|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój Chomiczek - cz. 5 :)
Ale się wyspałam Wczoraj bardzo wcześnie poległam ale to i dobrze bo dzisiaj wcześnie się obudziłam. Słońce za oknem i zastanawiam się co robić z tak wcześnie rozpoczętym wolnym dniem |
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Iza daj trochę słoneczka
![]() U nas dziś pochmurno, szaro, buro
|
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
Madziuś z chęcią się podzielę bo u mnie ostatnio nieustannie słońce. Zimno jest ale słońce świeci i jakoś od razu lepiej jest
Przez USB wysłać? Znowu czaje się na pączki
|
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak nie skusiłam się na razie na żadnego chyba wczoraj trochę przesadziłam
![]() Madziuś przesyłam Ci trochę słońca ![]() |
|
|
|
#1090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=512425 Masakra
|
|
|
|
|
#1091 | |
|
Zakorzenienie
|
A co ja będę przyłazić, jak mają jakąś śmieszną wizytację..
a co ja jestem No budowla wygląda rewelacyjnie, przynajmniej pudło wywalę i będzie cisza, bo ona lubi je jeszcze gryźć Cytat:
Pączki też bym zjadła pamiętam jak weszła promocja w rilu 4.49 9 pączków, to z koleżankami brałyśmy na pół i zjadłam 3 w ciągu 10 min uwielbiam pączki a te z budyniem i adwokatem...
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja też kieeeedyś nie byłam lepsza bo na początku spałam z TŻ mając pomalowane rzęsy i delikatnie oczy (na szczęście bez pudru )zresztą mój TŻ też nie był gorszy ode mnie, bo spał z gumą do żucia ![]() na szczęście szybko to sobie wytłumaczyliśmy ![]() co myślicie? http://allegro.pl/www-topobuwie-pl-niesamowite-bl5173-39-i1479946013.html naszło mnie na buty na koturnie.. coś czuję że będą modne w tym sezonie
|
|
|
|
|
#1093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też na początku tylko rzęsy, a nie pudruję się w ogóle, bo nie lubię tż wypatrzał auto i jest zarezerowany do soboty zawsze miałam do nich słabość
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-03-04 o 11:39 |
|
|
|
|
#1094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na szczęście nie mam żadnej krępacji, Ł. to samo ![]() Cytat:
Wczoraj w pracy Ł. dzwonił do tego gościa od Golfa, jak był w pracy. No i jeden gościu podsłuchał i poszła plota, że Ł. chce mi kupić samochód na dzień kobiet ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Agatka super Trzymam ![]() A co to za autko? |
||
|
|
|
#1095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chwal się jakie autko ![]() Cytat:
![]() Mi TŻ powiedział że kupi auto na zaręczyny ![]() ostatnio kilka razy to powtarzał, więc może nie żartował.. wygrałam aukcję na te butki co Wam pokazałam ![]() zalicytowałam 5 sekund przed końcem (nie ma to jak dobry plan i stoper ) ostatnio jedne przeszły mi koło nosa, więc teraz byłam przygotowana
|
||
|
|
|
#1096 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale resztę oddałam dla TŻta bo był przed chwilą. co za panna.Cytat:
W auchan też wczoraj cena była jakoś 4,coś za 10 pączków to każdy je brał, ale ja wzięłam z makiem Też nie lubię z adwokatem Cytat:
Bo ogólnie ładne Butoholiczka? ![]() Cytat:
a jakie auto? tamten golf? Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Daj spokój
A mówią, że to baby plotkary ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mi bardzo podobają się buty z 'obcinanymi' palcami, ale zawsze mam problem, bo mam bardzo wąską stopę i palce mi wylatują
|
||
|
|
|
#1098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
butoholiczka? - yyyy nieeee ![]() Madzia, no wiesz.. ja już 7 rok czekam na pierścionek więc wiesz.. byle czego nie przyjmę |
|
|
|
|
#1099 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Naprawdę na świecie ludzie mają tragedie- nie mają co jeść, nie mają rąk, nóg itd. a tutaj takie problemy ![]() Kurde dziewczyna decyduje się na związek z facetem, kochają się, ufają sobie i takie cyrki ![]() Jak dobrze, że ja nie miałam takich odpałów Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
Ale jakoś słabo czekasz, skoro nie zapisałaś się do wątku zdesperowanych oczekiwaczek pierścienia
|
|||||
|
|
|
#1100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ostatnim czasie już dwie pary zakupiłaś jak dobrze kojarzę ![]() Niestety ![]() Cytat:
No co, no co ![]() Pomalowałam paznokcie i mi się kolor nie podoba Nie wiem teraz czy zmywać czy już niech zostaną heh Poczekam aż wyschnął może się przekonam do niego Taka pogoda a TŻ na uczelnie pojechał . Poszłabym na spacer, ale mój pies nie chce iść
|
||
|
|
|
#1101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, że mnie kocha i to mi wystarczy, a kawałek pierścienia tej miłości nie zwiększy ![]() Cytat:
ale teraz czaję się na następne u tego samego sprzedawcy, bo mam 7 dni na płatność za buty, a aukcja tych które mi ostatnio jakaś flądra sprzątneła sprzed nosa ( ) kończy się za 5 dnihttp://allegro.pl/www-topobuwie-pl-p...489335805.html Nałóż drugą warstwę lakieru, może intensywniejszy będzie wyglądał znośniej
|
||
|
|
|
#1102 | |||
|
Zakorzenienie
|
Oj tam
![]() Raz w roku można ![]() Z resztą Tobie nie zaszkodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A długo ma dziś zajęcia? A to leniuszek
|
|||
|
|
|
#1103 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To coś mi się pokręciło Te szare koturny to nie Twoje były? ![]() Cytat:
Ja jak kupię buty to chcę aby jak najszybciej były u mnie ![]() Echhh, przez Ciebie oglądam buty na allegro, zaraz pewnie jakieś kliknę ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i słusznie ![]() Cytat:
![]() Oby tą flądra nie okazała się któraś z chomikomaniczek |
||
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Aj tam ![]() Fiolet, ale myślałam że będzie ciemniejszy a wyszedł taki dość jasny i żywy, no ale niech będzie w końcu wiosna idzie Mój TŻ nie ma zajęć, ciąga się z pracą inżynierską i ciągle coś poprawia, dorysowuje, donosi - masakra nie wiem kiedy to się skończy i w końcu ją zda i się obroni i będzie spokój
|
|
|
|
#1106 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co sądzicie o tych? http://allegro.pl/shoes-trendy-7711-...468721290.html ![]() |
||||
|
|
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak te szare to były moje gdyby te co teraz zamówiłam nadawały się do chodzenia na teraz, to pewnie kusiło by mnie żeby jak najszybciej je opłacić, ale.. tak to mogę poczekać i może uda się za jedną przesyłką ![]() jak coś znajdziesz, to pokazuj ![]() a może lepiej nie, bo ja już powinnam przystopować ![]() oby ![]() |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1110 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
samych obcasów! ![]() Od golfa dzwonił dziś z komisu 2x ale nie odebrałam... pewnie sprzedał ![]() A o autku nie chcę mówić, żeby nie zapeszyć... ale na pewno o typie nie rozmawiałam może kiedyś tam coś napąkłam... Cytat:
przyciśnij go... niech się chłopczyna zmotywuje do działania, tyle lat razem i nic? Mój mi się oświadczył z nienacka... na moją 18-stkę ale czy to były oświadczyny... nawet nie uklęknął... tylko się zapytałam, czy zaręczynowy... Wtedy źle się czuł, z tego co pamiętam
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.

Wczoraj bardzo wcześnie poległam ale to i dobrze bo dzisiaj wcześnie się obudziłam. Słońce za oknem i zastanawiam się co robić z tak wcześnie rozpoczętym wolnym dniem 

Przez USB wysłać?
Jeszcze 5 zostało

No budowla wygląda rewelacyjnie, przynajmniej pudło wywalę i będzie cisza, bo ona lubi je jeszcze gryźć

) ostatnio jedne przeszły mi koło nosa, więc teraz byłam przygotowana
Poczekam aż wyschnął może się przekonam do niego
. Poszłabym na spacer, ale mój pies nie chce iść

niech się chłopczyna zmotywuje do działania, tyle lat razem i nic? Mój mi się oświadczył z nienacka... na moją 18-stkę