![]() |
#1021 | |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
no własnie wiem ![]() ![]() ale myslałam nad czerwonymi i białymi dodatkami do tych ziemiości ![]() np czerwony dywan (Tza juz oswajam powoli z ta myślą ![]() ![]()
![]() |
#1022 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() jak mi po 1-2 minutach od włączenia neta cały komp pada ![]() i tak już kwwwwa kolejny tydzień Ale ja tu zdechnę bez muzy i filmów na tym zadupiu ![]() ![]() Czemu ja się dałam namówić kolezance, zeby jej brat mi system zainstalował ![]() ![]() ![]() ![]() Głupia, głupia, głupia, zawsze sobie przez własną głupote wszystko pop***lę ![]() a przeciez nie mam pewnosci, ze to windows padł ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-02-24 o 11:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
Zakorzenienie
|
udało mi sie sciągnac jeszcze jeden program, moze teraz pojdzie, bo takim samym chyba wypełniałam rok temu i mi się jakimś cudem wszystko udało
![]()
#1025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z takimi dodatkami powinno być dobrze ![]()
![]() |
#1026 |
BAN stały
|
Ves, przy okazji - jak tam antyzmarchowe mazidło?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1027 | |
Zakorzenienie
|
Bo ja zadzieram nosa
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Kurzy zad! Wpadł mi w oko pewniem płaszczyk okołowiosenny, niedrogi w sumie.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1029 | ||
BAN stały
|
Aha!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1030 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1031 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym po 2 niewyjściu wzięła dupę i pojechała do US po papierowy druk. Cytat:
Lepiej później po rozmysleniu sie opchnac na allegro niz nie kupic i juz nie trafic na taki który sie podoba. Napisałam to ja która nie może się od 2 lat zdecydować na zakup czegokolwiek i odpuszcza a potem dsama na siebie psioczy. (a ponoć człowiek uczy się na błędach).
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1032 | |||
Zakorzenienie
|
No
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ten czarny ma taki wesoły, radosny krój ![]() Ach, wreszcie jakaś konstruktywna rada! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-02-24 o 12:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1033 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
Racja, przecież to odchudza ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1034 | |
Zakorzenienie
|
oł jee, wreszcie czwartym programem udało mi sie tego pdf-a zrobić
![]() A jeszcze się z mamą pocięłam, wczoraj przed obiadem jej mówiłam, że mam straszną ochote na kaszę i żeby dzisiaj zrobić, a ona "kaszę? aha, no dobra" i tyle. Dzisiaj idę na obiad, a moje ślinianki od 24 godzin szaleją na myśl o kaszy, a tu... kartofle ![]() ![]() ![]() Co za pojjj**** dzień ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
![]() A tak fogóle, to przesłuchałam arcturusa i Borknagar i doszlam do wniosku, ze Vortex najfajniej brzmiał w Dimmu Borgir. w tych pozostałych kapelach jakoś tak se podśpiewuje, bez tego cudnego pałera w głosie ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-02-24 o 12:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Zakorzenienie
|
Czy istnieją jakieś odświeżacze do powietrza inne niż: górski poranek, morska bryza, cytrusowa nita, wiosenne kwiaty czy zieloność lasu?
Czy istnieje coś drzewne albo przyprawowe? Wqurzyłam sie użyłam odświeżacza w łazience pt. górski poranek i nie mogę teraz tam wliść bo mnie na .... zbira.
![]() |
#1036 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
jak... patriotycznie
![]() Cytat:
nom ![]() i w ten sposób w pracy będą 3 laski z B-stoku, podbijamy wielki świat oł je ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1037 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a ja cały czas czytam ze wiosenny czarny błyszczyk ![]() ![]() Cytat:
cedrowy płomien? ![]() chos jak ja go pofonhauam to tesz mnie zebrało..... mozna se psiknąć Feu de Bois diptika ![]() albo innego diptikowego rum spreya-cale mnostwo maja a kurde! o tym nie pomyslałam ![]() od razu zwizualizowalam se bialo czerwona flage na burej scianie ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-02-24 o 12:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1038 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1039 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1040 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1041 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mozę mnie nie zbierze wszystko jest na pewno lepsze niż ozony i kwiatuchy. ad.2 Diptiki to ja używam na siebie. Szkoda by mi było na ten kanalizacyjny odór. Musze to zgłosić to do "zarządcy" bo już mam dość ze mi w łazience cuchnie gotowana kapustą.
![]() |
#1042 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() eee, nie, do biurka i papiórków, pewnie długo nie posiedzi ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1043 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wow ale fajnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Maja - ![]() Sałato bierz płaszczyka, najlepiej leć teraz, już do sklepu, bo jeszcze wykupią ![]() ![]() No i chyba nie wszystkie posty z nocy mi się wzięły i zacytowały ![]() Dzień dobry fogle ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1044 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Mić -
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szukam raczej czegoś w spraju do takie butelczyny z farfoclami to by u mnie nie przeżyły minuty.
![]() |
#1046 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Żeby rozświetlić twarz i nadać jej świeżości ![]() Madzix mam fajny błyszczyk w kolorze grobowego fioletu - sama jej doradzałam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Wpisz tu zomzing
|
jeden z moich znajomych pracował kiedyś z misem - mis był z bliska wąsaty i trochę ciężko mu komputer wchodził
![]() miała to o misie w cv czy przypadkiem wyszło? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1048 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mam to samo-czuje obiad w łazience ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1049 | |||
Zakorzenienie
|
W Rossmannach i Super Pharmie
![]() Nie pamiętam ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale wiesz, jakbyś jednak zauważyła wzmożone pocenie w "innych miejscach", to możesz je też pociągnąć blokerem i problem z głowy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1050 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Chociaż wiesz czy wbijać do sąsiadów n obiad czy nie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.