(prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7! - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-24, 16:58   #4741
sylvi_86
Zakorzenienie

Dot.: (prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7!

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Mam ochote cos rozwalic
ja mam dziure w scianie bo pare lat temu mialam przyplyw zlosci
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 16:59   #4742
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
http://demotywatory.pl/2732624/Wyjazd-pod-namiot

A u was jak to wyglada, czemu tez jeszcze nie wiedza?

Ja sie domyslalam, ze za wiele sie nie zmieni, ale kurcze, ciekawa jestem reakcji rodzicow. Bo ten moj to taki wystraszony chyba faktycznie, ale widac musze go uswiadomic, ze po zareczynach jego brata wszystko u nich sie ruszylo...

Mam ochote cos rozwalic
Alunia, jestem w podobnej sytuacji z tym, że moi rodzice byli przy zaręczynach, bo razem spędzaliśmy sylwestra natomiast myślę, że TŻ swoim nic nie powiedział na ten temat. Teraz jak byłam w domu to wpadłam do jego rodzinnego domu dosłownie na chwilę, siadłam w kuchni z jego mamą, a ten latał po domu coś tam szukał i jego mama nawet nie podjęła tego tematu, przecież nie wiedziała pierścionka ani nic. Poczułam lekką konsternację. Nic nie powiedziałam, bo właśnie odrazu przyszło mi do głowy, że ona nic o tym nie wie. No i potem on mi wyjaśnił, że ona wie, ale właśnie nie od niego tylko od swojej siostry jakiejś tam, wiadomo jak to po rodzinie plotki, więc może jest za to obrażona. No i taka glupia sytuacja w sumie mnie nie ma na co dzień tam, więc nie mieliśmy jak tego wspólnie zrobić, ale on sam mógł jakoś kulturalnie przekazać tę "wesołą" nowinę... Oni chyba mają coś z głową nie tak

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 17:01   #4743
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
A u was jak to wyglada, czemu tez jeszcze nie wiedza?
Ja sie domyslalam, ze za wiele sie nie zmieni, ale kurcze, ciekawa jestem reakcji rodzicow. Bo ten moj to taki wystraszony chyba faktycznie, ale widac musze go uswiadomic, ze po zareczynach jego brata wszystko u nich sie ruszylo...
Nie byliśmy jeszcze u rodziców jednocześnie.. poza tym nie wiem czy jest w ogóle o czym informować skoro ślubu raczej prędko nie będzie.. nie ustaliliśmy nawet daty.. nie mamy żadnych konkrektów temat ucichł, codzienność daje tam tyle problemów że nawet nie mamy kiedy o tym pogadać.. ostatecznie chyba będzie 2014, przy bardzo dobrych wiatrach 2013..

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 17:02   #4744
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Nie byliśmy jeszcze u rodziców jednocześnie.. poza tym nie wiem czy jest w ogóle o czym informować skoro ślubu raczej prędko nie będzie.. nie ustaliliśmy nawet daty.. nie mamy żadnych konkrektów temat ucichł, codzienność daje tam tyle problemów że nawet nie mamy kiedy o tym pogadać.. ostatecznie chyba będzie 2014, przy bardzo dobrych wiatrach 2013..
2014 to nie tak zle moj przy dobrych wiatrach bedzie w 2015
Stary 2011-02-24, 17:11   #4745
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
Mogę powiedzieć krótko: PIONA...

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 17:20   #4746
sylvi_86
Zakorzenienie

Isabelleeeeee a gdzie wpisac szkole policealna i kurs z PUPu?
Stary 2011-02-24, 17:23   #4747
201606201204
Konto usunięte

Kurs z PUPu w dodatkowych kwalifikacjach i umiejętnościach. Szkołę w wykształceniu.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-24, 17:24   #4748
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
ja mam dziure w scianie bo pare lat temu mialam przyplyw zlosci

Cytat:
A wy chcecie ich po prostu poinformowac o zareczynach czy zrobic takie juz zmówiny, czyli gadka o slubie itd.? Bo u nas to jest kwestia "Mamo, Tomek sie oswiadczyl"

Napisalam mu smsa, ze w sobote pogadamy, a on o czym - powiedzialam, ze pewnie uzna to za naciskanie, ale chce zebysmy ustalili kiedy bedziemy mogli przyjsc do mojej mamy i po prostu powiedziec, ze sie oswiadczyl, a oficjalnie bedzie za jakis czas...

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 17:26   #4749
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
Napisalam mu smsa, ze w sobote pogadamy, a on o czym - powiedzialam, ze pewnie uzna to za naciskanie, ale chce zebysmy ustalili kiedy bedziemy mogli przyjsc do mojej mamy i po prostu powiedziec, ze sie oswiadczyl, a oficjalnie bedzie za jakis czas...
W końcu teraz jak mama pyta Cię o różne rzeczy to tak trochę musisz przed nią kłamać i udawać, ze nic sie nie stało.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 17:29   #4750
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
W końcu teraz jak mama pyta Cię o różne rzeczy to tak trochę musisz przed nią kłamać i udawać, ze nic sie nie stało.
No wlasnie o to chodzi

Odpisal - cyt: "maj" napisalam, ze jego rodzicom mozemy powiedziec kiedy on bedzie chcial, ale zebysmy chociaz mojej mamie powiedzieli maj.... kur*a przeciez to za sto lat

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-02-24, 17:36   #4751
sylvi_86
Zakorzenienie

jak ładnie wpisac ulotowanie w cv? kolportaż materiałów reklamowych? tylko co wczensiej stanowisko czy zakres obowiazkow?

opiekunke tez wpisywac?

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Cytat:
No wlasnie o to chodzi

Odpisal - cyt: "maj" napisalam, ze jego rodzicom mozemy powiedziec kiedy on bedzie chcial, ale zebysmy chociaz mojej mamie powiedzieli maj.... kur*a przeciez to za sto lat

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-24, 17:37   #4752
aluniaaaaa
Zakorzenienie

O teraz sie dowiedzialam, ze przeciez ustalilismy maj i zebym skonczyla temat! Kur*a mać no!!!!!!!!

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-02-24, 17:42   #4753
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
O teraz sie dowiedzialam, ze przeciez ustalilismy maj i zebym skonczyla temat! Kur*a mać no!!!!!!!!
fajnie ze "razem" ustaliliscie, pałą go pałą
Stary 2011-02-24, 17:42   #4754
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Ja mam kur*a pomysl. Oddam mu pierscionek i powiem, zeby mi go dal znow jak bedzie gotowy powiedziec rodzicom, bo ja nie potrafie tego trzymac w tajemnicy albo zaczne w nim chodzic - sam mi powiedzial, ze jak chce to zebym go ubierala. I dobra, ubiore go kur*a i niech wszyscy widza! Ale jestem zła no

No wlasnie, tez sie dowiedzialam, ze RAZEM to ustalilismy w maju to jest wesele mojej kuzynki i juz wszyscy dawno mieli wiedziec!

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-02-24, 17:44   #4755
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam kur*a pomysl. Oddam mu pierscionek i powiem, zeby mi go dal znow jak bedzie gotowy powiedziec rodzicom, bo ja nie potrafie tego trzymac w tajemnicy albo zaczne w nim chodzic - sam mi powiedzial, ze jak chce to zebym go ubierala. I dobra, ubiore go kur*a i niech wszyscy widza! Ale jestem zła no

No wlasnie, tez sie dowiedzialam, ze RAZEM to ustalilismy w maju to jest wesele mojej kuzynki i juz wszyscy dawno mieli wiedziec!
ejjj on niepowazny jest , na takim slubie to raczej juz pasuje pokazac sie jako narzeczona skoro nia jestes? ehh szkoda slow

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-24, 17:46   #4756
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Nie no na slubie to juz beda wszyscy wiedziec takze o to jestem spokojna, ale kurde razem ustalilismy, ze pomyslimy nad powiedzeniem im albo na Wielkanoc, albo na moje urodziny i co - wyszlo na to, ze razem ustalilismy maj

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-02-24, 17:47   #4757
kasia.diet
Zakorzenienie

Cytat:
so true

Ala ja naprawde nie kumam tej calej sytuacji z niemowieniem rodzicom, tzn Twojego TZta nie kumam bo wiem ze Ty chcesz powiedziec.. no bo co, w maju powiecie ze w styczniu sie zareczyliscie? czy z data zareczyn bedziecie sciemniac? bo rodzice tez rozne rzeczy moga sobie pomyslec jesli w maju powiecie o styczniowych zareczynach tak mi sie wydaje.. a poza tym skoro chcesz powiedziec mamie to ja bym to zrobila nawet bez udzialu TZta, o.
Stary 2011-02-24, 17:51   #4758
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia.diet Pokaż wiadomość
so true

Ala ja naprawde nie kumam tej calej sytuacji z niemowieniem rodzicom, tzn Twojego TZta nie kumam bo wiem ze Ty chcesz powiedziec.. no bo co, w maju powiecie ze w styczniu sie zareczyliscie? czy z data zareczyn bedziecie sciemniac? bo rodzice tez rozne rzeczy moga sobie pomyslec jesli w maju powiecie o styczniowych zareczynach tak mi sie wydaje.. a poza tym skoro chcesz powiedziec mamie to ja bym to zrobila nawet bez udzialu TZta, o.
Tez o tym myslalam....

Nie, nie byloby sciemniania z data - tu chodzi tylko o jedno zdanie "zareczylismy sie" i on tego najwyrazniej nie kuma

Napisalam mu, ze zrobi jak chce! Do tego je***ego maja on bedzie mial u siebie pierscionek! w sobote mu go oddam!

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-02-24, 17:52   #4759
kinia860
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jedynaczkams Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, kiedyś z Wami pisałam ale to był epizod... ale muszę się pochwalić, wczoraj, 23.02 dostałam swój pierścień)))))) a że było to ok 20, to nadal trzymają mnie emocje. Wiem, że mało Was to interesuje ale chciałam się pochwalić a wszystkich znajomych realnym już "obskoczyłam" pozdrawiam
Gratuluje ,ale bez euforii jakbys sie udzielala na watku to pewnie bysmy teraz wielka bibe z tej racji zrobily

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
U mnie źle się dzieje.... kończy mi się @ i zaczyna mi się migrena ałaaaaaaa, zaraz chyba wyjdę do apteki po jakiś ibuprom, bo już mi mroczki latają przed oczami
Biedactwo,dobrze ze chociaz ibuprom ci pomaga.

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość

A my byliśmy w Hubertusie i oto co się ustaliło:
* zaliczka 300 zł - 500 zł - ile przyniesiemy z tego przedziału, tyle będzie w porządku
* 130 zł/ talerzyk. Ceny na stronie są sprzed 2-3 lat, dlatego są niższe.
* napoje 9poza kawką, herbatą we własnym zakresie. Tort kombinuje Hubertus
* ichniejszy DJo-wodzirejo-kapela bierze 800-1000 zł za noc grania. Zostaliśmy zaproszeni na 5 III na chwilę do restauracji - wtedy odbywa się wesele. Mamy sobie pogadać z DJem i pooglądac jak bawi ludzi
* menu ustalimy bliżej ślubu

A na koniec dostaliśmy po pyyysznym placku ziemniaczanym z jakimś pyyysznym sosem na koszt firmy. Teraz mi ten placek się po nocach będzie śnił jakoś w przyszłym tyg podrzucimy zaliczkę i restauracja będzie nasza
Super to w koncu macie normalne wesele z tany tany??Na ile osob przewidujecie wesele??
To milo z ich strony ,ze was plackami na koszt firmy poczestowali

Cytat:
Ale jestem zła na T., ze on tak zawsze wszystko wie, najmadrzejszy na swiecie
Ooooo to identycznie jak moj

Cytat:
a mnie sie wydaje ze mowi ze chce "otoczke" a tak naprawde s*a po gaciach na sama mysl powiedzenia rodzicom
Uwazam to samo,facet sie nie przyzna ( ze sr** w gacie),bo to wstyd

Cytat:
Moze on chce zaprosic twoja mame do jego rodzicow na majowke i wtedy poinformowac?
Poogadaj z nim ,ze cie to meczy ,ze chcesz poinformowac chociaz swoja mame o tak waznym wydarzeniu a nie w nieskonczonosc ukrywac pierscionek,a on moze jeszcze bedzie co miesiac przesuwal o miesiac termin poinformowania rodzicow?

Ha tak samo wy ustaliliscie "razem" maj jak my slub w 2013

Czesc kochane

Edytowane przez kinia860
Czas edycji: 2011-02-24 o 17:55
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-24, 17:53   #4760
kasia.diet
Zakorzenienie

a w ogole to lece na leb na szyje bo mysle sobie ze pora nowy watek zakladac, przychodze patrze a tu co? obijacie sie dzisiaj!

ja dopiero usiadlam do kompa bo w poludnie bylam u gina tzn mialam byc ale okazalo sie ze zmienila godziny przyjmowania i przepisalam sie na za tydzien.
potem byl TZ, nakarmilam go, poszlismy na dlugi spacer, fajnie bylo choc zzzzimno zgodzil sie ze mna w kwestii pominiecia I tanca na weselu, ale nie zgodzil sie z pominieciem podziekowan dla rodzicow
a po poludniu zostalam oddelegowana po zakupy do tesco

a teraz jestem, zwarta i gotowa na zalozenie nowego watku

Edytowane przez kasia.diet
Czas edycji: 2011-02-24 o 17:55
kasia.diet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 17:56   #4761
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Kasia, nic nie wspominalas o pominieciu pierwszego tanca opowiedz cos bo ja tez chetna na taka akcje

Kinia, on mi mowi, ze ma zaplanowane jak to bedzie wygladac, a jego plany scisle zwiazane sa z pogoda, ale jestem pewna, ze nie chce mamy zaprosic bo akurat ustalilismy, ze chcemy poinformowac kazdego z rodzicow z osobna, bo jakbysmy organizowali spotkanie dla moich i jego to zaraz by mysleli, ze chceby slub, a nie chcemy! Tak jak bylo z jego bratem, po zareczynach zaraz spotkanie rodzicow i organizacja wesela, a my tak nie chcemy...

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-02-24, 17:58   #4762
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

U mnie net pięknie od niedzieli nawala. Więc chwile mam, chwile nie...

Czytam tak sobie o tych Waszych zaręczynowych dylematach, kiedy powiedzieć itd.
Ja to pewnie powiem (jak będzie co mówić) zupełnie bez fajerwerek. O tym, że w ogóle jestem z tżtem powiedziałam w domu po 5 miesiącach i to tak zupełnie przez przypadek. Uznałam, że jak coś się zepsuje to szkoda na zapas rozpowiadać... I pewnie z zaręczynami będzie tak samo.
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 17:59   #4763
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paczek1990 Pokaż wiadomość
ha-a najlepszego Wam nie powiedziałam mojemu Tż od zawsze podobały sie blondynki ta laska co sie "klei" do Tż miała włosy ciemny brąz-a teraz uwaga-przefarbowała sie na jasny blond podobno-gadałam z kolegą właśnie, który z nimi pracuje-ktoś jej powiedział ze Tż woli blondynki-i ta stwierdziła, ze sie przefarbuje
Dobra jest ta laska
I czemu nie pojedziecie razem nad morze?

AQ01 a to ty masz jakąś ciemniejszą karnację czy coś, że Cię wzięli za Włoszkę?

Cytat:
Napisane przez aQ01 Pokaż wiadomość
Ślubna bielizna VS, co sądzicie?
http://www.zeberka.pl/art.php?id=11879
Haleczka cudna!
Sylvuś nie daj się z mrożonką!!!

Cytat:
Napisane przez jedynaczkams Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, kiedyś z Wami pisałam ale to był epizod... ale muszę się pochwalić, wczoraj, 23.02 dostałam swój pierścień)))))) a że było to ok 20, to nadal trzymają mnie emocje. Wiem, że mało Was to interesuje ale chciałam się pochwalić a wszystkich znajomych realnym już "obskoczyłam" pozdrawiam
Gratuluję

Isabelle dżizas..... Jaki sen... Mojej Mamie jak śni jej się dziadek (jej tata) to zawsze później dzieje się coś...no niedobrego... :/

Cytat:
Co do kotow - moj tata swojego czasu mial kotke i ona zleciala z 4 pietra tata mowil, ze patrzyl na nia i mowil do niej zeby zlazła z parapetu, a ona nie, zobaczyl tylko jak spada, podbiegl do okna i widzial jak spada, zahaczyła gdzies w okolicach 1 pietra o suszarke mowil tata, ze juz schodzil na dol z workiem zeby kota pozbierac ale zyla i poszli do lekarza i sie okazalo, ze szyja jej tylko spuchla przez ta suszarke...
Kot weteran

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Rewelacyjna jest ta kiecka Bossssska!

Kasik to fajnie z tym filmem

Cytat:
Ja bylam kiedys na maratonie Zmierzchu i nie chcialo mi sie spac
O proszę A ja na House w kinie 8 odcinków Też nie spałam A taką wyżerkę sobie zrobiliśmy z Tż na całą noc - sałateczki, chrupusie, kawusia, herbatka, ciasteczka, żelki i cukierki

Cytat:
Napisane przez studi Pokaż wiadomość
Natlia powinna oskara dostać. świetnie zagrała
Tż się w niej kocha

Cytat:
Napisane przez studi Pokaż wiadomość
Ja też tak średnio za Edwardem, blady jak ściana, no i ten jego zarost
A w drugiej części non stop mina jakby cierpiał na rozwolnienie

Miss ciężka sytuacja z tym mieszkaniem i niemieszkaniem Nie wiem co Ci poradzić Nastawienie musi zmienić tylko Twój Tż i niestety to od niego zależy

Gajusia gratuluję restauracji!!!

Aluś świetne to słiit różowe pudełeczko
I no... Nie rozumiem Twojego Tż Przykro mi

Cytat:
16 egzaminów zajęło mi trochę czasu
No co ty.....

No. Ogólnie spiepr*yłam ciasteczka - nie wyszły
I... TŻ DOSTAŁ PRACĘ!!!!!!!!!

Od 24.08.2005 z Nim...

94 - 93 - 92 - 91 - 90 - 89 - 88 - 87 - 86 cm

Edytowane przez BeautifulShe
Czas edycji: 2011-02-24 o 18:03
BeautifulShe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 18:00   #4764
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość

Uwazam to samo,facet sie nie przyzna ( ze sr** w gacie),bo to wstyd
moze nie wstyd ale bardziej boi sie wysmiania ze jaki to on niedojrzaly ze sie zabiera do zakladania rodziny a nie ma nawet mieszkania, pracy wyksztalcenie itd

a ja walcze z jedna 16stka na ortodontycznym masakra:P

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
Napisane przez BeautifulShe Pokaż wiadomość
I... T<Ż DOSTAŁ PRACĘ!!!!!!!!!

Edytowane przez sylvi_86
Czas edycji: 2011-02-24 o 18:02
Stary 2011-02-24, 18:04   #4765
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
moze nie wstyd ale bardziej boi sie wysmiania ze jaki to on niedojrzaly ze sie zabiera do zakladania rodziny a nie ma nawet mieszkania, pracy wyksztalcenie itd

Gówniara do gów*a

Dziękuję

Od 24.08.2005 z Nim...

94 - 93 - 92 - 91 - 90 - 89 - 88 - 87 - 86 cm

BeautifulShe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 18:05   #4766
aQ01
Zadomowienie

Hej
Ja tylko na chwilę, bo jestem wykończona przez tą chorobę chociaż całe popołudnie spałam

Bjuti właśnie nie mam, włosy, oczy tak ale cera blada gratulacje dla TŻ!!
sylvi o co poszło?
ala a tego Twojego TŻ to ! Powinien od razu pochwalic się wszystkim wokół że taka fajna laska przyjęła jego oświadczyny a nie się ukrywac Pałą go!

aQ01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 18:05   #4767
kasia.diet
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia, nic nie wspominalas o pominieciu pierwszego tanca opowiedz cos bo ja tez chetna na taka akcje
no coz, po prostu chcialabym uniknac tej calej szopki, ze my sie gibiemy na srodku sali a wokol nas koleczko tym bardziej ze ani ja ani TZ nie umiemy tanczyc (nawet ladnie sie gibac nie umiemy:P). mi osobiscie podobaja sie mixy ale nie wiem nie wiem.. tylko dodatkowy stres zeby nic nie pomylic i zeby ladnie wyszlo
ogolnie nie lubie jak ludzie sie na mnie patrza i zawsze wtedy czerwienie sie jak burak
Stary 2011-02-24, 18:06   #4768
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeautifulShe Pokaż wiadomość
I... TŻ DOSTAŁ PRACĘ!!!!!!!!!
Ale super to tam co kiedys mowilas? Czy nie mowilas, a mi sie juz wszystko piep**y?

Cytat:

A o co tam walczycie? kolor gumeczek?

Zgadzam sie z Sylvi, on sie boi, ze pomysla, ze niedojrzaly skoro nie ma mieszkania... Ale z drugiej strony - to niech nam pomoga, a nie

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-02-24, 18:07   #4769
kinia860
Zakorzenienie

Sylvi napisalam ,ze wstyd sie przyznac,ze sie boi:P
A po zatym on ma 27 lat to rozumiem jakby mial 20 ,ze go moga wziazc za gowniarza ,ale tyle??

Beauti gratulacje dla tz ,a co to za praca ,jesli to nie tajemnica
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 18:07   #4770
kasia.diet
Zakorzenienie

Bjuti gratki dla TZ! a co to za praca?

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości