|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Gosiu matka byłego mogła by być ,ale oczywiście mi wyrzuty sumienia robiła że ja źle mała wychowuję, nie wytrzymałam powiedziałam jak ona wychowała syna idiote tak przy nim ....Zabrałam małą i pojechałyśmy odstresować się w zamościu do zoo przecież mała nie była nigdy w zoo bo przecież w Londynie nie ma ...Była zachwycona,a ja pogadałam z koleżanka bo inaczej nie mogłam tego napięcia w sobie trzymać ...
Powiedźcie mi gdzie tacy palanci się rodzą ,ja już znam jedno miejsce i go omijam wielkim łukiem jak tylko mogę ... Oliwka do niej podchodziła jak do obcej kobiety ,nie dziwie się ,(Dała Oliwce pluszowego misia a ,mała najlepsze powiedziała nie wiem skąd to się nauczyła,ale wiem jakiego miała nauczyciela "Od Mamusi i od Mojej Babci dostaje ladnijesze zabawki,a tata nic mi nie kupil bo mnie nie kocha"...Jak mu się zrobiło czerwono nie wiedział co ma powiedzieć ...a najlepsze było że jak wyjeżdzałyśmy z Lublina to zadzwoniłam do byłego i powiedziałam że będziemy z Oliwką za jakąś godzinę u niego bo jego mama chce się z nią widzieć a on ok...Jak przyjechałam był ze swoją "niby " dziewczyną a ja dostałam nerwicy odrazu i miałam ochotę go zabić z nią...Ale jak pojechałyśmy do Zamościa to chyba wypaliłam pół paczki papierosów bo tak mnie nerwy wzieły ...Ja się czuje w miarę ,jeszcze przypomina nam się wszystko każdy kąt i biorę mame wszędzie tylko żeby nie siedziała w domu sama w pokoju i myślała ,dzisiaj byłyśmy na zakupach i jako tako cie czuje ,musi wychodzić z domu a nie siedzieć w domu i myśleć bo to najgorsze ja miałam tak przez 3 dni po śmierci że siedziałam i nic nie robiłam ,albo tylko płakałam ,albo siedziałam i myślałam ,Oliwką opiekowałam się moja ciocia i moja chrześnica z nią się bawiła,bo ja nawet nie byłam w stanie...Ale co dzień jest coraz lepiej ...
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Patrycja, bylas u mnie w zoo i nie dalas znac?
|
|
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w tamtym semestrze miałam do 20 teraz mam "tylko" do 19.30
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
ja w srody od 8 do 18 i dojazd w wieczorny "szczyt" przez cale miasto zygzakiem do domu. Chyba ze zgrają mi się przesiadki po zmianach ktore od jutra wchodzą. No i czekam na plan praktyk juz do konca dograny
|
|
|
|
|
#1655 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() Pierścionka sobie zrobiłam I jestem tak z niego zadowolona, że dziś pierwsze co zrobiłam po wstaniu z łóżka to założyłam go sobie na łapkę i dumnie z nim paraduję Kasieńko, a jak Ty się czujesz co? Lepiej coś? ![]() Lenka, cieszę się, że wróciłaś. Zaglądaj jak najwięcej ![]() Agata, zazdroszczę Ci tego wypadu do filharmonii, ja tak dawno nigdzie nie byłam a za czasów liceum, bardzo lubiłam chodzić do teatru ![]() Patrycja, a jeśli mogę zapytać to jak tą sytuację między Tobą, a byłym znosi córa? Bo przyznam, że lekko mnie zszokowało, jak powiedziała, że tata jej nie kocha. Dużo siły Ci życzę. Dobrze, że tak opiekujesz się teraz mamą, razem na pewno będzie wam łatwiej ![]() Goś, haha, wybacz ale faktycznie tym razem faktycznie mnie pobiłaś ale ja też często robię coś głupiego, czasami za bardzo kombinuję, a czasami nie pomyślę co robię i też wychodzą z tego podobne sytuacje ![]() znikam na pocztę. Mam nadzieję, że nie zginę pod ciężarem tych wszystkich wielkich pak, które muszę tam zanieść |
|
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lepiej, jeszcze zdycham wiec chodze tylko na niezbedne minimum zajec(
) i leze w lozku aktualnie. A za oknem taka pogoda ze na spacer tylko iść ![]() Lublin mnie nie przestanie zadziwiac...Zmienili rozklad tak,ze teraz w autobusach tłok niemiłosierny, autobusy spoznione i dzis jechalam zapakowanym tak ze myszka sie nie wcisnie i co? I kontrola... Ja przy drzwiach to raz dwa ale reszcie ludzi wspolczuje-uczniom ktorzy musza znalezc dokumenty nie mogac sie ruszyc, starszym... Masakra. |
|
|
|
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boże jestem dumna z Twojej małej Taka pyskata jak ja gdy byłam mała dobrze mu powiedziała ![]() Ale nie pal tyle, nie warto sobie zdrowia psuć przez jakiegoś palanta
|
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech mnie ktoś kopnie, na uczelnie mam na 8 a jeszcze siedze i nie szykuje sie zebym poszla spac. Po cholere poszlam spac w dzien. Fakt faktem ze poszalalam bo od ok 17.30 do 20 drzemalam... a teraz przegladam caly wieczor watki zamowieniowe na wizazu
|
|
|
|
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję na 8 zdążyłaś ![]() U mnie pobudka o 6
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry!!
ale piękna pogoda ![]() Dziewczyny wiecie co słychać u naszej Natalki?? już chyba z miesiąc się nie odzywała? ile jecie dziś pączków?? ja żadnego ale takiego internetowego- z przyjemnością
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
Agat ja kocham ta pogodę, dziś w rozpiętym płąszczu przeparadowalam pół Zamościa bo gorąco..
![]() Pączków jeszcze na koncie nie mam, narazie wpadłam do domu i wcinam faworki, kocham to
|
|
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry w ten słoneczny dzień
![]() wpadlam sie przywitac i powiedziec, ze u mnei wszystko ok niestety skonczyly mi sie juz ferie, ale jakos daje rade ![]() jeszcze nie mam zadnego pączka na koncie, ale wszystko przede mna ![]() postaram sie wpadac częściej
|
|
|
|
|
#1663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pati ja to bym była dumna i blada z Młodej!
sama bym jej miśka kupiła Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja już mam 2 na szczęście więcej nie będzie.wczoraj specjalnie poszłam na 2h fitnessu żeby dzisiaj mieć mniejsze wyrzuty sumienia, ale chyba jednak to tak nie działa. tak czy siak zawsze można powiedzieć że "raz do roku można"
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() U mnie też jeszcze pączki niezjedzone powstrzymuję się bo najpierw późny obiad ![]() ii już kupione buciki na wiosnę, nie mogłam się powstrzymać gdy tą pogodę zobaczyłam
|
|
#1665 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tyle się najeździłam zapchanymi autobusami, że już nic mi nie jest straszne. Ważne, że jadę![]() Cytat:
![]() Pączków zjadłam już 2 i absolutnie nie mam żadnych wyrzutów sumienia ![]() Cytat:
![]() Pierścionek taki z kokardką nie bij Cytat:
Bo ja właśnie szukam czegoś na wiosnę i nic sensownego znaleźć nie mogę. Za to wydaję kasę na to co nie potrzeba
|
||||
|
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
myszka śliczny pierścionek jakie Ty cudeńka robisz
drugi dzien mnie głowa boli przez @ echhh ![]() kupilam sobie botki na wiosne w deichmanie pochwale się dla takiego malucha jak ja akurat troche urosne ;P
|
|
|
|
|
#1667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twoje nabytki też niczego sobie
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam tak , że butki musza mi wpasc w oko i niewazne jaki to sklep poprostu musza mi sie spodobac
fakt najczesciej ostatnio kupowalam w deichamanie i to ma swoje plusy tam sa niedrogie buty
Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2011-03-03 o 20:52 |
|
|
|
|
#1669 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Martuś, kiedyś gdzieś czytałam, że jak coś boli to wejdź na wizaż - przestanie ![]() Botki super Też ostatnio zaczęłam stawiać na buty na obcasie, aż się sama dziwię, że w takich śmigam![]() Cytat:
![]() a pierścionek z kokardką to ja zrobiłam, a nie kupiłam kasę wydaję na inne głupoty![]() Cytat:
Trzy pączki za mną
|
|||
|
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ani pączka za to maaase faworków...
Liczy się?
|
|
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki moje
jestem czytam Was codziennie. Sesja mi się już skonczyla jakies 2 tyg temu. ale mam teraz troszke zmartwień na glowie.. mam nadzieje ze wszytko sie ulozy i bede mogla do Was spokojnie napisac..
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
Natala to ja trzymam mocno kciuki i wyglądam Cię tu codziennie
|
|
|
|
|
#1673 | |||
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny przepraszam że tka rzadko do was zaglądam,ale nawet nie mam czasu na podrapanie się po przysłowiowej "du*ie".Oliwka jest chora ma anginę i co lepsze u nas w domu moja chrześnica też jest chora i to pewnie od niej się zaraziła ...To u mnie dom chorych
,ale na szczęście ja zdrowa,ale wiadomo Oliwka mała i marudzi nie chce siedzieć w domu,tylko iść bo słońce .Ale już obie chorują to obie bawią się non stop grają,bawią się najlepsza zabawa to mama i dziecko .To jest najlepsza zabawa dla nich ![]() Ja już nie umiem uwierzyć facetowi jak mi mówi prawdę to ja mam w głowie zakodowane że on mi kłamie wprost .Nie raz tak mam a dzisiaj to .Kolega mi coś mówił że mu się podobam itp,a ja mówię przestań takie brednie mi tu mówić jestem brzydka gruba i nie chce Cię słuchać...Masakra ze mną jest .... Nio byłam w zoo ,a nawet nie wiedziałam że Ty z Zamościa jesteś ,jak będę się następnym razem wybierała to napisze na wizażu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja pale i będę paliła bo jak się zdenerwuje tak ostro bo muszę coś z rękami zrobić i odstresować się to pale ![]() Jak mówię znajomym o tej sytuacji to każdy mówi gdzie ja tak dziecko wychowałam ![]() Cytat:
Ja bym sama sobie kupiła tylko trochę za wysoka jestem ![]() Pierścionek ładny nawet Oliwce się podoba to jest sygnał że ładny ![]() A ja nie zjadłam ani jednego pączka :P ,ale za to szarlotkę z bitą śmietana zjadłam i teraz myślę o wyrzutach sumienia
Through eyes of love all things will take on a new meaning...... Edytowane przez Patrycja183 Czas edycji: 2011-03-03 o 22:31 |
|||
|
|
|
|
#1674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam skromne 160cm wiec moge sobie pozwolic na obcasy dosc wysokie ![]() no więc wlasnie ja czasem wole kupic tansze buty i nawet pochodzic w nich jeden sezon niz kupic drogie i sie z nimi meczyc bo bedzie mi szkoda je odstawic albo wlasnie te drozsze popsuja sie szybciej niz te tansze, cena nie zawsze jak widac idzie z jakoscią ja dzis tylko jeden pączek jakos szczegolnie nie przepadam za pączkami ![]() o faworki uwielbiam mniam Cytat:
Patrycja zdrówka dla Małej |
||
|
|
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny! butki naprawdę kupiłyscie świetne
sama mam podobne te botki (ja je nazywam kopytka ) mam podobne z ccc a te drugie też mam podobne z ccc tylko na koturnie i zapinane na guziczek i powiem Wam że mi się troche rozczłapały a kosztowały niemało![]() tez byłam wczoraj na zakupach kupiłąm 2 bluzki i torebkę (kolejną i mam mnie pewnie prześwięci za nią )
|
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie to z kolei mama ma obsesję na punkcie torebek. Jak się jej jakaś znudzi- upycha ją w garderobie, ledwie dojście do czegokolwiek można odkopać....
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
tez dzis bylam na zakupach i kupilam szary kardigan za 29,90
i tunike za 25 wiec zakupy jak najbardziej udane
|
|
|
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję że żyję. Wróciłam dziś ze szpitala i dochodzę do siebie
|
|
|
|
|
#1680 |
|
Wtajemniczenie
|
Lasski, wciągnęła mnie sesja i przygotowania do zajęć.
Z kopyta ruszyliśmy z kolejnym semestrem i nie mam na nic czasu. Jeszcze zostałam wciągnięta w jakiś projekt, napiszę Wam, jak będę miała czas.![]() Co tam u Was, laseczki? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.

"Od Mamusi i od Mojej Babci dostaje ladnijesze zabawki,a tata nic mi nie kupil bo mnie nie kocha"...Jak mu się zrobiło czerwono nie wiedział co ma powiedzieć ...a najlepsze było że jak wyjeżdzałyśmy z Lublina to zadzwoniłam do byłego i powiedziałam że będziemy z Oliwką za jakąś godzinę u niego bo jego mama chce się z nią widzieć a on ok...Jak przyjechałam był ze swoją "niby " dziewczyną a ja dostałam nerwicy odrazu i miałam ochotę go zabić z nią...Ale jak pojechałyśmy do Zamościa to chyba wypaliłam pół paczki papierosów bo tak mnie nerwy wzieły ...

a za czasów liceum, bardzo lubiłam chodzić do teatru 

na szczęście więcej nie będzie.
Bo ja właśnie szukam czegoś na wiosnę i nic sensownego znaleźć nie mogę. Za to wydaję kasę na to co nie potrzeba