Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-04, 12:01   #4861
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III

Cytat:
Napisane przez Kinga8911 Pokaż wiadomość
Czyżbyś miała nadwagę, że mnie atakujesz ? Nie napisałam "wybrakowane osoby" co ty uczyniłaś, tylko "wybrakowanie - nadwagę". Człowieka nie oceniam, oceniam posiadaną cechę. Widać płytka jesteś skoro jedną cechą określasz człowieka.

Stwierdzenie "Boże, widzisz i nie grzmisz" nasuwa mi się, jak czytam te wypisane przez Ciebie brednie
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 12:02   #4862
Eudajmonia
Raczkowanie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=CgN-ghFj-28 Porównajcie z tym. (Tutaj jak dla mnie jest ok) Wg mnie makijażem który wpierw przedstawiłam postarzyła się o dobre 20 lat.

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Niby tak, nie można być płytkim. Wg mnie jeżeli ktoś daje porady to nie wystarczy nałożyć maski na buzię i się głupio uśmiechać. W końcu to kategoria uroda i styl, powinny reprezentować zdrowy styl życia. Obżarstwo = nadwaga = lenistwo
Taki mam łańcuch skojarzeń jak na nie patrzę. Nadwaga to chyba duże zaniedbanie własnego ciała, organizmu :coje st:
Żenująca to jest tylko i wyłącznie Twoja wypowiedź.
I bardzo ubogie myślenie logiczne, skoro tylko taki ciąg nasuwa Ci się na myśl...
I na marginesie - jakby nie osoby bardziej puszyste myślałabyś, ze jesteś GRUBA
Stary 2011-03-04, 12:05   #4863
Kinga8911
Przyczajenie

Wink Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Chyba jednak tak nie masz, bo to prezentujesz w swoich wypowiedziach przekracza granice kultury i zrozumienia drugiego człowieka. Otyłość bierze się nie tylko z lenistwa- są także choroby choćby problemy z tarczycą, bo to mi najbliższe, jako że w rodzinie mam sporo przypadków.
Nie wiem, nie znam tych osób na tyle.. Również mam problemy z tarczycą.. Lekarzem nie jestem, żebym miała wiedzieć, że otyłość również wynika z zaburzeń tarczycy. Napisałam o swoich skojarzeniach wy możecie mieć inne, wam otyłość kojarzy się z choroba. Każdy ma prawo do innego łańcucha skojarzeń. Nie uważam żebym przekraczała granicę kultury i zrozumienia. Od kiedy jesteście takie empatyczne ?:coj est:

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Eudajmonia Pokaż wiadomość
Żenująca to jest tylko i wyłącznie Twoja wypowiedź.
I bardzo ubogie myślenie logiczne, skoro tylko taki ciąg nasuwa Ci się na myśl...
I na marginesie - jakby nie osoby bardziej puszyste myślałabyś, ze jesteś GRUBA
Słuszna uwaga
Kinga8911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 12:06   #4864
201804100943
Konto usunięte

co do nadwagi - zawsze rozbraja mnie jak ktoś mówi że "ma to w genach"/"po rodzicach"...

Znam dziewczynę której rodzice są otyli, a ona sama jest bardzo chuda (gdybym jej nie znałam to pomyślałabym, że dziewczyna ma coś wspólnego z anoreksją).
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 12:07   #4865
Forget_me
Zakorzenienie

Kinga, wrzuć sobie na luz z tymi uwagami. Widać, że chcesz tu tylko zamęt wprowadzić tymi wypowiedziami. Daruj sobie
Stary 2011-03-04, 12:11   #4866
Kinga8911
Przyczajenie

Question Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III

Jak tak drażni was ten temat to go zmieńmy. Pytanie: jaki pędzel do nakładania fluidu jest najlepszy ? ( czy z naturalnego włosia, czy syntetycznego ) Jaki doradzacie, jakiej marki ?
Stary 2011-03-04, 12:12   #4867
lukrecja222
Zakorzenienie

Cytat:
Zuza30 wracając do tematu. Spójrzcie na ścianę ma kalendarz z własną podobizną, rodzice muszą być w nią bardzo zapatrzeni Ma nadwagę więc dzieci pewnie się nabijają w szkole i rodzice próbują sprawić by czuła się kochana, akceptowana pozwalając na wszystko. Wrr powinni wysłać ją do dietetyka i kochać ale nie rozpieszczać Jestem za kontrolą dzieci w sieci internet demoralizuje.

P.s widziałyście : http://www.youtube.com/user/chlorofi.../1/glw_Tm4y_pQ
Makijaż katastrofa. Co sądzicie o tym, że bardzo dużo dziewczyn z nadwagą nagrywa filmiki w kategorii uroda i styl ? Dla mnie lekka żenua.
Kinga, Ty to chyba jakimś znawcą jesteś, co? Potrafisz dorobić ideologie do wszystkiego i stworzyć historie widząc, że dziecko ma kalendarz ze swoim zdjęciem na ścianie
Nie jestem za tym, żeby dzieci kręciły filmiki, ale daleko mi od komentowania tego czego to ona w domu nie ma i jacy są jej rodzice...

Jeśli chodzi o filmiki chrolofilka i xbebe to współczuję Ci oceniania ludzi po wyglądzie... obejrzałaś chociaż jakiś ich filmik? Dziewczyny mają wiedzę i chętnie się nią dzielą z innymi. Nie wiem czemu tak bardzo przeszkadza Ci nadwaga. I aż przykro czytać takie komentarze, bo świadczą one tylko o Tobie.
lukrecja222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 12:14   #4868
Kinga8911
Przyczajenie

Smile Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
co do nadwagi - zawsze rozbraja mnie jak ktoś mówi że "ma to w genach"/"po rodzicach"...

Znam dziewczynę której rodzice są otyli, a ona sama jest bardzo chuda (gdybym jej nie znałam to pomyślałabym, że dziewczyna ma coś wspólnego z anoreksją).
Mnie również rozbrajają Bo jak szczupłego widzą to od razu myślą :anoreksja, a jak grubego :geny/choroba Nie będę ciągła tematu za dużo kontrowersji budzi.
Stary 2011-03-04, 12:16   #4869
chlorofilek
Rozeznanie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=CgN-ghFj-28 Porównajcie z tym. (Tutaj jak dla mnie jest ok) Wg mnie makijażem który wpierw przedstawiłam postarzyła się o dobre 20 lat.

Niby tak, nie można być płytkim. Wg mnie jeżeli ktoś daje porady to nie wystarczy nałożyć maski na buzię i się głupio uśmiechać. W końcu to kategoria uroda i styl, powinny reprezentować zdrowy styl życia. Obżarstwo = nadwaga = lenistwo
Taki mam łańcuch skojarzeń jak na nie patrzę. Nadwaga to chyba duże zaniedbanie własnego ciała, organizmu :coje st:

Kochana wizażanko dbająca o moje zdrowie i formę fizyczną

Dla Twojej informacji, bardzo dbam o swoje zdrowie, korzystam z silowni i jem zdrowiej niz bys mogla sobie wyobrazic

Wsrod znajomych uchodze za osobe z wyczuciem stylu i zadbana, o czym zawsze mnie informuja, co mi niesamowicie schlebia

Zatem zastanow sie prosze nastepnym razem, kiedy pomyslisz o mnie, ze jestem zaniedbana bo odbiegam od standardow narzuconych przez kreatorow mody, ktorzy zamiast kobiet na wybiegach wykreowali wizerunek mlodych chlopcow

pozdrawiam serdecznie
chlorofilek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 12:18   #4870
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Mnie również rozbrajają Bo jak szczupłego widzą to od razu myślą :anoreksja, a jak grubego :geny/choroba Nie będę ciągła tematu za dużo kontrowersji budzi.
ja nie oceniam nikogo od czasu RGP- wtedy jak opowiadała o swojej tarczycy. Doszło do mnie że jednak nadwaga może być powodowana chorobą.
[btw: wcześnie to do mnie dotarło ]
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 12:18   #4871
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Jak tak drażni was ten temat to go zmieńmy. Pytanie: jaki pędzel do nakładania fluidu jest najlepszy ? ( czy z naturalnego włosia, czy syntetycznego ) Jaki doradzacie, jakiej marki ?

Ja jestem wierna moim paluszkom, więc nie pomogę
Stary 2011-03-04, 12:22   #4872
Kinga8911
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lukrecja222 Pokaż wiadomość
Kinga, Ty to chyba jakimś znawcą jesteś, co? Potrafisz dorobić ideologie do wszystkiego i stworzyć historie widząc, że dziecko ma kalendarz ze swoim zdjęciem na ścianie
Nie jestem za tym, żeby dzieci kręciły filmiki, ale daleko mi od komentowania tego czego to ona w domu nie ma i jacy są jej rodzice...

Jeśli chodzi o filmiki chrolofilka i xbebe to współczuję Ci oceniania ludzi po wyglądzie... obejrzałaś chociaż jakiś ich filmik? Dziewczyny mają wiedzę i chętnie się nią dzielą z innymi. Nie wiem czemu tak bardzo przeszkadza Ci nadwaga. I aż przykro czytać takie komentarze, bo świadczą one tylko o Tobie.
Pisałam, że lekarzem nie jestem itp.. Mam bujną wyobraźnie Filmiki widziałam, mango24 według mnie. Wolę oglądać : http://www.youtube.com/user/JLovesMac1 , http://www.youtube.com/user/MissHeledore

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez chlorofilek Pokaż wiadomość
Kochana wizażanko dbająca o moje zdrowie i formę fizyczną

Dla Twojej informacji, bardzo dbam o swoje zdrowie, korzystam z silowni i jem zdrowiej niz bys mogla sobie wyobrazic

Wsrod znajomych uchodze za osobe z wyczuciem stylu i zadbana, o czym zawsze mnie informuja, co mi niesamowicie schlebia

Zatem zastanow sie prosze nastepnym razem, kiedy pomyslisz o mnie, ze jestem zaniedbana bo odbiegam od standardow narzuconych przez kreatorow mody, ktorzy zamiast kobiet na wybiegach wykreowali wizerunek mlodych chlopcow

pozdrawiam serdecznie
Na pierwszych filmikach bardzo mi się podobałaś,bo byłaś naturalna.

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Ja jestem wierna moim paluszkom, więc nie pomogę
Jak na razie również używam paluszków, czy to higieniczne ?
Stary 2011-03-04, 12:25   #4873
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Pisałam, że lekarzem nie jestem itp.. Mam bujną wyobraźnie Filmiki widziałam, mango24 według mnie. Wolę oglądać : http://www.youtube.com/user/JLovesMac1 , http://www.youtube.com/user/MissHeledore

To oglądaj takie filmiki, które Ci się podobają, a dziewczyny grubsze zostaw w spokoju

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:

Jak na razie również używam paluszków, czy to higieniczne ?

Nie wiem, jak Ty, ale ja nakładam czystymi palcami podkład, więc nie widzę w tym nic niehigienicznego
Stary 2011-03-04, 12:29   #4874
Lea_
Wtajemniczenie

Ja do podkladu uzywam zwyczajnego pędzla z Bobbi Brown oraz czasami flat top z Sigmy.
Bobbi Brown jest z naturalnego wlosia , sigma ma mieszane naturalne z syntetycznym. ( z tego co pamietam)

Polecam tez Maestro.

„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”.

Al Pacino, "Zapach kobiety"

http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie.

Edytowane przez Lea_
Czas edycji: 2011-03-04 o 12:32
Lea_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 12:30   #4875
Kinga8911
Przyczajenie

Cytat:
To oglądaj takie filmiki, które Ci się podobają, a dziewczyny grubsze zostaw w spokoju

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Nie wiem, jak Ty, ale ja nakładam czystymi palcami podkład, więc nie widzę w tym nic niehigienicznego
Fakt, bakterie w końcu są wszędzie. Hipochondria mi się włącza, spadam robić obiad. Bardzo proszę o porady, jaki najlepiej zakupić pędzel do nakładania fluidu ? )
Stary 2011-03-04, 12:35   #4876
Forget_me
Zakorzenienie

Mnie jeśli chodzi o nakładanie podkładu zaintrygowała ta gąbeczka, o której mówiły dziewczyny z The Breath of fresh air.
Tylko czy jest ona dostępna w Polsce
Stary 2011-03-04, 12:42   #4877
Eudajmonia
Raczkowanie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=QSG7kQRCkoM Kolejna gwiazda
Zastanawiam się czy ludzie dają kciuki w górę bo wybrakowanie->nadwagę widać gołym okiem (jest im dziewczyny żal), czy serio podoba im się co mówi Mi przychodzi na myśl: Boże widzisz i nie grzmisz ?
Paluchy powinny Ci się spalić podczas pisania takiego bezeceństwa
xbebe18 jest niesamowicie sympatyczną babką, mimo wrednego charakterku potrafi troszczyć się o drugą osobę, okazuje dużo empatii... (BEZCENNE) i jak widzę takie podsumowanie jej osoby to mi reszta ziemniaków gnije w piwnicy...
Dla mnie osobiście liczy się człowiek i jego osobowość, wygląd można zmienić... pewnych zachowań niestety nie... wolę osoby, które mają do siebie dystans niż osoby zapatrzone w lusterko, szukające fizycznego ideału, one zazwyczaj są nudne... masz przykład...spójrz w lusto
Stary 2011-03-04, 12:47   #4878
Kayako
BAN stały

Cytat:
Napisane przez UrbanWarrior Pokaż wiadomość
Sorry za offtopa, ale post na Twoim blogu w sekcji Antyreklama normalnie mnie rozwalil
Pięknie dziękuję za uznanie, szczególnie że od Ciebie, bo Twojego bloga wielbię (ale to już wiesz )
Gdzieś musiałam się wy"złościć", a w końcu od czego ma się bloga?

Cytat:
Napisane przez UrbanWarrior Pokaż wiadomość
Podobno niewazne jak, wazne, zeby mowili ...
Podobno to prawda
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 12:48   #4879
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Kinga8911
Dawaj swoje fotki to znajdziemy coś na Ciebie Może Ciebie też pożałujemy za jakąś widoczną gołym okiem wadę?

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-04, 13:09   #4880
Kayako
BAN stały

Ja tam wolę grubsze babki od chudszych, bo w przeciwieństwie do tych szczudeł z wystającymi i przebijającymi skórę żebrami, są miłe, sympatyczne, dowcipne, nie zapatrzone w siebie, nie doszukujące się drugiego i każdego kolejnego dna, nie wymadrzające się, nie zadzierające nosa, nie rżnące głupa, zdrowe umysłowo i inteligentne, bo nie marnują czasu w gapieniu się w lusterko i doszukiwania wyimaginowanych defektów (szkoda, że tylko fizycznych).

Ale co ja tam mogę wiedzieć, ja BMI mam w normie, musiałabym sobie siekierką odrąbać biodra, żeby zmieścić się w rozmiar 34-36 i pewnie o siebie nie dbam. Pójdę się utopić w zupie (oczywiście dietetycznej), bo po co chodzę po świecie i zaniżam średnią wśród tych wszystkich pięknych i doskonałych kobiet.
Stary 2011-03-04, 13:16   #4881
juli_jka
now or never

Cytat:
Czyżbyś miała nadwagę, że mnie atakujesz ? Nie napisałam "wybrakowane osoby" co ty uczyniłaś, tylko "wybrakowanie - nadwagę". Człowieka nie oceniam, oceniam posiadaną cechę. Widać płytka jesteś skoro jedną cechą określasz człowieka.
i zalogowałaś się tylko po to żeby nam o tym powiedzieć.
emocje można w różny sposób wyładować, sądząc po Twoich komentarzach polecam biegi, będziesz chuda, piękna i zgrabna... a co najważniejsze nie będziesz musiała oglądać ani otyłych ani "wybrakowanych" osób.

Vampi - obawiam się, że to przerośnie, nie udźwignie tego
Stary 2011-03-04, 13:33   #4882
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:

P.s widziałyście : http://www.youtube.com/user/chlorofi.../1/glw_Tm4y_pQ
Makijaż katastrofa. Co sądzicie o tym, że bardzo dużo dziewczyn z nadwagą nagrywa filmiki w kategorii uroda i styl ? Dla mnie lekka żenua.

a co dziewczyny z nadwagą nie mają prawa robić takich filmików... bo co bo nie wypada ?
czy może maja schować się pod łóżko i siedzieć pod nim zamknięte w sobie... bo nie wiem o co chodzi...
moim zdaniem i dziewczyny z nadwaga maja zajefajne podejscie wlasnie do tego tematu i pokazuje ze pomimo za dużej ilości kg można świetnie wyglądać i super się malować...
rozwiń swoją myśl bo mnie bardzo interesuję

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Kinga8911

Czytając resztę Twoich wypocin na temat osób z nadwagą stwierdzam jedno... pływasz w płytkim brodziku intelektualnym i jest mi Ciebie żal...
to że ktoś ma nadwagę nie znaczy że musi być leniem śmierdzącym i wciągającym tonę pożywienia...
na nadwagę składa się wiele czynników... a Ty od razu obrzucasz takich ludzi błotem... no bo co taka osoba może wiedzieć o zdrowym trybie życia...??
Starasznie mnie Twoja wypowiedź wku...
i lepiej się nie wypowiadaj na ten temat skoro nie znasz tych ludzi i nie znasz przyczyny...
EOT
Niestabilna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 13:54   #4883
Lea_
Wtajemniczenie

Dziewczyny macie jakis domowy sposob na pozbycie sie sincow pod oczami i ozywienie cery?

Jutro ide na wesele a dzisiaj o 16 mam narade, ktora pewnie skonczy sie w polowie nocy no i ani nic kupic nie zdaze ani sie nie wyspie.
Efekt bedzie taki, ze pojde na wesele i bede straszyc ludzi

„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”.

Al Pacino, "Zapach kobiety"

http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie.

Lea_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 13:58   #4884
Kayako
BAN stały

Cytat:
Bardzo proszę o porady, jaki najlepiej zakupić pędzel do nakładania fluidu ? )
Polecam Ci użyć swojej logiki i skorzystać z logicznej wyszukiwarki.
Stary 2011-03-04, 14:32   #4885
Lilly22
Zadomowienie

Dziewczynki koniec kłótni, jak komuś nie pasuje waga, kolor włosów, kolor skóry itp itd to niech nie ogląda filmików i spokój.
Według mnie zarówno xbebe18 jak i chlorofilek mają pojęcie o makijażu i kosmetykach, uwielbiam je oglądać, są przesympatyczne i bije od nich takie ciepło co bardzo lubię.
A tu prosze kilka filmików "mejkapowych"o wspomnianej przeze mnie wcześniej Cher Lloyd http://www.youtube.com/user/cherlloyd#p/c/0/1OBrzgKjSXw
"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie"
Lilly22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 14:37   #4886
whip
psy-chopatka

Cytat:
Napisane przez Hermit Pokaż wiadomość
tu gdzie pracuje tez mam pepco. bylam tam raz, kosmetykow troche bylo tylko czemu one sa tam w takich okazyjnych cenach?
Bo są stare, przynajmniej te w szczecińskim Pepco.
Stary 2011-03-04, 15:13   #4887
muszynianka
Zakorzenienie

Kinga powiem krótko: jesteś tak bezczelna że to przechodzi ludzkie pojęcie.

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Lea_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie gdzies w poblizu sklep Pepco?
Ja wczoraj przez przypadek weszlam i znalazlam stiosko z kosmetykami
W kazdym bądz razie mozna tam znalezc fajne i tanie rzeczy. Rowniez powrzechnie niedostępne. Ja kupilam kilka produktów N.Y.C. - powiem Wam , że nawet niezłe ale widziałam tez Isadore za 9.99 , tusz Maybelline Lash Stiletto ( czy jakos tak ) razem z kredka do oczu za 12,99 i kilka innych marek , niektore niedostępne w Polsce.
Mozna fajne perełki wyszukac
W Pepco są kosmetyki?!?! Hahahhaha wczoraj chyba mijałam ten sklep
http://www.galeriehandlowe.pl/go.liv...rii-rumia.html
ja mam w Rumii
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 15:39   #4888
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Mam takie same odczucia Fajny efekt i dość długo się utrzymuje. Za takie pieniądze, to aż grzechem by było go nie wziąć
Jedno co, to wzięłam sobie taki, gdzie ta biała część jest tak strasznie twarda, że nie można jej w ogóle nałożyć na pędzelek Muszę mocno trzeć, żeby cosik się nałożyło
Nie wiem, czy tak jest z wszystkimi tyli rozświetlaczami, czy ja kupiłam taki felerny.
Mój też taki jest, więc nie felerny :P
W sumie to korzystam tylko z tego kwiatka
Cytat:
Napisane przez Kayako Pokaż wiadomość
Ja tam wolę grubsze babki od chudszych, bo w przeciwieństwie do tych szczudeł z wystającymi i przebijającymi skórę żebrami, są miłe, sympatyczne, dowcipne, nie zapatrzone w siebie, nie doszukujące się drugiego i każdego kolejnego dna, nie wymadrzające się, nie zadzierające nosa, nie rżnące głupa, zdrowe umysłowo i inteligentne, bo nie marnują czasu w gapieniu się w lusterko i doszukiwania wyimaginowanych defektów (szkoda, że tylko fizycznych).

Ale co ja tam mogę wiedzieć, ja BMI mam w normie, musiałabym sobie siekierką odrąbać biodra, żeby zmieścić się w rozmiar 34-36 i pewnie o siebie nie dbam. Pójdę się utopić w zupie (oczywiście dietetycznej), bo po co chodzę po świecie i zaniżam średnią wśród tych wszystkich pięknych i doskonałych kobiet.
Suuuuuper według Twojej wypowiedzi jestem niemiła, niesympatyczna, nie mam nic do powiedzenia, jestem zapatrzonym w siebie szczudłem z wystającymi kościami? (tak, mam rozmiar 36)
Wyszło na to, że powinniśmy wielbić osoby przy kości, bo są zjawiskowe!
Dla mnie waga nie ma znaczenia. Tylko to co ktoś ma do powiedzenia.
Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
to że ktoś ma nadwagę nie znaczy że musi być leniem śmierdzącym i wciągającym tonę pożywienia...
Ale tak często też jest, więc nie tłumaczmy wszystkich chorobami.
Stary 2011-03-04, 15:42   #4889
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Są są kosmetyki w pepco
Ja kupiłam z 7zł pomadki z Astora w Pepco. Jedną taka nude, a drugą różowo-fioletową dla mamy i są świetne Kremowe, pięknie wyglądają na ustach. Nie żałuję zakupu.

Kupiłam jeszcze błyszczyk z Maybelline za 10zł, taki maybelline shine w ładnym lustrzanym opakowaniu. Z tego jestem mniej zadowolona, bo myslałam, że będzie to tkai kolor nude, a jest bezbarwny praktycznie

Szkoda, że w pepco nie ma testerów.

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 15:47   #4890
muszynianka
Zakorzenienie

No weźcie bo zaraz pojadę do tego pepco :<<
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości