|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31
hello!! Weekendzik
![]() zaszalałam dziś i do 10 nie wstawałam z łóżka, a później taka obalała byłam że żałowałam swojej porannej decyzji ![]() Dolinko powodzenia - oby wszystko poszło po twojej myśli
#4562 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31
Cytat:
![]() ale dziś o 10 byłam już na siłowni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | |||
Zakorzenienie
|
Czesc. Ale cisza....
![]() Na poczatku najwazniejsze: Dolina Nocy - wszystkiego naj, naj, naj w tym szczegolnym dniu. Oby wszystko bylo dokladnie tak, jak sobie wymarzylas, albo jeszcze lepiej ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki !
Już nawet nie próbuję nadrabiać. Tylko tak napiszę co u mnie... ![]() Troszkę się z TZ docieramy między soba. On np. się na mnie wkurza, że jak On może się wyspać w weekend to ja o 8 wstaję i już jestem na nogach ![]() No i miałam mały wypadek. szłam z zakupami, moje głupie buty które nie mają żabki podbitej się wykrzywiły i upadłam z zakupami na chodnik ![]() ![]() No i dzisiaj kupiliśmy TV, w czwartek Pan Nam będzie kuchnię montował i może wszystko będzie już ok w domu ![]() Dolina Nocy Kochana, aby to był najpięknieszy dzień w Waszym życiu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Zakorzenienie
|
Helo
![]() Dolina wszystkiego naj ![]() ![]() wczoraj troche porandkowalismy,a potem M. u mnie spal ![]() ![]() chce juz byc zona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i ja zawsze słyszałam że poprawiają pracę jelit i pomagają np we wrzodach http://www.pasieka.rostkowski.info/i...ola/siemie.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz to za późno ![]() DOLINA - mam nadzieje że wszytsko się dziś Wam uda i będzie to piekne i niezapomniane wydarzenie zapoczątkowujące najpiękniejszy okres w Waszym życiu ! ide na piwko z Ukochanym i znajomymi - do wieczorka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4568 |
Zadomowienie
|
hej dziewszynki ja dzis spisłam w koncu protokół teraz te głupie zapowiedzi ech grr ale za to zamówilismy sobie ksiedza którybpoprowadzi nasz slub
![]() i dolina nocy wszytskiego naj na mowej drodze zycia ![]() ![]() ![]() ![]()
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez booziaczek Czas edycji: 2011-03-05 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
__________________ Byłam dziś cały dzień na uczelni, padaka, za długo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Zakorzenienie
|
Dolina mam nadzieję, że wszytko dobrze poszło
![]() Zmykam spać bo jutro rano do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Zadomowienie
|
Wróciłam
![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Zaproszenia się nie podobają:-( Kurde mam dylemat...może ktoś podrzuci stronkę z fajnymi, bo ja na Allegro nic nie znalazłam:-( Gdzie są wszyscy? ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:02 ---------- Kurde, chyba wszyscy świętują ostatki, tylko ja sama siedzę:-( Buuuuu... W ogóle, to ja jestem zmęczona tymi ślubnymi przygotowaniami... Odczuwam presję, żeby wszystko było naj, a i tak wszystkim nie dogodzę... Co do obrączek, zespołu, sali i jedzonka nie mam najmniejszych wątpliwości... Za to cała reszta...Zwłaszcza mój image...ja do końca to nie jestem przekonana co do swojej stylizacji, a suknia jest już zamówiona... Kurde doła mam:-( |
![]() ![]() |
![]() |
#4572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie dołuj się Kochana. nie odczuwaj presji bo wszytsko NAJ ma byc według Ciebie a nie innych to ma być Wasz dzień a na pewno znajda sie osoby którym nie dogodzisz - z tym musimy się liczyc i to olewac. ja czasem mam wątpliwości co do zespołu czy sali ale coż zrobić wszytskiego nie przewidzimy - a co do Twojego wyglądu to troche niepokojące ze nie jestes przekonana co do swojej stylizacji.. uwazam ze w tak waznym dniu powinno się czuc jak najlepiej w swoim ubiorze makijażu itp i licze na to ze np znajde suknie w której jak dziewczyny wspominały będę czuła to WOW Ty nie czułaś |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4573 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Margolka długo posiedzisz na wizażu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Zakorzenienie
|
to skoro to było tak mocne wow to widocznie masz dzisiaj gorszy dzionek i stąd te wątpliwości. Kazda z Nas zapewne chcialaby zeby to wszytsko było idealne i mamy wobec tego mnóstwo wątpliwości co do dokonanych wyborów. ale najwazniejsze to zebyśmy my i nasi wybrankowi czuli się komfortowo i dobrze.
ja juz zmykam dobrej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | |
Zadomowienie
|
Od zaręczyn czyli od dwóch lat praktycznie nie było dnia, żebym nie wchodziła na stronki z sukniami, bukietami itp...A im więcej oglądam, tym pojawiają się czasem wątpliwości...
Suknia jest i nadal mi się podoba, obraczki w 200 % się poobają...ale kwestia bukietu i fryzurki nadal jest otwarta...Nie chcę być malowaną, sztuczną PM, ale też nie chcę być mało wyrazistą...kurczę to taki ważny dzień... ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4576 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z urodzin Ani mojej koleżanki
![]() Było fajowo i jestem lekko pijana ![]()
#4577 |
Zakorzenienie
|
Pracuś wita z rańca
![]() Miłego dnia dla wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4578 |
Zakorzenienie
|
#4579 | |
Rozeznanie
|
Cześć!
Cytat:
To może sobie na chwilę odpuść? Głęboko oddychaj, zajmij się na trochę czymś innym? Jak się zdystansujesz to potem wrócisz do tych wszystkich spraw z innym, świeższym spojrzeniem na wiele rzeczy? Zdefiniujesz czego naprawdę chcesz i będzie łatwiej? Co do zaproszeń to ile chcesz wydać na jedno?
"Każdy może być palantem, ale decyzja, by nim zostać, jest ściśle osobista." Jeffrey Capshew Edytowane przez zaraza3 Czas edycji: 2011-03-06 o 07:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4580 |
Raczkowanie
|
ja ostatnio mam akcje pt. "szukanie zaproszeń". może znacie jakąś stronę z zaproszeniami?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ładne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() podsyłam linki do kilku aukcji, z których zamawialiśmy próbki http://allegro.pl/zaproszenia-slub-k...494431188.html http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...474502970.html http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...484940259.html http://allegro.pl/zaproszenia-zawiad...483552272.html --- DolinaNocy Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia! ![]() ![]() Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2011-03-06 o 09:09 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() takie hmm starodawne ? ![]() do tych kokardek też nie mogę się przekonać, ale chyba nie ma wyjścia... ![]() ![]() piękna pogoda ![]()
![]() |
#4584 |
Zakorzenienie
|
kasiulenkowo wszystkiego naj
![]() helo ![]() wczoraj nauki byly ![]() ![]() babeczka mowila o milosci malzenskiej i rodzicielskiej,ale nie zabraklo praktycznych rad jak obchodzic sie z mezczyznhami/kobietami-i ze po slubie wszystko sie zaczyna ![]() mowila na przykladzie swojego doswiadczenia <drugi raz wyszla za maz>,ale tez na przykladzie innych par i powiem wam,ze baaaaardzo dawalay jej slowa do myslenia ![]() ![]() ale piekne to bylo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
Zadomowienie
|
Kasiulenkowo wszystkiego najlepszego!!
![]() ![]() ![]()
#4586 |
Wtajemniczenie
|
Kasiulenkowo STO LAT !!
![]() ![]() Jesteśmy u SIEBIE W MIESZKANIU i jest BOSKO ![]() to tyle ode mnie paa ![]()
#4587 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Kasiulenkowo wszystkiego naj naj naj !!! Ja jeszcze siedzę w łóżku z lapkiem na kolanach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Happy jak Wam się mieszka? Nie kłócicie się (zwłaszcza o jakieś pierdółki i swoje przyzwyczajenia)?
Ten wymarzony dzień-> 29.10.2011. Edytowane przez gitmartusia Czas edycji: 2011-03-06 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam się pochwalić, że jesteśmy o kolejne sprawy z listy do przodu
![]() ![]() Najważniejsza to: kupiliśmy wczoraj garnitur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze tylko obrączki - może w tym tygodniu - i będziemy mieli najważniejsze sprawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Zakorzenienie
|
Kasiulenkowo wszystkiego dobrego z okazji urodzin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Zadomowienie
|
Jenny gratki za zakupy
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.