|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Cytat:
![]()
![]() |
#4802 |
Zakorzenienie
|
zielone oko wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | |
Marcelover ♥♥♥
|
czeesc
![]() Cytat:
![]() zielone_oko wszystkiego najlepszego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Rozeznanie
|
wyraz to kwiatami O prosze, jaki ten swiat maly ..: ) Ja jestem z Offenbachu, czyli okolice Frankfurtu ![]() ![]() O super, czyli spotkanie wizazowe w Niemczech?? ![]() ![]() Kurcze, tyle czasu mnie tu n ie bylo, ze juz cos pokopalam z cytowaniem.... dolaczam sie do zyczen dla Zielonego Oka ![]() Mam bardzo malo czasu, ale samo wrocenie na forum juz mnie motywuje. Dzis po poludniu jade na basen ![]() Teraz sie juz wyspamowalam, wydepilowalam, zadbalam o stopki i wybalsamowalam. Caluje goraco wszystkie Dziewczynki, milego i udanego dnia zycze ![]()
"Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapraszam na mój blog z modą dla dzieci! Proszę o opinie, porady i inspiracje! ![]() http://babystylelook.blogspot.com/ Edytowane przez wyraz to kwiatami Czas edycji: 2011-03-11 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4806 |
Rozeznanie
|
Olej kokosowy bardzo mi pasowal na cialo, swietny zamiast balsamu, oliwki...
Smarowalam nim rowiniez moja coreczke. Na jej wloski swietnie dzialal, na moje srednio... I z tego co wiem olej kokosowy jest spozywczy ![]() ![]()
"Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapraszam na mój blog z modą dla dzieci! Proszę o opinie, porady i inspiracje! ![]() http://babystylelook.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Muszę pojechać do rossmanna po jakieś maseczki nawilżające i oczyszczające bo moja skóra sucha jak wiór nawet maść z wit a nie pomaga możecie coś polecić od siebie? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
dzisiejsze plany:
parówka na twarz maseczka oczyszczająca na twarz maseczka na pory na twarz maseczka nawilżająca peeling twarzy pomalować paznokcie u dłoni kąpiel stóp z solą peeling stóp pomalować paznokcie u stóp krem na stopy |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Zakorzenienie
|
Talullah, Shadii - wracajcie do zdrowia
![]() caate - Nie, nie zarabiam na tym (; Rysuję bo lubię rysować, zawsze możesz pytać ![]() Jeanne22 - nie chcę cię martwić, ale do mnie przesyłka już z 3 tygodnie przychodzi ![]() ![]() _blondyneczka_ - ja tam lubię gdy pada deszcz, ale taka mżawka, i ma być ciepło ![]() ![]() zielone_oko - sto lat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wyraz to kwiatami - po podpisie widzę, że się odchudzasz ![]() ![]() karolcia198506 - krem Nivea na 20 minut ![]() A tak w ogóle to dzień dobry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ekomonika Czas edycji: 2011-03-11 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Zakorzenienie
|
Mi na przesuszone dłonie dobrze zrobił bo na włosy to jakoś średnio u mnie było
|
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Wtajemniczenie
|
Zielone oko Wszystkiego najlepszego!!!!
![]()
![]() |
#4812 |
Rozeznanie
|
ekomonika nie stosuje zadniej diety, jedynie unikalam ziemniakow i bialego chleba... Chudlam... Ale.... to juz nie aktualne, musze zmienic podpis bo znow mi sie przybralo na wadze, jak przestalam sie kontrolowac. Poza tym, niemieckie zarcie mnie wykancza.... I slodycze tu tansze... hehehe
![]()
"Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapraszam na mój blog z modą dla dzieci! Proszę o opinie, porady i inspiracje! ![]() http://babystylelook.blogspot.com/ Edytowane przez wyraz to kwiatami Czas edycji: 2011-03-11 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Zadomowienie
|
ekonomika taka mrzawke tez lubie
zielone oko WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO ![]() ![]() Widze ze nie tylko ja dzisiaj sprzatam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak wogole to pustki...tutaj... w sumie srodek dnia wiec co sie dziwic ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- A ja uwielbiam czekolady tam calkiem inaczej smakuja ![]()
#4815 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
edit: Caate mam wieksza palete Goldwella, teraz juz dokaldnie widze kolor ktorym farbowalas, bardzo ładny ![]() Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-03-11 o 11:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4816 |
Zadomowienie
|
Ramoncia Ty uzywalas z mama tej maski tak ? i Jakie mialas nawilzone z tego co pisalas ale kolor jakos zmienily ?
Ale mam tluste juz wloski i takie brzydkie ale do jutra wytrzymam ![]()
#4817 |
Rozeznanie
|
Oj tak... Czekolady.... Jestem od nich uzalezniona... A ostatnio pochlaniam kilogramy ciasteczek Oreo... Eh...
Z aktualizowalam pospis... I zaczynam prawie od nowa... Nawet mi sie twisterek przypomnial nagle.... Dzis bede sie pluskac w basenie, ale jutro pocwicze na nim na pewno...
"Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapraszam na mój blog z modą dla dzieci! Proszę o opinie, porady i inspiracje! ![]() http://babystylelook.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,11320,maricolor-regenerujaca-maska-ozywiajaca-kolor-wlosow-farbowanych.html
od 10-15 minut
#4820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ooo Bruno Mars uwielbiam tą piosenkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4822 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4823 |
Zakorzenienie
|
Tak, zwykły najzwyklejszy (; Ja mam cerę mieszaną i kładę na policzki tylko , nie zapycha mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Zakorzenienie
|
Mam problem z nakładaniem, a raczej utrzymaniem cieni na powiekach, bo strasznie tłuszczą mi się powieki i cienie albo spływają, albo się rolują przy zgięciu. Jak można temu zaradzić?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() Ja właśnie zmyłam lakier z paznokci, opiłowałam i nałożyłam jedną warstwę utwardzacza/ odżywki z my secret, który dziś kupiłam ![]() - maseczkę St. Ives z glinką mineralną -maskę odżywczo- nawilżającą z miodem i melonem jakiejś firmy Amincer ![]() - brązujący balsam Lirene, ten body arabica, wzięłam mocha do ciemniejszej karnacji, ale jestem strasznie blada, wiec nie wiem czy dobrze zrobiłam... - hennę do brwi- brązową. Wzięłam pierwszy raz, zobaczymy jak mi wyjdzie, bo będę próbować jutro. Jakoś po ostatnim farbowaniu stwierdziłam, że mam ciut za jasne brwi do moich włosów ![]() ![]() - paletkę 4 cieni z sensique (brąz, cielisto-różowy, perłowy i jasny wrzosowy cień). Maluję się delikatnie na co dzień, a to takie kolory, których prawie nie widac, więc ma nadzieję, że będą ok ![]() Ekomonika- nie denerwuj mnie ![]() ![]() Miłego popołudnia ![]()
#4828 |
Zakorzenienie
|
Zielone oko wszystkiego dobrego
![]() ![]()
#4829 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja po cięzkim tygodniu na uczelni dzisiaj się spamuje i robie porządki... Zrobiłam dziś: peeling kawowy, krem do ciała, zmyłam olej rycynowy z włosów, i zaraz się zabiorę za panokcie i stopy... aaa i dzisiaj przyszedł mi ten roll on z konkrsu Garniera! też do cery śniadej, ale chyba mi pasuje( mam jasną cere) wieczorem wypróbuje pod podkład. niestety skończyło mi się pierwsze opakowanie pokrzywy... nie widzę jakiś spektaklarnych efektów. Ale z drgiej strony to chyba po pierwszym opakowani nie należy spodziewać się jakiś cudów? |
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Zadomowienie
|
Może wy mi coś pomożecie
![]() dostałam wysypu takich małych podskórnych grudek.. jakbym miała na całej twarzy kaszkę ;/ ![]() ![]() na "sobie" nic nie mam.. tylko makijaż oka.. Edytowane przez Elvii Czas edycji: 2011-03-11 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.