![]() |
#2671 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Chyba jej brak ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dlaczemu ?... ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie zlinczuję Cię bo na codzień myślę tak samo, żyć, korzystać, ale przyjdzie dół i rozwlekam, czuję, że to życie "zabawowe" to przecieka, nic nie zostaje Cytat:
![]() to jeszcze nic ![]() wersja pierwsza: p......isz wersja druga: to na ch....j Ci leginsy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pszepaszam Cytat:
![]() kiedy pokażesz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | ||
BAN stały
|
Yyyy... a kiedy?
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
ja obstawiam ze dokładnie wersja 2
![]() przynajmniej jakbym miała takiego to bym go zaoferowała takiej w leginsach no ponieważ dziś sie jeszcze u mnie nic nie zepsuło to psuje się monitor ![]() Gryx- nie przypuszczałam ze się kiedyś popłacze ze śmiechu z tej akurat sytuacji (szpitalnej) ostateczne myju myju ![]() ![]() aha scena z meblowego dziś zjechałam dziś lodowatym, stanowczym, s****ysyńskim tonem dwie panie w meblowym sprzedające - raz ze nie wiedzą dzie mają centymetr - metr ch.. wie jak to sie zowie - nie wiedza - szukały go na sklepie całym - duuużym, i tak na głos" oj gdzie ja go mam, gdzie ja go zanisołam no, nie umiem sobie przypomnieć" dwa ze nie znają wymiarów 3 ze nie wiedzą w jakim katalogu czyjego sprzedawcy sa dane sofy - mimo nazwy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa "szukaj Bella" "ale gdzie" no w "katalogu" ale nie ma ale jak to nie ma no nie ma tu, juz szukałąm no ale to nie jest mazuro to nie jest mazuro? nie to nie jest mazuro przeciez bella to z mazuro? nie no mowie ci ze nie to z czego? no z kompletu ale ja myslalam ze z mazur ale to jest z kompletu niemozliwe mowilas ze z mazuro ![]() nie odpowiadaja na pytania - bo nie umieją nie wiem moze to bunt, moze zarabiają 700 zł i postanowiły nie robic nic - za to co miały w biurze: ptasie mleczko pudełko waniliowe milka pierniczki truskawkowe wedel czekolady milka to cos z chrupkami fuuuj podróbkę delicji smaki rózne kawy capuccino - smak wanilia i rum - a jakże pączki w czekoladzie budyniowe nadzienie - lub ajerkoniak ciezko wyczuc jakies oranżady paluszki krakersy i coś w polewie czekoladowej - ciacha mi nieznane ![]() trudno było nie wyhaczyć - aa i nie umiały znaleźć katalogów - ja załuję ze ja tej rozmowy nie nagrałam - była tak kuriozalna ze nadawałaby się do pajacyków Materny i Manna bosze - te meble chyba sprzedają sie same Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-04 o 00:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wierzę, jeśli chodzi o jadłospis to we prawie wszystko uwierzę ![]() ![]() ![]() No dobra, dobra, woda bez cytryny będzie ![]() A poważnie, Ty mi nie wierzysz, że mogłabym pójść do baru i pić przez całą noc wodę z cytryną zamiast piwa, drinów i ty dy ? ![]() ![]() Tak żeśmy Cię nastroiły?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-04 o 00:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po drugie, to noś i się nie przejmuj ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a myju, myju potwierdzam ![]() nic to faja, szklanka mleka i spać a jutro fotograf zembowy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy i spokojnej
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
A mi się niedobrze zrobiło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |||||
BAN stały
|
Both of them
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nooo, trzeba było tak od razu ![]() Pfff! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Tylko się ładnie ubierz i umaluj (a wcześniej ukąp i uperfumuj i uprasuj) ![]() ![]() --- Dobranoc ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swoją drogą nieźle identyfikujesz słodycze ![]() kolorowych ![]() poprzedniego posta Twojego nie zacytowało ![]() menu pań z meblowego ![]() ![]() to ja zmykam, kolorowych ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jogurt pitny o smaku kawy; paczka gumowych węży ze świńskiej żelatyny; 2 croissanty; 0,5 l wody mineralnej z benzoesanem sodu; pół paczki krakersów; marcepan; czekolada kokosowa; 0,5 l jabola; lasagne z kartonu. Dlatego m niedobrze... ![]() ---------- Dopisano o 02:01 ---------- Poprzedni post napisano o 02:00 ---------- Spoora, Flo, dobranoc ![]() Flo, nie płakać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
Pin - czyli nic Ci nie będzie
ufff napij się mze czerwonego wina - na mnie np działa bardziej trawiogennie niż niejedna herbata zielona - bo czerwona działą pawiogennie - w sumie efekt podobny dobrej nocki |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | |
BAN stały
|
Flo, nie muf tak, bo się fsrósheu
![]() ![]() Cytat:
![]() Buzi dla Rejcz ![]() Buzi dlas Pin ![]() Buzi dla... a nie, kto śpi, ten sam sobie winien ![]() --- Fogle to muszę Wam donieść, że Sobieski karmelowy pyszny jest i popita zbyteczna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Śpita
![]() ![]() ![]() Ja miałam kbnos-sztuk dwa ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pierwsze na śniadanie organizm potrzebuje rozruchu czyli: weglowodany. Tak wiec: - to co jest zaplanowane na 16 przesunęłabym na pierwszy posiłek - wypieprz....bym te wszystkie napoje dietetyczne (chemia, konserwanty i barwniki) - kefir z 18 przesunęłabym na 10-13 jako 2 śniadanie - o 16 by się przydał jakiś warzyw (witaminki, witaminki, ....) - 18 niech bedzie ponczek jak lubisz - tatar tez niech zostanie ![]() I się powymądrzam: cienka ta dieta i bardzo uboga. Przy tak słabo zbilansowanej diecie można źle się czuć i nie mieć energii. Jak bym była na takiej "diecie" to bym miała depresje głębszą niż rów Mariański. Brakuje mi tu: warzywek, jakiegoś owocu i ryb. Jeszcze trochę takiej diety to zwiędniesz, zszarzejesz i się pomarszczysz i będziesz wyglądać jak stary kartofel ![]() Bo widocznie masz dluuuugie nogi ![]() Cytat:
Nie strasz mnie w tym roku tez mnie to czeka. Czyli jak zacznę zrzędzić to jest to sygnał ze się zaczął remont ![]() ------------ Fitam! Wróciłam właśnie z basenu i czuje się fantastycznie. Teraz tylko 2 śniadanko i sru! na spacerek.
![]() |
#2688 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- mnie się też zazwyczaj nietopsz robi u fotografa zębowego ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- :d |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja nie lubię tatata
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Wpisz tu zomzing
|
aaa, ves, czytałam watek rudłowy i jeszcze znalazłam ciemniejsze rudły w gamie joanna professional - som np. na allegro
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
aaa spsuł mi sie Wizaż, pokazuje ze jest juz 10:43.
#2692 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
aaaaaaaaa zakupiłam Lutensa
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Wtajemniczenie
|
Mi się nie zepsuł, może to Twój zegarek systemowy się przestawił?
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
na 100% to coś u mnie
![]() ![]()
#2695 | |||
Zakorzenienie
|
chyba 23go III, bo jak będziemy wracać (27go), to będziemy oglądać stateczek Mania we Włocławku
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To ja chcę wyglądać jak ten kartofel- na razie codzień budzę się spuchnięta, aż nie mogę dłoni zacisnąć- a o twarzy nie wspomnę.
![]() |
#2696 | ||||
Zakorzenienie
|
Ty mi nie wieszysz
![]() ![]() Mym jedynym problemem są słodycze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja planuje może od kwietnia, tylko muszę wyhaczyć w jakich godzinach nie ma ludziów/ jest ich najmniej ![]()
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szukanie pracy na zasadzie chodzenia po firmach jest też ok, aczkolwiek się przygotuj że czasami popatrzą na Ciebie dziwnie ![]() ![]() Cytat:
![]() i tak masz do brze, bo pośród rodzących nie będzie staruszek, staruszki są najgorsze ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() którego? ![]() Wstałam o 9 i myślę co robić ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Bois Oriental
![]() Planowałam zakup obuwia sportowego ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.