|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
to juz powinno posłużyć zmianą odczuć - cheba się przyzwyczaiłam do tej Posti i serio woda |
|
|
|
|
#3722 |
|
grozi wypollizowaniem
|
fogle to byłam dzis z dzieckiem u ortodonty
no i jest gorzej niz myslałam bedzie miec aparat ciekawe jak to bedzie z tym noszeniem, cos kiepsko to widzę
|
|
#3723 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
a z torebczanych niezmiennie polecam to - pięknie pachnie tyż |
|
|
|
|
#3724 | ||||
|
Zakorzenienie
|
jak dlam nie jedyne wytłumaczenie śledzia na pizzy
![]() Cytat:
![]() ja od jutra na płynnej ![]() Cytat:
jak Ci fajnie ![]() Cytat:
![]() o Cytat:
kutwa choinka mi się sypie
|
|
|
#3725 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3726 |
|
grozi wypollizowaniem
|
śmiej sie smiej..a kolezanka miala takiego mega kocura....a jak zdechł to sie okazało ze to był żbik ha! (czy tam półżbik)
|
|
#3727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ta wersja nie pachnie żadnym jaśminem z tego co się przyglądam
|
|
|
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
najlepiej jak wykombinujesz własną wersję, idealnie pod swój smak ![]() Albo wiem, chuopa poproś, coby zrobił ciasto ![]() Spać mi się chce ![]() i swędzi mnie kadłubek
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-03-09 o 21:55 |
|
|
|
#3729 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
te co miały pachnieć jaśminem to nie pachniały |
|
|
|
|
#3730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro się tak upierasz to muszę wypróbować ![]() Lubiem nowe herbatki smakować, szczególnie zielone i białe Czyli piwnej? ![]() ![]() Przykro mi . To chyba nie dożyje/dotrwa do przyszłych Świąt Bożego narodzenia ...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu się nie okazało jak żył ?????????????dobrze sie chopok kamuflował na pewno chodził w masce kota
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-09 o 21:57 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3732 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3733 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, śledzia było dużo Cytat:
Cytat:
Kochana, no jak masz nie mieć kryzysu po 30stce??? Weź to spal i wyrzuć - albo odwrotnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3734 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bo to był taki kot półdziki...przyplatał sie, potem uciekał na dłuzej, weterynarzowi od razu wydał sie podejrzany , ale potem jak zdechł to mu robili sekcje i jakies badania (genetyczne ) no i sie potwierdziło , a co do wyglady to ja bym pewnie nie odróżniła kota od zbika
|
|
|
#3735 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ju-klikasz w "pokaż wszystkie" i voila
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to proste - żbiik jest dziki, żbik jest zły, żbik ma bardzo ostre kły - kto spotyka w lesie żbika ten na drzewo szybko zmyka ![]() Flo ma żbika siedze an "chorobowym" i korci mnie klikac w alledrogo różne zapachy - i sie powstrzymuję bo nie mam dobrej "pamięci zapachowej" co może skutkować kolejną pomyłką ale przebieram nóżkami - jakbym się wypusciła do douglasa, niuchła to i owo to byłoby " ufff jak dobrze ze nie kupiłąm" taki finalny, decyzyjny niuch - tego mi brak
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-09 o 22:15 |
|
|
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
O, sęks
Winterko słuchajcie, kulinarne mistrzynie- chciałabym codzień jeść sałatę- znaczy zielone liście z dodatkami i oliwą albo innym sosem. prawdę mówiąc, to jedyny sposób, żebym jadła surowe warzywa bez wstrętu. Taka zabawa jednak trochę kosztuje....czy można coś zastąpić czymś, żeby było taniej? Szczególnie dla prawie 3 osób (ja 1 i W prawie 2)
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-03-09 o 22:16 |
|
|
|
#3738 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Widzę pytanie skierowane do mnie Otóż, moja droga, zazwyczaj jest to raz na tydzień nim TŻ przyniesie nowe zakupy. Pucowanie to może za duże słowo ale podnoszę wsio i przecieram półeczki z obu stron. Ścianki sporadycznie jak są ewidentnie upieprzone. Półki pod rzeczami tłustymi typu suszone pomidory w oleju notorycznie ilekroć zajrzę, że się zalało.Goście Ci do lodówki zaglądają? ![]() Piękne futro Cytat:
Cytat:
Kapitan Żbik
|
|||
|
|
|
#3739 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3740 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
P.i ciasto na pizzę Cytat:
ja drapię się szczotką do włosów pewnie też Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3741 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha i dodaje te (zapewne niezdrowe) sztuczne torebkowe zestawy przypraw co zwą sie sosami do sałatek - ale to dlatego bo nadają swietny smak jak mi sie mój winegret nudzi - i jedzcie rukolę - ma najwiecej składników odżywczych - najbardziej wartosciowa z sałat ( poza naszą Rózią ocet balsamiczny tez dajem - ale tez nei tani - choc mniej go schodzi a to fidzeu ze Ju na sałacie kce przyoszczedzic - to niezły przerób macie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-09 o 22:25 |
|
|
|
|
#3743 |
|
grozi wypollizowaniem
|
sałate mozna se wychodowac samemu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- ostatnio kupiłam lodową -pierwszy raz w zyciu-serio , ale dobra była
|
|
#3744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale taka moda na aparaty teraz jest... nie jest to trendi mieć aparat? ale wiesz ze już Wielkanoc się zbliża?
|
||
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
To ściema- już dedła
Dziękuję, notuję O! A myslałam, że to głupie pytanie- ale lodowej chyba nie? nie wiem, czy iść zapalić, czy zostać przy "Bestii z mokradeł"
|
#3747 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz Winter a tak serio to tak, bo do mnie się przyjeżdża na dłużej i jest samobsługa Cytat:
![]() a wiecie koleżanko Mić, że w Oliwskim są moje papugi, Afrykanki senegalskie, "własnoręcznie" wyhodowane ![]() Cytat:
Cytat:
ad2.
|
|
|
#3749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łał - z papugami ![]() dobrze im tam cheba, so nie? u was by zamarzły - więc dobrze ftóre to ? masz fota ? i przepraszam za przytyk o zamarazaniu - gópi był na pewno by nie zamarzły Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-09 o 22:39 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.

no i jest gorzej niz myslałam 

Zresztą niedługo zaczynam fazę 3,a tam już dużo wolno 

. To chyba nie dożyje/dotrwa do przyszłych Świąt Bożego narodzenia ...
a czemu się nie okazało jak żył ?????????????
) no i sie potwierdziło 

P.i ciasto na pizzę
ja drapię się szczotką do włosów 
wiesz Winter