![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: sztywniara?
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() tego się nie spodziewałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
Trochę powagi...doprawdy moje Drogie <pisząc to sine.ira składa usta na brzegu porcelanowej filiżanki z herbatą, bierze stosownie niewielki łyk gorącego napoju prostując mały palec u dłoni, w której dierży skorupę >
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
No wiesz...jak się ma na utrzymaniu takiego słitaśnego i puchatego jak ten niżej, to ni ma to tamto
![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2011-03-09 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
No na pocieszenie powiem, że jednak młode matki w moim otoczeniu zachowały zdolność rozmawiania o czymś innym, niż ich pociechy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() Idę po herbatę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
zawsze gdy znajduje się w nowym towarzystwie to zachowuje się tak samo -głownie milczę, dużo obserwuję, itd, ale mimo to, zazwyczaj już po pierwszym spotkaniu widzę czy przy danej grupie będę potrafiła i miała ochotę się rozkręcić czy czy nie.
Oczywiście nie zawsze jest tak, że po pierwszym spotkaniu już oceniam ludzi i sie negatywnie/pozytywnie nastawiam, jednak jeżeli widzę że z danymi osabami się nie zgram, to na siłę się z nimi nie spotykam. Ważne jest też to jak oni sie wobec ciebie zachowują, np. ja gdy widze sympatyczną nieśmiałą nową osobę to sama staram się jej pomóc odnaleźć w grupie. Zazwyczaj gdy jestem w nowym towarzystwie to znajdują sie zawsze osoby, które mnie w ten sposób trakują -z zainteresowaniem i sympatią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z jakiegoś powodu jednak ta grupa chce twojego towarzystwa, więc może nie jest z tobą aż tak źle jak to przedstawiasz, może nie ważne jest ile mówisz ale co mówisz. Odradzam sięganie po alkohol co ktoś tu chyba półżartem napisał ![]() Niepewność bywa wynikiem poczucia że się jest gorszym, bywa wynikiem traumy (tacy ludzie nie są w stanie prowadzić żadnego życia towarzyskiego). Być może z czasem się oswoisz, ale może po prostu taka jesteś z natury i tak naprawdę nie trawisz imprez, choć możesz być tego nieświadoma. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chce byc taka wesola trzydzestka, na co dzien nie pamietajaca o wieku, jak Sine ![]() ![]() Cytat:
![]() A, ze niby dobry temat do rozmowy autorce znalazlas ![]() ![]() Ode mnie do autorki - daj sobie troche czasu, ale tez nic na sile, sama wkrotce zobaczysz, czy Ci z tymi ludzmi po drodze, czy moze niekoniecznie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
mój może nie taki znów puchaty i w ogóle, ale też się muszę jakoś trzymać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ode mnie do autorki - daj sobie troche czasu, ale tez nic na sile, sama wkrotce zobaczysz, czy Ci z tymi ludzmi po drodze, czy moze niekoniecznie ![]() Jak wyzej ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Konto usunięte
|
Jak towarzystwo przynudza, to rzucam kontrowersyjny temat typu "O wyższości zwierząt nad dziećmi" i od razu robią się co najmniej dwa fronty, które żywo na ten temat dyskutują, jest ciekawie, temat śmieszny no a jak się wyczerpie to wszyscy idą do domów bo są wielce obrażeni z jakiegoś tam powodu ^^
Spróbuj, na prawdę działa ![]() Tematy możesz znaleźć na wizażu i najlepiej jak dotyczą sfery polityki lub religii ![]() Chociaż to może być również 'jak często powinno się myć włosy' (ale tu zasugeruj, że ci co myją raz na tydzień śmierdzą albo ci co myją codziennie mają jakieś zaburzenia). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
MAJAC LAT 30 (albo i wiecej) CHCE BYC TAKA JAK SINE.IRA ![]() Oraz, specjalnie dla Ciebie slitasny i puchaty ![]() Cytat:
![]() Ej, on ma przeciez duzo sierci, to sily rzeczy musi byc puchaty, nie? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na końcu języka miałam chęc napisania,że jak wkońcu będziesz mężatką to również będziemy miały o czym wkońcu gadać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.