|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31
Hej
![]() Kasiulenkowo - 100lat!!! Ja już w pracy ![]() Poczytałam Was, ale nie cytowałam. Daliśmy dziś 2 zaproszenia, mojej babci i siostrze, mieszkają najbliżej nas a jakoś nie było nam po drodze, a jak widywaliśmy się to nigdy zaproszeń nie mieliśmy przy sobie. Posprzeczaliśmy się jeszcze dzisiaj o "zaproszenie" na jakiś ślub cywilny jakiejś dalekiej kuzynki TŻ, która zaprasza(?) nas na niego przez ciotkę TŻ, w sumie ja nic nie wiem na ten temat, zaproszeń nie robią(?), albo dla nas (TŻ) nie mają i TŻ się dziwi, że nie bardzo chcę iść.. ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- A, i 55 dni do ślubu, przynajmniej wg mojego suwaczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31
Cytat:
![]() ![]() ....Wiesz na razie jeszcze nie ma do końca takiego normalnego życia,bo cały czas coś remontujemy, mamy dużo zajęć no ale mam nadzieję, że nigdy nie wkradnie się monotonia ![]() [/QUOTE dziewczyny z 13 sierpnia mamy rowne 160 dni dś ![]() ![]() ![]() Wiem właśnie ![]() ![]()
![]() |
#4623 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Zakorzenienie
|
Kasia sto latek kochana
![]() ![]()
#4625 | ||||
Zakorzenienie
|
Kasiulenkowo Wszystkiego Najlepszego dużo miłości i radości
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dla wszystkich dziewczyn ![]() ![]() ![]() a my wczoraj zamówiliśmy obrączki - będą do odbioru za 2 tyg ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | |
Zadomowienie
|
Hejka kochane
![]() Dzisiaj już nieco lepiej niż wczoraj ![]() Ale to racja chyba, że wcześnie zabieramy się za oglądanie stronek, prównywania, wybory takie, a nie inne i dlatego może niektórym pojawia się czasem myśl czy to aby dobry wybór? Są takie chwile, że chciałabym aby było już po wszystkim ![]() A to dopiero się zaczyna wszystko...marzec i kwiecień spędzimy na chodzeniu na nauki, załatwianiu formalności w USC, nauki tańca...i w międzyczasie jeszcze remont gniazdka ![]() A jeszcze TŻ mi przebąkuje o dzidziusiu ![]() ![]() Hehe strach się go bać ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Sto lat i wszystkiego najlepszego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4628 | |
Zakorzenienie
|
panie chyba zawsze mają to wow
![]() Cytat:
![]() dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() frezyjka fajne,choc ja wole zolte ![]() dobranoc ![]() edit: u nas dzis 139 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Zadomowienie
|
dobry wieczór
![]() frezyjka brawa za obraczki sliczne co do garniaków narazie nasze poszukiowania stoja w miejscu choc jak mierzył to albo za duzy albo rekawy za krótkie dlatgo bedzie miał szyty w hurtowni na wymiar ale musimy sie z włascicielka umówic zeby zdjeła miare.... pytanie do tych zameznych na zapowiedzi daje sie dopiero jak ten swistek sie odbier z powrotem z parafii???
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4632 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze wiedzieć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kasiula sto lat ![]()
![]() |
#4633 |
Zadomowienie
|
Uciekam spać, dobranoc wszystkim
![]()
#4634 |
Zakorzenienie
|
nadrobiłam ( choc znow było malutko) i życzę dobrej nocki !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4635 | ||||
Zadomowienie
|
Witam
![]() Lece nadrabic co tam się działo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak ręcznie malowane ![]() ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:53 ---------- Cytat:
![]() Z zaproszeniami nie doradzę, bo gustuję w innych. ![]() Krytyką też się nie zadręczaj. Każda tu ma inne zdanie. Moje zaproszenia też nie były komplementami obsypywane, ale to nie ma znaczenia ![]() Głowa do góry Gratuluje wszystkim mieszkań i remontów - nawet wam zazdroszczę, my mamy kłopot z decyzją gdzie mieszkać. Na razie do puki nie mam pracy to nici z budowy domu. A gdzieć mieszkac trzeba ;/;/ ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Cytat:
![]() My wybraliśmy alkohol "żubrówka biała", ale nie kupiona jeszcze :P
![]() |
#4636 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- bardzo bardzo ładne ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Dziś byłam w naszej Galerii Handlowej i tam były atrakcje dla kobiet w ramach dnia kobiet :P I na stoisku z INGLOT Laska mnie zagarnęła do darmowego makijażu. Bardzo ładnie mnie pomalowała, TŻ był zachwycony :P i mama też. I wstępnie się dogadałam, że przyjdzie malować mnie na ślub :P Więc makijażystkę można wpisać do kolumny - załatwione hehehe ---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Cisza tu dziś zupełna, lecę spać ![]()
![]() |
#4638 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kasiulenkowo wszystkiego najlepszego ![]() ![]() Cytat:
pozatym czy to az tak wazne byscie byli az tak pod kolor??? przeciez najwazniejsze ze razem , ze przysiegacie sobie miłosc i napewno kazde z was bedzie wygladac cudownie i goscie napewno pomysla ze tak ma byc bo tak chcieliscie i juz ![]()
![]() |
#4639 |
Zakorzenienie
|
![]() 2 miesiące do ślubu
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4640 | |||||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Kasiulenkowo spóźnione życzenia ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a jak nie da się z tym nic zrobić to nie przejmuj się tak ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4641 | |
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() Cytat:
![]() śliczne,ale wole złote ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
#4645 |
Zakorzenienie
|
dzięki lachony
![]() ale to już blisko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Zakorzenienie
|
#4647 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Zakorzenienie
|
i wreszcie będzie z głowy
![]() bo te przygotowania już mnie nudzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Zakorzenienie
|
T'ai
![]() Matko kochana,nie wierzę - 2 m-ce ![]()
#4650 |
Zadomowienie
|
Witam z rana
![]() caamillaa, nie przejmuj się tak koszulą. To przecież TYLKO koszula. Jeśli Twój ukochany chce iść w smokingu i białej koszuli to nie rób mu z tego problemu. Pomyśl sobie, jak Ty byś się czuła, gdyby to on narzucał Ci kolor czy fason Twojej sukienki. Czasami mi się wydaje, że wiele z nas za bardzo przejmuje się szczegółami, a przecież nie po to bierzemy ślub. Ja też na początku upierałam się, że M. musi mieć fioletowy krawat, bo przecież ja będę miała buty i bukiet w tym kolorze. Ale on nie był przekonany. Na początku mu tłumaczyłam i wmawiałam, że tak będzie przecież pasować itd. Ale później sobie pomyślałam "halo...przecież on też ma prawo czuć się dobrze w tym, w czym pójdzie do ślubu". No i powiedziałam, że ma kupić krawat taki, żeby on czuł się dobrze. Na tym zależy mi bardziej niż na kolorze krawata. Staram się wrzucić na luz. I tak zawsze znajdą się osoby, którym coś się podobać nie będzie. A ja nie chcę w dniu ślubu być tylko zmęczona tymi przygotowaniami. A żeby tak było, muszę nabrać dystansu. Przedwczoraj zorganizowaliśmy spotkanie rodziców - podzielili się obowiązkami co do kupna napojów, alkoholu, załatwieniem transportu, także to mamy z głowy ![]() A my na razie dalej bardziej zajmujemy się remontem - na szczęście brudna robota już się kończy, w weekend kupiliśmy farby do przedpokoju i sypialni i przy najbliższym wolnym będziemy malować. I w tym tygodniu chcemy zamówić szafę na wymiar do przedpokoju, żeby się w końcu rozpakować z kartonów. Mam nadzieję, że w marcu będę mogła powiedzieć, że remont skończony i zostaną nam tylko dodatki i dekoracje, ale to powoli - bo nie mamy tak od razu na wszystko kasy. Widzę, że wątek nie gna tak do przodu - to przynajmniej jestem w stanie na bieżąco nadrabiać ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.