|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Parówkowy Raj - czyli nocne rozmowy o każdej porze;)
coś mi się internet wiesza
![]() Myślałam o pożyczeniu zmywacza,ale w końcu nie dotarłam.
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
to może kilka dni wolnego sobie weź wygrzej się porządnie w domku..??
chyba ta koleżanka co miała wolne już wróciła ? czy dalej o wolnym możesz zapomnieć? ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
w końcu cała nocka przed Tobą.
|
|
|
|
|
#4143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę Housa oglądać. Bye bye
Edytowane przez slonko8918 Czas edycji: 2011-03-10 o 23:28 |
|
|
|
|
#4144 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A nie było mnie ze 2 dni, bo jakoś tak podniecam się tym romansem mojej rpzyjaciółki(wiecie jak to jest jak rpzyjaciółka jest w końcu szczęśliwa to czujemy praktycznie to samo co ona ) no i zaczęłam pisać to moją cudowną pracę..Co prawda mam nieco ponad 3 strony dopiero, ale za to przekopałam już większość literatury jaką mam, wiecie pozakreślałam co mi się przyda i ogólnie rpzeglądnęlam co mam. Jestem z siebie dumna Cytat:
wow jaki boski tort!! ![]() Jak myslicie z czego te ludki są zrobione? Bo zrobiłabym taki TŻowi na urodziny(które są w listopadzie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tzn pognieciony lakier przez pościel Nienawidze tego, a czasem mi się zdarza mimo, że staram się malowac paznokcie minimum godzine przed położeniem się spać.Teraz jakaś plaga przeziębień jest takich 2 razy z rzędu. Ja też byłam chora, wyleczyłam się i po 2 tyg byłam chora znowu. Moja mama ma teraz to samo, z resztą połowa moich znajomych to ma. To aj też bo nigyd nie jadłam takiego ![]() Miej serce dziewczyno! ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- W ogóle to dobry wieczór kochane..
|
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
Matko dziewczyny, jakich ja mam tu w pracy durnych ludzi. Stare to a głupie
Nie było mnie chwilę,ale już jestem znowu
|
#4146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bye slonko miłego oglądania ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
drusia zostałyśmy same..... slonko się wyłamało - taki właśnie z niej nocny marek phi phi |
||
|
|
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
Pa pa Słonko
![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Wkurza mnie, gdy ludzie nie traktuja mnie powaznie. Ja wiem, że nie mam doświadczenia, że dopiero się uczę, że poza kilkoma miesiącami w szkole na zastępstwo jest to moja pierwsza praca itd, ale od czegoś trzeba w końcu zacząć, każdy kiedyś zaczynał. Rozmawiam sobie z chłopcami na moim piętrze, a tu nagle wpada kobieta z innego piętra i się na nich drze, ze co to za gadanie o tej porze, wygania ich do pokoi, robi aferę. W jakim ona stawia mnie świetle? Przecież jak tam będzie to nikt nie będzie się ze mną liczył. Wkurzyłam się na nią, tym bardziej, że to nie była taka jej pierwsza akcja. Ja wiem,ze oni powinni być w pokojach,ale skoro mają problem to od tego tu jestem, żeby wysłuchać ich nawet w środku nocy. Sama guzik robi, więcej szumu niż pracy, jej grupa nie stosuje się do żadnych zasad bo ona tego nie egzekwuje, a jeszcze się u mnie wpiernicza
Nie liczę dni, Sprawiam, że to dni się liczą... Edytowane przez drusia Czas edycji: 2011-03-10 o 23:44 |
|
|
|
#4148 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj wsiowa ja nie wiem jak - ale nie zauważyłam Twojego posta - teraz go widzę
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez nie zauważyłam wiadomości Wsiowej. Jak to możliwe
![]() Fajnie, ze Twoja praca idzie do przodu. Najtrudniej zacząć, potem już jest coraz lepiej, więc najgorsze masz za sobą
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
Drusia rozumiem Twój żal, ale skoro chcesz zachowywać się profesjonalnie i tak właśnie chcesz być traktowana - to powinnaś owych chłopców poprosić o poranną rozmowę, bądź też w innym czasie. Skoro uczycie ich reguł i zasad to i Ty owych powinnaś się trzymać. Rozumiem Twoje oburzenie bo takie baby nie dość że zwykle nie umieją to nawet i nie chcą pomóc odwalają tylko sztywno swoja pracę. No ale skoro chcesz przez takowe być traktowana profesjonalnie to musisz się przystosować do panujących reguł ( owa pani na pewno patrzy na Ciebie jak na małolatę flirtującą z chłopcami - sorki drusia ale tak podejrzewam). No chyba, że sytuacja była na prawdę wymagająca zwłoki - to wtedy masz pełne wytłumaczenie
![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Ona tutaj weszła jak ... szpieg z krainy deszczowców karamba |
|
|
|
#4151 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro każdy ma 'swoje' piętro to nie powinna się wtrącać do 'twojego'... Bez różnicy czy pracujesz tam 2 meisiące, czy 10 lat nie powinna się tak zachowywać. Ja upomniałabym ją chyba przy chłopcach. Tzn powiedziała grzecznie żeby zajęła się swoją pracą, bo ty tutaj wykonujesz swoją i nie potrzebujesz asystentów. Cytat:
![]() Cytat:
Ahahaha własnie sobie rpzypomniałam moją pierwsza i jedyną próbę lpienia figurek... Trzymam ją na pamiątkę na półce, żeby pamiętać żeby się więcej za takie coś nie brać... Chcecie zobaczyć? ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz Asik , jest troszkę inaczej, bo sytuacja gdy owa kobieta wpiernicza się nie tam gdzie powinna powtórzyła się już nie pierwszy raz. Uczymy ich zasad,ale uczymy ich też tego, że z problemem mogą przyjść zawsze, bo po to jesteśmy. Od początku tłumaczono mi, ze choćby był środek nocy muszę najpierw wysłuchać i dopiero wtedy ocenić czy sytuacja wymaga działania natychmiast, czy można z tym poczekać do rana,ale jak skoro nawet nie miałam szansy dokończyć z nimi rozmowy. Ona lubi się tak zachowywać bo wtedy czuje przewagę. Niestety.
Nie sądzę, żeby odbierała mnie jako małolatę flirtującą z małolatami(masło maślane ), ktoś mi kiedyś powiedział, ze ona nie może znieść gdy ktoś pracuje lepiej i robi wszystko, żeby tak nie było. Jak widać to się sprawdza, bo może i jestem nieskromna,ale uważam, że jestem mimo młodego wieku i braku doświadczenia lepszym pracownikiem niż ona.---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Wsiowy pokaż coś tam kiedyś ulepiła
Nie liczę dni, Sprawiam, że to dni się liczą... Edytowane przez drusia Czas edycji: 2011-03-11 o 00:06 |
|
|
|
#4153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Cytat:
no bo jak owa pani chce być najlepsza to trzeba ja jednak sprowadzić na ziemię |
||
|
|
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś już jej powiedziałam, że bardzo prosiłabym, żeby nie wykorzystywała tego, że jestem młoda do podniesienia swojego ego i żeby nie darła się na wychowanków z kórymi rozmawiam, że mają uciekać do swoich pokoi, niestety z tego co widzę nie poskutkowało. Dzisiaj ugryzłam się w język,ale grubo zastanowię się nad tym czy nie przejść się z tą sprawą do kierownika. Ja juz taka jestem, nie daje sobie w kasze dmuchać
Jestem młoda,ale nie głupia i się nie dam![]() Tutak wogole panują dziwne zasady. Podpierniczają się nawzajem, czepiają wzajemnie o wszystko. Połowa nic nie robi oprócz tak jak ona szumu wokół swojej osoby. Praca mi się podoba,ale na ludzi z którymi pracuję narzekam strasznie. Są dwie fajne dziewczyny, jeden neutralny gość, a reszta to totalna porażka.
Nie liczę dni, Sprawiam, że to dni się liczą... Edytowane przez drusia Czas edycji: 2011-03-11 o 00:21 |
|
|
|
#4155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tzn przyspiesza, ale minimalnie. A ja nakładam tyle warstw, bo wtedy trzymają mi się lakiery od nawet do tygodnia (o ile mi się wczesniej nie znudzą) ![]() Zaraz Wam wkleję moje dzieło
|
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
Jak coś pijecie to odstawcie na chwilę żeby nie opluć monitora...
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
On ma zeza
![]() Zawiesiło mi się otwieranie, jutro w domu zobaczę, bo tu internet chodzi jak czołg dzisiaj. Widzę tylko kawałek głowy jak chce otworzyć i sie wiesza, a do miniaturki musiałabym mieć lupę.
Nie liczę dni, Sprawiam, że to dni się liczą... Edytowane przez drusia Czas edycji: 2011-03-11 o 00:26 |
|
|
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
Łoj to ja przepraszam
Nie otwiera mi się całośc więc cięzko mi ocenić płeć,ale jeśli to ona to pewnie jest urocza
|
#4160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obejrzałam Twoje dzieło Mary Piękna ta istota oczy jak oczy to nie zez to "oszołomienie" tylko co tej pani sie stało z ustami czyżby tyle co skończyła loda robić poza tym piękne serduszko![]() drusia - masz rację idź do kierownika niech się babsztyl nie panoszy ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- wsiowa po dokładnej analizie stwierdzam, że nadajesz się do zrobienia torta o którym pisałaś
|
|
|
|
|
#4161 |
|
Zakorzenienie
|
Skończyła robić loda? Teraz to na bank jutro ją muszę zobaczyć
|
#4162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak, skończyła robić loda... To zbereźna fgurka dla domyślnych... Mi to lezy na półce na widoku i zawsze się mnie ludzie pytają co to jest, a jak mówię że moje dzieło to podejrzewają, że zrobiłam to jako dziecko. Niezły szok jak mówie, że to było jak miałam jakieś 18 lat
|
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że mi wybaczasz, bo już się bałam, że z rozpaczy oka nie zmrużę
![]() Masz tu kwiatka na przeprosiny za tego zeza ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Śpiąca jestem
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
Asik Ty już usunęłaś album ze zdjęciem? Bo właśnie sobie zdałam sprawę, że nie kojarzę jak wyglądasz, tak tylko pobieżnie z powodu braku czasu rzuciłam okiem na Twoje zdjęcie. Chciałam wejść jeszcze raz, ale widzę, ze albumu już nie ma
![]() ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- Masz jak w banku
|
#4166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wiesz co poniektóre się tu nie chcą pokazać to co mam tam tkwić - ale jak sobie życzysz to tam się wstawię jeszcze raz for You ![]() wsiowa może to Ci coś podpowie?: http://kotlet.tv/lukier-plastyczny-do-tortow ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Cytat:
Ja znająca się na sztuce od razu zauważyłam, że jest to dzieło dojrzałe, przemyślane w szczegółach, mające zaskakiwać widza i dawać mu do myślenia ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- a nie jakaś tam gówniarska robota
|
||
|
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
Asik kiedyś wstaw i daj znać, tylko jak będę w domku i int bedzie lepiej chodził niż tu
![]() ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ---------- Wsiowa to masz jednak jakieś talenty skoro znajaca sie na sztuce Asik tak się zachwyca tą figurką, a tak narzekałaś, że nie
|
#4168 |
|
Raczkowanie
|
Mozna sie doczepic? :P
|
|
#4169 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Od razu widać, że znasz się na sztuce
|
|
|
#4170 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie
![]() ---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- TO ja tez usuwam fotki
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.

w końcu cała nocka przed Tobą.

Nienawidze tego, a czasem mi się zdarza mimo, że staram się malowac paznokcie minimum godzine przed położeniem się spać.

), ktoś mi kiedyś powiedział, ze ona nie może znieść gdy ktoś pracuje lepiej i robi wszystko, żeby tak nie było. Jak widać to się sprawdza, bo może i jestem nieskromna,ale uważam, że jestem mimo młodego wieku i braku doświadczenia lepszym pracownikiem niż ona.
czyżby tyle co skończyła loda robić