|
|
#2731 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
nie ma nic takiego-chyba ze szpetny klocowaty ławostół ![]() zamiast ławska wychaczyłam taki stolik: http://www.damnet.pl/oferta/stoly_i_lawy/teo_stolik/ mogłby byc jesczze mniejszy jak dla mnie
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
Piniu, lubisz takie? (uwaga- jazz!
)http://www.youtube.com/watch?v=H51xG...eature=related ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Kupiłam Stellę!!!!! Jeszcze tylko Cialenga- ewentualnie- i finito! ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cialenga jednak nie- ktoś się zawziął- nie przebijam już Czyli- mam wszystko.
|
#2733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a miewałam identyczne problemy - po zalaniu torebki maślanką - ten smrodek nosze je ZAWSZE w osobnych kontenerkach, torbach typu YR czy innych rzekomoekoszitach ![]() Cytat:
dokładnie takiej pracy szukam - jakiś backoffice - dla mrówy - a jak już sie zasiedze to wtedy moge spokojnie pomyśleć o czymś na boku - tak bez zabezpieczenia to ni mam chyba identycznie jak Ty - jedynie dzieckowo boję się zarydzykować - bo ja mam podejscie do dziecióf również identyczne
|
||
|
|
|
#2734 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Regały mają mieć funkcję użytkową czy estetyczną? Bo jak użytkową to można np. miejsce pod parapetem zabudować i tam ksionszki pchać. Zamiast sofy i fotela można pyknąć narożnik, tv powiesić na ścianie, ława w sumie po co? Jako stolik okolicznościowy? Stół nie styknie? U siebie upchłam na 20-tu metrach narożnik, mały stół 60/120, 4 krzesła, dwa regały i długi komodo-barek ale miejsca dla ławy czy fotela to bym już w życiu nie wygospodarowała. |
|
|
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jezu ja to faktycznie na karuzeli jestem - taki diabelski młyn - najpierw na dole - dół smut, smęt, a potem jakiś przypływ energii ze kurde chocby skały srały dam radę i jeszcze się cieszę - może te wyziewy z pobliskiej wędzarni mi szkodzą ![]() ![]() Ju to Stella in Two Peony ? dobrze pisze? myslę? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-04 o 15:23 |
|
|
|
|
#2736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że na długo
|
||
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - reasumując - meble juz masz ? zatwierdzone chociaż?
bo moze jak zrobią meble i meble zawisną postaną to wtedy coś do siedzenia wypoczynek - ta łąwa to chyba tam so nie? stolik kawowy em aj rajt? i obczaisz ile miejsca zostało - w bloku mama chyba tez ma cos koło 15 m2 ale nie dam głowy - ma podłużny duży pokój bardzo nieustawny a pod oknem kaloryfer - i kurcze zmiesciła tam w cholere za duze meble za duzy stół i teraz to bedzie wymieniac ale miejsce jest tylko wreszcie dojrzała do tego ze komicznie wyglada dupny skórzany fotel hrabianki na pół ściany |
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
chcę do domu.
|
#2739 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
narożnik to zuooooo no focisz jak ja mam trudno a jakis stolik koło sofy musze miec..na kawe chociazby...bo stół bedzie w innym kącie...i nie..nie da sie go ustawic przed sofą.....bo sie do niej nie dojdzie....zresztą siedząc na sofie wystawałyby mi same gałki znad stołu..to mało komfortowe ...fotel chce miec...bo chce ...regały miec musze -to własnie te meble co zamowiłam-funkcja wyłacznie uzytkowa....bo knig mamay co nie miara i nie ma gdzie tego trzymac..serio plątają sie po podłodze..wersalce..itd ....tych mebli ksiazkowych bede miec duzo.....na 2 scianach mam nadzieje ze jakos to bedzie wyglądało ...no ale jaki ja mam wybór..nie mieszcze sie z gratami w przedpokoju chyba tez bede musiała zrobic cos na ksiazki i przy tym stole na 120 na 60 da sie usiąśc w 4 osoby i zjesc obiad? ?? i cos zmyslasz...na 20 metrach to by sie ze 4 fotele wokół ławy zmiesciły i szezlong na srodku ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
ja wiem dokładnie ile miejsca bedzie.....w koncu uczyłam sie tego 5 lat ..wiem co mowie i nie zmyslam ![]() mam nadzieje ze optycznie szkło mnie uratuje -stoł i stolik szklane .....i serio te krzesła ghosty mnie kuszą strasznie....ale se tak mysle ze jak sie ten plasticzek porysuje co na pewno nastąpi szybko to te ghosty szybko zaczną nedznie wyglądac a za tanie to one nie są
|
|
|
#2740 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Załóż prywatny US ![]() A punkt 4 - Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - rozumiem - no tak jestes Architektem? sorrry
no racja - szkło ratuje - sprawdzone na stoliku kawowym ikeowym - jakby stolika nie było przestrzen odzyskana ![]() tzn tak mebelki małe są - vide targ - ale nie ma wyboru w ładnych - lub w danym guscie - ja tez nie wiem co bym wybrała jakbym musiałą sie "zmieścic" kurdeu czymam byś coś znalazła - jestem ciekawa efektu finalnego
|
|
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noooo... zobaczymy....ale już tak jest wyśrubowane to, co mam, przeszło wszystkie sita Chciałabym odlewkę Niki de Sant Phalle- bo flakon mam (bez atomkowy)- ale to w swoim czasie.
|
|
#2743 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jeszcze mnie wkurza kiedy inni mówią "ale powinnaś się rozwijać i mieć ambicje, nie deprecjonuj się taką odmóżdżającą pracą, nie jesteś goopia". Przecież się nie dołuję tylko nie lubię wysilać, to jakiś problem? Czemu niby MUSZĘ mieć ambicje? Cytat:
My z niego w sumie nie korzystamy...Ad. 2 ale byłoby ciasno A tak mam na środku dywan niczym nie zastawiony, meble dość luźno rozmieszczone i salon się wydaje spory, na podłodze można spokojnie grać w Magię i Miecz ze wszystkimi dodatkami Ano niestety. |
||
|
|
|
#2744 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
, a ta raszpla będzie żyła długo znając nasze szczęście ![]() a domek na wsi to drogo sprzedać, ba w ogóle sprzedać to nie jest łatwo Cytat:
Cytat:
nie pozostaje nic innego jak spróbować się zdystansować i nie tyrać kosztem życia własnego i rodziny joł od roku , kupe kasy uzbierałam, wiem bo list rocznicowy mi przysłali, emerytura jak ta lala się kroi a P. nie chce płacić, bo twierdzi, że jak nie zbankrutują, to na 100% go wyr...ą, z z ZUS będzie miał najniższą, bo przecież na działalności jest, a z resztą ZUS też zbankrutuje ![]() Cytat:
![]() ale patrz wyżej, albo teściowej odbije i zapisze dom na przybłędy , bo póki co nieźle się u niej ustawili Cytat:
Cytat:
też marzę o pracy 3 dni w tygodniu, albo nawet 5 tylko po 4-6 godzin Cytat:
tylko mnie szkodzi koza ![]() mam fotę zemba, ale się boję ją oglądać, wolę żyć w nieświadomości
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-03-04 o 16:32 |
|||||||||
|
|
|
#2745 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie czasem odbija, ale tylko, jak mi nie starcza na zachcianki ![]() A w sumie dobrze jest.
|
|
#2747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego samego powodu dlaczemu musisz mieć męża, dziecko itp itd ![]() Nie chce drążyć tematu, więc napiszę tylko, że taka pensja wydaje mi się mała jaka na W-ę? Czy źle mówię? Cytat:
, a tak to tylko chwilkę się zamyśliłam ... ![]() W większości pogrubionego masz niestety jednak rację A i tak Cię uścisnę ![]() Qrde życie to czasami ciężkie bywa, c'nie? W każdym regionie Polski
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
WIECIE CO???? Mam już odlewkę Niki de Sant Phalle!!!!!!!!
Winterko-
|
#2749 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad.2. ja mimo tego ze często puchnę wole jednak nie być pomarszczonym kartoflem (bo szara już jestem)Mam niestety wybór: dieta, ruch i dużo wody lub chemikalia. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja myślałam ze Ty tak przed długie okresy ciągniesz. ------------------------- Wróćłam ze spaceru. Nogi mi wlazły do du..y i chyba jestem o 5 cm niższa. Przełamałam się dziś i weszłam do ciucheksu .
|
|
#2750 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- bardzo mnie się podobało, jak w którejś z prac nielubiana ogólnie koleżanka wstrząsła se jogurt przed wypiciem, zapomniawszy, że uprzednio zdjęła mu nakrętkę
|
|
|
|
|
#2751 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jeny,jak mnie ten Dukan się podoba Właśnie zrobiłam sernik i z czystym sumieniem pożarłam 3 kawałki,jeszcze ciepłe a wcześniej była rybka
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
...i?...
Cytat:
Ja chcę rybęęęęę!!!!!!!!! Wysłali mi już Stellę- niemożebne
|
|
#2753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i robię przy tym bardzo dużo innych rzeczy. Wolałam w prawdzie prace w PR no ale cóż, może kiedyś do tego wrócę. W każdym razie ja lubię tak całkiem z ludźmi i nawet całkiem lubię się czasem okazjonalnie postresować w pracy nie wyobrażam sobie zeby sie nic nie działo. Jak mam robić tabelki w excelu (to też muszę czasami robić) to mi wtedy gorzej.Dlatego akurat nie chciałabym pracy polegającej na stemplowaniu ale rozumiem ze komuś to może odpowiadać Cytat:
bo nie wiem czy mam się stresować organizacją tego mojego wesela czy se dać siana Kupiłam sobie koszulę, bluzkę oraz faworki to przez to że sobie wczoraj smaka narobiłam
|
||
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś dla Red http://www.youtube.com/watch?v=6KdXhtZEwJM uprzedzam, panowie nie mają żadnych umiejętności- poza stwarzaniem klimatu
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
- przeżyłam
- nie zabił mnie zapach - nie było tam takich skrzyń z ubraniami tylko wieszaki - nie było starych babć - nie było tłumów i kupiłam sobie kurteczkę wiosenną. I wyjaśniam: Ja nie mam nic przeciwko ciucheksom. Zawsze "zazdrościłam" koleżankom które potrafią coś (tzn. bardzo fajne markowe ciuchy za parę złoty) wygrzebać w stosach ubrań. Kilka(naście) lat temu byłam z 2-3 razy i po 2-3 minutach musiałam wyjść. Bolała mnie głowa od zapachu i odstraszały mnie przepychające się łokciami osoby. Dziś się przełamałam i weszłam do takiego malutkiego.
|
#2756 | |||||
|
Zakorzenienie
|
czarnowidz tak, realista czasami
![]() się zgadza trza się dokształcać, samorealizować w pracy!!!! i piąć po szczeblach kariery nie wolno odstawać, bo zaczniesz robić za dziwadłoCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wczoraj sama się przestraszyłam jak to sobie spisałam iiiii ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i skąd bierzesz przepisy/ jadłospisy, z dietetycznego na wizażu czy masz jakieś inne źródło robię sałatkę z brokułów ze zdrowymi pestkami i odtłuszczoną fetą zastanawiam się czy rukola tu pasuje
|
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie gratuluję debiutu i dawaj zdjęcie! Rukola chyba bardziej do sałaty z sałaty, do tego bym widziała kiełki sonecznika
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
Fitam
![]() Przytulam sflustrowaną Polly i smutną Flo Ju gratuluję Stelli. PRZEPIĘKNE SOM! ( ale ja tam nie jestem obiektywna
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2759 | |||||||
|
BAN stały
|
Spotkałbym się z Wami z dziką ochotą
Jednak nie mogę nic obiecać... ![]() Rajt Cytat:
Robię tak przez większość tygodnia Cytat:
![]() Cytat:
) ![]() Ja bym obgryzł ![]() Cytat:
Ostatnio, gdy była rozbiórka, nie załapałem się na nią, więc postanowiłem, że następnej nie przepuszczę, ni chuchu, po czym, gdy nadeszła, zastanawiałem się tak długo, że nic już dla mnie nie zostało Cytat:
![]() To dla mnie równie abstrakcyjne, co fizyka kwantowa ![]() Cytat:
Cytat:
--- Ten stolik z linka Polly też niczego sobie Wkleić Wam motywujące do shóścia foto?
|
|||||||
|
|
|
#2760 |
|
grozi wypollizowaniem
|
czyli jogurt zostaje na liscie
![]() cos wam powiem-postanowiłam ze jutro bede malowac kaloryfery, na kolor ścian-na identyczny kolor, a ze kolor scian wg wzornika z tikurili,a tikurilla ma bardzo fajne emalie to problemu nie widzialam zadnego. Idę sobie do miejsca gdzie nabywałam zawsze farby tikkurili, mowie do pani co ma zmieszac...a ona ..co mówi? kto zgadnie? ze nie prowadzą juz emalii tikkurili mam jeszcze w zanadzru tylko jednego chłopa ukręcającego tikkurile..jak on nie bedzie mial emalii to sie załamie z dobrych wiesci-zupełnie przypadkowo byłam dzis w boconcept...przypadkowo bo nie wiedzialam ze on tam jest...i znalazłam stolikiidentycznejaksobie wymysliłam i w zupełniewsamrazowychwymia rach tylko cena nie bałdzo i to bałdzo nie bałdzo ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- oto one: http://www.boconcept.com.pl/Stoliki_...30&imageid=237
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

)

....tych mebli ksiazkowych bede miec duzo.....na 2 scianach
mam nie jeździć w delegacje, które są integralną częścią pracy, a co ja k.... dla przyjemności jeżdżę i stawiam rodzinę na głowie?? 

nie pozostaje nic innego jak spróbować się zdystansować i nie tyrać kosztem życia własnego i rodziny
Czeci filar, nieprawdaż ?
, kupe kasy uzbierałam, wiem bo list rocznicowy mi przysłali, emerytura jak ta lala się kroi 
(bo szara już jestem)
a wcześniej była rybka 
to przez to że sobie wczoraj smaka narobiłam