|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć - część IV.
Cytat:
a co do picia to pij kiedy chcesz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3422 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie też te mrozy już wykańczają. Czuję się jak beczka, w grubych rajstopach pod spodniami, w trzech parach skarpet, kilku warstwach bluzek i swetrów, najgrubszym szaliku, spod którego mnie nie widać... ![]() W weekend ma być niby słońce i już tylko 1 stopień mrozu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3423 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Też mam dosyć mrozów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3425 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3426 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3427 |
Zadomowienie
|
U mnie dzisiaj z powodu zgrzeszenia 7kostek czekolady rum malibu
poćwiczyłam więcej tj. 500x leg magic 700 skoków na skakance 50 przysiadów + jak dam rade kilka min hula hop i steper ![]() Coś za coś jak zgrzesze to musze dać sobie w kość ![]() Dzisiaj kupiłam wagę elektryczną i zaczynam z wagą 66,2 do 173 wzrostu. 1 cel 58kg 2 cel 55kg |
![]() ![]() |
![]() |
#3428 |
Zakorzenienie
|
annmarry - Za mało pisałam jak powinno wyglądać wszystko.
Ale powtórzy się jedną z przykładowych R : Śn: owsianka(5 łyżek) z serkiem wiejskim 200g; banan II śn: grahamka 100g,parę plastrów polędwicy,ogórek świeży,szczypiorek, 2 mandarynki, jabłko O: filet z ryby pieczony, kalafior gotowany, pół woreczka kaszy gryczanej P: 30g mieszanki orzechów(włoskich i laskowych), szklanka kakao bez cukru na mleku 2% K: 2 jaja na twardo, sałatka z pomidorów ,cebulki i łyżki jog naturalnego
#3429 |
Zakorzenienie
|
annmarry
przykładowy jadłospis dla Ciebie Śniadanie Owsianka na mleku 3,2% (4 łyżki płatków, pół szklanki mleka) z mandarynką i do tego zielona herbatka II śniadanie Grahamka- pół z chudą szynką z kurczaka oraz pomidorem,ogórkiem,cebulk ą i szczypiorkiem, pół z pomidorem,ogórkiem,cebulą i szczypiorkiem tu może wpadnie kawka z mlekiem jeszcze Obiad Talerz zupy krem z brokuła i połowa gotowanej piersi z kuraka Podwieczorek Serek homo nat(135g) z garścią orzechów Kolacja Dwa jajka na twardo z dwoma dużymi ogórkami kiszonymi Śniadanie Jogurt naturalny kościan duży z 3 łyżkami mieszanki otrąb(żytnie,owsiane,psze nne i zarodki pszenne)+jabłko II śniadanie Grahamka z chudą szynką z kurczaka+ogórek+szczypior ek Obiad Omlet z dwóch jajek+ ogórek+pomidor Podwieczorek Serek homo naturalny+4 suszone duże śliwki Kolacja Twarożek wiejski cały 200g Śniadanie Owsianka na mleku 3,2%( 4łyżki płatków i pół szklanki mleka), osobno kiwi i pół twarożku wiejskiego II śniadanie 2xkromka chleba razowego z chudą szynką z kurczaka i na to pomidor, ogórek i szczypiorek Obiad Pół szklanki ugotowanego brązowego ryżu(70g) wymieszanego z tuńczykiem, jajkiem i 3 ogórkami kiszonymi Podwieczorek Jogurt naturalny z 3 łyżkami mieszanki otrąb(pszenne,żytnie, owsiane, zarodki pszenne) i do tego starte jabłko Kolacja Jajecznica z dwóch jajek ze szczypiorkiem oraz ogórek |
![]() ![]() |
![]() |
#3430 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3433 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3434 |
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo
![]() ![]() i głupie pytanie co to znaczy 'R' ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3435 |
Konto usunięte
|
R - redukcja
U - utrzymanie P - przytycie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3436 | |
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;25340579]Koty też powinny z czasem do siebie przywyknąć
![]() ![]() mi się akurat koty kojarzą z chodzeniem własną ścieżką, a psom zależy na tym, żeby właściciel był zadowolony, więc łatwo je wytresować. ale nie wiem, może mam stereotypowe myślenie o kotach ![]() Cytat:
spokojnie możesz zjeść na to śniadanie nawet więcej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3437 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;25340579]Koty też powinny z czasem do siebie przywyknąć ![]() ![]() No właśnie po cichu na to liczę..pewnie miłości nie będzie ale chociaż żeby tolerowały się jako tako ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3438 |
Zakorzenienie
|
Rozgadały się baby o kotach, a ja się kompletnie na tym nie znam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3439 |
Zakorzenienie
|
Bo tu dużo kociar chyba jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3440 | |
Raczkowanie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;25336984]A w którym rejonie Polski? bo coś ciężko mi uwierzyć. Chociaż chciałoby się, chciało
![]() W centrum ![]() No cóż, zerknęłam właśnie na prognozę i chyba cyferki podmienili w międzyczasie, bo teraz jest sporo na minusie ![]() Cytat:
![]() Ja już po śniadaniu, a plan na dziś jest taki: 1. Omlet z wędzonym łososiem i koperkiem, reszta piure z kalafiora 2. Jabłko, twarożek z musem jabłkowym, kilka ciastek razowych 3. Sałatka (indyk, brokuły, feta, płatki migdałów, pietruszka z winegretem na oleju sezamowym) 4. Wędzony pstrąg z Biedry z gotowaną fasolką 5. Makaron razowy z cieciorką i duszonymi warzywami Jezu, nie znoszę być przed okresem ![]() I do tego warczę na wszystkich, bo poziom irytacji też mi w tym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3441 |
Rozeznanie
|
#3442 |
Wtajemniczenie
|
cześć laski
![]() ![]() weszłam na wagę i jest 0,2 kg mniej haha nie powala mnie to, ale zawsze ![]() ![]()
#3443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z rana węgle są mile widziane. Nie wiem czemu co raz więcej wiary się tak 'uwzielo' na to bialko. Fakt trzeba ograniczyć węgle i jeść białko ale nie ,że wszedzie pchać. Ja bym chyba zwariowała jedząc ciągle białko białko białko. ![]() U mnie dziś: 1 kroma żytniego razowego z odrobiną masła,awokado pomidorem,ogórkiem 1 kroma razowca ze śliwką na to plaster twarogu trochę miodu i ciut masła orzechowego
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3444 | ||||
Zadomowienie
|
A ja dzis nie 60 tylko 56,9
![]() ![]() A i zalozylam spodnie (prawie nie chodze w spodniach bo sie wsydze, bo mam grube nogi iwielki tylek), nawet sobie zdjecie zrobilam , wkleje wam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze raz powiesz ,że jesteś gruba to Cię kopne. ![]() ![]() Gratuluje spadku ![]()
![]() |
#3446 |
Raczkowanie
|
i pewnie znów nienajlepiej... ale z racji braku czasu na śniadanko zjadłam płatki pełnozarniste (odkryłam rano brak takich normalnych owsianych) z orzechami +kawa... za chwile II śniadanko... chyba jakiś owocek i coś jeszcze ?? jeszcze nie a wiem co...
Właśnie nie chcę jeść aż tyle węglowodanów... ![]() kolejne pytanie z serii paranoicznych: co lepsze makaron razowy czy ryżowy? |
![]() ![]() |
![]() |
#3447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to np. jedz węgle przynajmniej 2-3 razy dziennie ![]() Uwierz mi ja przez cala diete jadłam i chudłam. Podawałyśmy Ci przykładowe R to skorzystaj z tego ![]() zrób np. sałatke owocową z jogurtem naturalnym i suszonymi owocami albo koktajl. Kombinuj ;p
Francja/ Chorwacja/ Egipt/ Grecja Bułgaria /Hiszpania Kreta/ Agia Pelagia or 2013 ? Lloret Edytowane przez Tynusia Czas edycji: 2011-02-25 o 09:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3448 |
Zakorzenienie
|
Dirtyy za spadek
![]() Aniap a Tobie to się należy wielki kop za myślenie,że masz wielki tyłek i grube nogi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Teraz pewnie panuje moda na białko przez pana dukana niestety i ludzie wpadają w paranoję i jedzą tylko białko, a przecież można zwariować jedząc tylko białko |
![]() ![]() |
![]() |
#3449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą ta dieta jest mało urozmaicona a człowiekowi potrzeba właśnie nowości. By organizm się nie przyzwyczajał.
![]() |
#3450 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.