|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-
Cytat:
![]() spradka ta kupa smierdzaca to na pewno po podaniu nowosci, ale czy to od razu alergia? nie sadze, poczekaj z truskawka jeszcze chwile a potem na nowo, my tak mamy z bananem ![]() djerba Shade jest po prostu sliczna ![]() ------------------------------------------------ ja no chwilke, lece do roboty, u nas nocka o dziwo spokojna, chyba, ze juz nie lapie, ze Maly placze ![]() ![]() zabkowanie u nas na calego, dwa sa wyrzniete (czyli w sumie 4), dwa kolejne spuchniete, Maluch jest mega marudny w ciagu dnia, do tego gilki leca z noska... no a wieczorem caly brzuchol wysypany - po kaszce pomaranczowej ![]() musze pochwalic mojego Malza, dom jest ogarniety, obiadek zrobiony jak przychodze z pracy...fajnie tak ![]() no nic mykam, papapapa, milego dzionka
Każdy dzieciaczek jest indywidualnością i idzie swoim rytmem. Zaakceptuj to i ciesz się każdym dniem. Nie warto szukać problemów na siłę. ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2372 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Shadee jest cudna, nie mogę się na nią napatrzeć ![]() ![]() Co do ubrania, to pewnie każde dziecko inne- my jeszcze wozimy się w kombi( nasz nie jest jakoś specjalnie gruby), ale z jedną warstwą pod spód i jeszcze gruba czapa. Swoją drogą, przy tych wiatrach, to mam wrażenie, że jest zimniej niż czasem w zimę ![]() ![]() A u nas nocka MASAKRA ![]() ![]() Wybieram się do kościoła- pierwszy raz po chrzcinach- czyli po. 4 grudnia. Ale przynajmniej czuję , że mam ochotę tam pójść. Chodzenie co niedziela"bo trzeba" nie dla mnie ![]() ![]() Miłego dnia babeczki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Zadomowienie
|
Dobry
![]() Jeszcze żyje jak by co ![]() Dzieki za słowa otuchy i rady ![]() Tak wiem że powinnam odsypiac w dzien, wiem - ale nie umiem ![]() Przecież nie mam gospodarki wiec nic nie musze robic , Gabi idzie spac to ja sobie na necie siedze lub film oglądam . Wiec teoretycznie odpoczywam- teoretycznie bo w praktyce chyba nie. Teoretycznie też Gabi śpi w nocy ![]() W ciągu dnia też sie nie namecze - pranie , coś tam posprzątac , ugotowac , poprasowac , spacer- o 19tej Gabi śpi ja po kąpieli też sie kłade i czytam jeszcze książke . Wiec sie nie namecze , to te ostatnie 2 tygodnie jak młoda tak szaleje z tymi pobudkami tak mi dały w dupe . Nigdy nie spałam w dzien - nie potrzebowałam i nie umie .Teraz jest u nas moja mama i dużo zajmuje sie Gabrysią ale że ja pracocholik jestem to ciągle sobie coś wynajde do roboty - ja sie przy tym po prostu relaksuje ![]() ![]() Juz sobie obiecałam że - młoda spi - ja też próbuje , choc chwile - bo chyba własnie snu mi najbardziej potrzeba . W sobote przyjeżdża mąż - juz zapowiedział - on śpi z małą ja do drugiego pokoju ![]() Do tego wszystkiego , dochodzi jeszcze infekcja i chyba przesilenie wiosenne i troche problemów na głowie . Najchetniej wyszłam bym gdzies i nie wróciła ![]() Lekarz też sie pytał czy nie mam takiej ochoty - bo tak wyglądam ![]() Najlepsze że mój puls dał sie wyczuc dopiero po 9 s. Czyli totalne osłabienie . Tak czy siak , to tylko chwilowe - biore sie za siebie i obiecuje poprawe. ![]() araczki psiaka kupuje ale za miesiąc - teraz nie dała bym rady za nim latac - latam juz za jednym -Gabi ![]() I obiecuje nie myc reszty okien i samochodu - co miałam w planach na dziś ![]()
God is a DJ Edytowane przez Silpe Czas edycji: 2011-03-09 o 07:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2374 |
Rozeznanie
|
witam
![]() u nas już pierwsza drzemka bo masakrycznym płaczu przez ząbki, cały dół spuchnięty więc moze wyjdą w większej ilości? ![]() od tego ząbkowania też Wiktorowi zrobił się katar i frida nie dawała rady - w końcu się przemogłam i kupiłam katarek (był tylko w 1 aptece ![]() ![]() silpe do łóżka! dom nie musi błyszczeć, raz czy dwa możesz zjeść coś na wynoś a siłę musisz zebrać do opieki nad Gabi spradka a może to reakcja na jogurt? czy już wcześniej jadł? ja bym przy łóżeczku położyła np kołdrę bo wydaje mi się, że on będzie tak długo się przewieszał aż spadnie ![]() djerba shadee ![]()
#2375 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2376 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;25602185]ja ubieram tak samo, a przynajmniej bardzo podobnie. ![]() body na ramiączkach+ bluzka cienka długi rękaw+ bluza bawełniana+ bluza polar na zamek. ![]() ![]() Jak wiem, że będzie spał, to przykrywam kocykiem i zakładam osłonkę na nóżki- taka zwykła wózkowa, nie polarowa. Jak nie śpi, to tylko kocyk na nóżki. ![]() Ja przy Maksiu tak robiłam, że co 5 stopni jedną warstwę zrzucałam. ![]() ![]() ![]() Dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
A te nasze ciężkie stany i złe samopoczucia to chyba przesilenie faktycznie. Ja tez mam dosyć wszystkiego. A na TŻ patrzeć nie mogę , dzieciak jeden. Takie mam zapatrywanie ostatnio: ![]() Powiedziałam że od września Jasiek do żłobka ja do pracy i wynajmuję mieszkanie i zarabiam na rodzinę bo on nie potrafi/nie chce/nie musi to focha strzelił, tak samo jak mu się mówi ze jest niezaradany. Nie jest mi tu bardzo źle ale wolałabym mieć osobne mieszkanie choćby najmniejsze... nawet po to żeby go nauczyć odpowiedzialności. I żeby żyć jak normalnę małżeństwo, no nie da się pod jednym dachem z rodzicami tak do końca.... Bo na razie to jemu się życie po ślubie nie zmieniło prawie a mi DIAMETRALNIE... On ma 35 Lat...!!!!! Myślicie że przesadzam? No to się wyżaliłam częściowo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2377 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Piękne to ostatnie zdjęcie-tzn Shadee na nim ![]() Cytat:
![]() Cytat:
------------ U nas nocka okropna, wiercenie się, łażenie po łóżku.po nas, zasypianie w różnych nietypowych pozycjach, np.po turecku z głową między nogami. Ja już prawie mleka nie mam.W nocy Ole raz karmiłam,potem dostała butelkę a nad ranem to mało co leciało bo jak zcisłam pierś to nic nie wyleciało. Wczoraj Olcia wlazła na schody przy asekuracji Natalki aż na 3 stopień i robi indianina-zatyka sobie buzie ręką i robi "lalalala". Włazi na fotel, wstaje opiera się rękami o ścianę a plecami próbuje pchać fotel .Nie udaje jej się oczywiście i taka zciśnieta woła żeby ją zabrać.Jak jej zastawiłam dziurę pchaczem to sobie go odsuwa i włazi na nowo. Wczoraj zakupiłam drugą sukienke do chrztu bo ta pierwsza okazala się na już.Kupiłam używkę na ebayu taką:Baby Bridesmaid / Christening Dress 9 to 12 months on eBay (end time 08-Mar-11 13:54:17 GMT) |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2378 |
Zakorzenienie
|
Darianna sukienusia śliczna
![]() Djerba ale ona śliczna! ![]() A moje dziecko dziś super spało, dopiero o 4.30 wstał na mleko. No ale cyrki przed zaśnięciem tradycyjnie były. Nie wiem czemu, w dzień ladnie zasypia ![]()
#2379 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Moze i zeby, my czekamy na gorne jedynki ale nie daje sobie w pyszczydlo zajrzec ![]() 3. No niestety, jak nie bedzie pilnowany to duze prawdopodobienstwo ze wyleci. U siebie mam jeszcze trzeci najnizszy poziom i pewnie lada dzien tz obnizy bo za duze ryzyko. Ja tez czesto do tej pory zostawialm Macka w lozeczku zeby predko cos zrobic ale teraz juz sie obawiam. 4. No wlasnie, Macka ubieram tak samo jak przy minus 10, czyli: Bodziak na krotki rekaw, bluzeczka na dlugi, bluza z kapturem, rajtki spodnie, grube skapretki albo paputki i na to kombinezon aaa... i czapa ciepla, zimowa na polarku. W wzoku mam spiworek polarowy. Chyba zrezygnuje z kombinezonu i bede zakladac kurteczke. 5. A tu sie nie wypowiem bo nie mam pojecia zielonego. Mackowi tez sie zdarza rzadka, cuchnaca kupa i tez bez przyczyny bo raczej nic nowego ostatnio nie wprowadzalam. Moze tez z zebami nalezy ta laczyc ![]() Cytat:
Mysle ze nie przesadzasz. U mnie bylo podobnie, rodzice tz dawali mu wszystko co chcial, jedynakiem jest. Nigdy mu niczego nie brakowalo i wszystko mial podane na tacy. Nawet za czasow naszego narzeczenstwa byly takie sytuacje. Jak sie pobralismy powiedzialam dosc!! Nie bedziemy brac pieniedzy od Twojego Taty. Na poczatku bylo ciezko, bo raptem okazalo sie ze musi liczyc kazdy grosz zeby starczylo do konca miesiaca bo portfel niestety nie jest studnia bez dna. A jesli chodzi o zainteresoania to niestety tak jest. Moj potafilby siedziec w garazu caly dzien. Ale on nie jest mechanikiem, tylko tak, z zamilowania. Teraz kupil sobie fiata 126p i potrafi grzebac w nim caly dzien. Ja tego nie rozumiem ale wole ze ma takie zainteresowania niz gdyby mial stac pod budka z piwem ![]() ----------------------------------------------------- Chcialabym podziekawc Wam wszystkim za slowa wsparcia. Jak sie okazalo prawie kazda z nas miala stycznosc z ta choroba. Mama czuje sie dobrze, ostatnia chemia przyjeta a skutki uboczne jakby slabsze. Teraz ma zaplanowane naswietlenia ale to pod koniec miesiaca dopiero. Bedzie tez przyjmowala hormony, tzw hormonoterapia, bo w Mamy przypadku moze okazac sie bardzo skuteczna. Doktorka sie smiala, bo powiedziala Mamie ze te tabletki bedzie przyjmowala przez kolejne 5 lat. Na to Mama jej odpowiada z usmiechem, ze w takim jest założenie że przez kolejne 5 lat bedzie zyla ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2380 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kućki są 2 ![]() jeśli w mojej pipidówie są, to w dużym Toruniu tym bardziej powinny być ![]() Cytat:
![]() Cytat:
3. robić zakłady? ![]() 4. rajtki i polarowe półśpiochy albo rajtki, spodenki i paputki, a na górę bodziak z długim, bluza/sweterek i kurtka lub bodziak z krótki, bluzka z długim, cieńsza bluza i kurteczka. czapka w zależności od dnia - albo gruba, a jak bluza z kapturkiem, to cieńsza i wtedy 2 kaptury na głowie. pięknie ![]() co ma na nóżkach? prawdziwe kozaczki? Cytat:
![]() u nas ok, poza spacerami wszystko gra. wczoaj załapałam doła wózkowego znowu. wychodzę z nią, gdy już naprawdę jest padnięta (ponad 4h aktywności), a dała taki koncert, że uciekałam do domu... spadam ogarnąć troch, póki śpi na małżu. jutro przyjeżdżają teściowie. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2381 |
Rozeznanie
|
Właśnie wróciliśmy ze spaceru- 2 godziny snu
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2382 |
Zakorzenienie
|
margo z tymi spacerami to możemy sobie ręce podać. Ja wychodzę też na spanie po 4-5 godzinach aktywność, raz zaśnie, raz się drze. Ostatnio odkrywałam, że on chyba mleka chce (to jest ten błąd usypiania przy bulelce), jak mu dam mleko to już cicho siedzi. Tylko przecież to za duże dziecko bym mu flachę za każdym razem dawać
![]() Kumkura ja nawet mojemu starszemu alergikowi wegety do zupy nie daję. Ostatnio teść podsumował, że mu zupy bez smaku daję. Śmiać mi się z tego zachciało, kiedyś nie było weget i jakoś się jadło ze smakiem. Ja sama lubię jak najmniej sztuczne jedzenie. Daję tylko sól i odrobinę pieprzu białego.
Edytowane przez ona1981 Czas edycji: 2011-03-09 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
Wtajemniczenie
|
Cześć kobietki!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie mam niestety czasu by Was cytowac dzisiaj..wpadłam tylko na chwile pochwalic się tym masażem i jego efektami ![]() ![]() Edytowane przez Curly81 Czas edycji: 2011-03-09 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
Rozeznanie
|
Część Mamuśki,
przyznaję się, że Was po kryjomu podczytuję. Niestety wychodzę z krzaków bo mam pytanie. Czy podajecie już mleko 3? Nie zauważyłam, żeby któraś pisała na ten temat. Ono jest od 10 miesiąca, czyli jak dzieciak skończy 9? ![]() Z góry dziękuje za info. I sorki ze się Wam wcinam. Pozdrawiam! A Shadee rzeczywiście cuuuudooo ![]() Zresztą wszystkie dzieci piękności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje dziecko spało 3h.Obejżalam wszytkie seriale a teraz obiadek trza zgotować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2387 |
Zakorzenienie
|
Panna Migotka-ja też żałowałam,że wcześniej katarku nie nabyłam
![]() Spradka-no chyba musisz nim wstrząsnąc ![]() ![]() ![]() Kumkura-ja nawet do naszych potraw nie używam ![]() ![]() Shadee cudnaaa! ![]() któraś podaje kaszkę Nestle zdrowy brzuszek na wodzie tylko? |
![]() ![]() |
![]() |
#2388 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oznacza, tak jakby, że jest kobietą honoru ![]() margo - a no prawdziwe kozaczki ![]() ![]() Dziewczyny....pomóżcie mi!!!! Ja już psychicznie wysiadam. Mała codziennie od rana do wieczora się drze!!! Te górne jedynki ma już przerżnięte dawno i nie widzę, żeby coś nowego wychodziło... Myślałam na początku, że to kwestia zmiany mieszkania...no ale minął już ponad tydzień...Rozumiem, że w nocy nie udaje jej się tak szybko zasnąć..ale budzi się o 6.30 i nie wiem jak wasze maluchy, ale ona już nie idzie spać..Wychodzę z nią na spacer ok 9 i w dalszym ciągu nie śpi..Ok 12-13 je obiad i dalej nie śpi...trochę ją zmuli o 14..ale idzie spać na 2h max..i tak do 20...Ona ma jakieś adhd chyba.. Ja idę zazwyczaj o tej 14 spać razem z nią, bo padałabym chyba wieczorami o 20.. Najgorszy jest ten płacz...ostatnio nie mam sił i ochoty na nic... Jedynie co to na jedzenie...jem i jem i jem i tak mi się przybrało w 1ms - 2kg... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2389 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Blance minęły nocne pobudki z krzykiem i płaczem [tfu tfu] Ewcia śliczna w tej bujawce! Aż i ja chyba jutro pójde, o ile nie zalało placu zabaw gdzie sa zimą takie bujawki bo wszędzie zdejmują ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Raz zrobiłam na mleku. Mi osobiście smakowała bardziej bez mleka. Ja na spacer zakładam body na krótki rękaw, sweterek/bluza, kurtka, rajtki, spodnie, skarpetki i butki. I czapkę. Blanka nauczyła się chodzić przy ścianach.. jak spiderman ![]() I chodzi tak na zmianę z posuwaniem stolika. A jak wykręca tym stolikiem jak wejdzie w jakiś kąt ![]() Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2011-03-09 o 18:54 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2390 | ||||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Body, rajtki, jakieś spodnie zwykłe (nieocieplane), bluza gdy wieje i kurtka. Czapka, butki. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Za to się chwalę teraz ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=hk7npGrYFUw Jutro męża urodziny a ja najpierw praca, potem konferencja, potem zebranie z rodzicami... Za to prezent mam :d |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2391 |
Rozeznanie
|
Ja podaje 8 zboz ale na mleku, nie wiedzialam ze mozna na wodzie. Tak mi smakuje ze sama chetnie bym ja zjadla
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;25619405] Za to się chwalę teraz ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=hk7npGrYFUw Jutro męża urodziny a ja najpierw praca, potem konferencja, potem zebranie z rodzicami... Za to prezent mam :d[/QUOTE] Ale Ci sie z Agatki blondyna zrobila, albo mi sie zdaje ![]() Jak ostroznie siada z pozycji stojacej, nie pada pupa na ziemie tylko tak asekuracyjnie ![]() A co dla meza masz za prezent? |
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Shadee, Olcia i Agu ![]() Silpe, odpoczywaj kobieto ![]() Ja dzisiaj pospałam 2 godziny, mąż w tym czasie zajął się Lusią. Potrzebny mi był ten sen. djerba, nie wiem, co może się dziać z małą ![]() Luiza dzisiaj od 0.30 do 1.15 miała histerię i też nie wiem, co mogło jej być. Dzisiaj znowu 2 godziny spaceru ![]() ![]() ![]()
#2393 |
Rozeznanie
|
szaja no Agatka nieźle sobie radzi czy ja dobrze słyszałam, że sobie śpiewała: mamamama?
![]() pytanko do mam, które odstawiły dzieci od piersi: jakie mleko podajecie? bo wiem jakie są na rynku ale nie wiem czym się różnią, i czy różnią się też smakiem? bo nasze mleko bardzo słodkie ![]() ![]() a mi się przypomniało jaki koszmar miałam dziś w nocy: zesłali mnie do chin i próbowałam uciekac z Wiktorem bo chcieli go zamienić na konserwy. teraz to śmieszne ale w nocy by łam przerażona!
#2394 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() No nie? cieszę się, że ona taka asekurantka. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2395 | |
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;25619405]F
Kurcze, to ja jakaś dziwna jestem ![]() ![]() Za to się chwalę teraz ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=hk7npGrYFUw Jutro męża urodziny a ja najpierw praca, potem konferencja, potem zebranie z rodzicami... Za to prezent mam :d[/QUOTE] ja też nigdy żadnych tego typu przypraw nie używałam. ![]() Agacia ![]() ![]() co kupiłaś dla męża? ![]() Cytat:
na początku pił NAN, teraz pije Gerber- tańsze i lepsze w smaku. ![]() A w międzyczasie spił wszystkie próbki, które dostałam poczta, nie zrobiło mu to żadnej różnicy. ![]() kardashi co się tyczy mleka numer 3, to zależy od firmy. NAN3 jest po 9m-cu a Gerber 3 po 12m-cu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;25619405]
Za to się chwalę teraz ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=hk7npGrYFUw Jutro męża urodziny a ja najpierw praca, potem konferencja, potem zebranie z rodzicami... Za to prezent mam :d[/QUOTE] ![]() Ale słodka ![]() Ja zup ni [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;25622222] ja Tymkowi podaje to, co mam. na początku pił NAN, teraz pije Gerber- tańsze i lepsze w smaku. ![]() A w międzyczasie spił wszystkie próbki, które dostałam poczta, nie zrobiło mu to żadnej różnicy. ![]() kardashi co się tyczy mleka numer 3, to zależy od firmy. NAN3 jest po 9m-cu a Gerber 3 po 12m-cu. ![]() O nawet nie wiedziałam. Daje Bebiko i jest powyżej 1. roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2397 | ||
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;25619405]Za to się chwalę teraz
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=hk7npGrYFUw Jutro męża urodziny a ja najpierw praca, potem konferencja, potem zebranie z rodzicami... Za to prezent mam :d[/QUOTE] Najlepszego dla malzonka ![]() ![]() Cytat:
![]() Sliczna niunia rosnie ![]() Cytat:
![]() Moja wcina nan2, nawet nie wiedzialam, ze jes 3 ![]()
![]() |
#2398 |
Rozeznanie
|
dzień dobry
![]() u nas znowu piękna pogoda ![]() muszę pogonić dziś tż żeby wyrzucił choinkę bo stoi jeszcze na balkonie ![]() nocka w miarę ale od rana płacz i wpychanie całej pięści do buzi, niech już wyjdą te zębiska ![]() a odnośnie przypraw wegetopodobnych to można latem zrobić taką samemu : ususzyć starta marchew, pietruszkę, ew. pomidora i paprykę, no i natkę pietruszki, liście selera(dużo bardziej aromatyczne niż korzeń i lepsze w smaku) ale najgorsze to są chyba kostki rosołowe - nie dość, że mnóstwo glutaminianu to jeszcze tłuszcz najgorszej jakości dziś przychodzą do nas znajomi z 3 -mies synkiem, więc mam nadzieję, że popołudnie będzie udane ![]() szaja sto lat dla męża, zapisałaś się już na fitness? ja zaczynam od wtorku ![]()
#2399 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry
![]() U nas znow pobudka o 1 w nocy i krzyk o jedzenie. O co mu chodzi ![]() Zrobilam 150 ale marudzil ze chce wiecej, na szczescie wystarczyla woda i zasnąl. O 6 kolejna pobudka i 160 poszlo w 5 minut. Poszalal 2 godziny i teraz pierwsza drzemke ma. A tak w ogole to ja w domu z Mackiem od wczoraj ![]() Dzis idziemy do poradni rehabilitacyjnej. Trzymajcie kciuki zeby bylo ok, chociaz przypuszczam ze dr jeszcze go skieruje na cwiczenia, bo to raczkowanie slabo mu wychodzi. On sie do chodzenia szykuje a raczkowanie mu nie w glowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2400 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Ja na chwilkę. Póki pierwsza drzemka trwa. Shadee cudowna ![]() ![]() Agatka super sprawna już jest ![]() U nas spokojnie. Na pierwszą drzemkę już sam zasypia. Dziś padł na odwrót niż go zawsze układam, ale sam padł więc niech tak śpi jak mu wygodnie. ![]() ![]() No i muszę odstawić na razie groszek zielony bo znów jest reakcja na skórze. No nic dziś dostanie ziemniaki z marchewką i żółtkiem. ![]() Zmykam czytać prawo budowlane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.