|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Cytat:
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
zielone oko wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń
|
|
|
|
#4803 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
czeesc
![]() Cytat:
![]() zielone_oko wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
|
#4804 |
|
Rozeznanie
|
wyraz to kwiatami O prosze, jaki ten swiat maly ..: ) Ja jestem z Offenbachu, czyli okolice Frankfurtu Pozdrawiam sasiadke [/QUOTE]O super, czyli spotkanie wizazowe w Niemczech?? ![]() Kurcze, tyle czasu mnie tu n ie bylo, ze juz cos pokopalam z cytowaniem.... dolaczam sie do zyczen dla Zielonego Oka ![]() Mam bardzo malo czasu, ale samo wrocenie na forum juz mnie motywuje. Dzis po poludniu jade na basen Teraz sie juz wyspamowalam, wydepilowalam, zadbalam o stopki i wybalsamowalam. Caluje goraco wszystkie Dziewczynki, milego i udanego dnia zycze
"Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą..." 65-![]() ![]() Zapraszam na mój blog z modą dla dzieci! Proszę o opinie, porady i inspiracje! http://babystylelook.blogspot.com/ Edytowane przez wyraz to kwiatami Czas edycji: 2011-03-11 o 11:50 |
|
|
|
#4806 |
|
Rozeznanie
|
Olej kokosowy bardzo mi pasowal na cialo, swietny zamiast balsamu, oliwki...
Smarowalam nim rowiniez moja coreczke. Na jej wloski swietnie dzialal, na moje srednio... I z tego co wiem olej kokosowy jest spozywczy Do salatki tez go mozesz zluzyc
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Muszę pojechać do rossmanna po jakieś maseczki nawilżające i oczyszczające bo moja skóra sucha jak wiór nawet maść z wit a nie pomaga możecie coś polecić od siebie? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiejsze plany:
parówka na twarz maseczka oczyszczająca na twarz maseczka na pory na twarz maseczka nawilżająca peeling twarzy pomalować paznokcie u dłoni kąpiel stóp z solą peeling stóp pomalować paznokcie u stóp krem na stopy |
|
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
Talullah, Shadii - wracajcie do zdrowia
![]() caate - Nie, nie zarabiam na tym (; Rysuję bo lubię rysować, zawsze możesz pytać Jeanne22 - nie chcę cię martwić, ale do mnie przesyłka już z 3 tygodnie przychodzi _blondyneczka_ - ja tam lubię gdy pada deszcz, ale taka mżawka, i ma być ciepło Wtedy jest tak świeżo, ziemia paruje itp. zielone_oko - sto lat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wyraz to kwiatami - po podpisie widzę, że się odchudzasz Jaką dietą ? karolcia198506 - krem Nivea na 20 minut CUDO !A tak w ogóle to dzień dobry Już was nadrobiłam, szkoda że tak mało, ale zawsze Hmm... Dzisiaj w planach nie mam chyba nic
Edytowane przez ekomonika Czas edycji: 2011-03-11 o 12:09 |
|
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
Mi na przesuszone dłonie dobrze zrobił bo na włosy to jakoś średnio u mnie było
|
|
|
|
#4811 |
|
Wtajemniczenie
|
Zielone oko Wszystkiego najlepszego!!!!
|
#4812 |
|
Rozeznanie
|
ekomonika nie stosuje zadniej diety, jedynie unikalam ziemniakow i bialego chleba... Chudlam... Ale.... to juz nie aktualne, musze zmienic podpis bo znow mi sie przybralo na wadze, jak przestalam sie kontrolowac. Poza tym, niemieckie zarcie mnie wykancza.... I slodycze tu tansze... hehehe
"Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą..." 65-![]() ![]() Zapraszam na mój blog z modą dla dzieci! Proszę o opinie, porady i inspiracje! http://babystylelook.blogspot.com/ Edytowane przez wyraz to kwiatami Czas edycji: 2011-03-11 o 12:40 |
|
|
|
#4813 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4814 |
|
Zadomowienie
|
ekonomika taka mrzawke tez lubie
zielone oko WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO Widze ze nie tylko ja dzisiaj sprzatam Ja wysprzatalam caly domek jak zwykle CHYBA SIE UZALEZNILAM od sprzatania jeszcze musze podlogi pomyc i pozniej jak corcia bedzie spala to mam czas dla siebie a u rak moze tez a jak nie to jakis roz delikatny, jutro idziemy do tesciow na imprezke urodzinowa wiec musze jakos wygladac a wiec wloskow dzisiaj ni emyje, umyje jutro dopiero rano i dam Wamm znac jak mi ta maseczka przypasowala mam nadzieje ze nei bede miala niebieskich ![]() A tak wogole to pustki...tutaj... w sumie srodek dnia wiec co sie dziwic ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- A ja uwielbiam czekolady tam calkiem inaczej smakuja
|
|
#4815 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
edit: Caate mam wieksza palete Goldwella, teraz juz dokaldnie widze kolor ktorym farbowalas, bardzo ładny Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-03-11 o 12:47 |
|
|
|
|
#4816 |
|
Zadomowienie
|
Ramoncia Ty uzywalas z mama tej maski tak ? i Jakie mialas nawilzone z tego co pisalas ale kolor jakos zmienily ?
Ale mam tluste juz wloski i takie brzydkie ale do jutra wytrzymam
|
|
#4817 |
|
Rozeznanie
|
Oj tak... Czekolady.... Jestem od nich uzalezniona... A ostatnio pochlaniam kilogramy ciasteczek Oreo... Eh...
Z aktualizowalam pospis... I zaczynam prawie od nowa... Nawet mi sie twisterek przypomnial nagle.... Dzis bede sie pluskac w basenie, ale jutro pocwicze na nim na pewno...
|
#4819 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,11320,maricolor-regenerujaca-maska-ozywiajaca-kolor-wlosow-farbowanych.html
od 10-15 minut
|
|
#4820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ooo Bruno Mars uwielbiam tą piosenkę |
|
|
|
|
#4821 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
tylko trzymaj do 15 minut tak jak jest na opakowaniu napisane i zdaj recenzje pozniej, to moze i ja ją gdzieś wynajdę
|
|
|
|
|
#4822 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, zwykły najzwyklejszy (; Ja mam cerę mieszaną i kładę na policzki tylko , nie zapycha mnie
|
|
|
|
#4824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
Mam problem z nakładaniem, a raczej utrzymaniem cieni na powiekach, bo strasznie tłuszczą mi się powieki i cienie albo spływają, albo się rolują przy zgięciu. Jak można temu zaradzić?
|
|
|
|
#4826 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4827 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Słoneczko w końcu u mnie świeci, bo rano jak szłam na wykłady to grad padał ![]() Ja właśnie zmyłam lakier z paznokci, opiłowałam i nałożyłam jedną warstwę utwardzacza/ odżywki z my secret, który dziś kupiłam W ogóle zrobiłam dziś mały przegląd w Naturze i kupiłam jeszcze:- maseczkę St. Ives z glinką mineralną -maskę odżywczo- nawilżającą z miodem i melonem jakiejś firmy Amincer zobaczymy jak się sprawdzi- brązujący balsam Lirene, ten body arabica, wzięłam mocha do ciemniejszej karnacji, ale jestem strasznie blada, wiec nie wiem czy dobrze zrobiłam... - hennę do brwi- brązową. Wzięłam pierwszy raz, zobaczymy jak mi wyjdzie, bo będę próbować jutro. Jakoś po ostatnim farbowaniu stwierdziłam, że mam ciut za jasne brwi do moich włosów ![]() ![]() - paletkę 4 cieni z sensique (brąz, cielisto-różowy, perłowy i jasny wrzosowy cień). Maluję się delikatnie na co dzień, a to takie kolory, których prawie nie widac, więc ma nadzieję, że będą ok Ekomonika- nie denerwuj mnie Miłego popołudnia
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
Zielone oko wszystkiego dobrego
![]()
|
#4829 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja po cięzkim tygodniu na uczelni dzisiaj się spamuje i robie porządki... Zrobiłam dziś: peeling kawowy, krem do ciała, zmyłam olej rycynowy z włosów, i zaraz się zabiorę za panokcie i stopy... aaa i dzisiaj przyszedł mi ten roll on z konkrsu Garniera! też do cery śniadej, ale chyba mi pasuje( mam jasną cere) wieczorem wypróbuje pod podkład. niestety skończyło mi się pierwsze opakowanie pokrzywy... nie widzę jakiś spektaklarnych efektów. Ale z drgiej strony to chyba po pierwszym opakowani nie należy spodziewać się jakiś cudów? |
|
|
|
#4830 |
|
Zadomowienie
|
Może wy mi coś pomożecie
(dostałam wysypu takich małych podskórnych grudek.. jakbym miała na całej twarzy kaszkę ;/ fakt faktem.. zmieniłam krem na Clinique ale czy mogłoby to być przyczyną? nie wiem jak to zniwelować ![]() na "sobie" nic nie mam.. tylko makijaż oka.. Edytowane przez Elvii Czas edycji: 2011-03-11 o 14:19 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.

65-

jeszcze musze podlogi pomyc i pozniej jak corcia bedzie spala to mam czas dla siebie 
Słoneczko w końcu u mnie świeci, bo rano jak szłam na wykłady to grad padał