Offtopowe zapuszczanie - kto raz wejdzie już zostanie! Część XXIX - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-13, 19:36   #4051
Maryha_ah
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie - kto raz wejdzie już zostanie! Część XXIX

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Sos tatarski, ale reszta odpada w moim przypadku.
Ja robie czasem takie frytki:
Kroje ziemniaki w drobniutka kosteczke, do patelni wlewam troche oleju i troche masla 1:1, wrzucam ziemniaczki i wsypuje duzo wloskich ziol. Jak sie to usmazy to sa boskie, pachnace fryteczki.
A jakie niezdrowe
Z majanezem uwielbiam.

Tanimi liniami nie wolno przewozic zwierzat.
Tak? Mi się wydawało że moja rodzina poleciała do szkocji z kotem właśnie rajanerem.. kurczę.. to czym oni lecieli.. na bank tanimi liniami, jak dla mnie rajaner był

Ale bym je zjadła

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
ciekawe,czy jak ktoś tam idzie do spowiedzi i mówi,że współżyje przed śłubem to daje wykład O ile to prawda, bo wiaodmo jak to jest z plotkami.
EE. Jak mi się zdarzylo być raz czy dwa, to nie usłyszałam nic na temat antykoncepcji i seksu, do którego się przyznawałam bez skruchy. Poszedł po łatwiźnie i skupił się na lenistwie, albo na moim cynicznym stosunku do księży o którym też mowiłam. Jak się spowiadać to na całego

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość

Ja tam bym nie chciała mieć 90% wspólnych znajomych

A ja to lubię. Wspólne życie "w ekipie", wpsólne chodzenie na imprezy.. Wiadomo, spotkać się samemu też czasem trzeba, ale jeśli teraz była by taka szansa chciałabym żeby TŻ chodzil ze mną na imprezy, polubił moich przyjaciół itd.
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 19:37   #4052
Rinaa
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tam bym nie chciała mieć 90% wspólnych znajomych

Jest internet, są telefony itp. Da radę Dopóki to nie jedyny sposób na poznawanie drugiej osoby, to nie ma problemu

czemu ?

wiem, że jest internet i telefony, ale to nie to samo, wiadomo...
przez neta i tel to wiele rzeczy można ukryć
no wiadomo, że jakoś trzeba się komunikować....

zresztą...co ja się będę rozpisywała na temat
ja kocham, jestem w związku ponad 3 lata a nadal się w Nim potrafię zakochać, zauroczyć się w Nim
ah rozczulam się
i nie czuję rutyny, przyzwyczajenia, mamy takie charaktery
znajomi mówią, że dwóch takich szaleńców jak my to nie znają
Rinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 19:37   #4053
Czarna93
Zakorzenienie

Czy ktoś oprócz mnie ma dosyć tematu jaki cukier jest drogi ?
Czarna93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 19:38   #4054
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez patu323 Pokaż wiadomość
wg mnie gdy od początku jest to związek na odległość, to nie poznamy w pełni drugiej osoby. bo inaczej ktoś się zachowuje, gdy się z nami widzi weekend w miesiacu a przez pozostałe dni telefony, a inaczej gdy się z kimś spotyka co dzień- dwa. ale to mówię o początkach związków
później przechodzi w związek stacjonarny i okazuje się kompletną pomyłką, bo się ze sobą dogadać nie mogą i nagle rozumieja, że to jednak nie to...
Nie każdy związek na odległość jest taki sam I nie każdy związek stacjonarny jest taki sam W obu typach związku można dobrze poznać drugą osobę Po prostu o pewne rzeczy łatwiej w związku na odległość, a o pewne w związku stacjonarnym. Zwłaszcza, że przecież większość osób będących w związku stacjonarnym, i tak nie mieszka na początku ze swoją ukochaną osobą, tylko spotyka się z nią poza domem, ewentualnie zaprasza do siebie na noc. Ale nie ma wspólnego mieszkania. Za to ja z TŻ-em może widzę się rzadko, ale jak się widzę to mieszkam z nim. I wychodzi wiele rzeczy, które w stacjonarnym związku wychodzą dopiero po jakimś czasie, po wspólnym zamieszkaniu itp.

Naprawdę nie ma co generalizować. Każdy typ związku ma swoje wady i zalety. Wszystko tak naprawdę zależy od konkretnych ludzi, uczucia ich łączącego oraz konkretnej sytuacji. Bo że się powtórzę- nie każdy związek na odległość jest taki sam. No i nie każdy związek stacjonarny jest taki sam.
Stary 2011-03-13, 19:38   #4055
n0emi
Zakorzenienie

kiedys jeden kolega w zartach dal mi talie kart z golymi babkami i powiedzial, ze pewnie bede umiala ocenic czy maja sztuczne cycki czy nie a wiecie ze w niektorych przypadkach nie bylam pewna niektore sztuczne wyglasdaly bardzo naturalnie
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 19:39   #4056
Mitonic
Wtajemniczenie

Noemi, fajna torebkę dostałaś od Tżeta

a ja robię cebulaki
Mitonic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 19:43   #4057
saming
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarna93 Pokaż wiadomość
Ja nie mam dosyć, bo mnie za chwilę na nic nie będzie stać. Zwłaszcza, że mam 21 lat i żyję w długach

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
kiedys jeden kolega w zartach dal mi talie kart z golymi babkami i powiedzial, ze pewnie bede umiala ocenic czy maja sztuczne cycki czy nie a wiecie ze w niektorych przypadkach nie bylam pewna niektore sztuczne wyglasdaly bardzo naturalnie
Ale tez niektóre panny są wyćwiczone i mają naturalne bardzo ładne i jędrne cycki. I niektórym mogą się wydawać sztuczne.
Nieraz przeglądam różne blogi i stronki, i jak dziewczyna ćwiczy na siłowni, fitnessy itd, to wiadomo, że cycki też ma wyćwiczone od tych pompek czy rozpiętek, normalka, zwłaszcza że nie ćwiczy ich raz w roku. I strasznie dziwią i trochę złoszczą komentarze, że na pewno sztuczne bo takich to się nie da mieć. Zazdrość, ot, i tyle. Oczywiście, nie twierdzę, że Ty jesteś zazdrosna czy coś tylko tak a propos tego tematu mi sie przypomniało

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 19:43   #4058
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mitonic Pokaż wiadomość
Noemi, fajna torebkę dostałaś od Tżeta

a ja robię cebulaki
tez mi sie podoba potrzebowalam takiej malutkiej, ale nie na teraz, pokazalam TZtowi a on kliknal haha ojciec robil przelew

kiedys uwielbialam cebulaki, mama czesto kupowala specjalnie dla mnie, ale wlasnie od takiej czestotliwosci przejadly mi sie i dlugi okres juz nie jadlam
ale takiego domowego bym zjadla
Stary 2011-03-13, 19:43   #4059
Czarna93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Ja nie mam dosyć, bo mnie za chwilę na nic nie będzie stać. Zwłaszcza, że mam 21 lat i żyję w długach
No ja rozumiem, że źle, że tak wszystko drożeje, ale ile razy można pisac to samo i to wszędzie
Stary 2011-03-13, 19:44   #4060
Rinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość

A ja to lubię. Wspólne życie "w ekipie", wpsólne chodzenie na imprezy.. Wiadomo, spotkać się samemu też czasem trzeba, ale jeśli teraz była by taka szansa chciałabym żeby TŻ chodzil ze mną na imprezy, polubił moich przyjaciół itd.

nooo
Stary 2011-03-13, 19:46   #4061
n0emi
Zakorzenienie

saming zle sie wyrazilam niechodzilo mi ze wsztystkie ladne to byly sztuczne tylko wlasnie czasem nie potrafilam powiedziec czy naturalne czy nie.
Bo wiadomo jak miseczka jest JJ a te dalej stercza i takie okragle jak arbuzy to wiadomo,ze sztuczne, ale taka miseczka C to juz ciezko rozpoznac.
Stary 2011-03-13, 19:46   #4062
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dziś przeżyłam pierwszy raz z TŻ !
Pierwszy raz byliśmy razem na mszy w kościele

Bolalo??
Cytat:
Napisane przez Rinaa Pokaż wiadomość
a ja nie wiem czy mnie przekonały, kurde

u Was koty chodzą po stołach, blatach etc ?
Czasem im sie zdarza, ale nie wolno im.

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Cco?? Jak to, tanie? Zle szukalam.
Aaaaa!!! ZAZDROSZCZE BARDZO!!! Tez bym chciala, takie moje male, wyjatkowe (bo ogolnie nie palam specjalna sypmpatia do rasowcow czy rasowych hodowli w ogole) marzenie
To znaczy nie sa tanie, ale myslalam ze sa drozsze. Chyba ze TZ mi sciemnil co do ceny. musze sama poszukac. Podobno troche ponad 200f, a tyle oferowala mi kolezanka za moja szara przyblede
Cytat:
Może kiedyś będziesz gotowa na przyjęcie nowej Kici. Sama wiesz, że Koty są cudowne
Mam pozostalr kocury w Pl i bardzo je kocham, ale to nie to samo. To bylo moje dziecko. Kochala mnie calym serduszkiem i bardzo mi ta milosc okazywala. I w sumie mialam ja praktycznie od dziecka.
Zawsze czesto jezdzilam do pl bo strasznie za nia tesknilam. A teraz moge wcale nie jezdzic. Nic mnie nie ciagnie.
Cytat:
mój martens jest super
nic mnie nie boli, a tyle się męczyłam, uf
A co mu zrobilas???

W zwiazkuz draznieniem zwierzat
Jakies glupie gnoje draznia psa a potem do psa pretensje , bo jest agresywny. Zwierzeciu tez nerwy puszczaja.

A wczoraj bylartykul w gazecie. U mnie w miwscie jakis ch** zabil kota laska, bo udrapal jego wnuczke.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 19:47   #4063
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
czemu ?
Bo chcę mieć część tylko swoich znajomych. Po prostu chcę mieć część spraw tylko dla siebie Nie muszę mieć wszystkiego na spółkę z TŻ-em. Chociaż moich najbliższych przyjaciół TŻ zna I nie miałabym oporów przed przedstawieniem go innym moim znajomym

Cytat:
wiem, że jest internet i telefony, ale to nie to samo, wiadomo...
przez neta i tel to wiele rzeczy można ukryć
A podczas codziennego randkowania to nie można Też można Dopiero mieszkanie z kimś na stałe potrafi większość spraw zweryfikować.

A przez internet to naprawdę można dobrze drugą osobę poznać. Wiem, bo pełno osób tak poznałam. Z wieloma mam kontakt głównie przez internet i nie ma problemu. Tylko, że ja z takimi osobami rozmawiam dość często, długo, poważnie, a nie tylko rzucam "niom" i "spox" na gadu. Bo tego typu rozmowy to faktycznie niewiele wnoszą.

Cytat:

zresztą...co ja się będę rozpisywała na temat
ja kocham, jestem w związku ponad 3 lata a nadal się w Nim potrafię zakochać, zauroczyć się w Nim
ah rozczulam się
i nie czuję rutyny, przyzwyczajenia, mamy takie charaktery
znajomi mówią, że dwóch takich szaleńców jak my to nie znają
No i bardzo dobrze Dobry związek to taki, który nie boi się ani odległości ani szarej codzienności

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Ale ja to rozumiem Sama zapoznałam TŻ-a z moimi najbliższymi znajomymi Mnie chodzi po prostu o to, że nie chcę żeby mój ukochany obracał się cały czas dokładnie w tym samym towarzystwie co ja, bywał tylko w tych miejscach, w których ja bywam itp. Każde z nas musi mieć też "swoje" życie
Stary 2011-03-13, 19:49   #4064
monjas1988
Wtajemniczenie

hey mam ciezkie dni
regeneruję
zapuszczam
monjas1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 19:50   #4065
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Moj TZ oszalal. Chce mi kupic savannah cat.
Tego wielkiego co Szmyrk kiedys wklejala. Juz znalazl hodowle.
Zaskakujaco tanie sa te koty
Za moja szara kotke mi tu proponowano prawie tyle co kosztuje savannah.

http://www.pictures-of-cats.org/imag...h-cat-a1-1.jpg
Ile kosztują?
Ja marzę o takim kocie...

Cytat:
a ja nie wiem czy mnie przekonały, kurde

u Was koty chodzą po stołach, blatach etc ?
Nie, kocham je ale jednak spędzają mnóstwo czasu na dworze i różne paskudztwa mogą przynosić do domu czasem pozwalam spać ze mną pod kołdrą, jak się wtula w brzuch wtedy ciężko wygonić
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 19:50   #4066
saming
Zakorzenienie

Cytat:
No ja rozumiem, że źle, że tak wszystko drożeje, ale ile razy można pisac to samo i to wszędzie
Jak ktoś się sam utrzymuje (i też innych) i mu bieda zagląda w oczy to można tak i do usranej śmierci.
Zwłaszcza, że jak cukier idzie w górę to wszystko idzie w górę.

Cytat:
saming zle sie wyrazilam niechodzilo mi ze wsztystkie ladne to byly sztuczne tylko wlasnie czasem nie potrafilam powiedziec czy naturalne czy nie.
Bo wiadomo jak miseczka jest JJ a te dalej stercza i takie okragle jak arbuzy to wiadomo,ze sztuczne, ale taka miseczka C to juz ciezko rozpoznac.
To teraz Ty mnie nei zrozumiałaś
Ja po prostu taką opowiastkę rzuciłam, bo mi się skojarzyło z tym tematem i tyle. Nie chodziło że sztuczne czy nie ładne/brzydkie

Stary 2011-03-13, 19:51   #4067
Mitonic
Wtajemniczenie

Cytat:
tez mi sie podoba potrzebowalam takiej malutkiej, ale nie na teraz, pokazalam TZtowi a on kliknal haha ojciec robil przelew

kiedys uwielbialam cebulaki, mama czesto kupowala specjalnie dla mnie, ale wlasnie od takiej czestotliwosci przejadly mi sie i dlugi okres juz nie jadlam
ale takiego domowego bym zjadla
ja robię wersję zmodyfikowaną, czyli spód smaruje kechupem, daje cebulę, pieczarki i dopiero zapiekam z serem, aha i do ciasta dodaję oregano i bazylie, to moja wersja cebulaków
Stary 2011-03-13, 19:51   #4068
Czarna93
Zakorzenienie

Cytat:

Bolalo??
Nie Wszystko poszło jak po maśle
Stary 2011-03-13, 19:51   #4069
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Mam pozostalr kocury w Pl i bardzo je kocham, ale to nie to samo. To bylo moje dziecko. Kochala mnie calym serduszkiem i bardzo mi ta milosc okazywala. I w sumie mialam ja praktycznie od dziecka.
Zawsze czesto jezdzilam do pl bo strasznie za nia tesknilam. A teraz moge wcale nie jezdzic. Nic mnie nie ciagnie.
Rozumiem Tak to jest, jak zabranie kogoś, kto był dla nas bardzo ważny

Cytat:
Ja Wszyscy ciągle o tym cukrze gadają, jakby każdą potrawę przynajmniej kilogramem cukru słodzili
A tak serio to wiadomo, męczy ciągłe gadanie, że "coś znowu podrożało", ale nie dziwię się ludziom, że ciągle o tym mówią. Wszakże podwyżki cen żywności są cały czas
Stary 2011-03-13, 19:56   #4070
saming
Zakorzenienie

Chatul, ale to nie chodzi o słodzenie cukrem każdą potrawę... Mąka, kasze itp też już zdrożały o 1-2zł - i CIĄGLE, z dnia na dzień drożeją o 30-40 groszy...
U mnie np, nie marnuje się owoców z sadu tylko wszystkie jabłka i inne przerabia na przetwory domowe - i uwierz, sporo cukru na to idzie, bo co roku na lato mama kupuje ok. 40kg cukru. A zapłacić 120zł a ok.300zł to jest różnica.
A np. siostra ma wyjść za mąż - ciasta np. pieczemy we własnym zakresie, cukier i mąkę kupujemy sami.
I nie tylko my, bo całe mnóstwo osób. To się tak wydaje, " a bo wszystko drożeje, bo przecież zrezygnujcie sobie z cukru". Trochę szerzej trzeba popatrzeć a nei tylko do własnej cukierniczki.

Stary 2011-03-13, 19:57   #4071
Rinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Czasem im sie zdarza, ale nie wolno im.

A co mu zrobilas???
to dobrze, że nie wolno... u jednej znajomej kot chodzi po stołach, blatach w kuchni, ona robi sobie jedzenie, a on chodzi obok tego wszystkiego....

nic nie zrobiłam, dałam ostatnią szansę w piątek
i się poprawił a tak mnie ta kość bolała

Cytat:

A podczas codziennego randkowania to nie można Też można Dopiero mieszkanie z kimś na stałe potrafi większość spraw zweryfikować.

A przez internet to naprawdę można dobrze drugą osobę poznać. Wiem, bo pełno osób tak poznałam. Z wieloma mam kontakt głównie przez internet i nie ma problemu. Tylko, że ja z takimi osobami rozmawiam dość często, długo, poważnie, a nie tylko rzucam "niom" i "spox" na gadu. Bo tego typu rozmowy to faktycznie niewiele wnoszą.

hm ja też poznałam kilka osób przez internet- np. na forum...
ale też mi to pokazało, że ludzie potrafią kłamać, oszukiwać innych...zrozumiałam co to hipokryzja

Edytowane przez Rinaa
Czas edycji: 2011-04-04 o 11:40
Stary 2011-03-13, 19:58   #4072
Mitonic
Wtajemniczenie

Pam, ty chciałaś robić orzechem laskowym z Venity, mi ten kolor zupełnie nie podszedł, wyszedł bardzo ciemny, i zupełnie bez rudego połysku, taki jakiś matowy, dobrze że sie szybko zmył, bo dla mnie był nieciekawy

może na twoich włosach wyjdzie lepszy
Stary 2011-03-13, 20:01   #4073
Rinaa
Zakorzenienie

eh no ciężko jest teraz, wszystko drożeje, masakra...

mam nadzieję, że znajdę pracę
Stary 2011-03-13, 20:01   #4074
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie jestem w Polsce i tez ciagle slysze o cukrze. Jak za komuny normalnie.
A w UK cukier jest tani to moze zaczne na all sprzedawac

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
Nie, kocham je ale jednak spędzają mnóstwo czasu na dworze i różne paskudztwa mogą przynosić do domu czasem pozwalam spać ze mną pod kołdrą, jak się wtula w brzuch wtedy ciężko wygonić
Moje koty laza po dworze, ale spia tylko i wylacznie w lozku.
A moja kicia zawsze spala ze mna jak czlowiek. Pod koldra z glowa na poduszce, albo na moim ramienu. A jak jeszcze z TZ to zawsze spala po srodku, miedzy nami

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-03-13, 20:03   #4075
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez monjas1988 Pokaż wiadomość
hey mam ciezkie dni

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Chatul, ale to nie chodzi o słodzenie cukrem każdą potrawę... Mąka, kasze itp też już zdrożały o 1-2zł - i CIĄGLE, z dnia na dzień drożeją o 30-40 groszy...
U mnie np, nie marnuje się owoców z sadu tylko wszystkie jabłka i inne przerabia na przetwory domowe - i uwierz, sporo cukru na to idzie, bo co roku na lato mama kupuje ok. 40kg cukru. A zapłacić 120zł a ok.300zł to jest różnica.
A np. siostra ma wyjść za mąż - ciasta np. pieczemy we własnym zakresie, cukier i mąkę kupujemy sami.
I nie tylko my, bo całe mnóstwo osób. To się tak wydaje, " a bo wszystko drożeje, bo przecież zrezygnujcie sobie z cukru". Trochę szerzej trzeba popatrzeć a nei tylko do własnej cukierniczki.
Może się źle wyraziłam, a może znowu nie zostałam dobrze zrozumiana. Więc teraz wprost: rozumiem dlaczego ludzie ciągle narzekają na podwyżki cen. Męczy mnie tylko tyle, że ciągle naczelnym przykładem drożejących produktów jest cukier.

Przecież ja dobrze wiem jak jest. Chodzę przecież do sklepów...

Cytat:
to dobrze, że nie wolno... u jednej znajomej kot chodzi po stołach, blatach w kuchni, ona robi sobie jedzenie, a on chodzi obok tego wszystkiego...
U mnie tak jest.

Cytat:
hm no tak, może ja źle myślę, bo ja związek po takim czasie inaczej traktuje, nie randkujemy już sobie, tylko myślenie o mieszkaniu etc...
No ale nadal tylko randkujecie. Bez względu na to, że myślicie o mieszkaniu. (Bo z tego, co zrozumiałam to nie mieszkacie razem ).

Cytat:
hm ja też poznałam kilka osób przez internet- np. na forum...
ale też mi to pokazało, że ludzie potrafią kłamać, oszukiwać innych...zrozumiałam co to hipokryzja
Bywa. Ja znam kilka osób, które na żywo całkiem nieźle kłamały. Kłamać można wszędzie, nie tylko w internecie. A poznać kogoś można też przez internet Grunt żeby mieć różnego rodzaju kontakt z drugą osobą- w tym kontakt na żywo

Poza tym wiesz, ja sobie nie wybrałam związku na odległość dlatego, że to takie fajne, tylko dlatego, że nie dam rady być z moim ukochanym w związku stacjonarnym. Więc mogę albo z nim nie być, albo być w związku na odległość. Dla mnie jest jasne, że wybieram to drugie
Stary 2011-03-13, 20:03   #4076
saming
Zakorzenienie

kocurze, śmiejesz się z komuny, ale u mnie na wsi, w sklepach ma być 'tani' cukier, ale ma być 'przydzielona odpowiednai ilość na na każdą osobę'.

Stary 2011-03-13, 20:06   #4077
19agusia91
Zakorzenienie

Mam taką bluzeczkę na wydanie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF3174.jpg (73,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3172.jpg (93,1 KB, 15 załadowań)
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 20:06   #4078
19agusia91
Zakorzenienie

Która chce? To rozmiar 40

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Niby Xl..
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 20:06   #4079
saming
Zakorzenienie

Chatul, może nie zrozumiałyśmy się - mi chodzi o to, że cukier jest naczelnym przykładem, bo cukier jest dodawany do 95% różnych produktów gotowych których wiekszość ludzi nie jest w stanie wyeliminować. Cukier sporo zdrożał, to inne produkty też drożeją. No i na nim jest największa różnica. Wcześniej kosztował te 3zł, a teraz 7zł. Inne produkty mają "tylko" wzrost 1-2zł. Dlatego mówi się tyle o cukrze. Może wyraziłam się jasno, a jak nie, to już inaczej nie przetłumaczę.

Stary 2011-03-13, 20:07   #4080
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
to dobrze, że nie wolno... u jednej znajomej kot chodzi po stołach, blatach w kuchni, ona robi sobie jedzenie, a on chodzi obok tego wszystkiego....
Nie no. Bez przesady.
Moim sie zdarzy wskoczyc na blat, gdzie nie przygotowuje sie jedzenia, ale wiedza ze nie wolno.
Nie chcialabym zeby w moim jedzeniu byly wlosy i to co kot na lapkach z dworu przyniosl.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości