Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-23, 15:28   #3061
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez Agnieszka987 Pokaż wiadomość
hej Muszę Wam powiedzieć że zamówiłam sobie temperówkę i to jest zwykły bubel Górna część jest zdejmowana jest plastikowa z takimi gumowatymi podpinkami które wciąż wypadają. Przeglądałam zdjęcia avonowe i widziałam że kiedyś była inna a to to po prostu jest masakra
a jaka ma być?? nie temperuje?? źle temperuje?? te zapinki są po to aby Ci w torebce nie wysypywały się śmieci- jakby ich nie było to byś zauważyła że wypadają Ci tłuste strużynki od kredek i brudzą podszewkę torebki.... u mnie nie wypadają te podpinki- może źle włożyłaś... nie wiem
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 15:32   #3062
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Czy woda toaletowa Full Speed edycja specjalna, która obecnie pojawiła się w netto 7 jest z atomizerem?? Ma ktoś tą wersję z edycji specjalnej??
Stary 2011-03-23, 15:41   #3063
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Czy woda toaletowa Full Speed edycja specjalna, która obecnie pojawiła się w netto 7 jest z atomizerem?? Ma ktoś tą wersję z edycji specjalnej??
jest bez atom'a.....
Stary 2011-03-23, 15:41   #3064
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
a dostałaś już zestaw próbek?? bo zastanawiam się jaki będzie w tym roku skład, oby było więcej nowości niż w zeszłorocznej edycji
niestety narazie nie dopiero w przyszłym tygodniu chyba dostane
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 15:45   #3065
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

dokia dzięki za odp. w sprawie Full Speed. Zamawiam go dla Tż a on bez atomka nie lubi. mimo wszystko wezmę dla niego, bo lubi ten zapach, to jego ulubiony, a najwyżej udostępnię mu moje atomki, bo mam wolne, aby nie marudził

Cytat:
Napisane przez patrycja11 Pokaż wiadomość
Ja pytałam Ale podkald juz mam i czekan na opinie mamy
Widziałam się dzisiaj z klientką od tego podkładu i powiedziała, że nie jest do końca z niego zadowolona Twierdzi, że wygląda sztucznie na twarzy, liczyła na bardziej naturalny efekt i mówiła, że z nim od razu rzuca się w oczy, ze ma tapetę na twarzy
Stary 2011-03-23, 15:49   #3066
patrysina
patrysina

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
Akurat w tym katalogu miałam niecałe 300zł więc będę musiała uzbierać 1600zł. Ale chcesz mi powiedzieć, ze im wyższe zamówienia tym wyższa kwota kwalifikująca do zakupu torby? Przypuśćmy, że w kat.01 miałabym zamówienie za 500złx4=2000zł+400zł=2400 zł - kwota do uzbierania? Czyli co kara za wysokie zamówienia? Czy ja coś opacznie zrozumiałam No i dziękuję za wyjaśnienia.
Tak jeśli ktoś miał wyższą sprzedaż to i więcej do uzbierania, jak sama nazwa mówi "Program motywacyjny" więc ma motywować do wzmożonej pracy a tym samym sprzedaży jeśli ktoś naciągnął sprzedaż w styczniu np zrobił zapasy no to niestety potem może mieć większy problem, ja na szczęście torebkę już mam tzn już osiągnęłam wymagany pułap, ale to też tylko dlatego że styczniowy katalog był średni wśród moich klientek
patrysina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 15:51   #3067
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
dokia dzięki za odp. w sprawie Full Speed. Zamawiam go dla Tż a on bez atomka nie lubi. mimo wszystko wezmę dla niego, bo lubi ten zapach, to jego ulubiony, a najwyżej udostępnię mu moje atomki, bo mam wolne, aby nie marudził
nie ma sprawy, mój mąż też bez atomków nie lubi, ale jednak ma takie "chlapacze" i używa je tylko po goleniu więc też ma on komplet : "Atom i Chlapacz Full Speed" w jego łazience

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-03-23 o 15:54
Stary 2011-03-23, 16:53   #3068
smerfetka25
Zakorzenienie

Napisałam email w sprawie tego podkładu w musie i dostałam taką odpowiedz

Bardzo dziękujemy za przesłane sugestie. Cieszymy się, że podkłady w musie spotkały się z Pani zainteresowaniem.

Pani propozycja dotycząca ponownego wprowadzenia podkładów do oferty zostanie przekazana do odpowiedniego działu.

Z pozdrowieniami,
Obsługa Internetu
Avon Cosmetics Polska

Ciekawa jestem co z tego wyniknie
Stary 2011-03-23, 16:53   #3069
mlodziudka85
Zadomowienie

Właśnie składam swoje pierwsze zamowienie z kat 4 i mam problem. mianowicie zamowilam produkty ze stron 5 i 103 na łączną kwote 75 zł i myślałam, że jestem w programie z magazynu (wydaj min 59zl z tych stron i odbierz prezent). Niestety nigdzie mi się się te prezenty nie wyswietlaja. Nawet w wartosci zamowienia. nie wiem co jest grane, a moj lider nie odbiera tel
mlodziudka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 16:56   #3070
Agrippinilla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Pytanie do liderek: Czy pakiet do mianowania konsultantek ten za 3,00 zł może zamowic konsultantka czy tylko lider? Czy są jakieś ograniczenia?
Konsultantka też może zamówić, może też kupić w COKu, choć w literaturze napisane jest, że tylko na paczkę. Jedyna różnica jest taka, że liderki mają zwrot tych 3zł przy mianowaniu a konsultantki nie. Pakiet nie liczy się do bazy opustu, AC, w ogóle do niczego. Ale za to katalog kosztuje 0,60zł

Cytat:
Napisane przez in bloom Pokaż wiadomość
to akurat wiem ze sa w osobnym opakowaniu bo tak tez dostalam w zeszlej edycji chodzilo mi tylko o to ze nie bylo roznosci tylko kupe takich samysch tak jakby ktos nie patrzyl co mi wogole wrzuca tylko zgarnal do kartona i tyle
Ja też miałam powtarzające się próbki, ale chyba wszyscy tak samo. Koleżanka dostała zestaw kilka miesięcy po mnie i skład był taki sam.

Cytat:
Czy jak jestem w okręgu trend., zamówienie robię teraz z k.7 i spełniłam już warunki na torebkę Batyckiego, to mogę ją już z pierwszym zam. k.7 zamówić???
Jeszcze nie spełniłaś warunków Program trwa przez 4 katalogi (czyli u Ciebie 5,6,7,8 albo 6,7,8,9) i dodatkowym warunkiem jest zamówienie na 150zł w każdym katalogu. W tej chwili nie wiedzą, czy zamówisz w kat 8 na 150zł, więc trzeba zaczekać

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
Akurat w tym katalogu miałam niecałe 300zł więc będę musiała uzbierać 1600zł. Ale chcesz mi powiedzieć, ze im wyższe zamówienia tym wyższa kwota kwalifikująca do zakupu torby? Przypuśćmy, że w kat.01 miałabym zamówienie za 500złx4=2000zł+400zł=2400 zł - kwota do uzbierania? Czyli co kara za wysokie zamówienia? Czy ja coś opacznie zrozumiałam No i dziękuję za wyjaśnienia.
Nie, to nie kara, choć faktycznie trudniej jest osobom z wyższymi zamówieniami. Jakąś podstawę musieli przyjąć, więc bazą został kat. 1, teoretycznie najgorszy. U mnie akurat najgorszy nie był, więc trudno byłoby mi uzbierać średnio kwotę z kat.1 + 100zł, dlatego kogoś poleciłam. A właściwie ktoś z grzeczności wpisał mnie jako osobę polecającą dla nowej konsultantki
Stary 2011-03-23, 17:10   #3071
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
C

Właśnie w poniedziałek go dostałam i jest zadowolona. Z resztą bardzo lubię te błyszczyki, bo są transparentne, delikatne i ładnie przy okazji nawilżają usta. Ale jeżeli Ty oczekujesz na ustach efektu takiego jak jest na zdjęciu w katalogu, to niestety one nie kryją tak mocno ust kolorem Mimo wszystko są ładne i delikatne.[COLOR="Silver"]

[
w sumie to nie wiem jakiego efektu oczekuję , napewno podobnego do klasycznych soczystych, czyli nawilżenia, wygładzenia, skusiły mnie też te drobinki które podobnież posiadają, a jaki to dokładnie kolor? Jak się ma do wink?
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 17:11   #3072
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Immenseness Pokaż wiadomość
do posiadaczek trójkolorowego błyszczyka do ust, odcień peach sparkle: dziewczyny, czy ten błyszczyk na ustach wygląda tak jak na modelce na str. 44 w katalogu 5? jeśli nie to jak? byłaby możliwość o wrzucenia zdjęcia błyszczyka na ustach?
Kochana specjalnie for You fotki na Katalogowym

/przepraszam za jakość i wielkość fotek, ale robiłam to po raz pierwszy/
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 17:14   #3073
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość

super kolorek ma ten błyszczyk

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 17:14   #3074
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Cytat:
Napisane przez Agrippinilla Pokaż wiadomość
Konsultantka też może zamówić, może też kupić w COKu, choć w literaturze napisane jest, że tylko na paczkę. Jedyna różnica jest taka, że liderki mają zwrot tych 3zł przy mianowaniu a konsultantki nie. Pakiet nie liczy się do bazy opustu, AC, w ogóle do niczego. Ale za to katalog kosztuje 0,60zł

Nie, to nie kara, choć faktycznie trudniej jest osobom z wyższymi zamówieniami. Jakąś podstawę musieli przyjąć, więc bazą został kat. 1, teoretycznie najgorszy. U mnie akurat najgorszy nie był, więc trudno byłoby mi uzbierać średnio kwotę z kat.1 + 100zł, dlatego kogoś poleciłam. A właściwie ktoś z grzeczności wpisał mnie jako osobę polecającą dla nowej konsultantki
a co się znajduje w takim pakiecie?

A co do torby Batycki, to mimo że ciągle mam niezłe zamówienia (w k01 też niestety..) to co popatrzę ile mi brakuje do jej zdobycia to wciąż dużo brakuje nie mogę sobie powiedzieć 'na pewno się uda', przykro mi będzie jak z mojego starania nic nie wyjdzie
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 17:16   #3075
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
To konsultantka też może zamówić taki pakiet do mianowania konsultantek?? Jaki jest na to kod?? Taki sam jak dla liderów??
Stary 2011-03-23, 17:17   #3076
Immenseness
Zadomowienie

Cytat:

ojejej AJ LOW JU!!!!: roza:
powiedz mi jeszcze czy to jedna warstwa daje taki wyraźny efekt? i ta pierwsza fotka to usta bez błyszczyka?
Bizarre has hardly any...'

Immenseness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 17:20   #3077
paula1109
BAN stały

Gdy składam zamówienie i przychodzi mi potwierdzenie na emeila nie pokazuje mi polskich znaków tylko ??? denerwuje mnie to bo jest nieczytelne . Czy wy też tak macie ?? Co na to poradzić ???

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Napisane przez mlodziudka85 Pokaż wiadomość
Właśnie składam swoje pierwsze zamowienie z kat 4 i mam problem. mianowicie zamowilam produkty ze stron 5 i 103 na łączną kwote 75 zł i myślałam, że jestem w programie z magazynu (wydaj min 59zl z tych stron i odbierz prezent). Niestety nigdzie mi się się te prezenty nie wyswietlaja. Nawet w wartosci zamowienia. nie wiem co jest grane, a moj lider nie odbiera tel

Prezenty pokaza ci sie dopiero na fakturze ja zafakturuja zamówienie
paula1109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 17:21   #3078
mardy bum
Rozeznanie

Moje Panie, ma pytanie: Otóż moja liderka totalnie mnie olewa i nie informuje o żadnych spotkaniach. Czy w związku z tym mogę sama jechać na szkolenie jesli dowiem się, ze takowe ma miejsce? czy musi ona mnie gdzies tam wpisywać...?
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 17:21   #3079
agnescha89
Raczkowanie

Cytat:

a czy zdjęcie oddaje dobrze kolor rzeczywisty? bo bardzo ładny wyszedł... taki delikatniutki
i to jest bardziej pomarańcz czy róż?
agnescha89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 17:22   #3080
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
super kolorek ma ten błyszczyk
Zgadzam się! Też jestem zadowolona, bo to taki soczysty brzoskwiniowy kolorek. Specjalnie zamieściłam moje naturalne usta, żebyście miały porównanie W/g mnie odcień zbliżony do tego co jest na tych fotkach w katalogu

Immenseness modelka ma zupełnie odbiegający od rzeczywistego kolorek na ustach
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Stary 2011-03-23, 17:22   #3081
paula1109
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mardy bum Pokaż wiadomość
Moje Panie, ma pytanie: Otóż moja liderka totalnie mnie olewa i nie informuje o żadnych spotkaniach. Czy w związku z tym mogę sama jechać na szkolenie jesli dowiem się, ze takowe ma miejsce? czy musi ona mnie gdzies tam wpisywać...?
Skoro Cię olewa to napisz to do Avon oni to załatwią a jeśli nie doradzą to napisz do niej że kończysz z avonem,wystraszy się i Ciebie straci jako konsultantki więc pewnie wtedy ruszy tyłek ... z jakiego jesteś woj?
paula1109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 17:25   #3082
Immenseness
Zadomowienie

Cytat:
Zgadzam się! Też jestem zadowolona, bo to taki soczysty brzoskwiniowy kolorek. Specjalnie zamieściłam moje naturalne usta, żebyście miały porównanie W/g mnie odcień zbliżony do tego co jest na tych fotkach w katalogu

Immenseness modelka ma zupełnie odbiegający od rzeczywistego kolorek na ustach
a nie jest w rzeczywistosci metaliczny taki? czy tylko lampa zrobiła taki efekt? i powiedz mi ile warstw nałożyłas?

Stary 2011-03-23, 17:27   #3083
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnescha89 Pokaż wiadomość
a czy zdjęcie oddaje dobrze kolor rzeczywisty? bo bardzo ładny wyszedł... taki delikatniutki
i to jest bardziej pomarańcz czy róż?
Właśnie muszę stwierdzić, że nie do końca, bo aparat jednak troszkę przekłamał intensywność odcienia ...
Patrząc pod kątem kolorku to on jest taki właśnie delikatny z drobinkami wpadający bardziej w pomarańcz
Stary 2011-03-23, 17:27   #3084
Immenseness
Zadomowienie

Agatheska co to masz za podkład? świetną masz cerę

Stary 2011-03-23, 17:31   #3085
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
w sumie to nie wiem jakiego efektu oczekuję , napewno podobnego do klasycznych soczystych, czyli nawilżenia, wygładzenia, skusiły mnie też te drobinki które podobnież posiadają, a jaki to dokładnie kolor? Jak się ma do wink?
to jest taki jasny brąz ale transparentny, czyli tylko taki brązowy lekko połysk daje, nie pokrywa całkiem ust kolorem jak niektóre inne błyszczyki.
Stary 2011-03-23, 17:32   #3086
mardy bum
Rozeznanie

Hmmm... może i tak zrobię... Myslałam o tym, żeby podpisać umowę z kimś innym, osttanio nawet jedna pani mnie "napastowała" żebym podpisała z nia umowe, ale przez
to, ze była bardzo nachalna to zraziła mnie do siebie.
Jestm z kuj-pom.
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 17:33   #3087
tiny_dorcia
Raczkowanie

GG do tiny_dorcia

Cytat:
pierwsze słyszę coś takiego... na pewno ten pakiet mogą zamawiać TYLKO liderzy!

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
To konsultantka też może zamówić taki pakiet do mianowania konsultantek?? Jaki jest na to kod?? Taki sam jak dla liderów??
może wpisać kod ten co my, czyli 76760, ale jej nie przyjdzie pakiet, jeśli nie jest liderem
Stary 2011-03-23, 17:34   #3088
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
a nie jest w rzeczywistosci metaliczny taki? czy tylko lampa zrobiła taki efekt? i powiedz mi ile warstw nałożyłas?
Lampę specjalnie wyłączyłam
Metaliczny masz rację, taki właśnie jest. Patrząc pod słońce wygląda na bardziej przeźroczysty, a te drobinki mieniące się wykonuja całą robotę Nałożyłam dwie warstwy, bo żeby widać było efekt należy go zamoczyć i dobrze nabrać hehe
Stary 2011-03-23, 17:34   #3089
agnescha89
Raczkowanie

Cytat:
Właśnie muszę stwierdzić, że nie do końca, bo aparat jednak troszkę przekłamał intensywność odcienia ...
Patrząc pod kątem kolorku to on jest taki właśnie delikatny z drobinkami wpadający bardziej w pomarańcz
ajćććć... szkoda, że pomarańcz... bo mam naturalnie dosyć czerwone usta
wole jasny różyk, ale nie przesadny
ale Tobie pasuje ten kolorek i w sumie jest ładny

Edytowane przez agnescha89
Czas edycji: 2011-03-23 o 17:37
agnescha89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 17:44   #3090
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
ojejej AJ LOW JU!!!!: roza:
powiedz mi jeszcze czy to jedna warstwa daje taki wyraźny efekt? i ta pierwsza fotka to usta bez błyszczyka?
Właśnie jedno nałożenie nie robi dla mnie żadnego efektu, jedynie połysk
Tak pierwsza specjalnie dla porównania bez błyszczyka

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
Napisane przez agnescha89 Pokaż wiadomość
ajćććć... szkoda, że pomarańcz...
wole jasny różyk, ale nie przesadny
ale Tobie pasuje ten kolorek i w sumie jest ładny
zdecydowanie nie róż Dziękuję

Dziewczyny odcień i intensywność też na pewno zależy od nabrania odpowiedniej ilości i pamiętajcie, że on składa się z 3 warstw. Zależy jak się zmieszają hehe

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
Agatheska co to masz za podkład? świetną masz cerę
Ojej dziękuję Ci bardzo Chociaż ja bym z tym polemizowała hehe
Chyba mogę powiedzieć Używam podkładu Rimmel Lasting Finish (odcień 200 Soft Beige)

Avon również ma dobre podkłady
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości