|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: (prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7!
|
|
|
|
#4742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w sumie mnie nie ma na co dzień tam, więc nie mieliśmy jak tego wspólnie zrobić, ale on sam mógł jakoś kulturalnie przekazać tę "wesołą" nowinę... Oni chyba mają coś z głową nie tak
|
|
#4743 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
temat ucichł, codzienność daje tam tyle problemów że nawet nie mamy kiedy o tym pogadać.. ostatecznie chyba będzie 2014, przy bardzo dobrych wiatrach 2013..
|
|
|
#4744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4745 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
Isabelleeeeee a gdzie wpisac szkole policealna i kurs z PUPu?
|
|
|
|
#4747 |
|
Konto usunięte
|
Kurs z PUPu w dodatkowych kwalifikacjach i umiejętnościach. Szkołę w wykształceniu.
|
|
|
|
#4748 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Napisalam mu smsa, ze w sobote pogadamy, a on o czym - powiedzialam, ze pewnie uzna to za naciskanie, ale chce zebysmy ustalili kiedy bedziemy mogli przyjsc do mojej mamy i po prostu powiedziec, ze sie oswiadczyl, a oficjalnie bedzie za jakis czas...
|
|
#4749 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W końcu teraz jak mama pyta Cię o różne rzeczy to tak trochę musisz przed nią kłamać i udawać, ze nic sie nie stało.
|
|
|
|
|
#4750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odpisal - cyt: "maj"
|
|
#4751 | |
|
Zakorzenienie
|
jak ładnie wpisac ulotowanie w cv? kolportaż materiałów reklamowych? tylko co wczensiej stanowisko czy zakres obowiazkow?
opiekunke tez wpisywac? ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
O teraz sie dowiedzialam, ze przeciez ustalilismy maj i zebym skonczyla temat! Kur*a mać no!!!!!!!!
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam kur*a pomysl. Oddam mu pierscionek i powiem, zeby mi go dal znow jak bedzie gotowy powiedziec rodzicom, bo ja nie potrafie tego trzymac w tajemnicy
albo zaczne w nim chodzic - sam mi powiedzial, ze jak chce to zebym go ubierala. I dobra, ubiore go kur*a i niech wszyscy widza! Ale jestem zła no No wlasnie, tez sie dowiedzialam, ze RAZEM to ustalilismy w maju to jest wesele mojej kuzynki i juz wszyscy dawno mieli wiedziec!
|
#4755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no na slubie to juz beda wszyscy wiedziec takze o to jestem spokojna, ale kurde razem ustalilismy, ze pomyslimy nad powiedzeniem im albo na Wielkanoc, albo na moje urodziny i co - wyszlo na to, ze razem ustalilismy maj
|
#4757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ala ja naprawde nie kumam tej calej sytuacji z niemowieniem rodzicom, tzn Twojego TZta nie kumam bo wiem ze Ty chcesz powiedziec.. no bo co, w maju powiecie ze w styczniu sie zareczyliscie? czy z data zareczyn bedziecie sciemniac? bo rodzice tez rozne rzeczy moga sobie pomyslec jesli w maju powiecie o styczniowych zareczynach tak mi sie wydaje.. a poza tym skoro chcesz powiedziec mamie to ja bym to zrobila nawet bez udzialu TZta, o.
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, nie byloby sciemniania z data - tu chodzi tylko o jedno zdanie "zareczylismy sie" i on tego najwyrazniej nie kuma Napisalam mu, ze zrobi jak chce! Do tego je***ego maja on bedzie mial u siebie pierscionek! w sobote mu go oddam!
|
|
#4759 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
??Na ile osob przewidujecie wesele??To milo z ich strony ,ze was plackami na koszt firmy poczestowali ![]() Cytat:
![]() Cytat:
),bo to wstyd![]() Cytat:
Poogadaj z nim ,ze cie to meczy ,ze chcesz poinformowac chociaz swoja mame o tak waznym wydarzeniu a nie w nieskonczonosc ukrywac pierscionek,a on moze jeszcze bedzie co miesiac przesuwal o miesiac termin poinformowania rodzicow? Ha tak samo wy ustaliliscie "razem" maj jak my slub w 2013 Czesc kochane
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-02-24 o 17:55 |
||||||
|
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
a w ogole to lece na leb na szyje bo mysle sobie ze pora nowy watek zakladac, przychodze patrze a tu co? obijacie sie dzisiaj!
ja dopiero usiadlam do kompa bo w poludnie bylam u gina tzn mialam byc ale okazalo sie ze zmienila godziny przyjmowania i przepisalam sie na za tydzien.potem byl TZ, nakarmilam go, poszlismy na dlugi spacer, fajnie bylo choc zzzzimno zgodzil sie ze mna w kwestii pominiecia I tanca na weselu, ale nie zgodzil sie z pominieciem podziekowan dla rodzicow a po poludniu zostalam oddelegowana po zakupy do tesco ![]() a teraz jestem, zwarta i gotowa na zalozenie nowego watku
Mąż i żona Edytowane przez kasia.diet Czas edycji: 2011-02-24 o 17:55 |
|
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, nic nie wspominalas o pominieciu pierwszego tanca
opowiedz cos bo ja tez chetna na taka akcje ![]() Kinia, on mi mowi, ze ma zaplanowane jak to bedzie wygladac, a jego plany scisle zwiazane sa z pogoda, ale jestem pewna, ze nie chce mamy zaprosic bo akurat ustalilismy, ze chcemy poinformowac kazdego z rodzicow z osobna, bo jakbysmy organizowali spotkanie dla moich i jego to zaraz by mysleli, ze chceby slub, a nie chcemy! Tak jak bylo z jego bratem, po zareczynach zaraz spotkanie rodzicow i organizacja wesela, a my tak nie chcemy...
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie net pięknie od niedzieli nawala. Więc chwile mam, chwile nie...
![]() Czytam tak sobie o tych Waszych zaręczynowych dylematach, kiedy powiedzieć itd. Ja to pewnie powiem (jak będzie co mówić |
|
|
|
#4763 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I czemu nie pojedziecie razem nad morze? ![]() AQ01 a to ty masz jakąś ciemniejszą karnację czy coś, że Cię wzięli za Włoszkę? ![]() Cytat:
![]() Sylvuś nie daj się z mrożonką!!! ![]() Cytat:
![]() Isabelle dżizas..... Jaki sen... Mojej Mamie jak śni jej się dziadek (jej tata) to zawsze później dzieje się coś...no niedobrego... :/ Cytat:
![]() Cytat:
Kasik to fajnie z tym filmem O proszę A ja na House w kinie 8 odcinków Też nie spałam A taką wyżerkę sobie zrobiliśmy z Tż na całą noc - sałateczki, chrupusie, kawusia, herbatka, ciasteczka, żelki i cukierki ![]() Tż się w niej kocha A w drugiej części non stop mina jakby cierpiał na rozwolnienie ![]() Miss ciężka sytuacja z tym mieszkaniem i niemieszkaniem Nie wiem co Ci poradzić Nastawienie musi zmienić tylko Twój Tż i niestety to od niego zależy ![]() Gajusia gratuluję restauracji!!! Aluś świetne to słiit różowe pudełeczko ![]() I no... Nie rozumiem Twojego Tż No co ty..... ![]() No. Ogólnie spiepr*yłam ciasteczka - nie wyszły ![]() I... TŻ DOSTAŁ PRACĘ!!!!!!!!!
Od 24.08.2005 z Nim... ![]() Edytowane przez BeautifulShe Czas edycji: 2011-02-24 o 18:03 |
|||||
|
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
moze nie wstyd ale bardziej boi sie wysmiania ze jaki to on niedojrzaly ze sie zabiera do zakladania rodziny a nie ma nawet mieszkania, pracy wyksztalcenie itd
a ja walcze z jedna 16stka na ortodontycznym masakra:P ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------
Edytowane przez sylvi_86 Czas edycji: 2011-02-24 o 18:02 |
|
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję
|
|
#4766 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Ja tylko na chwilę, bo jestem wykończona przez tą chorobę chociaż całe popołudnie spałam Bjuti właśnie nie mam, włosy, oczy tak ale cera blada gratulacje dla TŻ!! ![]() sylvi o co poszło? ala a tego Twojego TŻ to ! Powinien od razu pochwalic się wszystkim wokół że taka fajna laska przyjęła jego oświadczyny a nie się ukrywac Pałą go! ![]()
|
#4767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym bardziej ze ani ja ani TZ nie umiemy tanczyc (nawet ladnie sie gibac nie umiemy:P). mi osobiscie podobaja sie mixy ale nie wiem nie wiem.. tylko dodatkowy stres zeby nic nie pomylic i zeby ladnie wyszlo![]() ogolnie nie lubie jak ludzie sie na mnie patrza i zawsze wtedy czerwienie sie jak burak
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale super
to tam co kiedys mowilas? Czy nie mowilas, a mi sie juz wszystko piep**y? ![]() Cytat:
kolor gumeczek? ![]() Zgadzam sie z Sylvi, on sie boi, ze pomysla, ze niedojrzaly skoro nie ma mieszkania... Ale z drugiej strony - to niech nam pomoga, a nie
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvi napisalam ,ze wstyd sie przyznac,ze sie boi:P
A po zatym on ma 27 lat to rozumiem jakby mial 20 ,ze go moga wziazc za gowniarza ,ale tyle?? Beauti gratulacje dla tz ,a co to za praca ,jesli to nie tajemnica![]()
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
Bjuti gratki dla TZ!
![]() a co to za praca?
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.

w sumie mnie nie ma na co dzień tam, więc nie mieliśmy jak tego wspólnie zrobić, ale on sam mógł jakoś kulturalnie przekazać tę "wesołą" nowinę... Oni chyba mają coś z głową nie tak

temat ucichł, codzienność daje tam tyle problemów że nawet nie mamy kiedy o tym pogadać.. ostatecznie chyba będzie 2014, przy bardzo dobrych wiatrach 2013..

W końcu teraz jak mama pyta Cię o różne rzeczy to tak trochę musisz przed nią kłamać i udawać, ze nic sie nie stało.

tak mi sie wydaje.. a poza tym skoro chcesz powiedziec mamie to ja bym to zrobila nawet bez udzialu TZta, o.
)))))) a że było to ok 20, to nadal trzymają mnie emocje. Wiem, że mało Was to interesuje ale chciałam się pochwalić a wszystkich znajomych realnym już "obskoczyłam" 

jakoś w przyszłym tyg podrzucimy zaliczkę i restauracja będzie nasza
opowiedz cos bo ja tez chetna na taka akcje 

! Powinien od razu pochwalic się wszystkim wokół że taka fajna laska przyjęła jego oświadczyny a nie się ukrywac
Pałą go!