Scent Bar XXIV - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-04, 14:35   #2731
Polly_
grozi wypollizowaniem

Dot.: Scent Bar XXIV

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
sie tniesz za salon? luźnij, Ogonie, serio te ławska tam potrzebne? trza wysprytnić jakieś combo funkcyjno-wyglądowe

nie ma nic takiego-chyba ze szpetny klocowaty ławostół

zamiast ławska wychaczyłam taki stolik:
http://www.damnet.pl/oferta/stoly_i_lawy/teo_stolik/

mogłby byc jesczze mniejszy jak dla mnie
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 15:17   #2732
justynaneyman
Zakorzenienie

Piniu, lubisz takie? (uwaga- jazz! )
http://www.youtube.com/watch?v=H51xG...eature=related

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Kupiłam Stellę!!!!!

Jeszcze tylko Cialenga- ewentualnie- i finito!

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cialenga jednak nie- ktoś się zawziął- nie przebijam już

Czyli- mam wszystko.

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 15:19   #2733
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
No właśnie tkwiąc w pracy 8 godzin lub więcej, to wygląda tak jak piszesz

O fajne Tylko, że mi to by się na pewno to jakimś sposobem wylewało w torebce, siatce itympodbnymi
ja tam miałam za******* ale juz nie wracam do tego - sic!

a miewałam identyczne problemy - po zalaniu torebki maślanką - ten smrodek nosze je ZAWSZE w osobnych kontenerkach, torbach typu YR czy innych rzekomoekoszitach

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Jeszcze a propos pracy, mi się podobało na początku w urzędzie jak mnie wzięli do działu wklepywania danych, że tak go nazwę, czyli trzeba było wyrobić się z wprowadzeniem do systemu jakiejś tam ilości np. PITów czy innych ŚMITów, 6 h i do domku, zero stresu, coś zrobisz źle to kasujesz i wprowadzasz ponownie, zresztą system krzyczy jak mu się nie zgadza. Pensja typu 1200 tylko ja akurat tam siedziałam za marne grosze na stażu przez 8 h.
Potem mnie wzięli do tego nieszczęsnego VATu gdzie przyłażą ludzie i zadają Trudne Pytania, gdzie trzeba Wyglądać, być kompetentnym i tak dalej. Strasznie oponowałam ale oczywiście kierownictwo wiedziało lepiej, że pragnę ambitniejszej pracy, wszak jestem po studiach mgr bla bla bla. Pensja 1800, ale dodatkowe 600 nie jest dla mnie warte tego stresu.
Przerażają mnie prace, w którym trzeba coś wiedzieć, tłumaczyć innym, rzucać przepisami itp. Dla mnie to za mądre
.

dokładnie takiej pracy szukam - jakiś backoffice - dla mrówy - a jak już sie zasiedze to wtedy moge spokojnie pomyśleć o czymś na boku - tak bez zabezpieczenia to ni

mam chyba identycznie jak Ty - jedynie dzieckowo boję się zarydzykować - bo ja mam podejscie do dziecióf również identyczne z tym ze punkt siedzenia - moze jakby mąż haratał na karmę dla dziecia i ogólne leki czy co tam - o pieluchy - właśnie - to moze bym się z ta motyką na słońce targneła - przy założeniu że nie zostawia mnie samej z dzieckiem, ale wiadomo dzie se można założenia wciś - kurde no ale teraz to juz blank teoretyzuje - choć w praktyce mogeu zajść od czasu do czasu - wtedy będą jaja
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 15:21   #2734
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
chciałabym w tych 15 m2 miec :
-sofe, fotel,ławem stół , 4 krzesła i regały na ksiazki...i duzo przestrzeni wokół
Ło matulu, no to ciężko będzie, chyba że piętrowo poustawiasz.
Regały mają mieć funkcję użytkową czy estetyczną? Bo jak użytkową to można np. miejsce pod parapetem zabudować i tam ksionszki pchać.
Zamiast sofy i fotela można pyknąć narożnik, tv powiesić na ścianie, ława w sumie po co? Jako stolik okolicznościowy? Stół nie styknie?
U siebie upchłam na 20-tu metrach narożnik, mały stół 60/120, 4 krzesła, dwa regały i długi komodo-barek ale miejsca dla ławy czy fotela to bym już w życiu nie wygospodarowała.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 15:22   #2735
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=H51xG...eature=related

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Kupiłam Stellę!!!!!

Jeszcze tylko Cialenga- ewentualnie- i finito!

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cialenga jednak nie- ktoś się zawziął- nie przebijam już

Czyli- mam wszystko.
uwielbiam czytać jak się tak wszystkie puzzle układają - mordka mi się szczerzyw uśmiechu - i dodaje mi to jakiejś durnej wiary - że można wszystko
jezu ja to faktycznie na karuzeli jestem - taki diabelski młyn - najpierw na dole - dół smut, smęt, a potem jakiś przypływ energii ze kurde chocby skały srały dam radę i jeszcze się cieszę - może te wyziewy z pobliskiej wędzarni mi szkodzą

Ju to Stella in Two Peony ? dobrze pisze? myslę?

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-03-04 o 15:23
Stary 2011-03-04, 15:25   #2736
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=H51xG...eature=related[COLOR="Silver"]
Przez pierwsze 30-40 sekund pianino zbyt ekspansywne, potem

Cytat:
mam wszystko.

Mam nadzieję, że na długo
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 15:33   #2737
rachell111
Zakorzenienie

Polly - reasumując - meble juz masz ? zatwierdzone chociaż?

bo moze jak zrobią meble i meble zawisną postaną to wtedy coś do siedzenia wypoczynek - ta łąwa to chyba tam so nie? stolik kawowy em aj rajt? i obczaisz ile miejsca zostało - w bloku mama chyba tez ma cos koło 15 m2 ale nie dam głowy - ma podłużny duży pokój bardzo nieustawny a pod oknem kaloryfer - i kurcze zmiesciła tam w cholere za duze meble za duzy stół i teraz to bedzie wymieniac
ale miejsce jest tylko wreszcie dojrzała do tego ze komicznie wyglada dupny skórzany fotel hrabianki na pół ściany
Stary 2011-03-04, 15:37   #2738
vesenka
Zakorzenienie

chcę do domu.

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 15:42   #2739
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Ło matulu, no to ciężko będzie, chyba że piętrowo poustawiasz.
Regały mają mieć funkcję użytkową czy estetyczną? Bo jak użytkową to można np. miejsce pod parapetem zabudować i tam ksionszki pchać.
Zamiast sofy i fotela można pyknąć narożnik, tv powiesić na ścianie, ława w sumie po co? Jako stolik okolicznościowy? Stół nie styknie?
U siebie upchłam na 20-tu metrach narożnik, mały stół 60/120, 4 krzesła, dwa regały i długi komodo-barek ale miejsca dla ławy czy fotela to bym już w życiu nie wygospodarowała.

narożnik to zuooooo

no focisz jak ja mam trudno

a jakis stolik koło sofy musze miec..na kawe chociazby...bo stół bedzie w innym kącie...i nie..nie da sie go ustawic przed sofą.....bo sie do niej nie dojdzie....zresztą siedząc na sofie wystawałyby mi same gałki znad stołu..to mało komfortowe ...fotel chce miec...bo chce ...regały miec musze -to własnie te meble co zamowiłam-funkcja wyłacznie uzytkowa....bo knig mamay co nie miara i nie ma gdzie tego trzymac..serio plątają sie po podłodze..wersalce..itd ....tych mebli ksiazkowych bede miec duzo.....na 2 scianach mam nadzieje ze jakos to bedzie wyglądało ...no ale jaki ja mam wybór..nie mieszcze sie z gratami w przedpokoju chyba tez bede musiała zrobic cos na ksiazki

i przy tym stole na 120 na 60 da sie usiąśc w 4 osoby i zjesc obiad? ??

i cos zmyslasz...na 20 metrach to by sie ze 4 fotele wokół ławy zmiesciły i szezlong na srodku

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Polly - reasumując - meble juz masz ? zatwierdzone chociaż?

bo moze jak zrobią meble i meble zawisną postaną to wtedy coś do siedzenia wypoczynek - ta łąwa to chyba tam so nie? stolik kawowy em aj rajt? i obczaisz ile miejsca zostało - w bloku mama chyba tez ma cos koło 15 m2 ale nie dam głowy - ma podłużny duży pokój bardzo nieustawny a pod oknem kaloryfer - i kurcze zmiesciła tam w cholere za duze meble za duzy stół i teraz to bedzie wymieniac
ale miejsce jest tylko wreszcie dojrzała do tego ze komicznie wyglada dupny skórzany fotel hrabianki na pół ściany

ja wiem dokładnie ile miejsca bedzie.....w koncu uczyłam sie tego 5 lat ...zmiesci sie wszystko tak mysle..tylko wszystko musi byc małe i zgrabne...a o takowe trudno...jak jest małe to przewaznie paskudne ..wiem co mowie i nie zmyslam
mam nadzieje ze optycznie szkło mnie uratuje -stoł i stolik szklane .....i serio te krzesła ghosty mnie kuszą strasznie....ale se tak mysle ze jak sie ten plasticzek porysuje co na pewno nastąpi szybko to te ghosty szybko zaczną nedznie wyglądac a za tanie to one nie są
Stary 2011-03-04, 15:43   #2740
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
o rany jak miło mieć troszkę wolnego, nawet i pół dnia, do pracy dopiero we wtorek

po raz kolejny dotarło dziś do mnie, że mimo mojego wielkiego zaangażowania w pracę i sukcesów i kasy, którą generuję dla firmy i tak szefostwo traktuje moją osobę wyłącznie jak źródło dochodu mam nie jeździć w delegacje, które są integralną częścią pracy, a co ja k.... dla przyjemności jeżdżę i stawiam rodzinę na głowie?? mam nie brać urlopów tylko siedzieć na dupie i pracować aaa no i jeszcze nie chodzić po podwyżki no i w ogóle nie chorować, nie brać opieki itp. Żenada.

Właśnie tak jest z szefami

Cytat:
No właśnie nie bardzo wyobrażam bo to będzie jakiś koszmarny zachrzan przy moim lenistwie ale jak mus to mus.
Planów jest kilka:
- drugie dziecko o ile poczuję blusa
- wychowawczy o ile żłobek okaże się nieopłacalny,
- próba rozkręcenia czegoś własnego podczas macierzyńskiego typu kupowanie-sprzedawanie na allegro albo ta nieszczęsna biżuteria,
- no i nie wykluczam końca świata w 2012

Załóż prywatny US

A punkt 4 -

Cytat:
Potem mnie wzięli do tego nieszczęsnego VATu gdzie przyłażą ludzie i zadają Trudne Pytania, gdzie trzeba Wyglądać, być kompetentnym i tak dalej. Strasznie oponowałam ale oczywiście kierownictwo wiedziało lepiej, że pragnę ambitniejszej pracy, wszak jestem po studiach mgr bla bla bla. Pensja 1800, ale dodatkowe 600 nie jest dla mnie warte tego stresu.
No ale to teraz właśnie w tym VACIE pracujesz tak?
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 15:48   #2741
rachell111
Zakorzenienie

Polly - rozumiem - no tak jestes Architektem? sorrry
no racja - szkło ratuje - sprawdzone na stoliku kawowym ikeowym - jakby stolika nie było przestrzen odzyskana

tzn tak mebelki małe są - vide targ - ale nie ma wyboru w ładnych - lub w danym guscie - ja tez nie wiem co bym wybrała jakbym musiałą sie "zmieścic"

kurdeu czymam byś coś znalazła - jestem ciekawa efektu finalnego
Stary 2011-03-04, 16:08   #2742
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
uwielbiam czytać jak się tak wszystkie puzzle układają - mordka mi się szczerzyw uśmiechu - i dodaje mi to jakiejś durnej wiary - że można wszystko
jezu ja to faktycznie na karuzeli jestem - taki diabelski młyn - najpierw na dole - dół smut, smęt, a potem jakiś przypływ energii ze kurde chocby skały srały dam radę i jeszcze się cieszę - może te wyziewy z pobliskiej wędzarni mi szkodzą

Ju to Stella in Two Peony ? dobrze pisze? myslę?
Tak, In Two Peony- razem wszystkiego 15 sztuk

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość

Mam nadzieję, że na długo
Noooo... zobaczymy....ale już tak jest wyśrubowane to, co mam, przeszło wszystkie sita
Chciałabym odlewkę Niki de Sant Phalle- bo flakon mam (bez atomkowy)- ale to w swoim czasie.

Stary 2011-03-04, 16:16   #2743
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:

dokładnie takiej pracy szukam - jakiś backoffice - dla mrówy - a jak już sie zasiedze to wtedy moge spokojnie pomyśleć o czymś na boku - tak bez zabezpieczenia to ni

Jeszcze mnie wkurza kiedy inni mówią "ale powinnaś się rozwijać i mieć ambicje, nie deprecjonuj się taką odmóżdżającą pracą, nie jesteś goopia". Przecież się nie dołuję tylko nie lubię wysilać, to jakiś problem? Czemu niby MUSZĘ mieć ambicje?

Cytat:
i przy tym stole na 120 na 60 da sie usiąśc w 4 osoby i zjesc obiad? ??

i cos zmyslasz...na 20 metrach to by sie ze 4 fotele wokół ławy zmiesciły i szezlong na srodku
Ad. 1 a w wigilię nawet w 6 osób My z niego w sumie nie korzystamy...

Ad. 2 ale byłoby ciasno A tak mam na środku dywan niczym nie zastawiony, meble dość luźno rozmieszczone i salon się wydaje spory, na podłodze można spokojnie grać w Magię i Miecz ze wszystkimi dodatkami

Cytat:
No ale to teraz właśnie w tym VACIE pracujesz tak?
Ano niestety.

Stary 2011-03-04, 16:26   #2744
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
bry - pier...nie słucham juz radia nawet w aucie - co mnie tkło - same złe wiadomosci
co wysłuchałaś?

Cytat:
Flo, ale ja próbowałam. Wkładanie tego zajmowało mi średnio 20 minut na jedno oko, a raz jak wyciągałam, to mało co nie zrobiłam sobie szaszłyka na paznokciu - soczewka-oko...
bo początki są trudne, trzeba ćwiczyć

Cytat:
Rozumiem
Ale, ale, z drugiej strony teściowa kiedyś, khem, opuści ziemski padół i dom pewnie przypadnie P.? A wtedy sprzedacie go za grubą kasę, kupicie sobie małe mieszkanko, resztę wsadzicie na lokatę i będziecie się obijać żyjąc z procentów
ha a jak P. tak jak się odgraża zejdzie niedługo i przed teściową, ha, zostanę na lodzie , a ta raszpla będzie żyła długo znając nasze szczęście

a domek na wsi to drogo sprzedać, ba w ogóle sprzedać to nie jest łatwo

Cytat:
jestem sfrustrowana
malego salonu nie da sie fajnie urządzc chosby sie mialo niewiadomo ile kasy...bo fajne meble są duze i sie nie mieszcza....ja wszystko potrezbuje mikrusia...a mikrusie są tylko tanie brzydactwa
to chwilowe zwątpienie

Cytat:
o rany jak miło mieć troszkę wolnego, nawet i pół dnia, do pracy dopiero we wtorek

po raz kolejny dotarło dziś do mnie, że mimo mojego wielkiego zaangażowania w pracę i sukcesów i kasy, którą generuję dla firmy i tak szefostwo traktuje moją osobę wyłącznie jak źródło dochodu mam nie jeździć w delegacje, które są integralną częścią pracy, a co ja k.... dla przyjemności jeżdżę i stawiam rodzinę na głowie?? mam nie brać urlopów tylko siedzieć na dupie i pracować aaa no i jeszcze nie chodzić po podwyżki no i w ogóle nie chorować, nie brać opieki itp. Żenada.

niestety jesteś tylko maszynką do przynoszenia zysku firmie, tak jest, było i będzie nie pozostaje nic innego jak spróbować się zdystansować i nie tyrać kosztem życia własnego i rodziny

Cytat:
Ale Flo chyba coś odkłada na emeryturę ? Czeci filar, nieprawdaż ?
joł od roku , kupe kasy uzbierałam, wiem bo list rocznicowy mi przysłali, emerytura jak ta lala się kroi

a P. nie chce płacić, bo twierdzi, że jak nie zbankrutują, to na 100% go wyr...ą, z z ZUS będzie miał najniższą, bo przecież na działalności jest, a z resztą ZUS też zbankrutuje

Cytat:
O fajne Tylko, że mi to by się na pewno to jakimś sposobem wylewało w torebce, siatce itympodbnymi
ino raz i to nie moje tylko kupne, ale za to w zupełnie nowej torebce

Cytat:
Ot to !
ale patrz wyżej, albo teściowej odbije i zapisze dom na przybłędy , bo póki co nieźle się u niej ustawili

Cytat:
No właśnie nie bardzo wyobrażam bo to będzie jakiś koszmarny zachrzan przy moim lenistwie ale jak mus to mus.
Planów jest kilka:
- próba rozkręcenia czegoś własnego podczas macierzyńskiego typu kupowanie-sprzedawanie na allegro albo ta nieszczęsna biżuteria,
ostatnie boskie ,normalnie jak bym P. słyszała

Cytat:
Ja bym mogła chodzić do pracy 2-3 razy w tyg.(1 tydz.- dwa razy, 2 tydz.- 3 razy) właśnie dla kontaktu z ludźmi i najbardziej bym chciała uczyć rysunku. I to najlepiej staruszków na emeryturze, których bym żyłowała, jakby mieli zdawać na ASP- bez taryfy ulgowej
biedni staruszkowie

też marzę o pracy 3 dni w tygodniu, albo nawet 5 tylko po 4-6 godzin

Cytat:

tylko mnie szkodzi koza

mam fotę zemba, ale się boję ją oglądać, wolę żyć w nieświadomości

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2011-03-04 o 16:32
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 16:33   #2745
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
a P. nie chce płacić, bo twierdzi, że jak nie zbankrutują, to na 100% go wyr...ą, z z ZUS będzie miał najniższą, bo przecież na działalności jest, a z resztą ZUS też zbankrutuje

ostatnie boskie ,normalnie jak bym P. słyszała
Ej, on jest czarnowidz/realista jak i ja

Stary 2011-03-04, 16:45   #2746
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

Jeszcze mnie wkurza kiedy inni mówią "ale powinnaś się rozwijać i mieć ambicje, nie deprecjonuj się taką odmóżdżającą pracą, nie jesteś goopia". Przecież się nie dołuję tylko nie lubię wysilać, to jakiś problem? Czemu niby MUSZĘ mieć ambicje?
Zgadzam się z Tobą w 100%
Mnie czasem odbija, ale tylko, jak mi nie starcza na zachcianki
A w sumie dobrze jest.

Stary 2011-03-04, 16:55   #2747
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Z tego samego powodu dlaczemu musisz mieć męża, dziecko itp itd

Cytat:
Ano niestety.
Nie chce drążyć tematu, więc napiszę tylko, że taka pensja wydaje mi się mała jaka na W-ę? Czy źle mówię?

Cytat:

ha a jak P. tak jak się odgraża zejdzie niedługo i przed teściową, ha, zostanę na lodzie , a ta raszpla będzie żyła długo znając nasze szczęście

a domek na wsi to drogo sprzedać, ba w ogóle sprzedać to nie jest łatwo

to chwilowe zwątpienie

niestety jesteś tylko maszynką do przynoszenia zysku firmie, tak jest, było i będzie nie pozostaje nic innego jak spróbować się zdystansować i nie tyrać kosztem życia własnego i rodziny

joł od roku , kupe kasy uzbierałam, wiem bo list rocznicowy mi przysłali, emerytura jak ta lala się kroi

ale patrz wyżej, albo teściowej odbije i zapisze dom na przybłędy , bo póki co nieźle się u niej ustawili

biedni staruszkowie

Jakbym miała teraz doła, to po przeczytaniu posta Flo, jeszcze bardziej bym się zdołowała , a tak to tylko chwilkę się zamyśliłam ...
W większości pogrubionego masz niestety jednak rację

A i tak Cię uścisnę

Qrde życie to czasami ciężkie bywa, c'nie? W każdym regionie Polski
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 17:22   #2748
justynaneyman
Zakorzenienie

WIECIE CO???? Mam już odlewkę Niki de Sant Phalle!!!!!!!!
Winterko-

Stary 2011-03-04, 17:37   #2749
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Ojejku, co za wzorowa obywatelka- podziwiam. To ja chcę wyglądać jak ten kartofel- na razie codzień budzę się spuchnięta, aż nie mogę dłoni zacisnąć- a o twarzy nie wspomnę.
ad.1 straszna jestem c'nie?
ad.2. ja mimo tego ze często puchnę wole jednak nie być pomarszczonym kartoflem (bo szara już jestem)
Mam niestety wybór: dieta, ruch i dużo wody lub chemikalia.

Cytat:
Tak wcześnie na basen?
Ja planuje może od kwietnia, tylko muszę wyhaczyć w jakich godzinach nie ma ludziów/ jest ich najmniej
Sknera się we mnie odzywa basen 6-7 jest najtańszy.

Cytat:
czy jogurt owocowy to dobra rzecz czy sama chemia? wiem ze lepszy naturalny ale dziecko nie zje a chciałam jej dawac do szkoły
Trochę chemii w tym jest ale jak porównać do tego co dzieci teraz jedzą w szkole (ciastka, chrupki, chipsy, rogaliki czipikao itp.) to bardzo rozsądna i zdrowa przekąska.

Cytat:
Spoora, o 4 rano przypomniała mi się jakaś choroba na dziś ale zasnęłam i zapomniałam

Cytat:
ja to wszystko wiem , zazwyczaj się staram jeść normalniej tylko z tym piciem nie mogę się opanować, albo sok grejpfrutowy z kartonu albo mleko albo pifo i to tak po 2-3 litry/dzień, . Dlatego na czas diety zmieniłam na dietetyczne
nawet ostatnio jem owoce co jest wyczynem nie lada, a słodyczy nie jadam wcale, tzn. b. sporadycznie
Jak tak to spoko.
Ja myślałam ze Ty tak przed długie okresy ciągniesz.

-------------------------
Wróćłam ze spaceru.
Nogi mi wlazły do du..y i chyba jestem o 5 cm niższa.

Przełamałam się dziś i weszłam do ciucheksu .
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 17:43   #2750
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Redsiu, ja bym to nazwała inaczej - praca jest do zarabiania, nie TRZEBA swojej ambicji realizować w pracy, można realizować poza pracą, na różne sposoby, a mrówcza praca to dobry uspokajacz dla tych, którzy pozapracowe ambicje mają dość duże

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
bardzo mnie się podobało, jak w którejś z prac nielubiana ogólnie koleżanka wstrząsła se jogurt przed wypiciem, zapomniawszy, że uprzednio zdjęła mu nakrętkę

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 17:47   #2751
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
WIECIE CO???? Mam już odlewkę Niki de Sant Phalle!!!!!!!!
Winterko-
Ale że co?

Jeny,jak mnie ten Dukan się podoba Właśnie zrobiłam sernik i z czystym sumieniem pożarłam 3 kawałki,jeszcze ciepłe a wcześniej była rybka

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 18:01   #2752
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość

...i?...

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Ale że co?

Jeny,jak mnie ten Dukan się podoba Właśnie zrobiłam sernik i z czystym sumieniem pożarłam 3 kawałki,jeszcze ciepłe a wcześniej była rybka
Że wiesz, co
Ja chcę rybęęęęę!!!!!!!!!

Wysłali mi już Stellę- niemożebne

Stary 2011-03-04, 18:04   #2753
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ad. 1
Ad. 2 hmm, zdradzisz jaką masz pracę?
Ad. 3 a owszem, np. robienie biżuterii Albo stemplowanie. Czyli coś w domu we własnym zakresie lub coś łatwego i niewymagającego kontaktu z ludziami.
organizuję szkolenia finansowane z Unii i robię przy tym bardzo dużo innych rzeczy. Wolałam w prawdzie prace w PR no ale cóż, może kiedyś do tego wrócę.
W każdym razie ja lubię tak całkiem z ludźmi i nawet całkiem lubię się czasem okazjonalnie postresować w pracy nie wyobrażam sobie zeby sie nic nie działo. Jak mam robić tabelki w excelu (to też muszę czasami robić) to mi wtedy gorzej.
Dlatego akurat nie chciałabym pracy polegającej na stemplowaniu ale rozumiem ze komuś to może odpowiadać
Cytat:
Planów jest kilka:
a w której części tego 2012 roku? bo nie wiem czy mam się stresować organizacją tego mojego wesela czy se dać siana
Cytat:
skurc sieu, Ogon, skurc! i skurc rodzineu

Kupiłam sobie koszulę, bluzkę oraz faworki to przez to że sobie wczoraj smaka narobiłam

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 18:08   #2754
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie koszulę, bluzkę oraz faworki to przez to że sobie wczoraj smaka narobiłam
Ja też mam smaka- to tragiczne

coś dla Red
http://www.youtube.com/watch?v=6KdXhtZEwJM
uprzedzam, panowie nie mają żadnych umiejętności- poza stwarzaniem klimatu

Stary 2011-03-04, 18:17   #2755
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
...i?...
- przeżyłam
- nie zabił mnie zapach
- nie było tam takich skrzyń z ubraniami tylko wieszaki
- nie było starych babć
- nie było tłumów

i kupiłam sobie kurteczkę wiosenną.

I wyjaśniam: Ja nie mam nic przeciwko ciucheksom. Zawsze "zazdrościłam" koleżankom które potrafią coś (tzn. bardzo fajne markowe ciuchy za parę złoty) wygrzebać w stosach ubrań. Kilka(naście) lat temu byłam z 2-3 razy i po 2-3 minutach musiałam wyjść. Bolała mnie głowa od zapachu i odstraszały mnie przepychające się łokciami osoby.
Dziś się przełamałam i weszłam do takiego malutkiego.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 18:27   #2756
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Ej, on jest czarnowidz/realista jak i ja
czarnowidz tak, realista czasami

Cytat:
Z tego samego powodu dlaczemu musisz mieć męża, dziecko itp itd
się zgadza trza się dokształcać, samorealizować w pracy!!!! i piąć po szczeblach kariery nie wolno odstawać, bo zaczniesz robić za dziwadło

Cytat:
Jakbym miała teraz doła, to po przeczytaniu posta Flo, jeszcze bardziej bym się zdołowała , a tak to tylko chwilkę się zamyśliłam ...
W większości pogrubionego masz niestety jednak rację

A i tak Cię uścisnę

Qrde życie to czasami ciężkie bywa, c'nie? W każdym regionie Polski
faktycznie razem brzmi to optymistycznie

Cytat:
ad.1 straszna jestem c'nie?
ad.2. ja mimo tego ze często puchnę wole jednak nie być pomarszczonym kartoflem (bo szara już jestem)
Mam niestety wybór: dieta, ruch i dużo wody lub chemikalia.

Sknera się we mnie odzywa basen 6-7 jest najtańszy..
6-7

Cytat:
Jak tak to spoko.
Ja myślałam ze Ty tak przed długie okresy ciągniesz. .

wczoraj sama się przestraszyłam jak to sobie spisałam

Cytat:
iiiii

Cytat:
bardzo mnie się podobało, jak w którejś z prac nielubiana ogólnie koleżanka wstrząsła se jogurt przed wypiciem, zapomniawszy, że uprzednio zdjęła mu nakrętkę

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Ale że co?

a jak z tym słodzikiem sobie radzisz i skąd bierzesz przepisy/ jadłospisy, z dietetycznego na wizażu czy masz jakieś inne źródło

robię sałatkę z brokułów ze zdrowymi pestkami i odtłuszczoną fetą zastanawiam się czy rukola tu pasuje

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 18:35   #2757
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

i kupiłam sobie kurteczkę wiosenną.

I wyjaśniam: Ja nie mam nic przeciwko ciucheksom. Zawsze "zazdrościłam" koleżankom które potrafią coś (tzn. bardzo fajne markowe ciuchy za parę złoty) wygrzebać w stosach ubrań. Kilka(naście) lat temu byłam z 2-3 razy i po 2-3 minutach musiałam wyjść. Bolała mnie głowa od zapachu i odstraszały mnie przepychające się łokciami osoby.
Dziś się przełamałam i weszłam do takiego malutkiego.
Jakbyś używała Knowingu, zapach ciuchexów by Ci nie przeszkadzał.
w takim razie gratuluję debiutu i dawaj zdjęcie!

Cytat:
robię sałatkę z brokułów ze zdrowymi pestkami i odtłuszczoną fetą zastanawiam się czy rukola tu pasuje
Rukola chyba bardziej do sałaty z sałaty, do tego bym widziała kiełki sonecznika

Stary 2011-03-04, 18:39   #2758
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Fitam

Przytulam sflustrowaną Polly i smutną Flo

Ju gratuluję Stelli. PRZEPIĘKNE SOM! ( ale ja tam nie jestem obiektywna)

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 18:44   #2759
gryx82
BAN stały

Cytat:
chyba 23go III
Spotkałbym się z Wami z dziką ochotą

Jednak nie mogę nic obiecać...

Cytat:
Ty mi nie wieszysz
Rajt

Cytat:
a poważnie to dla mnie to nie jest problem, pić wodę czy sok czy cuś zamiast alko
No dla mnie też nie problem

Robię tak przez większość tygodnia

Cytat:
Mym jedynym problemem są słodycze
Moim nie (chyba, że są w domu)

Cytat:
na razie wnioski ogólne:

-wiecej rybóf
-zadnych kurczakuf
-wiecej owocuf i warzywof
-wiecej twarogu chydego (codziennie )
-brokuły i surowa marchew mogą byc codziennnie skoro młoda sobie tak zyczy
Pogrubione są zbieżne z moimi ostatnimi rozkminkami dietetyczno-żywieniowymi (na razie rezygnuję z żywienia się wyłącznie jabłkami i pomidorami )

Cytat:
paznokcie mi prawie 2 cm za opuszki wystają
Ja bym obgryzł

Cytat:
ja jestem ciekawa czy aj sie w tym roku załapie na jakąś rozbiórkę Prady Iris
Ty mi feś nawet nic nie mów Ostatnio, gdy była rozbiórka, nie załapałem się na nią, więc postanowiłem, że następnej nie przepuszczę, ni chuchu, po czym, gdy nadeszła, zastanawiałem się tak długo, że nic już dla mnie nie zostało

Cytat:
Nie dziwię się Twojemu wku*wieniu, tak być nie powinno

Cytat:
Czyli- mam wszystko.

To dla mnie równie abstrakcyjne, co fizyka kwantowa

Cytat:
może te wyziewy z pobliskiej wędzarni mi szkodzą

Cytat:
...bo stół bedzie w innym kącie...i nie..nie da sie go ustawic przed sofą.....bo sie do niej nie dojdzie....zresztą siedząc na sofie wystawałyby mi same gałki znad stołu..to mało komfortowe

Cytat:

---

Ten stolik z linka Polly też niczego sobie

Wkleić Wam motywujące do shóścia foto?
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 18:49   #2760
Polly_
grozi wypollizowaniem

czyli jogurt zostaje na liscie

cos wam powiem-postanowiłam ze jutro bede malowac kaloryfery, na kolor ścian-na identyczny kolor, a ze kolor scian wg wzornika z tikurili,a tikurilla ma bardzo fajne emalie to problemu nie widzialam zadnego. Idę sobie do miejsca gdzie nabywałam zawsze farby tikkurili, mowie do pani co ma zmieszac...a ona ..co mówi? kto zgadnie? ze nie prowadzą juz emalii tikkurili

mam jeszcze w zanadzru tylko jednego chłopa ukręcającego tikkurile..jak on nie bedzie mial emalii to sie załamie

z dobrych wiesci-zupełnie przypadkowo byłam dzis w boconcept...przypadkowo bo nie wiedzialam ze on tam jest...i znalazłam stolikiidentycznejaksobie wymysliłam i w zupełniewsamrazowychwymia rach tylko cena nie bałdzo i to bałdzo nie bałdzo

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

oto one:

http://www.boconcept.com.pl/Stoliki_...30&imageid=237
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości