|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
|
|
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
Ajj muszę się Wam pochwalić, że dzisiaj mam takie cudownie mięciutkie i gładziutkie włosy przez wieczorne SPAmowanie, że tylko bym się głaskała
Kitka - ![]() Ojj tak, to jedzenie za 10 osób to też znam bardzo dobrze i to wtedy jem wszyściutko co mi popadnie w ręce a ten ciąg do słodyczy to już totalna makabra... Ooo i jakie kosmetyki do włosów kupujesz? ![]() caate - mi pod oczka nie jest potrzebny, bo mam jeszcze sztyft na wrażliwe miejsca z LRP, ale właśnie na buźkę poszukuję..I Vichy nie bieli, nie tłuści i nie wysusza? Bo ja zawsze boję się tych matujących produktów, żeby nie wysuszały...Ooo w realu mówisz?! Ja jeszcze może zobaczę czy nie będę za niedługo w realu w Wałbrzychu, to może tam będzie. A jeśli by nie było, to czy mogłabyś mi wtedy go zakupić i wysłać? I nie pamiętasz może ile tam kosztował? I ile mniej więcej wysyłka? Oj, skusiłaś tą maseczką...A dlaczego akurat takie składniki? O, właśnie myślałam, że napisałam, ale chyba nie napisałam jednak - śliczna fryzurka na tym zdjęciu, bomba ! Kurczę, to dość daleko...A mama powiedziała, że nawet by mi dała, ale musiałaby mnie tam specjalnie zawieść i jak tu gdzieś na początku to ok, ale tam gdzieś daleko to bez sensu specjalnie tylko po to jechać, zresztą autobusem to samo... Także przepraszam Cię bardzo Kochana, przykro mi ale nie skorzystam niestety..A tak się też sama napaliłam na to... Ja wiem, o jakie boczki Ci chodzi, bo mam to samo I chętnie też się dowiem jak się tego pozbyć..marlienkaa2 - w 7 dniu? Ja tak miałam w pierwszych miesiącach jak tylko dostałam 1 okres, ale to chyba wtedy normalne..Ale jak nigdy tak nie miałaś, to powinnaś to sprawdzić, bo nie wydaje mi się to ok? loluska - noc z Tż'em, mmm zazdroszczęę A i jest gejem, uwielbiam geji ![]() _blondyneczka_ - też bym się wkurzyła, bo jak człowiek się stara i to bardzo i wkłada w pewne czynności dużo serca a w dodatku jak nie jest w tym dobry, to się oczekuje docenienia, jakichś miłych słów itd. a nie jeszcze narzekania No ale cóż, faceci tacy są, po prostu mówią coś czasami a nie pomyślą jak my to odbierzemy i tak to wychodzi...Ale na pewno wyszły pysznie i będą wszystkim smakować! agusiownik - dzięki za odp. a jeszcze mam takie pytanko - nie wysusza, nie podrażnia? E.J - na pewno nie jest tak źle Ooo i Montii jeszcze jest z Nami, super, powiedz, jak tam się czujesz? O, co do ciąży : http://www.youtube.com/watch?v=j4tjlb77NFg - te dzieciaki są świetne i jakie super pomysły mają ![]() ![]() Nieeee no, proszę Was tancerka erotyczna wygrała wyjazd w YCD...?! No bomba.... Dzisiejsze SPAmowanie: - 2x Merz Spezial - dużo niegazowanej mineralki Włosy: - zero prostowania - 2-fazowa odżywka w spray'u, Pantene - myte szamponem Naturals, TRESemme - WAX Avocado, Beauty Formulas na ok.3h pod czapką - ostatnie spłukiwanie zimną wodą - 2-fazowa regenerująca odżywka w spray'u, Garnier - serum termoochronne, Marion - spray termoochronny, TRESemme - jedwab na końcówki, Joanna - wysuszyły się praktycznie same, ja tylko niektóre pasma dosuszyłam troszeczkę i zakończyłam suszenie zimnym powietrzem Twarz: - krem Alantan Plus - micel Bourjois x2 - żel uniwersalny, Babydream - 2-fazowy płyn do demakijażu oczu, Bielenda - żel aloesowy GorVita + Tormentiol punktowo + maść z wit.A punktowo na noc - maść z wit.A na usta + olejek rycynowy na rzęsy na noc Ciało: - w ciągu dnia krem Bambino na dłonie - masaż Syrenką - krem do stóp, Avon x2 - balsam odżywczy, Oriflame - za chwilę będzie znów maść z wit.A na dłonie + rękawiczki na noc Aaaa szlag mnie jasny zaraz trafi, ktoś kto mówił o kłótniach na wiosnę to miał ogromną rację, ja właśnie z Tż'em się ostro pokłóciłam przez tel. i jestem taka wkurzona ![]() A niech spada na drzewo, mam to gdzieś, się nie będę palantem przejmować i tylko drażnić, jak nie zmądrzeje to ma pecha, będziemy wtedy jeszcze ostrzej gadać, jeśli w ogóle będziemy gadać, idiota skończony ![]() Przepraszam Kochane, ale nadal klub mi nie działa, a z nerwów aż musiałam to napisać Ja się już żegnam, jeszcze tylko wysmaruję łapki i usta i spać, bo przecież jutro znów 6:30 pobudka, jak nie wcześniej... DOBRANOC PIĘKNOŚCI !!
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2011-03-02 o 22:33 |
|
|
|
#4053 |
|
Rozeznanie
|
Tak dokładnie
Dukam od 17 stycznia...Dzisiaj słabo SPAmowałam, same podstawowe sprawy, no, ale udało mi się nie umyć włosów - czuję się okropnie, ale nigdzie nie wychodziłam i postanowiłam skorzystać z Waszej rady przetłuszczenia włosów od czasu do czasu ![]() _Alessandra, przykro mi... mam nadzieję, że chociaż sny będziesz miała kolorowe Dobranocka
|
#4054 |
|
Zadomowienie
|
spać .. ;( a dziś do 20 mam,. zaraz wychodze ;(
ostatnio brak mi czasu dla "siebie" (
|
|
#4055 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Na początek dnia coś słodkiego
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
Słodkiego tłustego czwartku dziewczyny
|
|
|
|
#4057 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Aleksandra nie martw się facetem, wiadomo oni są z innej planety będzie dobrze Mnie wkurzają trochę te tvn-owskie programy, top model oglądałam od początku i nie wiem jakim cudem ta dziwna dziewucha wygrała:/ YCD tez wczoraj oglądałam i Piróga lubię
Edytowane przez blondi1985 Czas edycji: 2011-03-03 o 07:48 |
|
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zabieram sie do pracy
|
|
|
|
#4059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() bo dzisiaj mnie wloski mega zadowalaja, po pierwsze nigdy w zyciu nawet po rekonstrukcji joico, nie czulam w nich takiego nawilzenia, blyszcza sie jak szalone, nie widze bialych kuleczek wiec efekt wizualny super, mam nadzieje ze od srodka tezteraz mam problem bo bede testowac wszystkie produkty z osobna chyba, bo jak za kazdy razem bede dawac wszystko i robic taka mieszanke to zbankrutuje szybko ![]() ooo jaaa ![]() za 2h jade na miasto, to cudikernia obowiazkowo ja uwielbiam z serem i duuuuzo lukruOlu nie ma problemu, rozumiem wszystko, wiedzialam ze bywasz nieraz we Wro, to pomyslalam o Tobie, nic sie nie stalo soraya, na pewno byla, ale czy ten wysoki to nie wiem, pamietam jak w pazdzierniku/grudniu to byla cala polka i chyba kosztowal cos ok.25-30zl, bo sama patrzylam na niego,ale stwierdzilam, ze mam jeszcze to po co to gromadzic ![]() jak spotkam to moge Ci kupic, przesylka to jakies 5zl, wiec nie ma problemu ![]() co do wloskow, to ja jestem ogolnie hardcorem, bo ja oleje zmywam odzywka ale nawet jak zmywalam szamponem ziolowym, to schodzilo dobrze 2mycia i juz, wazne zeby byl dobrze oczyszczajacy, ja uzywalam Barwy Brzozowy i z Czarna Rzepa. teraz myje skalp sama Isana z babassu albo Pania Proterr's z arnika 2x i nie obudzilam sie nigdy z tlustymi, a te co dalam na zdjeciu, to 2dniowe sa i po olejowaniu ale odkad zaczelam dbac o loki, jako o loki to moge nie myc wlosow 2-3dni, a wczesniej musialam myc najlepiej codziennie, z lenistwa co 2dni, wiec mysle ze ta drastyczna zmiana pielegnacji, zero sls,parabenow itp ma duzy wplyw---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- dziewczyny mam pytanie o Twister, uzywala ktoras, sa efekty? zastanawiam sie nad zakupem, bo jest w przystepnej cenie, chodzi mi o taki: http://allegro.pl/twister-z-magnesam...477164680.html
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-03-03 o 08:49 |
||
|
|
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam Laseczki
Nie dałam zaś rady wstać rano poza tym sypie się, po prostu się sypie - zaś mam zajada krwawiącego na cały kącik, dłonie przesuszone Poza tym znalazłam czerwoną herbatę, na szczęście z datą ważności i zaś się z nią będę zaprzyjaźniać ![]() Cytat:
Alessadndra dziękuję A co okresu to też tak mam - zarówno tuż przed jak i w trakcie - lodówka jest moja ![]() Przykro mi z powodu kłótni z Tż u Ciebie ![]() caate oj, nie miałam czegoś takiego ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cate mam takie pytanko do Ciebie: czy super pharm masz blisko siebie? ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Jakbym już nie dała rady wstąpić tutaj to miłego dnia
|
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi sie wydaje ze ten twisterek moze uratowac mnie, musze o nim poczytac, bo jak kiedys chodzilam na silownie, to cwiczylam na takim stojacym i wlasnie wtedy peirwszy raz boczkow sie pozbylam
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
caate a mogę mieć prośbę do Ciebie ?
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
jasne
|
#4064 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
czeesc
![]() Cytat:
![]() o orbitreku mysle od dawna, nawet teraz jest w biedronce za 339zl
|
|
|
|
|
#4065 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Ale mi tu od rana zdjęcia wrzuciłyście, zaśliniłam monitor ![]() W końcu walczę o siebie ![]() No, ale Wam życzę smacznego ![]() Dziś w planach mycie włosów, maska Pantene, maseczka na twarz, depilacja i balsam na całe ciałko i coś na wzór pedicure, no i manicure bo mi lakier z paznokci zszedł ![]() Taki plan SPAmowania na dziś
|
|
#4066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i czy lepszy jest jak na tym kolku sa prosto stoppy namalowane, czy na polokraglow (chodzi mi o stanie jak wygodniej sie trzyma stopa). jak ja cwiczylam na silce, to mialam taka raczke metalowa prosta za ktora sie lapalam i krecilam, boje sie, ze tak bez niczego to sie wywale dlatego moze kupie tego z linkami, ale znowu czy te linki to mnie jakos utrzymaja? porozmawiam z mama, bo obie chcemy kupic, ona ciagle cwiczy na steperze, mi sie nie chce, bo nogi mam ok. u TZta maja orbitrek od dawna, stoi na balkonie, mama juz jego mnie sie kiedys pytaala, czy nie chce, bo ona juz nie cwiczy, kupila sobie rowerek, wiec moze faktycznie go przygarne, bo on duzo kosztuje, tylko ze im chyba sie licznik zepsul...
|
|
#4067 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() a co do TŻ- dobrze że masz takie podejście, niech się stara Cytat:
i nie wiem jak Ci się udaje oleje zmyć odżywką... podziwiam... mi to czasami szamponem się nie domyją... ![]() ja mam twister w domu , kiedyś kręciłam codziennie po 40 - 60 minut i efekty były bardzo fajne.... buahhot też się czailam na ten orbitrek z biedry ale nie miałabym go gdzie postawić... tzn. miejsce jest ale by mi pokój strasznie zagracił i pewnie skończyłby jako wieszak na ubrania
|
|
|
#4068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy byłabyś wstanie nawet nie teraz i nie specjalnie jechać kupić mi to serum i przesłać pocztą? pokryję wszystkie koszty, mieszkam w okolicach Krakowa, i np. przesłałabym Ci kasę już z góry na konto ale to tak bardziej by mi pasowało około 10 bo wtedy będę mieć wypłatę
|
|
|
#4069 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
naprawdę.. ja próbowałam dukana i mi organizam po 2 tygodniach skapitulował, bardzo źle się czułam więc sobie odpuściłam...Cytat:
a vto że licznik zepsuty to nic nie szkodzi...byłam w sklepie, kupiłam sobie dwa pączki- stwierdziłam że nie będę szalała
|
|
|
#4070 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
http://allegro.pl/twister-trimmer-ob...463422881.html Cytat:
haha ale raczej nie kupie tego z biedronki, wole zamowic magnetyczny z all no ale na razie sie zastanawiam jeszcze
|
||
|
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
Już musze leciec
wyuszę włosy, zaparzę czerwoną herbatę, wymaluję się itd. Jeszcze raz miłego dnia
|
|
#4072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
![]() czym one sie roznia, tak naprawde ![]() Kitka, uzywalm kertayne [7kropel], jedwab [6], hydromanil [tak na oko 1ml] i pantenol [ok.15 kropli] zmieszalam to z wax henna porcja wielkosci orzecha i z biovaxem do wlosow suchych wielkosci 2orzechow i troszke garniera dalam tak z plaska lyzeczke tego z maslem shea i karite uzylam tych produktow, bo one sa polecane do kreconowlosych (wyczytalam z forum) i zamowilam tylko te, bo na tyle bylo mnie stac (60zl )jade do miasta, mam zamiar kupic korektor,ffarbe do wlosow, maske bingo pozniej do kosmetyczki, mam nadzieje, ze wroce zadowolona ![]() milego dnia
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-03-03 o 10:34 |
||
|
|
|
#4073 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
tak naprawde to chyba niczym, kazdy ma za zadanie krecic sie, a linki w tym, w ktorym wrzucilas, to szczerze mowiac nie wiem po co są najlepiej sie kreci bez trzymania i z oparciem o komode haha
|
|
|
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obyś wróciła zadowolona od kosmetyczki Jeszcze z pitem sie bawie
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
ale pyszności !
![]() Alessandra_ zasiedział się brzdąc ale porozmawiałam z nim, do 8smego ma siedzieć, mój lekarz ma dyżur, wtedy mogę rodzić
|
#4076 |
|
CABIN CREW
|
co myślicie o tej paletce??
http://allegro.pl/paleta-77-cieni-ci...487295697.html
|
|
#4077 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Co myślicie o tym szamponie? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ch.html&next=1 Miała któraś? |
|
|
|
#4078 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
ja jakoś ogólnie za produktami dove nie przepadam...
|
|
|
#4079 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html Edytowane przez kaaasiuleczka Czas edycji: 2011-03-03 o 12:16 |
|
|
|
|
#4080 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A nie zauważyłaś wysuszenia jak tam dziewczyny na KWC pisały?
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

Ooo i jakie kosmetyki do włosów kupujesz? 
I nie pamiętasz może ile tam kosztował? I ile mniej więcej wysyłka? Oj, skusiłaś tą maseczką...A dlaczego akurat takie składniki? O, właśnie myślałam, że napisałam, ale chyba nie napisałam jednak - śliczna fryzurka na tym zdjęciu, bomba !
Kurczę, to dość daleko...A mama powiedziała, że nawet by mi dała, ale musiałaby mnie tam specjalnie zawieść i jak tu gdzieś na początku to ok, ale tam gdzieś daleko to bez sensu specjalnie tylko po to jechać, zresztą autobusem to samo...
Także przepraszam Cię bardzo Kochana, przykro mi ale nie skorzystam niestety..A tak się też sama napaliłam na to...
Ja wiem, o jakie boczki Ci chodzi, bo mam to samo
I chętnie też się dowiem jak się tego pozbyć..
No ale cóż, faceci tacy są, po prostu mówią coś czasami a nie pomyślą jak my to odbierzemy i tak to wychodzi...Ale na pewno wyszły pysznie i będą wszystkim smakować! 

super a to na dukanie jesteś? 

poza tym sypie się, po prostu się sypie - zaś mam zajada krwawiącego na cały kącik, dłonie przesuszone