|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
ja dalej nie skapowałąm, ale mniejsza z tym :/ nie sprawdziło się u mnie nawidoczniej :/
a to pogromca cz 2 <http://www.facebook.com/v/1314866728805
#1112 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Cytat:
przeciez to wszystko to takie pol zartem pol serio, dla mnie osobiscie to takie male czary mary i zabawa w lamiglowki ![]() A z pogromcy niezly silacz ![]() ![]() aaaa... ja dzis nie pochwalilam moje cory. Pierwszy raz zasnela sama bez smoczka ![]() ![]()
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2011-03-22 o 20:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w te wyliczaniki i tak nie wierzyłąm ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- nie, nie to tylko balonik :P
![]() |
#1114 |
Zakorzenienie
|
![]() Dzięki za komplementy ![]() Gosia Wojtek jest bombowy, mały chichrałek ![]()
#1115 | |||
Zadomowienie
|
heloł
![]() Cytat:
![]() ![]() Za to Cię uwielbiam! ![]() Cytat:
![]() ja bym tego nie rozkminiła! ![]() i najważniejsze, żeby teraz sie sprawdziło, że dziewucha ![]() ![]() Cytat:
![]() przypomina mi to zadanie z treścią na matmie ![]() Gocha- ale miał ubaw ![]() dobra, ide spaty, bo jutro muszę do gina rano wstać |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1116 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i tez mnie zstanawia ta teoria z liczeniem - a jak są wieloraczki o różnej płci ![]() przyznam ze nie wierzę w takie rzeczy, wróży horoskopy - to gdybanie Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ale was wkrecilo to obliczanie ![]() ![]() U Kamilki przebiła sie druga góna 3 ![]() ![]() Kamilka dzis wstała o 5.20 razem z Tz do pracy ale caly czas lezala u mnie na łóżku i przyulala sie głaskała ![]() ![]() Teraz czas na sniadanko i do pracy.
#1119 |
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
![]() chociaz czy taki dobry to nie wiem... ![]() ![]() Maly za to kicha jak szalony i ma katar, ze hej...zobaczymy, co z tego wyniknie... ![]() Nie ma to jak wiosna... ![]() Palec jakos tak sie goi...tzn, rana wyglada na zasuszona, ale te bable jeszcze nie zeszly... ![]() ![]() Mam wieeeelka nadzieje, ze do kwietnie sie wykurujemy, bo caly kwiecien bedzie dosc intensywny... ![]() 7 kwietnia lecimy na urlopik, wracamy 14. a 16. przylatuje do nas kuzyn malza z portugalii. Potem przed Swietami jedziemy do Pl do mojej mamy, malz wraca z kuzynem 26, bo wtedy ten leci do domu a ja zostaje i wracam z mama 30.kwietnia na wieeeelka urodzinowa impreze naszego znajomego...takie sa plany, jestem bardzo ciekawa jak zweryfikuje je zycie... ![]() Malz juz mnie "pocieszyl", ze nasz wyjazd jest ubezpieczony czyli jak odwolamy to dostaniemy wiekszosc pieniedzy z powrotem...malo go nie udusilam jak to powiedzial... ![]()
#1120 |
Zadomowienie
|
a tu co wywiało was?nie ma co czytać
![]() Widziałyście fajne skarpetko-kapciochy w biedronie ?ale zrobiły szał!moje dziecko próbowało je samo założyć.Nóżki sie jej tak w nich nie pocą-kupiłyśmy 2 pary jedne na teraz i drugie wieksze -cena 9zł
#1121 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a moje maleństwo daje ostatnio nieźle popalić więc nie mam czasu na wizaż. teraz poszła na drzemkę więc wpadłąm się tylko przywitać i lecę piec tartę bo przyjeżdża dzisiaj teściowa ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
ja tez zakłądam Wojtusiowi takie skarpeto-kapcie, musze kupic jakis wiekszy roamiar na zaś. Moze w sobote bede u taty to zajrze do biedronki, o ile jeszcze beda
#1123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1124 |
Zakorzenienie
|
co sądzicie o takiej piaskownicy? http://allegro.pl/show_item.php?item...%3E.%3C%2Fi%3E miał mi piaskownice mąż zbić, ale nie wiem czy nie lepiej kupić gotowa
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- albo taka http://allegro.pl/piaskownica-120x12...521379294.html
#1125 |
Rozeznanie
|
gochaa_p ja mam tą drugą, jest o tyle fajna, że na noc można ją zamknąc i masz pewnośc, że Ci koty czy psy do niej nie narobią (niekoniecznie swoje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapomniałam napisać, że mały przesłodki... Dziękuję za miłe słowa odnośnie ptaszków ![]() ![]() ![]() Mieliśmy iść na dwór - mała padła właśnie - może pójdziemy jak się obudzi ![]() Też nie wierzę w te wyliczenia... ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
![]() Jaki przezorny Twój mąż ![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2011-03-23 o 12:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1127 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale są tez takie przypadki, które nie muszą, a po 6 m-cach (albo i szybciej) wracają do pracy, a dziecko w żłobku szczebelki obgryza... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No i faktycznie intensywny Was m-c czeka ![]() My już po dluuugim spacerku i teraz drzemiemy po obiadku. Widziałam krokusy i forsycje. Żaluję, że nie mialam aparatu, bo wkleiłabym zdjecia z serii "wiosna w mieście" ![]() Po południu jedziemy gdzieś sie wybawic z innymi dzieciaczkami.
![]() |
#1128 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Przyszłam troszkę Was podczytać a tu widzę że obliczenia co do płci dzieciaczków czynicie ![]() ![]() ![]() Co u nas? Ja na szczęście już kończę antybiotyk i czuję się w miarę ok, Dominika trochę zasmarkana ale mam nadzieję że jej szybko przejdzie... TŻ znowu w tym tyg. na II zmianie więc siedzimy z Misią same... tzn. aktualnie sprzedałam Miśkę na chwilę dziadkom ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() Edit: Ale tu dzisiaj pustki...
#1129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- oj faktycznie pustki
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko dzień dobry. Podczytałam Was i tak:
-kompletnie nie kumam jak policzyć tę płeć- ktoś by mi uprzejmie policzył? Bo w obu przypadkach byłam pewna dziewczynki, a tu chłopaczurki. -mleko krowie daję tylko w budyniu -do pracy wróciłam po 5,5 miesiąca , niestety musiałam , zostałabym chętnie chociaż do roku. Ale za to w ramach zadośćuczynienia siedzę po 6-7 godzi n chyba,że coś się wali tak jak teraz - Joaśka ja już się do Ciebie pakowałam,bo ładnie, a Ty mi tu ze śniegiem wyskakujesz! No i siedzimy znów na walizkach ;-)) - Zdjęcia dzieciaczków super, kiedyś nie lubiałam oglądać , a teraz to bardzo lubię;-) Takie słodziaki - piaskownica ta druga mi się podoba, bo mamusia może usiąść;-) Ja planuję zakupić zjeżdżalnię i ten namiot z tunelami na wiosnę, na razie do teściowej do ogródka, a potem zabierzemy do nas. U mnie jakaś kompletna porażka. W pracy postanowili zrobić nam niespodzianke i szkolenie w super megawypasionym ośrodku, z tym, że w ... Białymstoku - jakieś 650 km ode mnie wrrr. Szkolenie trzydniowe, ale jak dla nas to pięciodniowe, bo trzeba dojechać, a w nocy nikt nie pojedzie. Zastanawiam się czy nie odmówić, bo mogę dopóki dziecko małe z tego co pamiętam, hmm. A Karol cudowny, cudaczny wesołek taki sie zrobił, chodzi i rży;-))) I sam chodzi do łózia jak spiący i czeka tam na mnie. Ale zasypia nadal z tym wielkim samochodem, chociaż i tak dobrze, że nie z jeżdzikiem;-)) A Tż dalej mnie wkurza.
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ale tu wcziraj cisza była ![]() U nas tez byla piekna pogoda wiec na polku my siedzialy kamilka miala raj w piskowinicy a ja zgrabilam sobie za ten czas kamyczki z trawnika na droge. A dzis juz brzydko jest słoneczka nie ma, pochmurane i wiatr jak byk ![]() Aha wywa jak chcesz zeby Ci dziewczyny obliczyly płeć to musisz podac daty urodzin Twoja i Tz-ta i kiedy bylo zapłodnienie ![]()
![]() ![]() 17.11.2009 19.06.2012 Aniołek[*] ![]() Edytowane przez pietrusia Czas edycji: 2011-03-24 o 06:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1132 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze dzisiaj lepiej z katarkiem...u nas tak sobie... ![]() Ja mu dam taka przezornosc... ![]() Cytat:
Ile znam takich przypadkow...wlacznie z siostra malza - nauczycielka ![]() ![]() ![]() Cytat:
U nas w drodze do parku jest taki stary piekny dom z duuuzym ogrodem...i w tym ogrodzie od kilku dni wysypaly sie przebisniegi...jakie piekne, jest ich mnooooostwo, biale...wygladaja jak kolderka na trawie ![]() Dzien doberek ![]() maly wlasnie je sniadanko, ja tez...i zaraz heja do przedszkola ![]() Wczoraj bylismy u sasiadki. Do ulubienicy André przyszly dwie kolezanki, tez 5-6 latki...André byl w szoku ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1133 |
Rozeznanie
|
leniwe czeeść z mojej strony..
![]() wczoraj próbowałam obejrzeć incepcję i dość późno poszłam spać.. na szczęscie moje łaskawe dziecko pozwoliło mi pospać do 7.45! ale i tak padam ![]() byłam wczoraj z Olcią na szczepieniu - odra, świnka, różyczka - bo wcześniej po tych chorobach i szpitalach Pani dr kazała nam poczekać..więc dopiero wczoraj to zaliczyłyśmy + dodatkowo ospa (1 dawka 200zł!?!też tak dużo płaciłyście? gdzieś czytałam, że to tylko 100zł kosztuje a tu proszę ![]() ![]() i u mnie dziś pochmurno i wietrznie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Karolek z tym autkiem musi wyglądać cudacznie ![]() ![]()
![]() |
#1135 |
Zakorzenienie
|
lucky ja jeszcze nie szczepilam na ospe bo jak mialam zamiar ja zaszczepic to Kamilka dostala katarek i szczepienie my przesuneli ciekawa jestem ile u mnie bedzie kosztowalo ale cos mi sie tak kojarzy ze lekarka tez cos mowila o 200 zł
![]() A to Kamilka z pieskiem, tak wczoraj z nim szalala ze juz sama nie wiedzial co ma robic ![]()
#1136 |
Zakorzenienie
|
u nas też szaro buro i pomuro, no ale mam pare spraw w ginie do załątwienia wiec jak maly wstanie to mamy przymusowa wyprawe (ale chyba autem bo na nogach to troche daleko a drogi nam rozkopali - kanalizacje robia).
Stwora obudziła mnie dzis o 5,15, teraz o 8,45 poszedł spowrotem w kimke :/ coś mi sie synek rozstroił :/ ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- ja nie szczepiełam to nie znam cen. zdjęcia super ![]()
#1137 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry.
My dzis mielismy fatalna noc (jak zreszta kilka ostatnich), Sandra zakatarzona, kaszlaca, marudna, w nocy co chwile sie budzila, wiec jak dzis wstalam do pracy, to wygladalam jak zombi. A teraz juz jestem w domu, bo zadzwonili ze zlobka, bo Sandra ma wysoka goroczke ![]() ![]()
#1138 |
Zakorzenienie
|
U nas było niewesoło...biegunka się nasiliła i nocki były też męczące... bylismy u lekarza i jest lepiej... biedak dużo gorzej przechodził jelitówke niż my... nadal nie do końca przeszło ale jest spoko... nawet gastrolit popija chętnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Zadomowienie
|
heloł
![]() Oj, dzieci nam się pochorowały! Zdrówka dla Sandry, Piotrusia ![]() ![]() Moja Olcia usnęła, wymęczyła się trochę, bo poszłam z nią na plac zabaw, a wiatrzysko takie, że głowy urywa. Byliśmy wczoraj w ikei i kupiliśmy jej stolik i taborecik, więc ma teraz gdzie szaleć. Taboret na razie służy do przenoszenia go z miejsca na miejsce ![]() Wywa- jak możesz to nie jedź, tym bardziej, że to kawał drogi a i robię dziś domowe sushi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.