My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-02-28, 21:03   #1651
Patrycja183
Zadomowienie

Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III

Gosiu matka byłego mogła by być ,ale oczywiście mi wyrzuty sumienia robiła że ja źle mała wychowuję, nie wytrzymałam powiedziałam jak ona wychowała syna idiote tak przy nim ....Zabrałam małą i pojechałyśmy odstresować się w zamościu do zoo przecież mała nie była nigdy w zoo bo przecież w Londynie nie ma ...Była zachwycona,a ja pogadałam z koleżanka bo inaczej nie mogłam tego napięcia w sobie trzymać ...
Powiedźcie mi gdzie tacy palanci się rodzą ,ja już znam jedno miejsce i go omijam wielkim łukiem jak tylko mogę ...
Oliwka do niej podchodziła jak do obcej kobiety ,nie dziwie się ,(Dała Oliwce pluszowego misia a ,mała najlepsze powiedziała nie wiem skąd to się nauczyła,ale wiem jakiego miała nauczyciela "Od Mamusi i od Mojej Babci dostaje ladnijesze zabawki,a tata nic mi nie kupil bo mnie nie kocha"...Jak mu się zrobiło czerwono nie wiedział co ma powiedzieć ...a najlepsze było że jak wyjeżdzałyśmy z Lublina to zadzwoniłam do byłego i powiedziałam że będziemy z Oliwką za jakąś godzinę u niego bo jego mama chce się z nią widzieć a on ok...Jak przyjechałam był ze swoją "niby " dziewczyną a ja dostałam nerwicy odrazu i miałam ochotę go zabić z nią...Ale jak pojechałyśmy do Zamościa to chyba wypaliłam pół paczki papierosów bo tak mnie nerwy wzieły ...

Ja się czuje w miarę ,jeszcze przypomina nam się wszystko każdy kąt i biorę mame wszędzie tylko żeby nie siedziała w domu sama w pokoju i myślała ,dzisiaj byłyśmy na zakupach i jako tako cie czuje ,musi wychodzić z domu a nie siedzieć w domu i myśleć bo to najgorsze ja miałam tak przez 3 dni po śmierci że siedziałam i nic nie robiłam ,albo tylko płakałam ,albo siedziałam i myślałam ,Oliwką opiekowałam się moja ciocia i moja chrześnica z nią się bawiła,bo ja nawet nie byłam w stanie...Ale co dzień jest coraz lepiej ...
Stary 2011-02-28, 21:07   #1652
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III

Patrycja, bylas u mnie w zoo i nie dalas znac?

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-28, 21:33   #1653
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
co za debil wymyslil mi zajecia do 19.40
Ja w tamtym semestrze miałam do 20 teraz mam "tylko" do 19.30
Stary 2011-02-28, 21:39   #1654
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

ja w srody od 8 do 18 i dojazd w wieczorny "szczyt" przez cale miasto zygzakiem do domu. Chyba ze zgrają mi się przesiadki po zmianach ktore od jutra wchodzą. No i czekam na plan praktyk juz do konca dograny

Stary 2011-03-01, 13:09   #1655
myszowata s
Rozeznanie

Hej dziewczynki

Pierścionka sobie zrobiłam I jestem tak z niego zadowolona, że dziś pierwsze co zrobiłam po wstaniu z łóżka to założyłam go sobie na łapkę i dumnie z nim paraduję

Kasieńko, a jak Ty się czujesz co? Lepiej coś?

Lenka, cieszę się, że wróciłaś. Zaglądaj jak najwięcej

Agata, zazdroszczę Ci tego wypadu do filharmonii, ja tak dawno nigdzie nie byłam a za czasów liceum, bardzo lubiłam chodzić do teatru

Patrycja, a jeśli mogę zapytać to jak tą sytuację między Tobą, a byłym znosi córa? Bo przyznam, że lekko mnie zszokowało, jak powiedziała, że tata jej nie kocha.
Dużo siły Ci życzę. Dobrze, że tak opiekujesz się teraz mamą, razem na pewno będzie wam łatwiej

Goś, haha, wybacz ale faktycznie tym razem faktycznie mnie pobiłaś ale ja też często robię coś głupiego, czasami za bardzo kombinuję, a czasami nie pomyślę co robię i też wychodzą z tego podobne sytuacje

znikam na pocztę. Mam nadzieję, że nie zginę pod ciężarem tych wszystkich wielkich pak, które muszę tam zanieść
myszowata s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-01, 15:31   #1656
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Ja lepiej, jeszcze zdycham wiec chodze tylko na niezbedne minimum zajec() i leze w lozku aktualnie. A za oknem taka pogoda ze na spacer tylko iść
Lublin mnie nie przestanie zadziwiac...Zmienili rozklad tak,ze teraz w autobusach tłok niemiłosierny, autobusy spoznione i dzis jechalam zapakowanym tak ze myszka sie nie wcisnie i co? I kontrola... Ja przy drzwiach to raz dwa ale reszcie ludzi wspolczuje-uczniom ktorzy musza znalezc dokumenty nie mogac sie ruszyc, starszym... Masakra.

Stary 2011-03-01, 21:18   #1657
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patrycja183 Pokaż wiadomość
Gosiu matka byłego mogła by być ,ale oczywiście mi wyrzuty sumienia robiła że ja źle mała wychowuję, nie wytrzymałam powiedziałam jak ona wychowała syna idiote tak przy nim ....Zabrałam małą i pojechałyśmy odstresować się w zamościu do zoo przecież mała nie była nigdy w zoo bo przecież w Londynie nie ma ...Była zachwycona,a ja pogadałam z koleżanka bo inaczej nie mogłam tego napięcia w sobie trzymać ...
Powiedźcie mi gdzie tacy palanci się rodzą ,ja już znam jedno miejsce i go omijam wielkim łukiem jak tylko mogę ...
Oliwka do niej podchodziła jak do obcej kobiety ,nie dziwie się ,(Dała Oliwce pluszowego misia a ,mała najlepsze powiedziała nie wiem skąd to się nauczyła,ale wiem jakiego miała nauczyciela "Od Mamusi i od Mojej Babci dostaje ladnijesze zabawki,a tata nic mi nie kupil bo mnie nie kocha"...Jak mu się zrobiło czerwono nie wiedział co ma powiedzieć ...a najlepsze było że jak wyjeżdzałyśmy z Lublina to zadzwoniłam do byłego i powiedziałam że będziemy z Oliwką za jakąś godzinę u niego bo jego mama chce się z nią widzieć a on ok...Jak przyjechałam był ze swoją "niby " dziewczyną a ja dostałam nerwicy odrazu i miałam ochotę go zabić z nią...Ale jak pojechałyśmy do Zamościa to chyba wypaliłam pół paczki papierosów bo tak mnie nerwy wzieły ...

Ja się czuje w miarę ,jeszcze przypomina nam się wszystko każdy kąt i biorę mame wszędzie tylko żeby nie siedziała w domu sama w pokoju i myślała ,dzisiaj byłyśmy na zakupach i jako tako cie czuje ,musi wychodzić z domu a nie siedzieć w domu i myśleć bo to najgorsze ja miałam tak przez 3 dni po śmierci że siedziałam i nic nie robiłam ,albo tylko płakałam ,albo siedziałam i myślałam ,Oliwką opiekowałam się moja ciocia i moja chrześnica z nią się bawiła,bo ja nawet nie byłam w stanie...Ale co dzień jest coraz lepiej ...

Boże jestem dumna z Twojej małej
Taka pyskata jak ja gdy byłam mała dobrze mu powiedziała
Ale nie pal tyle, nie warto sobie zdrowia psuć przez jakiegoś palanta

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-02, 01:32   #1658
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Popieram w całości.
Niech mnie ktoś kopnie, na uczelnie mam na 8 a jeszcze siedze i nie szykuje sie zebym poszla spac. Po cholere poszlam spac w dzien. Fakt faktem ze poszalalam bo od ok 17.30 do 20 drzemalam... a teraz przegladam caly wieczor watki zamowieniowe na wizazu

Stary 2011-03-02, 13:36   #1659
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Popieram w całości.
Niech mnie ktoś kopnie, na uczelnie mam na 8 a jeszcze siedze i nie szykuje sie zebym poszla spac. Po cholere poszlam spac w dzien. Fakt faktem ze poszalalam bo od ok 17.30 do 20 drzemalam... a teraz przegladam caly wieczor watki zamowieniowe na wizazu
Ja nie zasypiam w dzień, chyba że jest bardzo źle, bo wiem że jak się będę chciała wybudzić to wstanę zaspana i jeszcze bardziej wkurzona niż byłam mam nadzieję na 8 zdążyłaś
U mnie pobudka o 6

1.08.2015

Stary 2011-03-03, 09:09   #1660
ygerna
Zakorzenienie

dzień dobry!!
ale piękna pogoda nareszcie słońce i w związku z tym idę na piechotę na uczelnię

Dziewczyny wiecie co słychać u naszej Natalki?? już chyba z miesiąc się nie odzywała?

ile jecie dziś pączków?? ja żadnego ale takiego internetowego- z przyjemnością
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pączuś.jpg (65,5 KB, 0 załadowań)

ygerna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-03, 11:47   #1661
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Agat ja kocham ta pogodę, dziś w rozpiętym płąszczu przeparadowalam pół Zamościa bo gorąco..
Pączków jeszcze na koncie nie mam, narazie wpadłam do domu i wcinam faworki, kocham to

Stary 2011-03-03, 13:34   #1662
kropelkaa
Zakorzenienie

dzien dobry w ten słoneczny dzień

wpadlam sie przywitac i powiedziec, ze u mnei wszystko ok niestety skonczyly mi sie juz ferie, ale jakos daje rade

jeszcze nie mam zadnego pączka na koncie, ale wszystko przede mna

postaram sie wpadac częściej
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-03, 15:33   #1663
gg22
Zakorzenienie

Pati ja to bym była dumna i blada z Młodej! sama bym jej miśka kupiła

Cytat:
Napisane przez myszowata s Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Pierścionka sobie zrobiłam I jestem tak z niego zadowolona, że dziś pierwsze co zrobiłam po wstaniu z łóżka to założyłam go sobie na łapkę i dumnie z nim paraduję
no i znowu trzeba się prosić żebyś się pochwaliła?

Cytat:
Lublin mnie nie przestanie zadziwiac...Zmienili rozklad tak,ze teraz w autobusach tłok niemiłosierny, autobusy spoznione i dzis jechalam zapakowanym tak ze myszka sie nie wcisnie i co? I kontrola... Ja przy drzwiach to raz dwa ale reszcie ludzi wspolczuje-uczniom ktorzy musza znalezc dokumenty nie mogac sie ruszyc, starszym... Masakra.
tu jak była taka sytuacja w tramwaju to na hasło "bilety do kontroli poproszę" ludzie buchnęli takim śmiechem że kanar zmył się jak nieczysty. bezcenne to było!

ja już mam 2 na szczęście więcej nie będzie.
wczoraj specjalnie poszłam na 2h fitnessu żeby dzisiaj mieć mniejsze wyrzuty sumienia, ale chyba jednak to tak nie działa.
tak czy siak zawsze można powiedzieć że "raz do roku można"
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-03, 16:27   #1664
asiaczek87
Zakorzenienie

Witajcie
U mnie też jeszcze pączki niezjedzone powstrzymuję się bo najpierw późny obiad
ii już kupione buciki na wiosnę, nie mogłam się powstrzymać gdy tą pogodę zobaczyłam

1.08.2015

Stary 2011-03-03, 17:24   #1665
myszowata s
Rozeznanie

Cytat:
Ja lepiej, jeszcze zdycham wiec chodze tylko na niezbedne minimum zajec() i leze w lozku aktualnie. A za oknem taka pogoda ze na spacer tylko iść
Ja tam się wszędzie wcisnę tyle się najeździłam zapchanymi autobusami, że już nic mi nie jest straszne. Ważne, że jadę

Cytat:
Napisane przez ygerna Pokaż wiadomość
dzień dobry!!
ale piękna pogoda nareszcie słońce i w związku z tym idę na piechotę na uczelnię

Dziewczyny wiecie co słychać u naszej Natalki?? już chyba z miesiąc się nie odzywała?

ile jecie dziś pączków?? ja żadnego ale takiego internetowego- z przyjemnością
Też się zastanawiam co z Natalką. Mówiła, że zajrzy po sesji, a wciąż jej nie ma

Pączków zjadłam już 2 i absolutnie nie mam żadnych wyrzutów sumienia

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
dzien dobry w ten słoneczny dzień

wpadlam sie przywitac i powiedziec, ze u mnei wszystko ok niestety skonczyly mi sie juz ferie, ale jakos daje rade

jeszcze nie mam zadnego pączka na koncie, ale wszystko przede mna

postaram sie wpadac częściej
Hej Marta zdecydowanie częściej wpadaj

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
no i znowu trzeba się prosić żebyś się pochwaliła?
Pierścionek taki z kokardką nie bij

Cytat:
Witajcie
U mnie też jeszcze pączki niezjedzone powstrzymuję się bo najpierw późny obiad
ii już kupione buciki na wiosnę, nie mogłam się powstrzymać gdy tą pogodę zobaczyłam
A jakie buciki sobie kupiłaś? Bo ja właśnie szukam czegoś na wiosnę i nic sensownego znaleźć nie mogę. Za to wydaję kasę na to co nie potrzeba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pierscionek_3.jpg (21,7 KB, 12 załadowań)
Stary 2011-03-03, 17:47   #1666
kropelkaa
Zakorzenienie

myszka śliczny pierścionek jakie Ty cudeńka robisz

drugi dzien mnie głowa boli przez @ echhh

kupilam sobie botki na wiosne w deichmanie pochwale się dla takiego malucha jak ja akurat troche urosne ;P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg s1_86691.jpg (12,7 KB, 5 załadowań)
Stary 2011-03-03, 20:27   #1667
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam się wszędzie wcisnę tyle się najeździłam zapchanymi autobusami, że już nic mi nie jest straszne. Ważne, że jadę

Też się zastanawiam co z Natalką. Mówiła, że zajrzy po sesji, a wciąż jej nie ma

Pączków zjadłam już 2 i absolutnie nie mam żadnych wyrzutów sumienia

Hej Marta zdecydowanie częściej wpadaj

A jakie buciki sobie kupiłaś? Bo ja właśnie szukam czegoś na wiosnę i nic sensownego znaleźć nie mogę. Za to wydaję kasę na to co nie potrzeba
To mój nabytek. Z ccc ale słyszałam same negatywne opinie o tym sklepie i nie wiem czy dobrze zrobiłam ale zakochałam się w nich są granatowe, zdjęcie tego do końca nie oddaje
Twoje nabytki też niczego sobie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1020568.jpg (84,9 KB, 12 załadowań)

1.08.2015

Stary 2011-03-03, 20:43   #1668
kropelkaa
Zakorzenienie

ja mam tak , że butki musza mi wpasc w oko i niewazne jaki to sklep poprostu musza mi sie spodobac fakt najczesciej ostatnio kupowalam w deichamanie i to ma swoje plusy tam sa niedrogie buty

Edytowane przez kropelkaa
Czas edycji: 2011-03-03 o 20:52
Stary 2011-03-03, 21:11   #1669
myszowata s
Rozeznanie

Cytat:
myszka śliczny pierścionek jakie Ty cudeńka robisz

drugi dzien mnie głowa boli przez @ echhh

kupilam sobie botki na wiosne w deichmanie pochwale się dla takiego malucha jak ja akurat troche urosne ;P
A dziękuję za miłe słowo
Martuś, kiedyś gdzieś czytałam, że jak coś boli to wejdź na wizaż - przestanie
Botki super Też ostatnio zaczęłam stawiać na buty na obcasie, aż się sama dziwię, że w takich śmigam

Cytat:
To mój nabytek. Z ccc ale słyszałam same negatywne opinie o tym sklepie i nie wiem czy dobrze zrobiłam ale zakochałam się w nich są granatowe, zdjęcie tego do końca nie oddaje
Twoje nabytki też niczego sobie
Moja przyjaciółka ma bardzo podobne buty i ładnie wyglądają na nodze
a pierścionek z kokardką to ja zrobiłam, a nie kupiłam kasę wydaję na inne głupoty

Cytat:
ja ma tak , że butki musza mi wpasc w oko i niewazne jaki to sklep poprostu musza mi sie spodobac fakt najczesciej ostatnio kupowalam w deichamanie i to ma swoje plusy tam sa niedrogie buty
Zgadzam się z Tobą. Moja przyjaciółka pracuje w sklepie z firmowym obuwiem i się już tyle od niej nasłuchałam, ile to ona przyjmuje reklamacji na takie buty, ile jest przekrętów i jak to faktycznie jest z jakością, że mi się trochę śmiać chce jak ktoś toczy bój w zaparte o to, że buty z X są dobre, a z Y nie. Wydaje mi się, że to po prostu jak kto trafi i tyle.

Trzy pączki za mną
Stary 2011-03-03, 21:13   #1670
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

A ja ani pączka za to maaase faworków... Liczy się?

Stary 2011-03-03, 21:14   #1671
Legionistka23
Zakorzenienie

czesc dziewczynki moje
jestem czytam Was codziennie. Sesja mi się już skonczyla jakies 2 tyg temu. ale mam teraz troszke zmartwień na glowie.. mam nadzieje ze wszytko sie ulozy i bede mogla do Was spokojnie napisac.. buziaczki dla Was wszytkich..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-03, 21:17   #1672
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Natala to ja trzymam mocno kciuki i wyglądam Cię tu codziennie

Stary 2011-03-03, 22:29   #1673
Patrycja183
Zadomowienie

Cześć dziewczyny przepraszam że tka rzadko do was zaglądam,ale nawet nie mam czasu na podrapanie się po przysłowiowej "du*ie".Oliwka jest chora ma anginę i co lepsze u nas w domu moja chrześnica też jest chora i to pewnie od niej się zaraziła ...To u mnie dom chorych ,ale na szczęście ja zdrowa,ale wiadomo Oliwka mała i marudzi nie chce siedzieć w domu,tylko iść bo słońce .Ale już obie chorują to obie bawią się non stop grają,bawią się najlepsza zabawa to mama i dziecko .To jest najlepsza zabawa dla nich
Ja już nie umiem uwierzyć facetowi jak mi mówi prawdę to ja mam w głowie zakodowane że on mi kłamie wprost .Nie raz tak mam a dzisiaj to .Kolega mi coś mówił że mu się podobam itp,a ja mówię przestań takie brednie mi tu mówić jestem brzydka gruba i nie chce Cię słuchać...Masakra ze mną jest ....

Cytat:
Patrycja, bylas u mnie w zoo i nie dalas znac?
Nio byłam w zoo ,a nawet nie wiedziałam że Ty z Zamościa jesteś ,jak będę się następnym razem wybierała to napisze na wizażu

Cytat:
Patrycja, a jeśli mogę zapytać to jak tą sytuację między Tobą, a byłym znosi córa? Bo przyznam, że lekko mnie zszokowało, jak powiedziała, że tata jej nie kocha.
Dużo siły Ci życzę. Dobrze, że tak opiekujesz się teraz mamą, razem na pewno będzie wam łatwiej
Moja Oliwka jak znosiła sytuację między mną ,a byłym to tak tata zawsze był odsunięty na bok bo od samego urodzenia małej sama ją wychowuje i dobrze mi z tym ,ale jak tatuś sobie przypominał o małej to zawsze były kłótnie między nami bo on zawsze przychodził z jakąś laską,a później mała jak już trochę podrosła to wiedziała że ja jestem zła jak on przychodzi z inna laską co jakiś czas po nią .Ona po pewnym czasie też się sprzeciwiała żeby nie iść do niego na noc czy iść z nim na spacer...Jak wtedy w Londynie byłam w szpitalu to przecież mała była u siostry mojej i on przyszedł z inną to siostra powiedziała Oliwce , z kim chcesz zostać niech mała zadecyduje i ona wybrała moją siostrę ,bo jak by z nim poszła to nie wiem jak by się skończyło bo on mieszkał z kolegą i wiadomo jak to faceci więć mała sama zadecydowała ,on jej tak bardzo nie zabierał ...

Cytat:
Ona ma to po mamusi bo teraz mamusia pyskuje jak się da jak nie da się nic załatwić to dopiero wtedy pokazuje na co ją stać ,wszyscy mi mówią że to córeczka mamusi i nikt mi jej nawet nie podmienił w szpitalu bo taki sam charakterek ,jak ja wyjechałam w styczniu do Anglii i ona sama z dziadkami została to babci dała w kość nie mówiła mi tego ,ale słyszałam po głosie ,Teraz mi daje w kość .Ona cały dzień leży bo chora jest ,ona tak samo robi jak moja chrześnica wszystko jej dać do łóżka my się śmiejemy w domu że mamy dwie hrabinie

Ja pale i będę paliła bo jak się zdenerwuje tak ostro bo muszę coś z rękami zrobić i odstresować się to pale

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
Pati ja to bym była dumna i blada z Młodej! sama bym jej miśka kupiła
Jak mówię znajomym o tej sytuacji to każdy mówi gdzie ja tak dziecko wychowałam

Cytat:
[B]kupilam sobie botki na wiosne w deichmanie pochwale się dla takiego malucha jak ja akurat troche urosne ;P
Piękne te butki Ja bym sama sobie kupiła tylko trochę za wysoka jestem

Cytat:
Pierścionek ładny nawet Oliwce się podoba to jest sygnał że ładny

A ja nie zjadłam ani jednego pączka :P,ale za to szarlotkę z bitą śmietana zjadłam i teraz myślę o wyrzutach sumienia

Edytowane przez Patrycja183
Czas edycji: 2011-03-03 o 22:31
Patrycja183 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-03, 23:56   #1674
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
A dziękuję za miłe słowo
Martuś, kiedyś gdzieś czytałam, że jak coś boli to wejdź na wizaż - przestanie
Botki super Też ostatnio zaczęłam stawiać na buty na obcasie, aż się sama dziwię, że w takich śmigam

Zgadzam się z Tobą. Moja przyjaciółka pracuje w sklepie z firmowym obuwiem i się już tyle od niej nasłuchałam, ile to ona przyjmuje reklamacji na takie buty, ile jest przekrętów i jak to faktycznie jest z jakością, że mi się trochę śmiać chce jak ktoś toczy bój w zaparte o to, że buty z X są dobre, a z Y nie. Wydaje mi się, że to po prostu jak kto trafi i tyle.

Trzy pączki za mną
a wiesz, że pomogło już stosuje kilkugodzinną taką terapie ja mam skromne 160cm wiec moge sobie pozwolic na obcasy dosc wysokie
no więc wlasnie ja czasem wole kupic tansze buty i nawet pochodzic w nich jeden sezon niz kupic drogie i sie z nimi meczyc bo bedzie mi szkoda je odstawic albo wlasnie te drozsze popsuja sie szybciej niz te tansze, cena nie zawsze jak widac idzie z jakoscią
ja dzis tylko jeden pączek jakos szczegolnie nie przepadam za pączkami

Cytat:
A ja ani pączka za to maaase faworków... Liczy się?
o faworki uwielbiam mniam

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki moje
jestem czytam Was codziennie. Sesja mi się już skonczyla jakies 2 tyg temu. ale mam teraz troszke zmartwień na glowie.. mam nadzieje ze wszytko sie ulozy i bede mogla do Was spokojnie napisac.. buziaczki dla Was wszytkich..
Natalciu mam nadzieję, żewszystko się poukłada dobrze

Patrycja zdrówka dla Małej i bądź silna
Stary 2011-03-04, 18:46   #1675
ygerna
Zakorzenienie

dziewczyny! butki naprawdę kupiłyscie świetne sama mam podobne te botki (ja je nazywam kopytka) mam podobne z ccc a te drugie też mam podobne z ccc tylko na koturnie i zapinane na guziczek i powiem Wam że mi się troche rozczłapały a kosztowały niemało

tez byłam wczoraj na zakupach kupiłąm 2 bluzki i torebkę (kolejną i mam mnie pewnie prześwięci za nią)

ygerna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-04, 19:08   #1676
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ygerna Pokaż wiadomość
dziewczyny! butki naprawdę kupiłyscie świetne sama mam podobne te botki (ja je nazywam kopytka) mam podobne z ccc a te drugie też mam podobne z ccc tylko na koturnie i zapinane na guziczek i powiem Wam że mi się troche rozczłapały a kosztowały niemało

tez byłam wczoraj na zakupach kupiłąm 2 bluzki i torebkę (kolejną i mam mnie pewnie prześwięci za nią)
U mnie to coś czuję że z wiosną to więcej rzeczy jeszcze zakupię, czyham na jakieś promocję, choć wyprzedaże się już skończyły. Przyszedł za to do mnie kupon z Orsay na jakiś wiosenny ciuch

U mnie to z kolei mama ma obsesję na punkcie torebek. Jak się jej jakaś znudzi- upycha ją w garderobie, ledwie dojście do czegokolwiek można odkopać.... zamiast się pozbyć to upchnie i kupuje za chwilę następną..

1.08.2015

Stary 2011-03-04, 19:18   #1677
kropelkaa
Zakorzenienie

tez dzis bylam na zakupach i kupilam szary kardigan za 29,90 i tunike za 25 wiec zakupy jak najbardziej udane
Stary 2011-03-04, 19:33   #1678
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
tez dzis bylam na zakupach i kupilam szary kardigan za 29,90 i tunike za 25 wiec zakupy jak najbardziej udane
Udane pod względem zapewne ciekawych ciuszków, ale ja i tak uważam że każde wydanie pieniędzy jest złe

1.08.2015

Stary 2011-03-04, 19:59   #1679
tamlin111
Zakorzenienie

Melduję że żyję. Wróciłam dziś ze szpitala i dochodzę do siebie
Stary 2011-03-05, 13:50   #1680
cu.Kinia
Wtajemniczenie

GG do cu.Kinia

Lasski, wciągnęła mnie sesja i przygotowania do zajęć. Z kopyta ruszyliśmy z kolejnym semestrem i nie mam na nic czasu. Jeszcze zostałam wciągnięta w jakiś projekt, napiszę Wam, jak będę miała czas.

Co tam u Was, laseczki?
cu.Kinia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości