|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31
Hej
![]() Kasiulenkowo - 100lat!!! Ja już w pracy ![]() Poczytałam Was, ale nie cytowałam. Daliśmy dziś 2 zaproszenia, mojej babci i siostrze, mieszkają najbliżej nas a jakoś nie było nam po drodze, a jak widywaliśmy się to nigdy zaproszeń nie mieliśmy przy sobie. Posprzeczaliśmy się jeszcze dzisiaj o "zaproszenie" na jakiś ślub cywilny jakiejś dalekiej kuzynki TŻ, która zaprasza(?) nas na niego przez ciotkę TŻ, w sumie ja nic nie wiem na ten temat, zaproszeń nie robią(?), albo dla nas (TŻ) nie mają i TŻ się dziwi, że nie bardzo chcę iść.. ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- A, i 55 dni do ślubu, przynajmniej wg mojego suwaczka
|
|
|
|
#4622 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31
Cytat:
Powiedział, że na razie bardzo dobrze ![]() ....Wiesz na razie jeszcze nie ma do końca takiego normalnego życia,bo cały czas coś remontujemy, mamy dużo zajęć no ale mam nadzieję, że nigdy nie wkradnie się monotonia ![]() [/QUOTE dziewczyny z 13 sierpnia mamy rowne 160 dni dś Wiem właśnie Chociaż mogłoby już być mniej
|
|
#4623 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia sto latek kochana
|
#4625 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Kasiulenkowo Wszystkiego Najlepszego dużo miłości i radości
![]() Cytat:
za garniturCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
na pewno Twoja suknia jest najpiękniejsza!! i nie ma innej lepszej od tej, którą wybrałaś dla wszystkich dziewczyn za dni ![]() ![]() a my wczoraj zamówiliśmy obrączki - będą do odbioru za 2 tyg |
||||
|
|
|
#4626 | |
|
Zadomowienie
|
Hejka kochane
![]() Dzisiaj już nieco lepiej niż wczoraj ![]() Ale to racja chyba, że wcześnie zabieramy się za oglądanie stronek, prównywania, wybory takie, a nie inne i dlatego może niektórym pojawia się czasem myśl czy to aby dobry wybór? Są takie chwile, że chciałabym aby było już po wszystkim ![]() A to dopiero się zaczyna wszystko...marzec i kwiecień spędzimy na chodzeniu na nauki, załatwianiu formalności w USC, nauki tańca...i w międzyczasie jeszcze remont gniazdka ![]() A jeszcze TŻ mi przebąkuje o dzidziusiu I jak najszybciej chce mieć![]() Hehe strach się go bać ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Sto lat i wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
|
#4627 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Obrączki ładne choć nie w moim stylu
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
panie chyba zawsze mają to wow
Cytat:
![]() dobranoc |
|
|
|
|
#4629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż mogłoby już być mniej [/QUOTE]![]() frezyjka fajne,choc ja wole zolte ![]() dobranoc edit: u nas dzis 139
|
|
|
|
|
#4630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4631 |
|
Zadomowienie
|
dobry wieczór
![]() frezyjka brawa za obraczki sliczne co do garniaków narazie nasze poszukiowania stoja w miejscu choc jak mierzył to albo za duzy albo rekawy za krótkie dlatgo bedzie miał szyty w hurtowni na wymiar ale musimy sie z włascicielka umówic zeby zdjeła miare.... pytanie do tych zameznych na zapowiedzi daje sie dopiero jak ten swistek sie odbier z powrotem z parafii???
|
#4632 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze wiedzieć ![]() Cytat:
Cytat:
Kasiula sto lat ![]()
|
|
#4633 |
|
Zadomowienie
|
Uciekam spać, dobranoc wszystkim
|
#4634 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam ( choc znow było malutko) i życzę dobrej nocki !
|
|
|
|
#4635 | ||||
|
Zadomowienie
|
Witam
Lece nadrabic co tam się działo ![]() Dolina juz żoną - super ![]() Tak ręcznie malowane ![]() ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:53 ---------- Cytat:
![]() Z zaproszeniami nie doradzę, bo gustuję w innych. A tym że nie masz pomysłu na siebie nie martw się, ja wiem że na to trzeba czasu i takiego jednego dnia, żeby się coś spodobało i tak juz zostanie. Mi się bukiet jeszcze też nie spodobał szalenie żaden i tak dochodze do wniosku, że powiem jaka kolorystyka, a Pani kwiaciarka niech sama mysli :P Będzie "soprajs" w dniu ślubu. Krytyką też się nie zadręczaj. Każda tu ma inne zdanie. Moje zaproszenia też nie były komplementami obsypywane, ale to nie ma znaczenia Głowa do góry Gratuluje wszystkim mieszkań i remontów - nawet wam zazdroszczę, my mamy kłopot z decyzją gdzie mieszkać. Na razie do puki nie mam pracy to nici z budowy domu. A gdzieć mieszkac trzeba ;/;/ ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Cytat:
hehehe---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Cytat:
za załatwione sprawyMy wybraliśmy alkohol "żubrówka biała", ale nie kupiona jeszcze :P
|
|
#4636 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie ma sytuacji bez wyjścia ![]() ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Cytat:
Może nie musi mieć białej koszuli :P---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- bardzo bardzo ładne Choć ja wole żółte złoto Ale piękny wzór ![]() ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Dziś byłam w naszej Galerii Handlowej i tam były atrakcje dla kobiet w ramach dnia kobiet :P I na stoisku z INGLOT Laska mnie zagarnęła do darmowego makijażu. Bardzo ładnie mnie pomalowała, TŻ był zachwycony :P i mama też. I wstępnie się dogadałam, że przyjdzie malować mnie na ślub :P Więc makijażystkę można wpisać do kolumny - załatwione hehehe ---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Cisza tu dziś zupełna, lecę spać Dobranoc
|
|
#4638 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kasiulenkowo wszystkiego najlepszego Cytat:
pozatym czy to az tak wazne byscie byli az tak pod kolor??? przeciez najwazniejsze ze razem , ze przysiegacie sobie miłosc i napewno kazde z was bedzie wygladac cudownie i goscie napewno pomysla ze tak ma byc bo tak chcieliscie i juz
|
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
2 miesiące do ślubu
![]() |
|
|
|
#4640 | |||||
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Kasiulenkowo spóźnione życzenia Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a jak nie da się z tym nic zrobić to nie przejmuj się tak ![]()
|
|
#4641 | |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() Cytat:
![]() śliczne,ale wole złote
|
|
|
|
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki lachony
ale to już blisko
|
|
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
i wreszcie będzie z głowy
bo te przygotowania już mnie nudzą
|
|
|
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai
![]() Matko kochana,nie wierzę - 2 m-ce
|
#4650 |
|
Zadomowienie
|
Witam z rana
caamillaa, nie przejmuj się tak koszulą. To przecież TYLKO koszula. Jeśli Twój ukochany chce iść w smokingu i białej koszuli to nie rób mu z tego problemu. Pomyśl sobie, jak Ty byś się czuła, gdyby to on narzucał Ci kolor czy fason Twojej sukienki. Czasami mi się wydaje, że wiele z nas za bardzo przejmuje się szczegółami, a przecież nie po to bierzemy ślub. Ja też na początku upierałam się, że M. musi mieć fioletowy krawat, bo przecież ja będę miała buty i bukiet w tym kolorze. Ale on nie był przekonany. Na początku mu tłumaczyłam i wmawiałam, że tak będzie przecież pasować itd. Ale później sobie pomyślałam "halo...przecież on też ma prawo czuć się dobrze w tym, w czym pójdzie do ślubu". No i powiedziałam, że ma kupić krawat taki, żeby on czuł się dobrze. Na tym zależy mi bardziej niż na kolorze krawata. Staram się wrzucić na luz. I tak zawsze znajdą się osoby, którym coś się podobać nie będzie. A ja nie chcę w dniu ślubu być tylko zmęczona tymi przygotowaniami. A żeby tak było, muszę nabrać dystansu. Przedwczoraj zorganizowaliśmy spotkanie rodziców - podzielili się obowiązkami co do kupna napojów, alkoholu, załatwieniem transportu, także to mamy z głowy A my na razie dalej bardziej zajmujemy się remontem - na szczęście brudna robota już się kończy, w weekend kupiliśmy farby do przedpokoju i sypialni i przy najbliższym wolnym będziemy malować. I w tym tygodniu chcemy zamówić szafę na wymiar do przedpokoju, żeby się w końcu rozpakować z kartonów. Mam nadzieję, że w marcu będę mogła powiedzieć, że remont skończony i zostaną nam tylko dodatki i dekoracje, ale to powoli - bo nie mamy tak od razu na wszystko kasy. Widzę, że wątek nie gna tak do przodu - to przynajmniej jestem w stanie na bieżąco nadrabiać
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.

. Po powrocie musiałam szybko zrobić sałatkę, wypić porządną kawę (bo padałam) i poszliśmy z TŻ-em na ostatki do Jego klubu motocyklowego. Jak wracaliśmy to zadzwoniła moja przyjaciółka, żebyśmy do Niej zajrzeli i ostatecznie wróciliśmy po 3 do domu (TŻ spał u mnie
). Ale generalnie super było, TŻ taki kochany

Nie bylo mnie przed jakiś czas...chyba popadam w jakąś deprechę
Mam już od jakiegoś czasu zamówioną suknię...z dnia na dzień mam wątpliwości czy dobrze zrobiłam...mierząc ją wiedziałam, że to musi być ta...czułam się w niej wyjątkowo. Jednak moja radość minęła, gdy poszliśmy z moim K. na mierzenie dla niego stroju. Wyglądał zjawiskowo w Smokingu...jednak jest jedna zasada, bo do niego tylko i wyłącznie biała koszula...moja suknią jest w kolorze Ivory...gdy stanął obok tej sukni (zasłoniłysmy mu oczy), bo w salonie akurat była na manekinie to różnica była okropna...moja suknia przy nim wyglądała jak brudna...on się upiera, że chce smoking, Nic nie działają moje mowy, że gryzie się to strasznie...on myśli, że to minimalna różnica...powtarza mi ciągle, że on też chce się czuć wyjątkowy w tym dniu...rozumiem go doskonale, bo też chcę aby to był jego dzień...dlatego właśnie te moje obawy...zaczynam mieć wątpliwości, że nie wzięłam białej sukni...ostatnie dni to jedna wielka masakra...czuję się strasznie przybita...źle mi z tym...jednak kolor bieli nie był dla mnie dobry...sądzę tez, że w salonie nie będę mogła już zamienić koloru
za garnitur
na pewno Twoja suknia jest najpiękniejsza!! i nie ma innej lepszej od tej, którą wybrałaś 

znajomi brali ślub w całkiem innej parafii i nic nie płacili