Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-02, 22:27   #4051
samaraNW
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
noo moim zdaniem naprawdę miałaś cudne włosy, chyba nawet przeżyłabym ten rozjaśniacz
też tak uważam i do tego kolorek śliczny, jak na rozjaśniacz wiecie, chodzi mi o to, że najczęściej po rozjaśniaczu wychodzi zazwyczaj taki lekko tandetny.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 22:28   #4052
_Alessandra
Zakorzenienie

Ajj muszę się Wam pochwalić, że dzisiaj mam takie cudownie mięciutkie i gładziutkie włosy przez wieczorne SPAmowanie, że tylko bym się głaskała

Kitka -
Ojj tak, to jedzenie za 10 osób to też znam bardzo dobrze i to wtedy jem wszyściutko co mi popadnie w ręce a ten ciąg do słodyczy to już totalna makabra... Ooo i jakie kosmetyki do włosów kupujesz?

caate
- mi pod oczka nie jest potrzebny, bo mam jeszcze sztyft na wrażliwe miejsca z LRP, ale właśnie na buźkę poszukuję..I Vichy nie bieli, nie tłuści i nie wysusza? Bo ja zawsze boję się tych matujących produktów, żeby nie wysuszały...Ooo w realu mówisz?! Ja jeszcze może zobaczę czy nie będę za niedługo w realu w Wałbrzychu, to może tam będzie. A jeśli by nie było, to czy mogłabyś mi wtedy go zakupić i wysłać? I nie pamiętasz może ile tam kosztował? I ile mniej więcej wysyłka? Oj, skusiłaś tą maseczką...A dlaczego akurat takie składniki? O, właśnie myślałam, że napisałam, ale chyba nie napisałam jednak - śliczna fryzurka na tym zdjęciu, bomba ! A i właśnie, bo napisałaś, że tam miałaś naolejowane włosy - ja zawsze jak olejuję to mam takie wiesz tłuste, śliskie, świecące, a na zdjęciu u Ciebie tego nie widać - to ja coś źle robię, czy tak po prostu na zdjęciu wyszło, bo się pogubiłam już Kurczę, to dość daleko...A mama powiedziała, że nawet by mi dała, ale musiałaby mnie tam specjalnie zawieść i jak tu gdzieś na początku to ok, ale tam gdzieś daleko to bez sensu specjalnie tylko po to jechać, zresztą autobusem to samo... Także przepraszam Cię bardzo Kochana, przykro mi ale nie skorzystam niestety..A tak się też sama napaliłam na to... Ja wiem, o jakie boczki Ci chodzi, bo mam to samo I chętnie też się dowiem jak się tego pozbyć..

marlienkaa2
- w 7 dniu? Ja tak miałam w pierwszych miesiącach jak tylko dostałam 1 okres, ale to chyba wtedy normalne..Ale jak nigdy tak nie miałaś, to powinnaś to sprawdzić, bo nie wydaje mi się to ok?

loluska
- noc z Tż'em, mmm zazdroszczęę Ja mam to samo z włosami, jak pójdę spać w mokrych, że mi dużo wypada wtedy.. I też się cieszę, że Muchy już brak, bo totalnie się nie znała na tańcu, no kompletnie! Jak na razie Rusin mi się podoba Ale i tak najbardziej lubię Piróga, bo gościu na prawdę się zna i pokazuje każde swoje emocje, nic nie ukrywa i skupia się chyba najbardziej na tańcu z całego jury... A i jest gejem, uwielbiam geji

_blondyneczka_
- też bym się wkurzyła, bo jak człowiek się stara i to bardzo i wkłada w pewne czynności dużo serca a w dodatku jak nie jest w tym dobry, to się oczekuje docenienia, jakichś miłych słów itd. a nie jeszcze narzekania No ale cóż, faceci tacy są, po prostu mówią coś czasami a nie pomyślą jak my to odbierzemy i tak to wychodzi...Ale na pewno wyszły pysznie i będą wszystkim smakować!

agusiownik - dzięki za odp. a jeszcze mam takie pytanko - nie wysusza, nie podrażnia?

E.J - na pewno nie jest tak źle Ale jak chcesz to możemy zacząć razem, tylko ja to za jakiś tydzień, bo dziś @ dostałam i dopiero po niej mogę zacząć, albo ewentualnie pod jej koniec, jeśli chodzi o ćwiczenia. Jeśli chodzi o jedzenie, to też, tak jak pisałam z Kitką - podczas @ jedzenie za 10 i słodycze, słodycze, słodycze, także teraz nic chyba nie zmniejszę, ale po @ ostra praca będzie

Ooo i Montii jeszcze jest z Nami, super, powiedz, jak tam się czujesz? Fabianek się wybiera na świat, czy na razie mu jeszcze wygodnie u mamusi? O, co do ciąży : http://www.youtube.com/watch?v=j4tjlb77NFg - te dzieciaki są świetne i jakie super pomysły mają

Nieeee no, proszę Was tancerka erotyczna wygrała wyjazd w YCD...?! No bomba.... Co oni zrobili ehehee...Mam nadzieję, że się nie zbłaźnią tym oO

Dzisiejsze SPAmowanie:
- 2x Merz Spezial
- dużo niegazowanej mineralki

Włosy:

- zero prostowania
- 2-fazowa odżywka w spray'u, Pantene
- myte szamponem Naturals, TRESemme
- WAX Avocado, Beauty Formulas na ok.3h pod czapką
- ostatnie spłukiwanie zimną wodą
- 2-fazowa regenerująca odżywka w spray'u, Garnier
- serum termoochronne, Marion
- spray termoochronny, TRESemme
- jedwab na końcówki, Joanna
- wysuszyły się praktycznie same, ja tylko niektóre pasma dosuszyłam troszeczkę i zakończyłam suszenie zimnym powietrzem

Twarz:
- krem Alantan Plus
- micel Bourjois x2
- żel uniwersalny, Babydream
- 2-fazowy płyn do demakijażu oczu, Bielenda
- żel aloesowy GorVita + Tormentiol punktowo + maść z wit.A punktowo na noc
- maść z wit.A na usta + olejek rycynowy na rzęsy na noc

Ciało:
- w ciągu dnia krem Bambino na dłonie
- masaż Syrenką
- krem do stóp, Avon x2
- balsam odżywczy, Oriflame
- za chwilę będzie znów maść z wit.A na dłonie + rękawiczki na noc

Aaaa szlag mnie jasny zaraz trafi, ktoś kto mówił o kłótniach na wiosnę to miał ogromną rację, ja właśnie z Tż'em się ostro pokłóciłam przez tel. i jestem taka wkurzona A niech spada na drzewo, mam to gdzieś, się nie będę palantem przejmować i tylko drażnić, jak nie zmądrzeje to ma pecha, będziemy wtedy jeszcze ostrzej gadać, jeśli w ogóle będziemy gadać, idiota skończony Przepraszam Kochane, ale nadal klub mi nie działa, a z nerwów aż musiałam to napisać

Ja się już żegnam, jeszcze tylko wysmaruję łapki i usta i spać, bo przecież jutro znów 6:30 pobudka, jak nie wcześniej... DOBRANOC PIĘKNOŚCI !!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2011-03-02 o 22:33
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 23:55   #4053
myrmyr
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
super a to na dukanie jesteś?
Tak dokładnie Dukam od 17 stycznia...

Dzisiaj słabo SPAmowałam, same podstawowe sprawy, no, ale udało mi się nie umyć włosów - czuję się okropnie, ale nigdzie nie wychodziłam i postanowiłam skorzystać z Waszej rady przetłuszczenia włosów od czasu do czasu

_Alessandra, przykro mi... mam nadzieję, że chociaż sny będziesz miała kolorowe

Dobranocka
Stary 2011-03-03, 05:34   #4054
dianulaa
Zadomowienie

spać .. ;( a dziś do 20 mam,. zaraz wychodze ;(
ostatnio brak mi czasu dla "siebie" (
Stary 2011-03-03, 07:33   #4055
marta 85
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Na początek dnia coś słodkiego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pącz.jpg (11,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fawo.jpg (12,8 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kawa.jpg (13,0 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg herb.jpg (11,9 KB, 0 załadowań)

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 07:41   #4056
Luzia
Zakorzenienie

Słodkiego tłustego czwartku dziewczyny

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 07:41   #4057
blondi1985
Raczkowanie

Dzień dobry
Aleksandra nie martw się facetem, wiadomo oni są z innej planety będzie dobrze Mnie wkurzają trochę te tvn-owskie programy, top model oglądałam od początku i nie wiem jakim cudem ta dziwna dziewucha wygrała:/ YCD tez wczoraj oglądałam i Piróga lubię

Edytowane przez blondi1985
Czas edycji: 2011-03-03 o 07:48
blondi1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-03, 08:05   #4058
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry

Zabieram sie do pracy
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 09:22   #4059
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
caate bo to orbitrek się pisze http://allegro.pl/listing.php/search...tring=orbitrek proszę

snowwhite dziekuję kazdy sie dziwil ze mam takie dlugie i rozjasniane..no ale glupia bylam pozniej zafarbowalam na ciemno i kondycja sie poprawila

dobranoc dziewczęta
noo wlasnie, wreszcie ktos mnie oswiecil dziekuje Ci kochana

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

śliczna sukienka

ale piękne miałaś włoski jak na rozjaśniacz i jaka długość

gratuluję

Caate mam nadzieję, że z Tż wszystko się ułoży i że Twoje włoski po tych wszystkich mazidłach odżyją i Cię zadowolą
wykrakalas kochana, musialas zyczyc z calego serca hehe

bo dzisiaj mnie wloski mega zadowalaja, po pierwsze nigdy w zyciu nawet po rekonstrukcji joico, nie czulam w nich takiego nawilzenia, blyszcza sie jak szalone, nie widze bialych kuleczek wiec efekt wizualny super, mam nadzieje ze od srodka tez nie mam puchu, mam tylko mniejszy skret, ale jestem mega i tak zadowolona
teraz mam problem bo bede testowac wszystkie produkty z osobna chyba, bo jak za kazdy razem bede dawac wszystko i robic taka mieszanke to zbankrutuje szybko

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

ooo jaaa
za 2h jade na miasto, to cudikernia obowiazkowo ja uwielbiam z serem i duuuuzo lukru

Olu nie ma problemu, rozumiem wszystko, wiedzialam ze bywasz nieraz we Wro, to pomyslalam o Tobie, nic sie nie stalo
soraya, na pewno byla, ale czy ten wysoki to nie wiem, pamietam jak w pazdzierniku/grudniu to byla cala polka i chyba kosztowal cos ok.25-30zl, bo sama patrzylam na niego,ale stwierdzilam, ze mam jeszcze to po co to gromadzic
jak spotkam to moge Ci kupic, przesylka to jakies 5zl, wiec nie ma problemu
co do wloskow, to ja jestem ogolnie hardcorem, bo ja oleje zmywam odzywka ale nawet jak zmywalam szamponem ziolowym, to schodzilo dobrze 2mycia i juz, wazne zeby byl dobrze oczyszczajacy, ja uzywalam Barwy Brzozowy i z Czarna Rzepa. teraz myje skalp sama Isana z babassu albo Pania Proterr's z arnika 2x i nie obudzilam sie nigdy z tlustymi, a te co dalam na zdjeciu, to 2dniowe sa i po olejowaniu wczoraj jeszcze do maski z biovaxa i henny dodalam odzywki z garniera dodalam te wszystkie mazidla i nie ma nic tlustego, moje wlosy moze sa bardzo suche ale odkad zaczelam dbac o loki, jako o loki to moge nie myc wlosow 2-3dni, a wczesniej musialam myc najlepiej codziennie, z lenistwa co 2dni, wiec mysle ze ta drastyczna zmiana pielegnacji, zero sls,parabenow itp ma duzy wplyw

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

dziewczyny mam pytanie o Twister, uzywala ktoras, sa efekty?
zastanawiam sie nad zakupem, bo jest w przystepnej cenie, chodzi mi o taki:
http://allegro.pl/twister-z-magnesam...477164680.html
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-03-03 o 08:49
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 09:47   #4060
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Witam Laseczki

Nie dałam zaś rady wstać rano poza tym sypie się, po prostu się sypie - zaś mam zajada krwawiącego na cały kącik, dłonie przesuszone
Poza tym znalazłam czerwoną herbatę, na szczęście z datą ważności i zaś się z nią będę zaprzyjaźniać

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
ja sie dziewczyny boje, ze mam taki uklad i po prostu tego nie zmienie

ograniczam sie do batonika dziennie, a nie calej czekolady, sa dni jak nie jem slodkiego, bo widze ze wtedy twarz mam ladniejsza, wiec poswiece sie, bo to dobra mobilizacja...

ale cwiczyc tez musze, moze jakis orbiterek?
tylko nie moge ich znalezc na all, nie wiem co wpisac
Co do budowy ciała to ja już wiem, że mam ją taką jak babcia - szczupła talia i duże biodra i tyłek

Alessadndra
dziękuję ale już teraz coś muszę ze sobą zacząć robić A co okresu to też tak mam - zarówno tuż przed jak i w trakcie - lodówka jest moja
Przykro mi z powodu kłótni z Tż u Ciebie

caate oj, nie miałam czegoś takiego

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------
Cate mam takie pytanko do Ciebie: czy super pharm masz blisko siebie?

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Jakbym już nie dała rady wstąpić tutaj to miłego dnia

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 09:50   #4061
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Witam Laseczki

Nie dałam zaś rady wstać rano poza tym sypie się, po prostu się sypie - zaś mam zajada krwawiącego na cały kącik, dłonie przesuszone
Poza tym znalazłam czerwoną herbatę, na szczęście z datą ważności i zaś się z nią będę zaprzyjaźniać

Co do budowy ciała to ja już wiem, że mam ją taką jak babcia - szczupła talia i duże biodra i tyłek

Alessadndra
dziękuję ale już teraz coś muszę ze sobą zacząć robić A co okresu to też tak mam - zarówno tuż przed jak i w trakcie - lodówka jest moja
Przykro mi z powodu kłótni z Tż u Ciebie

caate oj, nie miałam czegoś takiego

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------
Cate mam takie pytanko do Ciebie: czy super pharm masz blisko siebie?

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Jakbym już nie dała rady wstąpić tutaj to miłego dnia
tak, wybudowali niedawno i w porownaniu do tego co wczesniej, to teraz mam bliziutko jakies 10min autkiem

mi sie wydaje ze ten twisterek moze uratowac mnie, musze o nim poczytac, bo jak kiedys chodzilam na silownie, to cwiczylam na takim stojacym i wlasnie wtedy peirwszy raz boczkow sie pozbylam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-03, 09:58   #4062
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

caate a mogę mieć prośbę do Ciebie ?

Stary 2011-03-03, 09:59   #4063
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
caate a mogę mieć prośbę do Ciebie ?
jasne ale nie bede tam wczesniej niz w week, bo to w druga strone, niz normalnie jezdze
Stary 2011-03-03, 10:02   #4064
buahhot
Marcelover ♥♥♥

czeesc

Cytat:
ja wlasnie ostatnio kupilam Twister, ale nie moge o nim duzo powiedziec
o orbitreku mysle od dawna, nawet teraz jest w biedronce za 339zl

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 10:05   #4065
myrmyr
Rozeznanie

Dzień dobry

Ale mi tu od rana zdjęcia wrzuciłyście, zaśliniłam monitor Nie idę dziś do żadnego sklepu, w ogóle z domu dziś nie wychodzę żeby mnie nie kusiło, bo dobrze wiem jak potrafią pachnieć pączki Będę twarda W końcu walczę o siebie

No, ale Wam życzę smacznego

Dziś w planach mycie włosów, maska Pantene, maseczka na twarz, depilacja i balsam na całe ciałko i coś na wzór pedicure, no i manicure bo mi lakier z paznokci zszedł
Taki plan SPAmowania na dziś
Stary 2011-03-03, 10:09   #4066
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
czeesc

ja wlasnie ostatnio kupilam Twister, ale nie moge o nim duzo powiedziec
o orbitreku mysle od dawna, nawet teraz jest w biedronce za 339zl
a jaki kupilas? bo ja widze, jeszcze taki z linkami i teraz nie wiem no i czy lepszy jest jak na tym kolku sa prosto stoppy namalowane, czy na polokraglow (chodzi mi o stanie jak wygodniej sie trzyma stopa). jak ja cwiczylam na silce, to mialam taka raczke metalowa prosta za ktora sie lapalam i krecilam, boje sie, ze tak bez niczego to sie wywale dlatego moze kupie tego z linkami, ale znowu czy te linki to mnie jakos utrzymaja? porozmawiam z mama, bo obie chcemy kupic, ona ciagle cwiczy na steperze, mi sie nie chce, bo nogi mam ok. u TZta maja orbitrek od dawna, stoi na balkonie, mama juz jego mnie sie kiedys pytaala, czy nie chce, bo ona juz nie cwiczy, kupila sobie rowerek, wiec moze faktycznie go przygarne, bo on duzo kosztuje, tylko ze im chyba sie licznik zepsul...
Stary 2011-03-03, 10:10   #4067
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Ajj muszę się Wam pochwalić, że dzisiaj mam takie cudownie mięciutkie i gładziutkie włosy przez wieczorne SPAmowanie, że tylko bym się głaskała

Kitka -
Ojj tak, to jedzenie za 10 osób to też znam bardzo dobrze i to wtedy jem wszyściutko co mi popadnie w ręce a ten ciąg do słodyczy to już totalna makabra... Ooo i jakie kosmetyki do włosów kupujesz?
[B]

Aaaa szlag mnie jasny zaraz trafi, ktoś kto mówił o kłótniach na wiosnę to miał ogromną rację, ja właśnie z Tż'em się ostro pokłóciłam przez tel. i jestem taka wkurzona A niech spada na drzewo, mam to gdzieś, się nie będę palantem przejmować i tylko drażnić, jak nie zmądrzeje to ma pecha, będziemy wtedy jeszcze ostrzej gadać, jeśli w ogóle będziemy gadać, idiota skończony Przepraszam Kochane, ale nadal klub mi nie działa, a z nerwów aż musiałam to napisać

Ja się już żegnam, jeszcze tylko wysmaruję łapki i usta i spać, bo przecież jutro znów 6:30 pobudka, jak nie wcześniej... DOBRANOC PIĘKNOŚCI !!
planuje kupić maskę z bingo albo romantic... i glorię... a razie nie mam za bardzo funduszy na szaleństwo zakupowe

a co do TŻ- dobrze że masz takie podejście, niech się stara

Cytat:
bo dzisiaj mnie wloski mega zadowalaja, po pierwsze nigdy w zyciu nawet po rekonstrukcji joico, nie czulam w nich takiego nawilzenia, blyszcza sie jak szalone, nie widze bialych kuleczek wiec efekt wizualny super, mam nadzieje ze od srodka tez nie mam puchu, mam tylko mniejszy skret, ale jestem mega i tak zadowolona
teraz mam problem bo bede testowac wszystkie produkty z osobna chyba, bo jak za kazdy razem bede dawac wszystko i robic taka mieszanke to zbankrutuje szybko

ooo jaaa
za 2h jade na miasto, to cudikernia obowiazkowo ja uwielbiam z serem i duuuuzo lukru

co do wloskow, to ja jestem ogolnie hardcorem, bo ja oleje zmywam odzywka ale nawet jak zmywalam szamponem ziolowym, to schodzilo dobrze 2mycia i juz, wazne zeby byl dobrze oczyszczajacy, ja uzywalam Barwy Brzozowy i z Czarna Rzepa. teraz myje skalp sama Isana z babassu albo Pania Proterr's z arnika 2x i nie obudzilam sie nigdy z tlustymi, a te co dalam na zdjeciu, to 2dniowe sa i po olejowaniu wczoraj jeszcze do maski z biovaxa i henny dodalam odzywki z garniera dodalam te wszystkie mazidla i nie ma nic tlustego, moje wlosy moze sa bardzo suche ale odkad zaczelam dbac o loki, jako o loki to moge nie myc wlosow 2-3dni, a wczesniej musialam myc najlepiej codziennie, z lenistwa co 2dni, wiec mysle ze ta drastyczna zmiana pielegnacji, zero sls,parabenow itp ma duzy wplyw

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

no to super że włoski lepiej wyglądają możesz napisać jaką mieszankę robiłaś???
i nie wiem jak Ci się udaje oleje zmyć odżywką... podziwiam... mi to czasami szamponem się nie domyją...

ja mam twister w domu , kiedyś kręciłam codziennie po 40 - 60 minut i efekty były bardzo fajne....

buahhot też się czailam na ten orbitrek z biedry ale nie miałabym go gdzie postawić... tzn. miejsce jest ale by mi pokój strasznie zagracił i pewnie skończyłby jako wieszak na ubrania

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 10:18   #4068
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
jasne ale nie bede tam wczesniej niz w week, bo to w druga strone, niz normalnie jezdze
Dziękuję Mianowicie nie mam tego sklepu nigdzie w okolicy, żeby kupić to serum o którym pisałaś mi wczoraj Czy byłabyś wstanie nawet nie teraz i nie specjalnie jechać kupić mi to serum i przesłać pocztą? pokryję wszystkie koszty, mieszkam w okolicach Krakowa, i np. przesłałabym Ci kasę już z góry na konto ale to tak bardziej by mi pasowało około 10 bo wtedy będę mieć wypłatę

Stary 2011-03-03, 10:19   #4069
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez myrmyr Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ale mi tu od rana zdjęcia wrzuciłyście, zaśliniłam monitor Nie idę dziś do żadnego sklepu, w ogóle z domu dziś nie wychodzę żeby mnie nie kusiło, bo dobrze wiem jak potrafią pachnieć pączki Będę twarda W końcu walczę o siebie

No, ale Wam życzę smacznego

Dziś w planach mycie włosów, maska Pantene, maseczka na twarz, depilacja i balsam na całe ciałko i coś na wzór pedicure, no i manicure bo mi lakier z paznokci zszedł
Taki plan SPAmowania na dziś
podziwiam Cię za samozaparcie... naprawdę.. ja próbowałam dukana i mi organizam po 2 tygodniach skapitulował, bardzo źle się czułam więc sobie odpuściłam...

Cytat:
a jaki kupilas? bo ja widze, jeszcze taki z linkami i teraz nie wiem no i czy lepszy jest jak na tym kolku sa prosto stoppy namalowane, czy na polokraglow (chodzi mi o stanie jak wygodniej sie trzyma stopa). jak ja cwiczylam na silce, to mialam taka raczke metalowa prosta za ktora sie lapalam i krecilam, boje sie, ze tak bez niczego to sie wywale dlatego moze kupie tego z linkami, ale znowu czy te linki to mnie jakos utrzymaja? porozmawiam z mama, bo obie chcemy kupic, ona ciagle cwiczy na steperze, mi sie nie chce, bo nogi mam ok. u TZta maja orbitrek od dawna, stoi na balkonie, mama juz jego mnie sie kiedys pytaala, czy nie chce, bo ona juz nie cwiczy, kupila sobie rowerek, wiec moze faktycznie go przygarne, bo on duzo kosztuje, tylko ze im chyba sie licznik zepsul...
ja bym już dawno przygarnęła... a vto że licznik zepsuty to nic nie szkodzi...

byłam w sklepie, kupiłam sobie dwa pączki- stwierdziłam że nie będę szalała

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-03, 10:22   #4070
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
ja mam taki
http://allegro.pl/twister-trimmer-ob...463422881.html

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
buahhot też się czailam na ten orbitrek z biedry ale nie miałabym go gdzie postawić... tzn. miejsce jest ale by mi pokój strasznie zagracił i pewnie skończyłby jako wieszak na ubrania
hmm u mnie tez ciezko jesli chodzi o miejsce, ale mysle ze wystawie go na balkon (mam zabudowany) a jak bede cwiczyc to bede go wciagac do pokoju haha ale raczej nie kupie tego z biedronki, wole zamowic magnetyczny z all no ale na razie sie zastanawiam jeszcze

Stary 2011-03-03, 10:29   #4071
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Już musze leciec wyuszę włosy, zaparzę czerwoną herbatę, wymaluję się itd.

Jeszcze raz miłego dnia

Stary 2011-03-03, 10:33   #4072
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Dziękuję Mianowicie nie mam tego sklepu nigdzie w okolicy, żeby kupić to serum o którym pisałaś mi wczoraj Czy byłabyś wstanie nawet nie teraz i nie specjalnie jechać kupić mi to serum i przesłać pocztą? pokryję wszystkie koszty, mieszkam w okolicach Krakowa, i np. przesłałabym Ci kasę już z góry na konto ale to tak bardziej by mi pasowało około 10 bo wtedy będę mieć wypłatę
nie ma problemu tylko nie wiem czy jest w promocji, bo wtedy bardziej sie oplaca, jest po jakies 7zl, zamiast 14zl, a to duza roznica(byloby na znaczek)
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ja mam taki
http://allegro.pl/twister-trimmer-ob...463422881.html

hmm u mnie tez ciezko jesli chodzi o miejsce, ale mysle ze wystawie go na balkon (mam zabudowany) a jak bede cwiczyc to bede go wciagac do pokoju haha ale raczej nie kupie tego z biedronki, wole zamowic magnetyczny z all no ale na razie sie zastanawiam jeszcze
to masz ten najtanszy, wlasnie myslalam o nim
czym one sie roznia, tak naprawde

Kitka, uzywalm kertayne [7kropel], jedwab [6], hydromanil [tak na oko 1ml] i pantenol [ok.15 kropli] zmieszalam to z wax henna porcja wielkosci orzecha i z biovaxem do wlosow suchych wielkosci 2orzechow i troszke garniera dalam tak z plaska lyzeczke tego z maslem shea i karite

uzylam tych produktow, bo one sa polecane do kreconowlosych (wyczytalam z forum) i zamowilam tylko te, bo na tyle bylo mnie stac (60zl)

jade do miasta, mam zamiar kupic korektor,ffarbe do wlosow, maske bingo pozniej do kosmetyczki, mam nadzieje, ze wroce zadowolona
milego dnia

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-03-03 o 10:34
Stary 2011-03-03, 10:40   #4073
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
to masz ten najtanszy, wlasnie myslalam o nim
czym one sie roznia, tak naprawde
najtanszy, ale z wysylka wyszedl mnie niecale 30zl tak naprawde to chyba niczym, kazdy ma za zadanie krecic sie, a linki w tym, w ktorym wrzucilas, to szczerze mowiac nie wiem po co są najlepiej sie kreci bez trzymania i z oparciem o komode haha

Stary 2011-03-03, 11:07   #4074
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
nie ma problemu tylko nie wiem czy jest w promocji, bo wtedy bardziej sie oplaca, jest po jakies 7zl, zamiast 14zl, a to duza roznica(byloby na znaczek)
Dziękuję moze być nawet nie w promocji byle by był
Obyś wróciła zadowolona od kosmetyczki

Jeszcze z pitem sie bawie

Stary 2011-03-03, 11:17   #4075
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

ale pyszności !

Alessandra_ zasiedział się brzdąc ale porozmawiałam z nim, do 8smego ma siedzieć, mój lekarz ma dyżur, wtedy mogę rodzić

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 11:19   #4076
CABIN CREW

co myślicie o tej paletce??

http://allegro.pl/paleta-77-cieni-ci...487295697.html

ZALATANA......
Stary 2011-03-03, 12:04   #4077
Shadii
Wtajemniczenie

Hej
Co myślicie o tym szamponie?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ch.html&next=1
Miała któraś?

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-03, 12:08   #4078
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Hej
Miała któraś?
moja kolezanka miała ale ona ma bezproblemow włosy- niszczy je jedynie prostowaniem... i jej każdy szampon pasuję więc za bardzo nie doradzi...

ja jakoś ogólnie za produktami dove nie przepadam...

ZALATANA......
Stary 2011-03-03, 12:14   #4079
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Hej
Miała któraś?
miałam i odzywke i szampon. i powiem tak póki uzywałam każdy się zachwycał moimi włosami były gładkie lśniące no cudo poprostu. ale gdy zapszestałam wróciły do poprzedniego stanu. no może troszke lepsze ale używałam tez innych rzeczy także nie wiem czego to zasługa.

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html

Edytowane przez kaaasiuleczka
Czas edycji: 2011-03-03 o 12:16
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 12:25   #4080
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
moja kolezanka miała ale ona ma bezproblemow włosy- niszczy je jedynie prostowaniem... i jej każdy szampon pasuję więc za bardzo nie doradzi...

ja jakoś ogólnie za produktami dove nie przepadam...
A ja nie pamiętam kiedy kupiłam coś z Dove, więc nie mam żadnego zdania... nie oczekuję od szamponu cudów oczywiście
Cytat:
Napisane przez kaaasiuleczka Pokaż wiadomość
miałam i odzywke i szampon. i powiem tak póki uzywałam każdy się zachwycał moimi włosami były gładkie lśniące no cudo poprostu. ale gdy zapszestałam wróciły do poprzedniego stanu. no może troszke lepsze ale używałam tez innych rzeczy także nie wiem czego to zasługa.
Acha... chyba się nie przekonam jak jest, jeśli nie kupię A nie zauważyłaś wysuszenia jak tam dziewczyny na KWC pisały?

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości