|
|
#991 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXIV
|
|
|
|
#992 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Łoo jak już zaczaiłam co jest co to stwierdziłam oesu ile to trza myślećaby coś takiego wymyśleć
te większe części maja być jaśniejsze a te małe kwadraty ciemne tak?Cytat:
Cytat:
proooste nieee Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
|
#993 | ||||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#994 |
|
Wtajemniczenie
|
Dlaczego w Lu nie ma ikei
|
|
#995 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chcecie wiedzieć jak waniało po rozmrożeniu ![]() Cytat:
Ja miałam dzisiaj sen o długowłosym Danielu Olbrychskim (hery miał dłuuuuuugie do oudów ) w 4 części Trylogii... Przez większość snu paradował z gołą klatą (piercing w sutkach ), skórzanych obcisłych portkach i włosach spiętych w koczek a'la baletnica Ja go gorąco namawiałam, żeby je rozpuścił i gdy już rozpuścił, to wszyscy krzyczeli, że na uj mu takie hery, ma je ściąć i baby z siebie nie robić, bo to Kmicicowi nie przystoi Cytat:
----- Ach! I mam jeszcze info dla poszukujących blokera Ziaji. Udało mi się zdobyc w Tesco
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-02-24 o 09:57 |
|||
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Wstalem dopiero
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
----------------------- Fitam!
|
|
#998 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
wydaje mi sie ze facet przy porodzie nie zaglada miedzy nogi...chyba ze chce chyba ze kreci filmik ![]() kolezanka mi opowiadała niedawno ze mąż jej kumpeli własnie krecił filmik podczas porodu..i był tak podjarany i zachwycony ze pokazywał ten filmik na wszystkich zjazdach rodzinnych...nawet w pracy puszczał ludziom Cytat:
![]() a myslec trzeba tak...ze 2 lata bo to za małe miasteczko jest
|
|
|
#999 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja bym szczerze nie wiedziała jak to zrobić co jasne a co ciemne a skończyło by się pewnie na jasnych korpusach i ciemnych frontach we wszystkich szafkach czyli czecią bramkę bym wybrała ![]() Ale mi potrzebna na już
|
|
|
#1000 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1001 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja pamiętam, że ręka
a wsadzało się palec ![]() Cytat:
Cytat:
wyjątkowo chore dziń dybry ![]() kibluję w domu, samochód dalej dednięty, ale pięknie świeci słońce i na termometrze tylko -11
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
Na tarasie?! Przyjeżdżam na plener do Ciebie
Tak sobie myślę, że skoro kolor włosów uzyskałam przez rozjaśniacz na odsiwiaczu, to może zmieszam jedno z drugim? Bo nie wyobrażam sobie, żeby utrafić w te same miejsca najpierw przyciemniając, a potem rozjaśniając. Zrobię próbę w niewidocznym miejscu...
|
#1003 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
moze na allegro poszukaj
|
|
|
#1004 |
|
Wtajemniczenie
|
Uuu o allu nie pomyślałam
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
Gofry wypiekam
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1006 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Heloł
![]() Dzisiejsze info z pracy - przychodzi do nas pracować Miss Podlasia doczytałam parę stron wstecz - Gryczano-Sałaciane sny mnie rozwaliły :rotflCytat:
jakby zamienić gumki na paski ze skórki może nie trzeba byłoby chować? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bez komentarza
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#1007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad. 2 A zdrowy psychicznie to on jest? Ja bym takiego utłukła. Podziel się (to będę mieć powód i motywacje do 40 minut rowerkowania).
|
|
#1008 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
1. nie ma czegoś takiego, jak niewidoczne miejsce na włosach
![]() 2. nawet nie ma mało widocznego, jeśli eksperyment się nie uda
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
do szarych ścian Ogona_ podoba mi się takie zestawienie kolorów. Nie chodzi o te konkretne meble tylko o kolorystykę
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
kwwwa mać! wypełniam piep***nego pit-a, a tam na końcu programu tylko opcja drukuj - a jak ja mam do cholery zapisać na dysku, żeby koleżance do wydrukowania podrzucić?
Sciongłam 3 programy do wypełniania, a tu wszystkie są takie same I eszcze kolega napisał, że rzadko bywa u rodziców i najlepiej, żeby pdrzucić mu do wawy laptopa albo żeby jego siostra zabrała w weekend, to w wolnym czasie pogrzebie. No zaje****wiście - to już z tydzień laptopa mieć nie będę. I zgniję na tym zadupiu
|
#1012 | ||||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ad. 2 Cytat:
Cytat:
Cytat:
To Kamena już nie będzie najładniejsza w pracy ![]() Cytat:
Cytat:
A dziada z kamerką poddała bym dekapitacji. Z tego wszystkiego śniło mi się, że urodziłam a dziecko było brzydkie jak nieszczęście i tak stałam nad kołyską zamartwiając się jego losem w przyszłości
|
||||||
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
no ****a mać - klikam zapisz plik pit37, wyskakuje mi okno "zapisano" - ale gdzIe do ****y nędzy on się zapisuje????????????????? ??????
A potem klikam otwórz plik pit37.pdf i mam okno "wystąpił błąd. nie można znaleźć tego pliku" k***aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa!!!!!!!!! I jeszcze mi laptopa zabiorą i bendeu goła, sama i bez wypenionego PITa
|
#1014 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
,ale ta jabłon goldos inaczej wygląda na próbkach....a do salonu duzo takiego koloru byłoby męczące chyba ![]() chyba pójde w kolory ziemi ...i zeby do podłogi pasowało...w sumie sciany moge przemalowac i pewnie za jakies 2 lata bede chciala miec inny kolor...a meble bedom na forever ..dzis w nocy do takich wniosków doszłam ....chyba lepiej postawic na uniwersalnosc ...i tak własnie moje ekscentrycne pomysły zzera szara rzeczywistośc
|
|
|
#1015 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A na poważnie Wypełnij dziada ręcznie przepisując... |
|
|
|
|
#1016 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
jeszcze nie wiem która ale jak będzie to pokażę
![]() Cytat:
albo ściągnij sobie program do wydruków do pdf, wtedy nie robisz "otwórz w pdf" tylko klikasz "drukuj" i drukujesz do pdf wybierając program zamiast drukarki a co do laptopa - tydzień szybko minie, nie złość się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi chodziło o samo zestawienie kolorów. W tej jabłoni dałabym najwyżej parę elementów, reszta mebla neutralna Jakby było za dużo tego jabłoniastego to na żywo, do jasnych paneli i części ścian wyglądałoby kijowo. Ale jeśli jabłoń na żywo jest inna to nie ma co gdybać ![]() Tylko tak sobie myślę,żebyś nie przegięła z tymi kolorami ziemi, bo będziesz mieć wystrój bunkrowo trumienny Przydałyby się kontrastowe elementy, właśnie jakaś rudość, albo fiolet, albo nawet czerwień
|
|
#1018 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mnie sie kiedys sniło ze urodziłam dziecko ktore na drugi dzien po porodzie zaczęło mówic i chodzic
|
|
|
#1019 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Główki dolnej? Cytat:
![]() Upss, sorry... Cytat:
|
|||
|
|
|
#1020 | ||||
|
BAN stały
|
Dobry
I dlaczego w By nie ma Ikei?! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Paaalec pod budkę, booo za minutkę zaaamykam budkę! ![]() ![]() I się nie śmieję ani z Podlasia, ani z Miss, tylko z... no sam nie wiem A jak tam, Pani, wiatroki się mają? No ale przecież Ty będziesz karmić cycem co najmniej rok ![]() Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.

wyjątkowo chore 
(to będę mieć powód i motywacje do 40 minut rowerkowania).
Co najmniej rok luzu wskazany