|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć - część IV.
Cytat:
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2011-02-20 o 12:37 |
|
|
|
|
#3182 |
|
Zadomowienie
|
hahahahhaahahahahahaha
![]() to nieee aż takie to nie haahaha ![]() Właśnie małe są !
|
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3184 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie hmmm , ruskie jc to będą
|
|
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3186 |
|
Zadomowienie
|
wiem wiem
przepraszam ![]() jak znienawidzić pierogi |
|
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
a mi TŻ przyniósł czekoladę 200g, jakąś z Niemiec
---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- mindless co słychać?
|
|
|
|
#3188 |
|
Zadomowienie
|
Ooooo pycha
hahahaha.Ja próbuję ogarnąć nieszczęsne wielomiany z matmy ale stwierdzam iż nie ma szans. Wielka dziuraaaaaaaaa nie wiem w ogole co to ma byc i kto to wymyslil ;/. |
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3190 |
|
Zadomowienie
|
ooooooooooooooo
![]() a myślałam że nic gorszego już być nie może ![]() Wolałam poprzedni dział jaki miałam tj. funkcja kwadratowa .
|
|
|
|
#3191 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Z resztą raz nie zawsze więc można czasem zaszaleć, nawet na R ![]() Cytat:
sama rano wypijałam kawę i potem cały dzień nic nie jadłam, a wieczorami nadrabiałam zaległości
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3192 |
|
Raczkowanie
|
Do ruskich bym zjadła brokuły, wg mnie pasują.
No ale mnie brokuły generalnie do wszystkiego pasują ![]() Ruskie uwielbiam! Najlepiej takie polane ciepłą oliwą z czosnkiem...Taaa. Wiedziałam, że to się tak skończy. Nie wytrzymałam napięcia i ukroiłam cieniutki brzeżek i sernika i brownie, żeby jutro nie było wtopy ![]() I... pyszne wyszły oba! Rodzicom też smakowało. Normalnie dumna jestem z siebie jak diabli ![]() Stwierdziłam, że jak mnie z roboty wywalą, to założę cukiernię
Edytowane przez joasia_sia Czas edycji: 2011-02-20 o 15:23 |
|
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3194 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3195 |
|
Zadomowienie
|
Mogłabym prosić o przepis na sernika
![]() ![]() Ja kiedys pieklam i mi nie wyszedl jakos nie urusl i szukam dobrego przepisu .
|
|
|
|
#3196 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Eeee, genialna kucharka to tylko pobożne życzenia. Generalnie ja mam tak dziwnie, że nie potrafię zrobić mielonych, za to dania, które uchodzą za bardziej wymyślne już tak ![]() A najlepiej wychodzą mi sałatki i makarony. Za to do zup mam antytalent, zawsze w efekcie jest wodzianka ![]() I w ogóle mam w swoim otoczeniu opinię osoby, które je "dziwnie" - bo właśnie dużo sałatek, warzywa, strączkowe i takie tam. [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;25224728]Zatrudnij mnie [/QUOTE]Git, masz już tę pracę! ![]() Wolisz obsługiwać gości, czy chcesz zostać managerem? Cytat:
opakowanie ciastek Digestive i 100g masła 2 opakowania serka na serniki (u mnie z Biedronki taki po 500g śmietankowy Zielona Łąka) 3 całe jaja plus 2 żółtka tak 3/4 lub 5/4 szklanki cukru budyń waniliowy bez cukru (niekoniecznie) cukier waniliowy skórka otarta z cytryny plus sok z całej Spód: zmielić ciastka, dodać roztopione masło i tymi okruchami wyłożyć dno blachy, ugnieść. Resztę składników włożyć do miski i zmiksować, ale bardzo krótko! Tylko do połączenia składników, żadnego ubijania. Wylać masę serową na spód. Do dużej płaskiej blachy wlać gorącej wody i włożyć w to naszą foremkę z sernikiem. Całość do pieca nagrzanego do 180 stopni na 10 minut, potem obniżyć do 160 stopni i piec godzinę. Po godzinie wyłączyć piecyk i sernik tam zostawić na kolejną godzinę. Potem piecyk uchylić i studzić kolejną godzinę. A potem sernik na noc do lodówki i dopiero następnego dnia jest do jedzenia. Z tego wychodzi sernik ciężki, kremowy, który nie rośnie i nie opada. Klucz to nieubijanie masy serowej i studzenie takie, jak opisałam ![]() Najszybsze ciasto świata. A w ogóle polecam przepisy na serniki ze strony mojewypieki.blox.pl - mój ulubiony blog ze słodkościami, wszystko stamtąd wychodzi
|
||
|
|
|
#3197 |
|
Zadomowienie
|
O Dziekuje
Jak bd miala troche czasu to wyproboje wkrotce ![]() .ps. te ciastka w czekoladzie czy zwykle bez ![]() I dokładniej co znaczy to, czyli że jak :Do dużej płaskiej blachy wlać gorącej wody i włożyć w to naszą foremkę z sernikiem Edytowane przez domisia1944 Czas edycji: 2011-02-20 o 17:13 |
|
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
wciągnęliśmy tą czekoladę
pycha, smakowała głównie orzechami laskowymi byłam też na spacerze, ale ciężko się chodzi w taki mróz. |
|
|
|
#3199 |
|
Zadomowienie
|
No u mnie tyle śniegu że masakra
a myslalam ze zima sie juz konczy a tu jednak nie ![]() Posypalo kilka dni i teraz zimno .A teraz wiadomość dnia :szok: Obalono popularny mit dotyczący śniadania Obfite śniadanie wcale nie zaspokaja głodu na większość dnia. Naukowcy niemieccy przez dwa tygodnie śledzili sposób odżywiania się prawie 400 osób i stwierdzili, że badani, którzy zjadali duże i wysokokaloryczne śniadanie, spożywali średnio o 400 kalorii dziennie więcej niż osoby, które ograniczały się do skromnego śniadania. - Nasze analizy dowodzą, że badani zjadali taki sam lunch i obiad bez względu na to, czy ich śniadanie było obfite, czy raczej skromne - mówi dr Volker Schusdziarra z uniwersytetu w Monachium. Edytowane przez domisia1944 Czas edycji: 2011-02-20 o 18:39 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedni mówią jedno, inni co innego ja w każdym razie po małym śniadaniu jestem głodna i podjadam potem.
|
|
|
|
|
#3201 |
|
Zadomowienie
|
Ja też tak mam
.Jeszcze troche a odkryją że słodycze są zdrowsze od owoców |
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3203 |
|
Zadomowienie
|
hahahaha jestem za
|
|
|
|
#3204 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3205 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nie
.Z onet.pl .
|
|
|
|
#3206 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To jest moja chałupnicza instrukcja, jak piec w tzw. kąpieli wodnej - znaczy się, że bierzesz blachę, która jest większa niż ta, w której pieczesz sernik. Wkładasz do tej większej blachę z masą serową, a na dno tej większej wlewasz gorącą wodę i całość do piekarnika. Wygląda to tak, że blacha z masą serową jest w środku tej większej i tak do połowy zanurzona w wodzie. Dlatego ta blaszka z masa serową musi być szczelna. Kurde, chyba jeszcze bardziej zamotałam...? Ja też, rzucam się na jedzenie wieczorem. Edytowane przez joasia_sia Czas edycji: 2011-02-20 o 20:02 |
|
|
|
|
#3207 |
|
Zadomowienie
|
oooo rozumiem już rozumiem
dzieki wielkie .Dałabyś rade zrobic zdj. tego sernika ciekawa jestem jak wygląda ![]()
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3208 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3209 |
|
Zadomowienie
|
aha , okej
.
|
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;25223702]Tylko, że mąki razowej brak
![]() Z resztą raz nie zawsze więc można czasem zaszaleć, nawet na R ![]() Jaki to człowiek był kiedyś niedoinformowany sama rano wypijałam kawę i potem cały dzień nic nie jadłam, a wieczorami nadrabiałam zaległości [/QUOTE]Razowej brak, fakt..do tej pory jej nie znalazłam. Właśnie, o kawie zapomniałam, też wypijalam kubek, czarną oczywicie ![]() Ale dzisiaj kusicie kusicielki..czekoladky z laskowymi, drożdżówki, pierogi, serniki, brownie..i to na dietetycznym wątku I jak ma się tu zmotywować taki łatwy do zdemotywowania grzesznik jak ja
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

? Niestety innego obiadu nie bd mogla miec. hmmm z 5 ?

!
hahahaha.
jest dużo gorszych działów z matmy 

I jak ma się tu zmotywować taki łatwy do zdemotywowania grzesznik jak ja