|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć - część IV.
Cytat:
![]() A w ogóle podoba Ci się ta praca, chciałabyś tam pracować? ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- A może tak z 5kg albo 6kg ![]() bo liczyłam sobie i wyszło, w normalnej masie ciała 63,75kg a idealnej 62,50kg http://diety.onet.pl/index.php/mid/6...zanie/act/broc http://diety.onet.pl/index.php/mid/6/fid/22/diety/dieta/act/lorenz ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- u mnie dzisiaj na śniadanko duży jogurt nat z mrożonymi truskawkami, mieszankom otrąb i rodzynkami ![]() Edytowane przez Promyczek Nadziei Czas edycji: 2011-02-24 o 07:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3392 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Promyczku, pyszne sniadanko ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3393 |
Zakorzenienie
|
Ania ćwiczyć to ja ciągle ćwiczę raz mniej raz więcej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- A tak w ogóle co tu taka cisza gdzie się podziewa Sweet, Karolinitka, Dev? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
Zakorzenienie
|
Co do owsianki
Śniadanie powinno być porządne np. może być opcja serek wiejski/jogurt nat.,banan,4-5 łyżek płatków owsianych albo na mleku jest wiele wariacji. Tu ci podsunę blog jednej wizażanki : http://lekko-i-zdrowo.blogspot.com/s...label/Owsianka Np. śniadanie: porządna owsiana z dodatkami śniadanie 2: kanapki z 2 kromek z obkładem Oczywiście urozmaicaj sobie : jajecznica z chlebkiem , musli z jogurtem owocami , tosty z chleba razowego z obkładem , sałatki owocwe , koktajle , orzechy to zdrowe nnkt można jeść ale wiadomo ,że nie kg ![]() A moje śniadanie: kawał ananasa,kawałek banana,kiwi,1/2 pomarańczy,3 kulki winogorn (tyle zostało) jogurt nat.150g + łyżka owsianych + łyżka musli szczytno + na wierzch troche musli z Angli z syropem klonowym i troche tego z truskawkami tak po wierzchu troche posypane Wyszła niezła owocowa micha ale miałam chcice na jakieś takie witaminowe śniadanie. Jakieś choróbsko chyba mnie łapie =/
Francja/ Chorwacja/ Egipt/ Grecja Bułgaria /Hiszpania Kreta/ Agia Pelagia or 2013 ? Lloret Edytowane przez Tynusia Czas edycji: 2011-02-24 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3395 |
Zakorzenienie
|
mmm Tynusia pyszne śniadanko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3396 |
Zakorzenienie
|
No niby miseczka nie ogromna niby wszystko po trochu ale się najadłam i było pyszne i zdrowe ![]()
Francja/ Chorwacja/ Egipt/ Grecja Bułgaria /Hiszpania Kreta/ Agia Pelagia or 2013 ? Lloret Edytowane przez Tynusia Czas edycji: 2011-02-24 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3397 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mm takie owsianeczki dobrze wjeżdzają na śniadanko ;P
![]() |
#3399 |
Zakorzenienie
|
Tynusia boska jest za strona z owsiankami jakie tam są pomysły poprostu cud, miód i malina
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale gdy nadejdzie lato to ja się zamienię w owoco-warzywnego potwora ![]() ![]()
![]() |
#3401 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3402 |
Zadomowienie
|
Potwierdzam że strona z owsiankami jest boska
![]() Dziś mija mój 4 bezgrzeszny dzień więc jutro się zważę...ciekawe czy będzie 60 czy nie ![]() A oto co dziś jem ![]() I śniadanie tradycyjnie: płatki owsiane z owocami suszonymi i orzechami (4 łyżki) i szklanka mleka II śniadanie: 1 kromka razowca z miodem i białym setem, 2 kromka z plasterkiem pieczonego karczku (wiem że mało dietetycznie ale chudy jest ![]() Pomarańcza Obiad: Pizza własnej roboty z sosem pomidorowym, ostrymi papryczkami, szynką i serem ( ![]() Kolacja: 2 duże marchwie (chociaż nie wiem czy dam radę po pizzy) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo przez to ,że ktoś nie je kolacji albo same białko to zwalnia się metabolizm. Jak już wspominał jest zima więc potrzebujemy więcej węgli. A jak zjemy na kolacje np. szklanka makaronu razowego z sosem z pomidorów i czosnkiem lekko na oliwie to głodni nie pójdziemy spać i nie wstaniemy tak żebyśmy mogli słonia zeżreć ![]() ![]() A Tak ogólnie to mi się podoba ![]()
![]() |
#3404 |
Zadomowienie
|
Tynusia dzieki za ocene
![]() Wiem ze z moimi kolacjami jest problem ale chyba nie potrafie tego zmienic, za pozno jadam obiady ![]() A poza tym nie zrezygnuje dzis z chocby kawalka pizzy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3405 |
Zadomowienie
|
domowa robiona pizza to jest coś pysznego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3406 |
Rozeznanie
|
Dobry
![]() Też sie nie mogę doczekać wiosny/lata ze względu na owoce i warzywa ![]() ![]() ![]() Promyczku cudowna figurka ![]() ![]() A z dietą u mnie różnie , ale niby spadki są , wczoraj się ważyłam i dzisiaj i jest prawie 0,5kg spadku , jaka zaskoczona byłam bo zżarłam kilka ptasich mleczek i paluszki ![]() ![]()
#3407 | |
Zakorzenienie
|
Mindless o ile dobrze pamiętam wspominałaś kiedyś,że miałaś coś wspólnego z ED. Mogłabyś coś wiecej o tym napisać i jak sobie z tym poradziłaś?
![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zobacze jak to będzie w poniedziałek u psychologa
![]() |
#3409 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3410 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mindless..ja też poproszę o PW jeśli można ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3412 |
Zadomowienie
|
Mindless i ja tez proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3413 |
Zakorzenienie
|
Laisla, a Ty jak tam sobie radzisz? Jesz już większe porcje czy dalej głodowe?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3414 | |||
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() ![]() ja Ci radzę wziąć się za porządne ćwiczenia niż typową R. wyćwiczone ciało wygląda na prawdę świetnie, lepiej niż ciało po prostu wychudzone, gdzie chodzi tylko o cyferki. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3415 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zwiększyłam ilości mięsa i ryb, kiedy byłam na diecie, żeby dostarczyć sobie więcej białka. Dużo wtedy czytałam o odchudzaniu i utrzymywaniu wagi i wszedzie radzili, żeby po odchudzeniu nadal dbać o białko. Więc wcinam mięso, ryby, jajka, twaróg, ale żeby tego mięsa nie było za dużo (obawiam się skutków w przyszłości), to staram się, żeby jeden posiłek dziennie był strączkowy. Znowu padam, ale potem wrzucę jeszcze link do zupy fasolowej, którą chcę wypróbować i na fajne kotlety z cieciorki ![]() Jak już o jedzeniu gadamy, to zrobiłam dziś do obiadu bosskie piure z kalafiora - smakuje bardzo jak ziemniaki, doprawiłam solą, czosnkiem, chili cayenne, parmezanem i posypałam orzechami włoskimi, miam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() planuję zacząć chodzić na basen od marca chociaż raz w tygodniu i do tego jeżdzę na rowerku, skacze na skakance i robię brzuszki i w pracy też nie mam lekko więc naprawde duzo sie ruszam jak widać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3418 |
Zakorzenienie
|
Niech się ta cholerna zima kończy wtedy będzie łatwiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3419 |
Zakorzenienie
|
jakby nie patrzeć, to już niedługo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3420 |
Raczkowanie
|
A ja dzis zajadłam duże śniadanko, pożniej serek, na obiad grillowane mięsko+surówka, na podwieczorek 1/2 wiejskiego serka i na kolację grapefruita
![]() i mam taki mały dylemacik i mam nadzieję ze Wasza wiedza mi pomoże: Czy powinno sie pic zaraz po posilku? mam oczywiście na myśli herbatkę albo jakiś soczek ;p czy lepiej odczekać, albo wypić cos pzred? oczywiście było jeszcze 40 min na stacionarnym rowerku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.