Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-23, 20:46   #3121
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość
Wyglądają dokładnie tak jak w katalogu i są śliczne ostatnio Pani z COKu miała założone zainspirowała mnie też ostatnio makijażem oczu i sobie dzisiaj podobny zrobiłam
I mają faktycznie takie długie bigle?

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
Kobietki potrzebuję rady :
Moja mamuśka chce mi pomóć w tym programie Anew i Solutions i postanowiła ,że zamówi jakieś dobre serum str 7-9
jest już po 50
zastanawia się nad tym ze str 7 (k.4) lub str 90 serum Solutions

z kat. 4 ze str 100 po wykonaniu quizu wyszła jej odp : seria ultimate złota(więc ma taka cerę jak w opisie do złotej serii ) wcześniej też z takiej serii używała kosmetyków..

i co mogę jej polecić?? pomóżcie proszę

ps. dodam ,że na KWC są tylko opinie o tym serum https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...zy.html&next=1 ale to mi nie pomogło :/
Nie mam już niestety przy sobie katalogu 04 i nie pamiętam co tam jest w ofercie,ale np.moja mama jest po pięćdziesiątce i bardzo chwali to nowe fioletowe serum Platinum,mówi że dużo lepsze od złotej serii Co do serum modelującego owal twarzy,tego z linku to ja go uwielbiam ale tylko na noc,to bo troszkę tłuste jest,taki trochę jak olejek,ale buzia jest super po nim
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 21:00   #3122
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Trudno powiedzieć gdyż to są całkiem różne kremy i w zupełnie innym przedziale cenowym. Solutions masz do szyi i dekoltu, a Anew do twarzy na noc. Zależy czego potrzebuje twoja mama, co chce sobie ujędrnić
-potrzebuje coś najlepiej na twarz i szyję
- aby działało
-wiem że cena inna ale ważniejsze co daje lepszy efekt
- a z Anew serum na szyję nie można nałożyć? bo ktoś ostatnio pisał że nakładał i na szyję a nawet i dekolt
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 21:03   #3123
mistress88
Zadomowienie

amigagdynia, czy możesz wrzuć foto różu russet na policzkach? bo mówiłaś że zrobisz zdjęcie

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 21:08   #3124
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marika05 Pokaż wiadomość
witajcie
zastanawiam sie nad kupnem SOLUTIONS idealna równowaga, czy mógłby ktoś napisać coś o tych kremach, czy warto je kupić?
Na dzień fajny, ale na noc strasznie się lepi.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 21:08   #3125
Bla_watek
Raczkowanie

Cytat:
dla mnie pur blanca blush pachnie jakimś mydłem ze wszystkich trzech jest wg mnie najgorsza

biała jest kwiatowa , blossom podobna do Percive Dew , a ta różowa Blush właśnie mydlana

Niektórym właśnie ta różowa najbardziej pasuje Ja byłam z niej zadowolona, jest trwała, ale też intensywna...na początku kichałam po niej Siostra ją uwielbiała, ale w końcu stanęłyśmy na jednej butelce, pierwszej i ostatniej.
Jednak moja ciocia jest wręcz zachwycona nią i bodajże ma już 4 lub 5 buteleczkę blush
Bla_watek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 21:10   #3126
paula1109
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
Też tak mam i niesamowicie mnie to irytuje. Dodatkowo mail bez nadawcy Może do nich napiszę, że te maile są nieczytelne i żeby coś z tym zrobili. Pamiętam, że kiedyś wszystko było jak należy.

Napisałam do nich meila zobaczymy co odpiszą

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

A co do tego że jest bez nadawcy to ja tak też mam ale o tym zapomniałam już
im napisać
paula1109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 21:11   #3127
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

Nie mam już niestety przy sobie katalogu 04 i nie pamiętam co tam jest w ofercie,ale np.moja mama jest po pięćdziesiątce i bardzo chwali to nowe fioletowe serum Platinum,mówi że dużo lepsze od złotej serii Co do serum modelującego owal twarzy,tego z linku to ja go uwielbiam ale tylko na noc,to bo troszkę tłuste jest,taki trochę jak olejek,ale buzia jest super po nim

tu jest kat.4 http://www.pl.avon.com/PRSuite/eBroc...pgnYrNr=201104

i tego serum platinum tu w kat.4 nie widzę i w 5 też nie
Stary 2011-03-23, 21:13   #3128
justynass
Raczkowanie

Hej dziewczyny, mam pytanie, bo składam właśnie zamówienie i przy kilku produktach nie ma żadnego światła, no i teraz nie wiem czy jak tego produktu nie będzie to będę miała policzoną tą wartość katalogową jaką mam teraz do tego programu gorączka złota? Bo jakby ich nie było i mi nie policzą to może mi braknąć do 250zł;/
justynass jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 21:17   #3129
paula1109
BAN stały

Cytat:
Napisane przez justynass Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, mam pytanie, bo składam właśnie zamówienie i przy kilku produktach nie ma żadnego światła, no i teraz nie wiem czy jak tego produktu nie będzie to będę miała policzoną tą wartość katalogową jaką mam teraz do tego programu gorączka złota? Bo jakby ich nie było i mi nie policzą to może mi braknąć do 250zł;/

Jeżeli byłoby coś w brakach to światełko by się pokazało skoro nie ma tzn że jest produkt dostępny. Jeśli coś będzie w brakach to oczywiście nie podliczą wartości katalogowej. 0.00zł
Stary 2011-03-23, 21:19   #3130
justynass
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paula1109 Pokaż wiadomość
Jeżeli byłoby coś w brakach to światełko by się pokazało skoro nie ma tzn że jest produkt dostępny. Jeśli coś będzie w brakach to oczywiście nie podliczą wartości katalogowej. 0.00zł

No właśnie tego się boję, chyba że ktoś wie czy dostępny jest z oferty netto płyn słodka pokusa i soczyste błyszczyki angel? bo jak nie to bym wzięła coś innego
Stary 2011-03-23, 21:19   #3131
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość

Ma któraś z was w domu Incandessence tą która jest o pojemności 30 ml??? Moja klientka ją zamówiła z k.6 i uwierzcie mi że w środku to na pewno nie jest zapach Incandessence Znam ten zapach, wiem jak pachnie i klientka też tak stwierdziła, że to nie jest to. Sprawdzaliśmy i na opakowaniu jest nazwa tej wody więc nie ma mowy o pomyłce przy pakowaniu paczki. Na szczęście nie ma zamiaru jej zwracać, bo osatecznie zapach nie jest zły. Ale on bardziej mi pachnie jak LBD który też jest w tej ofercie w katalogu. Chyba nie ma możliwości podmiany wód w kartonikach?? Nie pamiętam już, czy w paczce przyszły zafoliowane...
wiesz wg mnie zapach Incandessence trochę inaczej pachnie w butelce 50 ml a trochę inaczej w 30 ml nie tylko ja to zauważyłam siostry i znajomi też tak uważają hmm no i nie wiem dlaczego tak jest

no i małe wersje tych wód 30 ml przychodzą bez folii
Stary 2011-03-23, 21:21   #3132
angie_910108
Raczkowanie

jeśli masz zielone światełko to produkt dostępny,jeśli żółte to mają przerwy w dostawach a jeśli szare to w ogóle już tego nie mają, sprawdź jaki kolor jest przy tych produktach
angie_910108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 21:21   #3133
paula1109
BAN stały

Cytat:
No właśnie tego się boję, chyba że ktoś wie czy dostępny jest z oferty netto płyn słodka pokusa i soczyste błyszczyki angel? bo jak nie to bym wzięła coś innego

Wpisz normalnie kod tego płynu,później w weryfikacji powinno Ci wyskoczyć światełko jeśli będzie w brakach ...
Stary 2011-03-23, 21:22   #3134
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
to jest taki jasny brąz ale transparentny, czyli tylko taki brązowy lekko połysk daje, nie pokrywa całkiem ust kolorem jak niektóre inne błyszczyki.
dzięki, może mogłam wziąść jednak ten watermelon
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 21:23   #3135
mlodziudka85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Bo te produkty się nie wyświetlają, dopiero jak będziesz miała fakturę do tego zamówienia to na niej będą Ja też tak miałam
dziękuję za odpowiedź
mlodziudka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 21:23   #3136
justynass
Raczkowanie

Cytat:
Wpisz normalnie kod tego płynu,później w weryfikacji powinno Ci wyskoczyć światełko jeśli będzie w brakach ...

Ja już wpisałam sobie wszystko i właśnie przy tych błyszczykach i tym płynie nie ma żadnego światła;/ kurczę, ale pech;/
Stary 2011-03-23, 21:23   #3137
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:

Widziałam się dzisiaj z klientką od tego podkładu i powiedziała, że nie jest do końca z niego zadowolona Twierdzi, że wygląda sztucznie na twarzy, liczyła na bardziej naturalny efekt i mówiła, że z nim od razu rzuca się w oczy, ze ma tapetę na twarzy
hmm może dobrała zły odcień(za ciemny) i/ lub nakłada go za dużo
skoro ma tapetę na twarzy to może go nieumiejętnie nakłada? tak też bywa ..
Stary 2011-03-23, 21:26   #3138
paula1109
BAN stały

Cytat:
Ja już wpisałam sobie wszystko i właśnie przy tych błyszczykach i tym płynie nie ma żadnego światła;/ kurczę, ale pech;/

Skoro nie ma światła to produkty są dostępne
Stary 2011-03-23, 21:26   #3139
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez Bla_watek Pokaż wiadomość
Niektórym właśnie ta różowa najbardziej pasuje Ja byłam z niej zadowolona, jest trwała, ale też intensywna...na początku kichałam po niej Siostra ją uwielbiała, ale w końcu stanęłyśmy na jednej butelce, pierwszej i ostatniej.
Jednak moja ciocia jest wręcz zachwycona nią i bodajże ma już 4 lub 5 buteleczkę blush
Tak,Pur Blanca Blush się raczej podoba większości,mam dwie klientki co bardzo lubią,mnie się też nawet podoba,ale jest taka oklepana

Cytat:
Ja przy ostatnim zamówieniu jak robiłam,to w ogóle nie miałam świateł przy żadnym produkcie,nie wiem czemu,ale wszystko w paczce przyszło
Cytat:
tu jest kat.4 http://www.pl.avon.com/PRSuite/eBroc...pgnYrNr=201104

i tego serum platinum tu w kat.4 nie widzę i w 5 też nie
Ano widzę własnie,to serum w szóstce dopiero będzie...
Stary 2011-03-23, 21:28   #3140
angie_910108
Raczkowanie

a przy pozostałych masz zielone? w takim razie nie mają tych produktów i nie doliczą ich do zamówienia,zamów coś innego

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Skoro nie ma światła to produkty są dostępne
przecież jak są dostępne to są światła....
angie_910108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 21:28   #3141
paula1109
BAN stały

a złotą ofertę możesz zamówić normalnie nie musisz mieć wymagającego zamówienia .
Stary 2011-03-23, 21:29   #3142
justynass
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez angie_910108 Pokaż wiadomość
a przy pozostałych masz zielone? w takim razie nie mają tych produktów i nie doliczą ich do zamówienia,zamów coś innego
przy innych są zielone, ale np. przy kilku produktach z katalogu też brak świateł, a te produkty na pewno będą jak nie teraz to z następnym, a z netto to już nic nie wiadomo
Stary 2011-03-23, 21:30   #3143
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mardy bum Pokaż wiadomość
Moje Panie, ma pytanie: Otóż moja liderka totalnie mnie olewa i nie informuje o żadnych spotkaniach. Czy w związku z tym mogę sama jechać na szkolenie jesli dowiem się, ze takowe ma miejsce? czy musi ona mnie gdzies tam wpisywać...?
myślę ,że możesz jechać na takie spotkanie/szkolenie
tam na miejscu chyba się wpisujesz na "listę obecności" i musisz uregulować opłatę za szkolenie (zamawiasz takie szkolenie wpisujac odpowiedni kod z formularza zamówień wraz z zamówieniem i płacisz kwotę z faktury)

a najlepiej sprawdź w strefie harmonogram szkoleń i tam powinien być nr do OMS i do osoby prowadzącej szkolenie .. i o szczegóły itp zapytaj te osoby
Stary 2011-03-23, 21:30   #3144
justynass
Raczkowanie

Cytat:
a złotą ofertę możesz zamówić normalnie nie musisz mieć wymagającego zamówienia .

chodzi o tą, żeby przez trzy katalogi mieć po 250złwięc muszę
Stary 2011-03-23, 21:31   #3145
paula1109
BAN stały

Cytat:
przy innych są zielone, ale np. przy kilku produktach z katalogu też brak świateł, a te produkty na pewno będą jak nie teraz to z następnym, a z netto to już nic nie wiadomo
Jeśli teraz coś będziesz miała w brakach to oni doślą Ci w kolejnym zamówieniu i nie będziesz musiała ponownie wpisywać tego bo oni mają zapisane to na serwerze. Zresztą na fakturze będzie pisało że doślą w jednym z kolejnych zamówień.
Stary 2011-03-23, 21:34   #3146
eleonorka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bla_watek Pokaż wiadomość
Ja ją też uwielbiam ale jak wiadomo dla każdego inny zapach pasuję zachwalałyście też na forum Slip Into a ja tego zapachu nie mogę znieść na sobie ale na szczęście moja mamuśka wszystko zużyję co jej dam
eleonorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 21:34   #3147
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

Ano widzę własnie,to serum w szóstce dopiero będzie...

no właśnie a ja potrzebuję dla mamy jakiegoś dobrego serum jeszcze z katalogu 4 i nie wiem z którym zaryzykować
Stary 2011-03-23, 21:35   #3148
Bla_watek
Raczkowanie

Cytat:
myślę ,że możesz jechać na takie spotkanie/szkolenie
tam na miejscu chyba się wpisujesz na "listę obecności" i musisz uregulować opłatę za szkolenie (zamawiasz takie szkolenie wpisujac odpowiedni kod z formularza zamówień wraz z zamówieniem i płacisz kwotę z faktury)

a najlepiej sprawdź w strefie harmonogram szkoleń i tam powinien być nr do OMS i do osoby prowadzącej szkolenie .. i o szczegóły itp zapytaj te osoby
Zgadzam się ja nigdy lidera nie widziałam, ani kontaktu z nim nie miałam i ewentualne sprawy konsultowałam z oms bo tylko do niej miałam kontakt (oczywiście przed wprowadzeniem obecnej strony )

kurcze jestem załamana aparatem wygranym w grudniu, słaba jakość i ten pomarańczowy ekran to jedna sprawa, ale mi coś się psuje... najpierw pojawiła się czarna kreska na ekranie, zdjęcia wychodziły normalnie więc "udawałam:, że mi to nie przeszkadza, teraz patrzę, a tam czarna plama i dwie grube krechy, 1/3 ekranu zajmują, a wyglądają podobnie do kulek zrobionych w paincie Nigdy nie miałam takich problemów ;(

Edytowane przez Bla_watek
Czas edycji: 2011-03-23 o 21:43 Powód: dopisek
Bla_watek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 21:35   #3149
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
wiesz wg mnie zapach Incandessence trochę inaczej pachnie w butelce 50 ml a trochę inaczej w 30 ml nie tylko ja to zauważyłam siostry i znajomi też tak uważają hmm no i nie wiem dlaczego tak jest

no i małe wersje tych wód 30 ml przychodzą bez folii
Incandessence 50 ml tez jest bez foli!
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 21:40   #3150
Sarunieczka

Cytat:
no właśnie a ja potrzebuję dla mamy jakiegoś dobrego serum jeszcze z katalogu 4 i nie wiem z którym zaryzykować
mhm no cóż,ja tylko tego modelującego owal twarzy próbowałam i sobie bardzo chwalę,ale jak dla mnie to tylko do stosowania na noc
Ale ja jestem młodsza od Twojej mamy o 20 lat więc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości