek ma już pewnie ponad metr wzrostu i właśńie piekielnie ciężko znalezc jakis wózek takiemu wyrośniętemu dzieciakowi.
Patrzyłam jeszcze na ceny tych soniców i powiedz mi czy sonic evo czymś różni się od ,,zwyklego" sonica oprócz ceny -różnica 200zł.
http://allegro.pl/wozek-jane-sonic-d...446137235.html
Ten zwykły sonic ma małe kółeczka. A duże, fajne kółka to te Evo.
Jak ten 2009
http://www.rampers.pl/cms/produkt-21...514986479.html
albo ten 2010 (jeszcze lepiej dopracowany) http://allegro.pl/jane-wozek-sonic-e...459380319.html

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-02-17 o 18:33
Stary 2011-02-17, 18:50   #1873
mariolamj
Przyczajenie

Witam.czy wiecie coś o wózkach z firmy raf-pol(fenix lub king).
mariolamj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 19:57   #1874
Carya
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Carya GG do Carya

Impersona, to szukamy takiego samego wózka z takich samych względów
powiedz mi jakie są twoje typy? nawet te z wyższej półki (choć sobie obejrzę)
ja ciągle wracam (już ok paru miesięcy) myślami do baby design sprint... ktoś nawet ostatnio o nim tu wspominał oprócz mnie;
brałaś go też pod uwagę?
ten nurse wygląda praktycznie jak sprint

Druga

Edytowane przez Carya
Czas edycji: 2011-02-17 o 19:58
Carya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 20:26   #1875
Anecka
Zakorzenienie

Kurcze a mnie sie wydaje ze jednak trzeba kupic taki wozek jak sie nam podoba, bo jednak nie ma wozka idealnego pewnie.
Jak ma pompowane kola to zalozmy nie ma tacki.. jak jest tacka to nie ma pondnozka regulowanego itd..

Wiec chyba sie zdecyduje na Babyactive Q

Tacka mi nie potrzebna tylko te pompowane kola

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 20:27   #1876
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez Carya Pokaż wiadomość
Impersona, to szukamy takiego samego wózka z takich samych względów
powiedz mi jakie są twoje typy? nawet te z wyższej półki (choć sobie obejrzę)
ja ciągle wracam (już ok paru miesięcy) myślami do baby design sprint... ktoś nawet ostatnio o nim tu wspominał oprócz mnie;
brałaś go też pod uwagę?
ten nurse wygląda praktycznie jak sprint
O jak miło To razem może łatwiej będzie znaleźć ideał
Ten Baby design też mi się podoba, ale z opinii wynika, że szybko robi się wózkiem rozklekotanym i jest dość sztywny. Zresztą ta firma to dawne Baby Dream- zmienili nazwę, bo było dużo złych opinii na temat ich wózków. Te Sprinty widzę czasem u nas w parku, chyba po prostu podejdę do właścicielek i się spytam, jak się sprawuje

Moje typy to:
Zooper Waltz z nowej kolekcji
Graco Mirage Plus
Cybex Callisto
Peg Perego Aria
Peg Perego luna

W weekend podjadę do hurtowni i się poprzymierzam do różnych, to pewnie coś dojdzie

Dziś znalazłam fajną stronę, gdzie są chyba wszystkie dostępne u nas spacerówki, mogę podać na maila- 20 stron spacerówek z cenami i opisami
Stary 2011-02-17, 20:42   #1877
Anecka
Zakorzenienie

Co sadzicie o tym?

http://allegro.pl/nowy-wozek-mamas-p...451299678.html

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2011-02-17, 21:58   #1878
Patrilla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
ora ma niezłe opinie na forum wózkowym + design b.fajny jak dla mnie
Stary 2011-02-17, 22:01   #1879
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
mam Orę, polecam, jestem bardzo zadowolona
i zoopera hula mam

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-18, 08:03   #1880
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

A ile wazy ta Ora? Bo na jednej aukcji napisali, że 10 kg, a na drugiej, że 13?
Jak u niej z podbijaniem? Koszyk wygląda na mały, pojemny jest? Model Plum wygląda bardzo fajnie
Stary 2011-02-18, 08:45   #1881
zanka205
Zakorzenienie

moim zdaniem ma te niecałe 10 kg, na pewno nie 13
kosz nie jest wielki ale też nie malutki, może płytki ale da się do niego trochę wpakować, do kosza jest dobry dostęp, bo np. w Zooperze jak synek spał i oparcie było opuszczone to dostać się do kosza to był wyczyn
podbija się dobrze, nie narzekam, wózek zwrotny
kiedy przesiedeliśmy się z zoopera (podwójne małe kółka) na orę (pojedyncze kółka, tylne większe niż te w zooperze) niesamowicie dało się odczuć różnicę w prowadzeniu, nie wiem o ile większe są kółka ale te kilka cm sprawia, że wózek pcha się o wiele łatwiej
no i on tak mi sunął bardziej, a podwójne kółeczka telepały się bardziej
czułam jakbym ze spacerówki typowej przesiadła synka do spacerówki z wózka wielofunkcyjnego
mój synek waży teraz 13 kg do tego wozek 10 kg, czyli już 23 kg, drogę do centrum mam pod górkę, nie jakąś stromą, ale za to to długa droga, jestem w ciąży więc kondycja kiepska ale bez problemu pcham wózek całą drogę bez zadyszki, więc na serio lekko się prowadzi

ja mam wersję która nie ma regulacji podnóżka, nie potrzebujemy, synek ogólnie mało korzysta z wózka, czasem sam chce wsiąść ale z reguły woli na nogach iść, więc nie brałam regulacji podnóżka
zdarzalo się jednak wcześniej że spał w wózku, wygodnie miał
siedzisko jest płytkie, dlatego wydaje mi się że to wózek dla dzieci które już są starsze i pewnie siedzą w wózku
składa się do małych rozmiarów, jedna rączka to dla mnie teraz priorytet bo parasolki nie mogłam ani na chwilę puścić i pchać jedną ręką bo mi od razu jechał w bok
zakochałam się w wyglądzie Ory, potem czytałam komentarze, było pół na pół dobrych i złych
ale zaryzykowałam i nie żałuję
dla mnie nawet zooper co już wózek chyba lepszy, bo więcej bajerów ma i rozwiązań jest ciut za Orą
wcześniej miałam tylko x-landera więc więcej porównania nie mam

Edytowane przez zanka205
Czas edycji: 2011-02-18 o 08:52
Stary 2011-02-18, 10:11   #1882
Anecka
Zakorzenienie

O.. to moze nastepny wozek do rozpatrzenia Mozei bym sie skusila na Orę, ale ja chce wsadzic dziecko 6 miesieczne na leżaca chyba sie da? muse poczytac cos o tym wózku

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2011-02-18, 10:21   #1883
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
O.. to moze nastepny wozek do rozpatrzenia Mozei bym sie skusila na Orę, ale ja chce wsadzic dziecko 6 miesieczne na leżaca chyba sie da? muse poczytac cos o tym wózku
jasne że się da, tylko nie wiem czy to jest zupełnie płasko
pasy są tak fajne, że dziecko jest dobrze przymocowane do wózka ale nie ma ograniczonych ruchów
Ora i Luna niby bardzo podobne
ja zamawiałam na allegro akurat, nie wiem czy w sklepach są

Stary 2011-02-18, 11:38   #1884
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Ten Baby design też mi się podoba, ale z opinii wynika, że szybko robi się wózkiem rozklekotanym i jest dość sztywny. Zresztą ta firma to dawne Baby Dream- zmienili nazwę, bo było dużo złych opinii na temat ich wózków. Te Sprinty widzę czasem u nas w parku, chyba po prostu podejdę do właścicielek i się spytam, jak się sprawuje

Moje typy to:
Zooper Waltz z nowej kolekcji
Graco Mirage Plus
Cybex Callisto
Peg Perego Aria
Peg Perego luna
Wiesz co, patrząc na Twoją listę to bym sobie tego Sprinta darowała Faktycznie nie ma on najlepszych opinii i Graco Mirage raczej też nie.
Oczywiście na pewno znajdą się osoby, które polecą... ale tak to jest, ze jeden ma mniejsze wymagania, drugi większe....
Moja sąsiadka ma Espiro Jet (baby design) i jest zadowolona. Ja już bym nie była - wózek ma zniszczoną tapicerkę, jest rozklekotany i jednak ciężkawy w prowadzeniu.
... często też bywa tak, że dana osoba ma tylko ten jeden wózek i mówi, że jest fajny...a gdyby miała jeszcze doświadczenie z innymi wózkami i porównanie, to już mogłaby mieć inną opinię.
Jednak nie ma to jak fora wózkowe, gdzie jest mnóstwo opinii, i od tych mających po kilka wózków przede wszystkim
Tym bardziej, że Ty chyba masz małe dziecko, więc dłuższy okres wózkowania przed sobą, lepiej zatem zainwestować w lepszy wózek.

Ja jak szukałam wózka, to miałam dwulatka, nie chciałam więc za dużo wydawać na wózek, bo to niby końcówka okresu wózkowego.. Zdecydowałam się więc na Espiro Metro (baby design), ale jak zobaczyłam jak on wygląda po kilku miesiącach użytkowania... zaczęłam się jeszcze rozglądać i okazało się, że jak dodam 100, to mogę już mieć coś lepszej marki... Dodałam trochę więcej i bardzo się cieszę, bo i jakość i design na plus.
Stary 2011-02-18, 14:12   #1885
maggie21o
Przyczajenie

A ja wszystkim z czystym sumieniem polecam MUTSY TRANSPORTER, po tym wózku, żaden nie usatysfakcjonuje w 100%. Jako wózek następny wybrałam ESPIRO MAGIC 3. Generalnie nie jest zły, ale mutsemu nie dorównuje. Jest lekki, łatwo się składa do małych rozmiarów, ale dostęp do koszyka FATALNY
maggie21o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 14:51   #1886
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez maggie21o Pokaż wiadomość
A ja wszystkim z czystym sumieniem polecam MUTSY TRANSPORTER, po tym wózku, żaden nie usatysfakcjonuje w 100%. Jako wózek następny wybrałam ESPIRO MAGIC 3. Generalnie nie jest zły, ale mutsemu nie dorównuje. Jest lekki, łatwo się składa do małych rozmiarów, ale dostęp do koszyka FATALNY
No z tym żaden to bym nie przesadzała jest dużo fajnych marek.
Sama miałam mutsy i byłam zadowolona, ale jakbym miała drugi raz kupować kupiłabym coś innego z ciekawości, bo tyle tego jest... baby joggery, emmaljungi, quinny, jane....
A to, że jakość espiro ustępuje jakości mutsy to nie dziwne....

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-02-18 o 14:52
Stary 2011-02-18, 15:29   #1887
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Fajny, ale ciężki Koleżanka ma, śliczny, turkusowy. Fajnie się jedzie, ale jednak trochę kolumbryna, jak na spacerówkę.

sheryl- ślicznie dziękuję za podpowiedź Mój starszak jeździł wózkiem do 2 latek niecałych, bo jak miał 1,5 roku, kupiłam parasolkę (niestety Coneco, to była wtedy nowość) i jak się połamała , to się wściekłam i woziliśmy go tramwajem do żłobka, a tak łaziliśmy pieszo. Dlatego powiedziałam sobie, że szajsu więcej nie kupię. TŻ obstawia, że młodego też szybko na własne nóżki przestawimy i nie chce zbyt inwestować w spacerówkę. Jednak mnie się wydaje, że dobry wózek trochę posłuży, zwłaszcza, że teraz żyję w większym pośpiechu, niż jak miałam 1 dziecko
A widziałaś na żywo to Graco Mirage ? Bo właśnie szukałam po necie opinii, ale pojedyncze i niezbyt rozbudowane tylko znalazłam ?
Stary 2011-02-18, 15:34   #1888
Harrods
Zadomowienie

Cytat:
Cieszy mnie taka dobra opinia, bo właśnie ten wózek kupiłam .
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 16:37   #1889
sheryl
szeryfcio

Cytat:

sheryl- ślicznie dziękuję za podpowiedź Mój starszak jeździł wózkiem do 2 latek niecałych, bo jak miał 1,5 roku, kupiłam parasolkę (niestety Coneco, to była wtedy nowość) i jak się połamała , to się wściekłam i woziliśmy go tramwajem do żłobka, a tak łaziliśmy pieszo. Dlatego powiedziałam sobie, że szajsu więcej nie kupię. TŻ obstawia, że młodego też szybko na własne nóżki przestawimy i nie chce zbyt inwestować w spacerówkę. Jednak mnie się wydaje, że dobry wózek trochę posłuży, zwłaszcza, że teraz żyję w większym pośpiechu, niż jak miałam 1 dziecko
A widziałaś na żywo to Graco Mirage ? Bo właśnie szukałam po necie opinii, ale pojedyncze i niezbyt rozbudowane tylko znalazłam ?
Nie, nie widziałam na żywo. Pamiętam opinie z for wózkowych. Możesz sobie oczywiście poszperać na ten temat
http://forum.gazeta.pl/forum/w,22462..._o_opinie.html
http://forum.gazeta.pl/forum/w,22462...CO_MIRAGE.html
http://forum.gazeta.pl/forum/w,22462...ie_Miraz_.html
http://forum.gazeta.pl/forum/w,22462...RZEZENIE_.html
I jest tego wiecej jeszcze...

Mój też chodzi na nóżkach ale jak gdzieś dalej trzeba podjechać to przydaje się wózek... no i jak gdzieś jedziemy i on zaśnie w samochodzie, to też później przydaje się wózek, on śpi, a my dalej załatwiamy to co mamy załatwić.
Stary 2011-02-18, 20:00   #1890
Carya
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Carya GG do Carya

http://www.youtube.com/watch?v=8ksK4...eature=channel
widziałyście jak on się składa??? o matko, zakochałam się...
no ale wygląda na wąski mocno... i ten podnóżek mi się wydaje trudny w utrzymaniu czystości... i nie jestem przekonana do 3kołowców... ale to składanie
Kurcze, znowu spodobał mi się wózek z zupełnie nie tego przedziału cenowego co trzeba

Impersona, z twoich typów to mnie zainteresował cybex callisto - on chyba ma największe koła? bo mnie interesują jak największe, jak największe!

Druga

Edytowane przez Carya
Czas edycji: 2011-02-18 o 20:04
Carya jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości