Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-05, 13:22   #4561
carolyna86
Zakorzenienie

Dot.: Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31

hello!! Weekendzik
zaszalałam dziś i do 10 nie wstawałam z łóżka, a później taka obalała byłam że żałowałam swojej porannej decyzji
Dolinko powodzenia - oby wszystko poszło po twojej myśli

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 13:36   #4562
T'ai
Zakorzenienie

Dot.: Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
hello!! Weekendzik
zaszalałam dziś i do 10 nie wstawałam z łóżka, a później taka obalała byłam że żałowałam swojej porannej decyzji
ja przeważnie leżakuję do 11
ale dziś o 10 byłam już na siłowni
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 14:59   #4563
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Czesc. Ale cisza....
Na poczatku najwazniejsze:

Dolina Nocy - wszystkiego naj, naj, naj w tym szczegolnym dniu. Oby wszystko bylo dokladnie tak, jak sobie wymarzylas, albo jeszcze lepiej

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość

moj tez probuje caly czas przytyc i je wszytkie tluczace rzecyz i nic, ale ma tez prace fizyczna i od 2 miesiecy pije rano siemie lniane i powiem nie ma problemow z żoładkiem i juz przytył 5 kg
To znaczy, ze to siemie lniane jest jakims srodkiem zeby przytyc? Pierwsze slysze o czyms takim? To tabletki?

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Ale wczoraj do 2 w nocy siedziałam chcąc coś wybrać i nic mi się nie podoba:-(
Co myślicie o tych : http://maja.home.pl/allegro/zaprosze.../zs-pm-53.html
http://maja.home.pl/allegro/zaprosze.../zs-pm-21.html
Mi sie nie podobaja. Niby tradycyjne...... ale takie starodawne.

Cytat:
A tak w ogóle, to wczoraj gdzieś przy oglądaniu zaproszeń natknęłam się na to zdjątkoSuknia mnie urzekła
W styczniu wybrałam suknię, ale gdybym miała teraz wybierać, to żadne tam odkryte ramiona i dekolt w serduszko, jak mam, tylko coś takiego
Padnę na zawał do ślubu
Suknia mi sie nie widzi, ale krawat Pana Mlodego bardzo....
Stary 2011-03-05, 15:34   #4564
morenica
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki !
Już nawet nie próbuję nadrabiać. Tylko tak napiszę co u mnie...
Troszkę się z TZ docieramy między soba. On np. się na mnie wkurza, że jak On może się wyspać w weekend to ja o 8 wstaję i już jestem na nogach
No i miałam mały wypadek. szłam z zakupami, moje głupie buty które nie mają żabki podbitej się wykrzywiły i upadłam z zakupami na chodnik Efekt : mam zbitr kolano, boli jak diabli, ale do wesela się zagoi

No i dzisiaj kupiliśmy TV, w czwartek Pan Nam będzie kuchnię montował i może wszystko będzie już ok w domu

Dolina Nocy Kochana, aby to był najpięknieszy dzień w Waszym życiu
morenica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 16:15   #4565
lusesita23
Zakorzenienie

Helo

Dolina wszystkiego naj

wczoraj troche porandkowalismy,a potem M. u mnie spal i fajnie bylo

chce juz byc zona
Stary 2011-03-05, 16:19   #4566
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
To znaczy, ze to siemie lniane jest jakims srodkiem zeby przytyc? Pierwsze slysze o czyms takim? To tabletki?
to nasiona lnu
i ja zawsze słyszałam że poprawiają pracę jelit i pomagają np we wrzodach
http://www.pasieka.rostkowski.info/i...ola/siemie.jpg
Stary 2011-03-05, 16:30   #4567
margolka1986
Zakorzenienie

zaproszenie JAK DLA MNIE tragiczne- strasznie takich nie lubię...

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość

teraz mowie
teraz to za późno

DOLINA - mam nadzieje że wszytsko się dziś Wam uda i będzie to piekne i niezapomniane wydarzenie zapoczątkowujące najpiękniejszy okres w Waszym życiu !

ide na piwko z Ukochanym i znajomymi - do wieczorka

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-05, 16:57   #4568
booziaczek
Zadomowienie

hej dziewszynki ja dzis spisłam w koncu protokół teraz te głupie zapowiedzi ech grr ale za to zamówilismy sobie ksiedza którybpoprowadzi nasz slub
i dolina nocy wszytskiego naj na mowej drodze zycia
How could so much love be inside of you

Edytowane przez booziaczek
Czas edycji: 2011-03-05 o 17:01
booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 20:00   #4569
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Strasznie nie lubię tego typu zaproszeń, DLA MNIE są takie...hm..kiczowate(?) Nie gustuję w tym rodzaju.

Byłam dziś cały dzień na uczelni, padaka, za długo A potem na imieninach u rodziców TŻ. Za to jutro pośpię dłużej niż dziś a na popołudnie do pracy.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 21:11   #4570
cobra115
Zakorzenienie

Dolina mam nadzieję, że wszytko dobrze poszło

Zmykam spać bo jutro rano do pracy
Stary 2011-03-05, 23:22   #4571
madziares25
Zadomowienie

Wróciłam

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Zaproszenia się nie podobają:-(
Kurde mam dylemat...może ktoś podrzuci stronkę z fajnymi, bo ja na Allegro nic nie znalazłam:-(
Gdzie są wszyscy?

---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:02 ----------

Kurde, chyba wszyscy świętują ostatki, tylko ja sama siedzę:-(
Buuuuu...
W ogóle, to ja jestem zmęczona tymi ślubnymi przygotowaniami...
Odczuwam presję, żeby wszystko było naj, a i tak wszystkim nie dogodzę...
Co do obrączek, zespołu, sali i jedzonka nie mam najmniejszych wątpliwości...
Za to cała reszta...Zwłaszcza mój image...ja do końca to nie jestem przekonana co do swojej stylizacji, a suknia jest już zamówiona...
Kurde doła mam:-(
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-05, 23:30   #4572
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:

Zaproszenia się nie podobają:-(
Kurde mam dylemat...może ktoś podrzuci stronkę z fajnymi, bo ja na Allegro nic nie znalazłam:-(
Gdzie są wszyscy?

Kurde, chyba wszyscy świętują ostatki, tylko ja sama siedzę:-(
Buuuuu...
W ogóle, to ja jestem zmęczona tymi ślubnymi przygotowaniami...
Odczuwam presję, żeby wszystko było naj, a i tak wszystkim nie dogodzę...
Co do obrączek, zespołu, sali i jedzonka nie mam najmniejszych wątpliwości...
Za to cała reszta...Zwłaszcza mój image...ja do końca to nie jestem przekonana co do swojej stylizacji, a suknia jest już zamówiona...
Kurde doła mam:-(
ano coś wszystkich wywialo.. mnie strasznie glowa boli ale spotkanko symatyczne - jeszcze niespodziewanie dostałam od znajomych prezent- książke kucharską i jakieś kosmetyki - fajnie

nie dołuj się Kochana. nie odczuwaj presji bo wszytsko NAJ ma byc według Ciebie a nie innych to ma być Wasz dzień a na pewno znajda sie osoby którym nie dogodzisz - z tym musimy się liczyc i to olewac. ja czasem mam wątpliwości co do zespołu czy sali ale coż zrobić wszytskiego nie przewidzimy - a co do Twojego wyglądu to troche niepokojące ze nie jestes przekonana co do swojej stylizacji.. uwazam ze w tak waznym dniu powinno się czuc jak najlepiej w swoim ubiorze makijażu itp i licze na to ze np znajde suknie w której jak dziewczyny wspominały będę czuła to WOW Ty nie czułaś

wymianka książkowa

Stary 2011-03-05, 23:45   #4573
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
ano coś wszystkich wywialo.. mnie strasznie glowa boli ale spotkanko symatyczne - jeszcze niespodziewanie dostałam od znajomych prezent- książke kucharską i jakieś kosmetyki - fajnie

nie dołuj się Kochana. nie odczuwaj presji bo wszytsko NAJ ma byc według Ciebie a nie innych to ma być Wasz dzień a na pewno znajda sie osoby którym nie dogodzisz - z tym musimy się liczyc i to olewac. ja czasem mam wątpliwości co do zespołu czy sali ale coż zrobić wszytskiego nie przewidzimy - a co do Twojego wyglądu to troche niepokojące ze nie jestes przekonana co do swojej stylizacji.. uwazam ze w tak waznym dniu powinno się czuc jak najlepiej w swoim ubiorze makijażu itp i licze na to ze np znajde suknie w której jak dziewczyny wspominały będę czuła to WOW Ty nie czułaś
Wiesz co...czułam i ja i mama i Pani sprzedawczyni

---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

Margolka długo posiedzisz na wizażu?
Stary 2011-03-05, 23:48   #4574
margolka1986
Zakorzenienie

to skoro to było tak mocne wow to widocznie masz dzisiaj gorszy dzionek i stąd te wątpliwości. Kazda z Nas zapewne chcialaby zeby to wszytsko było idealne i mamy wobec tego mnóstwo wątpliwości co do dokonanych wyborów. ale najwazniejsze to zebyśmy my i nasi wybrankowi czuli się komfortowo i dobrze.

ja juz zmykam

dobrej nocki

wymianka książkowa

Stary 2011-03-05, 23:50   #4575
madziares25
Zadomowienie

Od zaręczyn czyli od dwóch lat praktycznie nie było dnia, żebym nie wchodziła na stronki z sukniami, bukietami itp...A im więcej oglądam, tym pojawiają się czasem wątpliwości...
Suknia jest i nadal mi się podoba, obraczki w 200 % się poobają...ale kwestia bukietu i fryzurki nadal jest otwarta...Nie chcę być malowaną, sztuczną PM, ale też nie chcę być mało wyrazistą...kurczę to taki ważny dzień...

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ----------

Cytat:
to skoro to było tak mocne wow to widocznie masz dzisiaj gorszy dzionek i stąd te wątpliwości. Kazda z Nas zapewne chcialaby zeby to wszytsko było idealne i mamy wobec tego mnóstwo wątpliwości co do dokonanych wyborów. ale najwazniejsze to zebyśmy my i nasi wybrankowi czuli się komfortowo i dobrze.

ja juz zmykam

dobrej nocki
Dobranoc papatki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-06, 00:20   #4576
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Wróciłam z urodzin Ani mojej koleżanki
Było fajowo i jestem lekko pijana

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 07:11   #4577
cobra115
Zakorzenienie

Pracuś wita z rańca

Miłego dnia dla wszystkich
Stary 2011-03-06, 07:14   #4578
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Pracuś wita z rańca

Miłego dnia dla wszystkich
cześć

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 07:30   #4579
zaraza3
Rozeznanie

Cześć!

Cytat:
Od zaręczyn czyli od dwóch lat praktycznie nie było dnia, żebym nie wchodziła na stronki z sukniami, bukietami itp...A im więcej oglądam, tym pojawiają się czasem wątpliwości...
Suknia jest i nadal mi się podoba, obraczki w 200 % się poobają...ale kwestia bukietu i fryzurki nadal jest otwarta...Nie chcę być malowaną, sztuczną PM, ale też nie chcę być mało wyrazistą...kurczę to taki ważny dzień...

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ----------

Dobranoc papatki

To może sobie na chwilę odpuść? Głęboko oddychaj, zajmij się na trochę czymś innym? Jak się zdystansujesz to potem wrócisz do tych wszystkich spraw z innym, świeższym spojrzeniem na wiele rzeczy? Zdefiniujesz czego naprawdę chcesz i będzie łatwiej?

Co do zaproszeń to ile chcesz wydać na jedno?

Edytowane przez zaraza3
Czas edycji: 2011-03-06 o 07:35
zaraza3 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-06, 08:31   #4580
kasiek228
Raczkowanie

ja ostatnio mam akcje pt. "szukanie zaproszeń". może znacie jakąś stronę z zaproszeniami?
kasiek228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 08:42   #4581
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
Dostalam projekt zaproszen, co sadzicie ??
Cytat:
To robi taka dziewczyna, mozna powiedziec ze znajoma moja. Ma farme zajmujaca cie robieniem takich rzeczy( zaproszenia, kartki ). Ja wymysliam kwiatki i motyw z pomaraczowym jednym kwiatkiem, a ona cala reszte zrobila. Robi ladne rzeczy, ale tania nie jest. Jak cos moge ac namary na strone firmy.
5zl/szt.
Jednak sie zdecydowalismy na nia zanim w sumie odkrylismy cene, wiec zostalo jak jest. Moze cos utargujemy jeszcze.
ładne, oryginalne ale jak dla mnie stanowczo za drogie.

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
kupilam torebkesobie:brzyda l:
i gatki i szczotke do wlosow

i cienie-ale to sis

Cytat:
dziś zakupiliśmy płyte gazowoą do kuchni :P

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Mi sie np. bardzo podobaja te:
ładne

Cytat:

Mialam dzis sen slubny, nie byl to koszmar, ale taki dziwny byl. Snilo mi sie ze slub mial byc w mieszkaniu, ale ze to niby normalne - choc ja nigdy w bloku nie mieszkalam hehe A moja mama nie mogla znalesc swojej sukienki, potem fryzury nie milala, potem cos tam jeszcze i ja juz stalam gotowa przy oltarzu ale nie moglismy zaczac bo mojej mamy nie bylo. Jak po nia poszlam to mowila ze spokojnie jeszcze czas hhehe takie to dziwne bylo.

Cytat:
A tak w ogóle, to wczoraj gdzieś przy oglądaniu zaproszeń natknęłam się na to zdjątkoSuknia mnie urzekła
W styczniu wybrałam suknię, ale gdybym miała teraz wybierać, to żadne tam odkryte ramiona i dekolt w serduszko, jak mam, tylko coś takiego
Padnę na zawał do ślubu
nie podoba mi się

Cytat:
Witajcie kochane moje
Nadrobiłam pobieżnie, nie mam teraz zbytnio czasu, bo jesteśmy na etapie załatwiania formalności z naszym mieszkankiem...Jutro właściciel da nam klucze, to pójdziemy z TŻ sami i poplanujemy, zaznaczam, że calusieńkie jest do remontu...ale fajne...już mamy dwie wizje jak je urządzimy...Na dniach powinniśmy wszystko załatwić.
Przez to uleciało nam nieco ze ślubnych spraw
Na chwilkę obecną jestem na etapie wyboru zaproszeń.
Jak było do wyboru zaproszeń daleko, to uparcie twierdziłam, że weżniemy pierwsze lepsze najzwyklejsze.
Bo jak to zwykle bywa, najczęściej po otrzymaniu i zapisaniu daty w kalendarzu ląduja w koszu, poza tym stwierdziliśmy, że szkoda przepłacać

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Kompletnie nie mogę się zdecydować, a te z kokardkami jakoś do mnie nie przemawiają...no nie wiem...
Może macie jakieś pomysły?
I mam jeszcze jedną gorrrącą prośbę, czy mogłabym prosić o podesłanie terminarza z tym co jest do ślubu potrzebne i co już jest załatwione?
Pozdrawiam serdecznie, uciekam do pracki na 14 do 22 :-(Buuu ktoś musi zarabiać na te imprezy...hehe
nie podobają mi się takie zaproszenia i nawet nie braliśmy ich pod uwagę

podsyłam linki do kilku aukcji, z których zamawialiśmy próbki
http://allegro.pl/zaproszenia-slub-k...494431188.html

http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...474502970.html

http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...484940259.html

http://allegro.pl/zaproszenia-zawiad...483552272.html

---
DolinaNocy Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia!

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2011-03-06 o 09:09
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 09:10   #4582
JennyAniolek
Zakorzenienie

Sto lat! Sto lat!
Kasiulenkowo
Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 899.jpg (22,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szampan2.jpg (29,3 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Orange-Tort-Cake.jpg (46,5 KB, 0 załadowań)

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2011-03-06, 09:24   #4583
Bounty_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Udanego wieczoru

Chyba, że w środku mają jeszcze coś extra, bo tak to widzę karton + kalka + wstążka + tusz = 1,5 w zaokrągleniu.
Cytat:
+ naklejany napis "Zaproszenie" :P hehe tak dla ścisłości

Cytat:

Kompletnie nie mogę się zdecydować, a te z kokardkami jakoś do mnie nie przemawiają...no nie wiem...
te zaproszenia kompletnie mi się nie podobają
takie hmm starodawne ?
do tych kokardek też nie mogę się przekonać, ale chyba nie ma wyjścia...

piękna pogoda
Stary 2011-03-06, 09:28   #4584
lusesita23
Zakorzenienie

kasiulenkowo wszystkiego naj

helo

wczoraj nauki bylyi

babeczka mowila o milosci malzenskiej i rodzicielskiej,ale nie zabraklo praktycznych rad jak obchodzic sie z mezczyznhami/kobietami-i ze po slubie wszystko sie zaczyna

mowila na przykladzie swojego doswiadczenia <drugi raz wyszla za maz>,ale tez na przykladzie innych par i powiem wam,ze baaaaardzo dawalay jej slowa do mysleniaa na koncu poprosila,zebysmy usiedli na przeciwko siebie i wzieli sie za rece,a ona czytala taki dialog miedzy zona i mezem i wtedy az mi łzy polecialy <torba>

ale piekne to bylo
Stary 2011-03-06, 10:12   #4585
Roougee
Zadomowienie

Kasiulenkowo wszystkiego najlepszego!!

Roougee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 10:29   #4586
happy2gether
Wtajemniczenie

Kasiulenkowo STO LAT !!

Jesteśmy u SIEBIE W MIESZKANIU i jest BOSKO

to tyle ode mnie paa
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 10:59   #4587
gitmartusia
Zadomowienie

Hej dziewczyny
Kasiulenkowo wszystkiego naj naj naj !!!

Ja jeszcze siedzę w łóżku z lapkiem na kolanach Wczoraj miałam bardzo intensywny dzień. O 7 rano pobudka a potem do 17 byłam na Rajdzie Bab. pogoda dopisała więc było super, chociaż nóżki dzisiaj bolą (10 km szliśmy) . Po powrocie musiałam szybko zrobić sałatkę, wypić porządną kawę (bo padałam) i poszliśmy z TŻ-em na ostatki do Jego klubu motocyklowego. Jak wracaliśmy to zadzwoniła moja przyjaciółka, żebyśmy do Niej zajrzeli i ostatecznie wróciliśmy po 3 do domu (TŻ spał u mnie ). Ale generalnie super było, TŻ taki kochany , cały czas mnie przytulał i cmokał, co niezbyt często robi w towarzystwie. Jestem bardzo szczęśliwa, chyba nasza miłość po 8 latach bycia razem znowu odżyła

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Happy jak Wam się mieszka? Nie kłócicie się (zwłaszcza o jakieś pierdółki i swoje przyzwyczajenia)?

Edytowane przez gitmartusia
Czas edycji: 2011-03-06 o 11:00
gitmartusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 11:08   #4588
JennyAniolek
Zakorzenienie

Zapomniałam się pochwalić, że jesteśmy o kolejne sprawy z listy do przodu

Najważniejsza to: kupiliśmy wczoraj garnitur - mój P. wygląda w nim jak takie ciacho do schrupania ... a dodatkowo: dekorację do strojenia klatki, płatki do sypania po wyjściu z kościoła, lampiony, pasek, zawieszki/kokardki na alkohole ...

jeszcze tylko obrączki - może w tym tygodniu - i będziemy mieli najważniejsze sprawy

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2011-03-06, 11:22   #4589
T'ai
Zakorzenienie

Kasiulenkowo wszystkiego dobrego z okazji urodzin
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tulipany_bukiet7_205.jpg (20,4 KB, 0 załadowań)
Stary 2011-03-06, 11:25   #4590
gitmartusia
Zadomowienie

Jenny gratki za zakupy Może się pochwalisz jaki garnitur i resztę rzeczy kupiliście?

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości