Parówkowy Raj - czyli nocne rozmowy o każdej porze;) - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-10, 23:12   #4141
drusia
Zakorzenienie

Dot.: Parówkowy Raj - czyli nocne rozmowy o każdej porze;)

coś mi się internet wiesza

Myślałam o pożyczeniu zmywacza,ale w końcu nie dotarłam.

Nie liczę dni,
Sprawiam, że to dni się liczą...

drusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 23:23   #4142
asik175
Zakorzenienie

to może kilka dni wolnego sobie weź wygrzej się porządnie w domku..??
chyba ta koleżanka co miała wolne już wróciła ? czy dalej o wolnym możesz zapomnieć?

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Cytat:
Napisane przez drusia Pokaż wiadomość
coś mi się internet wiesza

Myślałam o pożyczeniu zmywacza,ale w końcu nie dotarłam.
Znając siebie to ja zaraz bym tam wywiad zrobiła która ma zmywacz - gdybym wykonała juz tyle wcześniejszych przygotowań w końcu cała nocka przed Tobą.
asik175 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 23:27   #4143
slonko8918
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asik175 Pokaż wiadomość
to może kilka dni wolnego sobie weź wygrzej się porządnie w domku..??
chyba ta koleżanka co miała wolne już wróciła ? czy dalej o wolnym możesz zapomnieć?
Miałam już tydzień wolnego, no i mi przeszło. Wróciłam do pracy w poniedziałek, a dziś mamy czwartek i ja znowu zakatarzona. Wolne będę miała dopiero pod koniec marca

Idę Housa oglądać. Bye bye

Szyciolandia

Edytowane przez slonko8918
Czas edycji: 2011-03-10 o 23:28
slonko8918 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 23:37   #4144
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Napisane przez A taka jedna Pokaż wiadomość
A Ty wsiowa już miałaś o moim TŻciku złe myśli, nie?
Przyznaj się hehe
Przyznaję
Cytat:
Napisane przez niusiunia20 Pokaż wiadomość
dziękuję

Cytat:
Cześć WsiowaJak dawno Cię nie było...

W pierwszej chwili pomyślałam, że jesteś w ciąży i to przed nami ukrywałaś
ja tez tak pomyślałam
A nie było mnie ze 2 dni, bo jakoś tak podniecam się tym romansem mojej rpzyjaciółki(wiecie jak to jest jak rpzyjaciółka jest w końcu szczęśliwa to czujemy praktycznie to samo co ona) no i zaczęłam pisać to moją cudowną pracę..
Co prawda mam nieco ponad 3 strony dopiero, ale za to przekopałam już większość literatury jaką mam, wiecie pozakreślałam co mi się przyda i ogólnie rpzeglądnęlam co mam. Jestem z siebie dumna
Cytat:
Napisane przez A taka jedna Pokaż wiadomość
Gdybyście zobaczyły mój szok, gdy mi to powiedział

TŻ siedzi przy swoim laptopie, ja przy swoim. Nagle ucieszony 'kochanie, będę miał bliźniaki! ', ja już powoli zaczynam wpadać w szał, złość, płacz itp., zaczynam sobie wyobrażać wszystko to, co mówili o nim jego 'koledzy z N.S', już otwieram usta żeby zacząć na niego wrzeszczeć, a on jakże radośnie dodaje 'założyłem sobie konto na grzendzie, chcesz zobaczyć? ' Dopiero po chwili zajarzył, co mi powiedział
Ja sobie wyobrażam. Znając moją naturę histeryczki wpadłabym w szał gdyby nie wytłumaczyl tego w 2 sekundy po zdaniu, że będzie miał bliźniaki...
Cytat:
Napisane przez monica82 Pokaż wiadomość
Witam. Niusiunia wszystkiego Najlepszego!!! Tort dla ciebie
wow jaki boski tort!!
Jak myslicie z czego te ludki są zrobione? Bo zrobiłabym taki TŻowi na urodziny(które są w listopadzie)
Cytat:
Napisane przez monica82 Pokaż wiadomość
A ja będę miała urodzinki za 2 tygodnie i zapraszam wszystkie na drinki i browarki!

Cytat:

Malowałam wczoraj pazury, ale schnąć nie chciały i poszłam z nimi spać. Wyglądają tragicznie, całe zrąbane. Cały dzień ich nie tykałam bo pomyślałam, że mam nockę to sobie się w pracy nimi zajmę. Wzięłam cały dobytek, kilka kolorów lakierów coby wybrać odpowiedni, pilniczek, waciki a nie wzięłam...zmywacza(właśni e się zorientowałam). Jutro nie mam czasu na malowanie. No i zamiast chociaż to zmyć to siedzę w tym czymś co nie przypomina pomalowanych paznokci jak GŁUPIA. Zła jestem sama na siebie. Mogłam je chociaz w domu zmyć. Od rana było tyle czasu
Skąd ja to znam
Tzn pognieciony lakier przez pościel Nienawidze tego, a czasem mi się zdarza mimo, że staram się malowac paznokcie minimum godzine przed położeniem się spać.
Cytat:
Napisane przez slonko8918 Pokaż wiadomość
A ja znowu przeziębiona
Teraz jakaś plaga przeziębień jest takich 2 razy z rzędu. Ja też byłam chora, wyleczyłam się i po 2 tyg byłam chora znowu. Moja mama ma teraz to samo, z resztą połowa moich znajomych to ma.
Cytat:
To ja też wpadam
To aj też bo nigyd nie jadłam takiego
Cytat:
Napisane przez niusiunia20 Pokaż wiadomość
zapraszam ok 10 jutro
Miej serce dziewczyno!

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

W ogóle to dobry wieczór kochane..

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 23:37   #4145
drusia
Zakorzenienie

Matko dziewczyny, jakich ja mam tu w pracy durnych ludzi. Stare to a głupie
Nie było mnie chwilę,ale już jestem znowu

Nie liczę dni,

Stary 2011-03-10, 23:39   #4146
asik175
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam już tydzień wolnego, no i mi przeszło. Wróciłam do pracy w poniedziałek, a dziś mamy czwartek i ja znowu zakatarzona. Wolne będę miała dopiero pod koniec marca

Idę Housa oglądać. Bye bye
No to niestety musisz to jakoś "przechodzić" i się na szybko wykurować
bye slonko miłego oglądania

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
Matko dziewczyny, jakich ja mam tu w pracy durnych ludzi. Stare to a głupie
Nie było mnie chwilę,ale już jestem znowu
a co sie stało, że tak twierdzisz??
drusia zostałyśmy same..... slonko się wyłamało - taki właśnie z niej nocny marek phi phi
Stary 2011-03-10, 23:43   #4147
drusia
Zakorzenienie

Pa pa Słonko

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:

a co sie stało, że tak twierdzisz??
Wkurza mnie, gdy ludzie nie traktuja mnie powaznie. Ja wiem, że nie mam doświadczenia, że dopiero się uczę, że poza kilkoma miesiącami w szkole na zastępstwo jest to moja pierwsza praca itd, ale od czegoś trzeba w końcu zacząć, każdy kiedyś zaczynał. Rozmawiam sobie z chłopcami na moim piętrze, a tu nagle wpada kobieta z innego piętra i się na nich drze, ze co to za gadanie o tej porze, wygania ich do pokoi, robi aferę. W jakim ona stawia mnie świetle? Przecież jak tam będzie to nikt nie będzie się ze mną liczył. Wkurzyłam się na nią, tym bardziej, że to nie była taka jej pierwsza akcja. Ja wiem,ze oni powinni być w pokojach,ale skoro mają problem to od tego tu jestem, żeby wysłuchać ich nawet w środku nocy.
Sama guzik robi, więcej szumu niż pracy, jej grupa nie stosuje się do żadnych zasad bo ona tego nie egzekwuje, a jeszcze się u mnie wpiernicza

Nie liczę dni,

Edytowane przez drusia
Czas edycji: 2011-03-10 o 23:44
Stary 2011-03-10, 23:51   #4148
asik175
Zakorzenienie

Witaj wsiowa ja nie wiem jak - ale nie zauważyłam Twojego posta - teraz go widzę
Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
A nie było mnie ze 2 dni, bo jakoś tak podniecam się tym romansem mojej rpzyjaciółki(wiecie jak to jest jak rpzyjaciółka jest w końcu szczęśliwa to czujemy praktycznie to samo co ona) no i zaczęłam pisać to moją cudowną pracę..
Co prawda mam nieco ponad 3 strony dopiero, ale za to przekopałam już większość literatury jaką mam, wiecie pozakreślałam co mi się przyda i ogólnie rpzeglądnęlam co mam. Jestem z siebie dumna
Brawo brawo - najważniejsze jest ruszyć i mieć w miarę jakąś koncepcję a dalej to już z górki jakoś pójdzie trzymam kciuki za tą Twoja pracę wsiowa eh no i za ankietę - a mogę ja też ją wypełnić - czy ja się nie nadaję??
Ja sobie wyobrażam. Znając moją naturę histeryczki wpadłabym w szał gdyby nie wytłumaczyl tego w 2 sekundy po zdaniu, że będzie miał bliźniaki...
[COLOR="rgb(255, 0, 255)"]No chyba każda by szlag trafił jakby koles nagle wyskoczył, że będzie miał bliźniaki [/COLOR]
wow jaki boski tort!!
Jak myslicie z czego te ludki są zrobione? Bo zrobiłabym taki TŻowi na urodziny(które są w listopadzie)
[COLOR="rgb(255, 0, 255)"]Ja myślę, że albo są dokupione już gotowe - albo są takie specjalne masy, które wyglądają jak plastelina- no i z tego mogą być polepione te ludki tyle, że moim zdaniem to już ciut talentu trzeba mieć aby takiego ludka ulepić [/COLOR]

Skąd ja to znam
Tzn pognieciony lakier przez pościel Nienawidze tego, a czasem mi się zdarza mimo, że staram się malowac paznokcie minimum godzine przed położeniem się spać.
[COLOR="rgb(255, 0, 255)"]Kup sobie utwardzacz/ przyspieszacz zasychania lakieru i będzie po sprawie polecam ten:
http://www.pbnails.pl/product_info.php?products_id=514[/COLOR]
]
)
Stary 2011-03-10, 23:54   #4149
drusia
Zakorzenienie

Ja tez nie zauważyłam wiadomości Wsiowej. Jak to możliwe

Fajnie, ze Twoja praca idzie do przodu. Najtrudniej zacząć, potem już jest coraz lepiej, więc najgorsze masz za sobą

Nie liczę dni,

Stary 2011-03-11, 00:00   #4150
asik175
Zakorzenienie

Drusia rozumiem Twój żal, ale skoro chcesz zachowywać się profesjonalnie i tak właśnie chcesz być traktowana - to powinnaś owych chłopców poprosić o poranną rozmowę, bądź też w innym czasie. Skoro uczycie ich reguł i zasad to i Ty owych powinnaś się trzymać. Rozumiem Twoje oburzenie bo takie baby nie dość że zwykle nie umieją to nawet i nie chcą pomóc odwalają tylko sztywno swoja pracę. No ale skoro chcesz przez takowe być traktowana profesjonalnie to musisz się przystosować do panujących reguł ( owa pani na pewno patrzy na Ciebie jak na małolatę flirtującą z chłopcami - sorki drusia ale tak podejrzewam). No chyba, że sytuacja była na prawdę wymagająca zwłoki - to wtedy masz pełne wytłumaczenie

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Cytat:
Ja tez nie zauważyłam wiadomości Wsiowej. Jak to możliwe
Ona tutaj weszła jak ... szpieg z krainy deszczowców
karamba
Stary 2011-03-11, 00:02   #4151
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Pa pa Słonko

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Wkurza mnie, gdy ludzie nie traktuja mnie powaznie. Ja wiem, że nie mam doświadczenia, że dopiero się uczę, że poza kilkoma miesiącami w szkole na zastępstwo jest to moja pierwsza praca itd, ale od czegoś trzeba w końcu zacząć, każdy kiedyś zaczynał. Rozmawiam sobie z chłopcami na moim piętrze, a tu nagle wpada kobieta z innego piętra i się na nich drze, ze co to za gadanie o tej porze, wygania ich do pokoi, robi aferę. W jakim ona stawia mnie świetle? Przecież jak tam będzie to nikt nie będzie się ze mną liczył. Wkurzyłam się na nią, tym bardziej, że to nie była taka jej pierwsza akcja. Ja wiem,ze oni powinni być w pokojach,ale skoro mają problem to od tego tu jestem, żeby wysłuchać ich nawet w środku nocy.
Sama guzik robi, więcej szumu niż pracy, jej grupa nie stosuje się do żadnych zasad bo ona tego nie egzekwuje, a jeszcze się u mnie wpiernicza
Yyy babsko rzeczywiście jakieś stuknięte..:/
Skoro każdy ma 'swoje' piętro to nie powinna się wtrącać do 'twojego'...
Bez różnicy czy pracujesz tam 2 meisiące, czy 10 lat nie powinna się tak zachowywać. Ja upomniałabym ją chyba przy chłopcach. Tzn powiedziała grzecznie żeby zajęła się swoją pracą, bo ty tutaj wykonujesz swoją i nie potrzebujesz asystentów.

Cytat:
Brawo brawo - najważniejsze jest ruszyć i mieć w miarę jakąś koncepcję a dalej to już z górki jakoś pójdzie trzymam kciuki za tą Twoja pracę wsiowa eh no i za ankietę - a mogę ja też ją wypełnić - czy ja się nie nadaję??
zanim do ankiety dojdę to pewnie ze miesiąc jeszcze minie, ale jak już będę miała ją zatwierdzoną przez promotora to chyba będziesz mogła wypełnić..
Cytat:
Ja myślę, że albo są dokupione już gotowe - albo są takie specjalne masy, które wyglądają jak plastelina- no i z tego mogą być polepione te ludki tyle, że moim zdaniem to już ciut talentu trzeba mieć aby takiego ludka ulepić
To wy jeszcze nie znacie mojego talentu lepienia figurek
Ahahaha własnie sobie rpzypomniałam moją pierwsza i jedyną próbę lpienia figurek...
Trzymam ją na pamiątkę na półce, żeby pamiętać żeby się więcej za takie coś nie brać...
Chcecie zobaczyć?

Cytat:
Kup sobie utwardzacz/ przyspieszacz zasychania lakieru i będzie po sprawie
Mam przyspieszacz z Revlona, zeczywiście rpzyspiesza, ale ja nakładam zawsze rpzynajmniej 4 warstwy(baza, minimum 2 warstwy lakieru i utwardzacz) i nawte jak te paznokcie są suche juz niby to jeszcze wydają się takie 'miękkie' jak się mocniej dociśnie.

Zapuszczam:

Stary 2011-03-11, 00:05   #4152
drusia
Zakorzenienie

Wiesz Asik , jest troszkę inaczej, bo sytuacja gdy owa kobieta wpiernicza się nie tam gdzie powinna powtórzyła się już nie pierwszy raz. Uczymy ich zasad,ale uczymy ich też tego, że z problemem mogą przyjść zawsze, bo po to jesteśmy. Od początku tłumaczono mi, ze choćby był środek nocy muszę najpierw wysłuchać i dopiero wtedy ocenić czy sytuacja wymaga działania natychmiast, czy można z tym poczekać do rana,ale jak skoro nawet nie miałam szansy dokończyć z nimi rozmowy. Ona lubi się tak zachowywać bo wtedy czuje przewagę. Niestety.
Nie sądzę, żeby odbierała mnie jako małolatę flirtującą z małolatami(masło maślane), ktoś mi kiedyś powiedział, ze ona nie może znieść gdy ktoś pracuje lepiej i robi wszystko, żeby tak nie było. Jak widać to się sprawdza, bo może i jestem nieskromna,ale uważam, że jestem mimo młodego wieku i braku doświadczenia lepszym pracownikiem niż ona.

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Wsiowy pokaż coś tam kiedyś ulepiła

Nie liczę dni,

Edytowane przez drusia
Czas edycji: 2011-03-11 o 00:06
Stary 2011-03-11, 00:13   #4153
asik175
Zakorzenienie

Cytat:

To wy jeszcze nie znacie mojego talentu lepienia figurek
Ahahaha własnie sobie rpzypomniałam moją pierwsza i jedyną próbę lpienia figurek...
Trzymam ją na pamiątkę na półce, żeby pamiętać żeby się więcej za takie coś nie brać...
Chcecie zobaczyć?

Ja chcę bo akurat do figurek to talentu mi brak...
Mam przyspieszacz z Revlona, zeczywiście rpzyspiesza, ale ja nakładam zawsze rpzynajmniej 4 warstwy(baza, minimum 2 warstwy lakieru i utwardzacz) i nawte jak te paznokcie są suche juz niby to jeszcze wydają się takie 'miękkie' jak się mocniej dociśnie.
bo jak nałożysz bazę i 2x lakier - to niestety ale utwardzacz raczej już nie działa z tego co sie orientuję to takie cudo dziala tylko na jedną warstwę lakieru niestety

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Cytat:
Wiesz Asik , jest troszkę inaczej, bo sytuacja gdy owa kobieta wpiernicza się nie tam gdzie powinna powtórzyła się już nie pierwszy raz. Uczymy ich zasad,ale uczymy ich też tego, że z problemem mogą przyjść zawsze, bo po to jesteśmy. Od początku tłumaczono mi, ze choćby był środek nocy muszę najpierw wysłuchać i dopiero wtedy ocenić czy sytuacja wymaga działania natychmiast, czy można z tym poczekać do rana,ale jak skoro nawet nie miałam szansy dokończyć z nimi rozmowy. Ona lubi się tak zachowywać bo wtedy czuje przewagę. Niestety.
Nie sądzę, żeby odbierała mnie jako małolatę flirtującą z małolatami(masło maślane), ktoś mi kiedyś powiedział, ze ona nie może znieść gdy ktoś pracuje lepiej i robi wszystko, żeby tak nie było. Jak widać to się sprawdza, bo może i jestem nieskromna,ale uważam, że jestem mimo młodego wieku i braku doświadczenia lepszym pracownikiem niż ona.[COLOR=Silver]
No akurat to sporo wyjaśnia jak dla mnie, skoro macie takie zasady i one sa od początku ustalone - to rzeczywiście zwróciłabym jej uwagę, że rozumiem że ona ma doświadczenie w swojej pracy ale ja tu tez na urlop nie przyszłam i jedyne co właśnie robie to owa pracę wykonuję, a jak jej się to nie podoba to niech nie patrzy no bo jak owa pani chce być najlepsza to trzeba ja jednak sprowadzić na ziemię
Stary 2011-03-11, 00:18   #4154
drusia
Zakorzenienie

Kiedyś już jej powiedziałam, że bardzo prosiłabym, żeby nie wykorzystywała tego, że jestem młoda do podniesienia swojego ego i żeby nie darła się na wychowanków z kórymi rozmawiam, że mają uciekać do swoich pokoi, niestety z tego co widzę nie poskutkowało. Dzisiaj ugryzłam się w język,ale grubo zastanowię się nad tym czy nie przejść się z tą sprawą do kierownika. Ja juz taka jestem, nie daje sobie w kasze dmuchać Jestem młoda,ale nie głupia i się nie dam

Tutak wogole panują dziwne zasady. Podpierniczają się nawzajem, czepiają wzajemnie o wszystko. Połowa nic nie robi oprócz tak jak ona szumu wokół swojej osoby. Praca mi się podoba,ale na ludzi z którymi pracuję narzekam strasznie. Są dwie fajne dziewczyny, jeden neutralny gość, a reszta to totalna porażka.

Nie liczę dni,

Edytowane przez drusia
Czas edycji: 2011-03-11 o 00:21
Stary 2011-03-11, 00:20   #4155
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
bo jak nałożysz bazę i 2x lakier - to niestety ale utwardzacz raczej już nie działa z tego co sie orientuję to takie cudo dziala tylko na jedną warstwę lakieru niestety
utwardzacz czy przyspieszacz? Bo utwardzacz mi działa, gorzej z tym przyspieszaczem...
Tzn przyspiesza, ale minimalnie.
A ja nakładam tyle warstw, bo wtedy trzymają mi się lakiery od nawet do tygodnia (o ile mi się wczesniej nie znudzą)

Zaraz Wam wkleję moje dzieło

Zapuszczam:

Stary 2011-03-11, 00:22   #4156
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Jak coś pijecie to odstawcie na chwilę żeby nie opluć monitora...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01005.jpg (108,3 KB, 10 załadowań)

Zapuszczam:

Stary 2011-03-11, 00:25   #4157
drusia
Zakorzenienie

On ma zeza

Zawiesiło mi się otwieranie, jutro w domu zobaczę, bo tu internet chodzi jak czołg dzisiaj. Widzę tylko kawałek głowy jak chce otworzyć i sie wiesza, a do miniaturki musiałabym mieć lupę.

Nie liczę dni,

Edytowane przez drusia
Czas edycji: 2011-03-11 o 00:26
Stary 2011-03-11, 00:29   #4158
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
On ma zeza

Zawiesiło mi się otwieranie, jutro w domu zobaczę, bo tu internet chodzi jak czołg dzisiaj. Widzę tylko kawałek głowy jak chce otworzyć i sie wiesza, a do miniaturki musiałabym mieć lupę.
To jest ona!!!!

Zapuszczam:

Stary 2011-03-11, 00:31   #4159
drusia
Zakorzenienie

Cytat:
To jest ona!!!!
Łoj to ja przepraszam Nie otwiera mi się całośc więc cięzko mi ocenić płeć,ale jeśli to ona to pewnie jest urocza

Nie liczę dni,

Stary 2011-03-11, 00:41   #4160
asik175
Zakorzenienie

Cytat:
Jak coś pijecie to odstawcie na chwilę żeby nie opluć monitora...
sorki ale pod prysznic pobiegłam bo zaraz to sił już mogę wcale nie mieć
obejrzałam Twoje dzieło Mary Piękna ta istota oczy jak oczy to nie zez to "oszołomienie" tylko co tej pani sie stało z ustami czyżby tyle co skończyła loda robić poza tym piękne serduszko

drusia - masz rację idź do kierownika niech się babsztyl nie panoszy

---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ----------

wsiowa po dokładnej analizie stwierdzam, że nadajesz się do zrobienia torta o którym pisałaś
Stary 2011-03-11, 00:43   #4161
drusia
Zakorzenienie

Skończyła robić loda? Teraz to na bank jutro ją muszę zobaczyć

Nie liczę dni,

Stary 2011-03-11, 00:45   #4162
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Łoj to ja przepraszam Nie otwiera mi się całośc więc cięzko mi ocenić płeć,ale jeśli to ona to pewnie jest urocza
No chyba, że tak..W takim razie wybaczam

Cytat:
sorki ale pod prysznic pobiegłam bo zaraz to sił już mogę wcale nie mieć
obejrzałam Twoje dzieło Mary Piękna ta istota oczy jak oczy to nie zez to "oszołomienie" tylko co tej pani sie stało z ustami czyżby tyle co skończyła loda robić poza tym piękne serduszko

drusia - masz rację idź do kierownika niech się babsztyl nie panoszy

---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ----------

wsiowa po dokładnej analizie stwierdzam, że nadajesz się do zrobienia torta o którym pisałaś

Tak, skończyła robić loda... To zbereźna fgurka dla domyślnych...

Mi to lezy na półce na widoku i zawsze się mnie ludzie pytają co to jest, a jak mówię że moje dzieło to podejrzewają, że zrobiłam to jako dziecko. Niezły szok jak mówie, że to było jak miałam jakieś 18 lat

Zapuszczam:

Stary 2011-03-11, 00:49   #4163
drusia
Zakorzenienie

Dobrze, że mi wybaczasz, bo już się bałam, że z rozpaczy oka nie zmrużę
Masz tu kwiatka na przeprosiny za tego zeza

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ----------

Śpiąca jestem

Nie liczę dni,

Stary 2011-03-11, 00:51   #4164
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Dobrze, że mi wybaczasz, bo już się bałam, że z rozpaczy oka nie zmrużę
Masz tu kwiatka na przeprosiny za tego zeza

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ----------

Śpiąca jestem
No i niech mi się to więcej nie powtórzy!

Zapuszczam:

Stary 2011-03-11, 00:52   #4165
drusia
Zakorzenienie

Asik Ty już usunęłaś album ze zdjęciem? Bo właśnie sobie zdałam sprawę, że nie kojarzę jak wyglądasz, tak tylko pobieżnie z powodu braku czasu rzuciłam okiem na Twoje zdjęcie. Chciałam wejść jeszcze raz, ale widzę, ze albumu już nie ma

---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ----------

Cytat:
No i niech mi się to więcej nie powtórzy!
Masz jak w banku

Nie liczę dni,

Stary 2011-03-11, 01:00   #4166
asik175
Zakorzenienie

Cytat:
Asik Ty już usunęłaś album ze zdjęciem? Bo właśnie sobie zdałam sprawę, że nie kojarzę jak wyglądasz, tak tylko pobieżnie z powodu braku czasu rzuciłam okiem na Twoje zdjęcie. Chciałam wejść jeszcze raz, ale widzę, ze albumu już nie ma

---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ----------

Masz jak w banku
eee no usunełam bo wiesz co poniektóre się tu nie chcą pokazać to co mam tam tkwić - ale jak sobie życzysz to tam się wstawię jeszcze raz for You
wsiowa może to Ci coś podpowie?:
http://kotlet.tv/lukier-plastyczny-do-tortow

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ----------

Cytat:

Mi to lezy na półce na widoku i zawsze się mnie ludzie pytają co to jest, a jak mówię że moje dzieło to podejrzewają, że zrobiłam to jako dziecko. Niezły szok jak mówie, że to było jak miałam jakieś 18 lat
No jakbyś mi powiedziała że ulepiłas ją wcześniej to pomyślałabym, że byłaś nader zboczona
Ja znająca się na sztuce od razu zauważyłam, że jest to dzieło dojrzałe, przemyślane w szczegółach, mające zaskakiwać widza i dawać mu do myślenia

---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ----------

a nie jakaś tam gówniarska robota
Stary 2011-03-11, 01:02   #4167
drusia
Zakorzenienie

Asik kiedyś wstaw i daj znać, tylko jak będę w domku i int bedzie lepiej chodził niż tu

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ----------

Wsiowa to masz jednak jakieś talenty skoro znajaca sie na sztuce Asik tak się zachwyca tą figurką, a tak narzekałaś, że nie

Nie liczę dni,

Stary 2011-03-11, 01:05   #4168
malenca
Raczkowanie

Mozna sie doczepic? :P
Stary 2011-03-11, 01:06   #4169
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
eee no usunełam bo wiesz co poniektóre się tu nie chcą pokazać to co mam tam tkwić - ale jak sobie życzysz to tam się wstawię jeszcze raz for You
o własnie sobie rpzypomniałam, ze też miałam usunąć..A kto się nie chce pokazać ?

Cytat:
wsiowa może to Ci coś podpowie?:
http://kotlet.tv/lukier-plastyczny-do-tortow
o dzięki!

Cytat:
No jakbyś mi powiedziała że ulepiłas ją wcześniej to pomyślałabym, że byłaś nader zboczona
Ja znająca się na sztuce od razu zauważyłam, że jest to dzieło dojrzałe, przemyślane w szczegółach, mające zaskakiwać widza i dawać mu do myślenia

---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ----------

a nie jakaś tam gówniarska robota

Od razu widać, że znasz się na sztuce

Zapuszczam:

Stary 2011-03-11, 01:08   #4170
drusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malenca Pokaż wiadomość
Mozna sie doczepic? :P
Pewnie

---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ----------

TO ja tez usuwam fotki

Nie liczę dni,

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości