|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sztywniara?
Cytat:
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
tego się nie spodziewałam
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
BAN stały
|
Trochę powagi...doprawdy moje Drogie <pisząc to sine.ira składa usta na brzegu porcelanowej filiżanki z herbatą, bierze stosownie niewielki łyk gorącego napoju prostując mały palec u dłoni, w której dierży skorupę >
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
BAN stały
|
No wiesz...jak się ma na utrzymaniu takiego słitaśnego i puchatego jak ten niżej, to ni ma to tamto
Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2011-03-09 o 13:41 |
|
|
|
|
#38 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
No na pocieszenie powiem, że jednak młode matki w moim otoczeniu zachowały zdolność rozmawiania o czymś innym, niż ich pociechy
Całe szczęście, bo bym chyba zwariowała ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
![]() Idę po herbatę
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze gdy znajduje się w nowym towarzystwie to zachowuje się tak samo -głownie milczę, dużo obserwuję, itd, ale mimo to, zazwyczaj już po pierwszym spotkaniu widzę czy przy danej grupie będę potrafiła i miała ochotę się rozkręcić czy czy nie.
Oczywiście nie zawsze jest tak, że po pierwszym spotkaniu już oceniam ludzi i sie negatywnie/pozytywnie nastawiam, jednak jeżeli widzę że z danymi osabami się nie zgram, to na siłę się z nimi nie spotykam. Ważne jest też to jak oni sie wobec ciebie zachowują, np. ja gdy widze sympatyczną nieśmiałą nową osobę to sama staram się jej pomóc odnaleźć w grupie. Zazwyczaj gdy jestem w nowym towarzystwie to znajdują sie zawsze osoby, które mnie w ten sposób trakują -z zainteresowaniem i sympatią natomiast jeśli mają olewacki stosunek to chyba nie ma sensu uczestniczyć w spotkaniach na których tylko się nudzimy i bezczynnie siedzimy
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z jakiegoś powodu jednak ta grupa chce twojego towarzystwa, więc może nie jest z tobą aż tak źle jak to przedstawiasz, może nie ważne jest ile mówisz ale co mówisz. Odradzam sięganie po alkohol co ktoś tu chyba półżartem napisał , gdyż może się okazać, iż brak zahamowań po alkoholu ci sie tak bardzo spodoba, że będziesz piła coraz częściej. Niepewność bywa wynikiem poczucia że się jest gorszym, bywa wynikiem traumy (tacy ludzie nie są w stanie prowadzić żadnego życia towarzyskiego). Być może z czasem się oswoisz, ale może po prostu taka jesteś z natury i tak naprawdę nie trawisz imprez, choć możesz być tego nieświadoma. |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chce byc taka wesola trzydzestka, na co dzien nie pamietajaca o wieku, jak Sine Chyba jestem na dobrej drodze, slitasnego i puchatego juz mam ![]() Cytat:
A, ze niby dobry temat do rozmowy autorce znalazlas ![]() Ode mnie do autorki - daj sobie troche czasu, ale tez nic na sile, sama wkrotce zobaczysz, czy Ci z tymi ludzmi po drodze, czy moze niekoniecznie |
||
|
|
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
mój może nie taki znów puchaty i w ogóle, ale też się muszę jakoś trzymać
|
|
|
|
|
#45 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#46 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ode mnie do autorki - daj sobie troche czasu, ale tez nic na sile, sama wkrotce zobaczysz, czy Ci z tymi ludzmi po drodze, czy moze niekoniecznie Jak wyzej Cytat:
|
||
|
|
|
|
#47 |
|
Konto usunięte
|
Jak towarzystwo przynudza, to rzucam kontrowersyjny temat typu "O wyższości zwierząt nad dziećmi" i od razu robią się co najmniej dwa fronty, które żywo na ten temat dyskutują, jest ciekawie, temat śmieszny no a jak się wyczerpie to wszyscy idą do domów bo są wielce obrażeni z jakiegoś tam powodu ^^
Spróbuj, na prawdę działa Tematy możesz znaleźć na wizażu i najlepiej jak dotyczą sfery polityki lub religii Chociaż to może być również 'jak często powinno się myć włosy' (ale tu zasugeruj, że ci co myją raz na tydzień śmierdzą albo ci co myją codziennie mają jakieś zaburzenia). |
|
|
|
|
#48 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MAJAC LAT 30 (albo i wiecej) CHCE BYC TAKA JAK SINE.IRA Oraz, specjalnie dla Ciebie slitasny i puchaty ![]() Cytat:
Ej, on ma przeciez duzo sierci, to sily rzeczy musi byc puchaty, nie?
|
||
|
|
|
|
#49 |
|
BAN stały
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na końcu języka miałam chęc napisania,że jak wkońcu będziesz mężatką to również będziemy miały o czym wkońcu gadać.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

natomiast jeśli mają olewacki stosunek to chyba nie ma sensu uczestniczyć w spotkaniach na których tylko się nudzimy i bezczynnie siedzimy

Chyba jestem na dobrej drodze, slitasnego i puchatego juz mam