CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-02-01, 15:22   #3451
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Przekupka: 93 pkt / 100% pozyt.
Dot.: CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI

A bylyscie w sprawie tej dziewczyny na policji?
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-01, 15:29   #3452
indja2
Zakorzenienie

Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.

Jednocześnie dzięki wielkie dla dziewuszek z klubu antykasienka5g - za pomoc w redagowaniu artykułu komentarze pod artykułem jak najbardziej wskazane

indja2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-01, 17:12   #3453
misianka
kosmita jakiś normalnie

Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez indja2 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny pamiętacie aferę z nieuczciwą kasienka5g ? oto mały efekt moich wysiłków związanych z ukaraniem tej osoby- we współpracy z portalem z jej miasta do którego zwróciłam się o pomoc w nagłośnieniu sprawy powstał artykuł o tej pannie - taka mała nauczka... mam nadzieję, że sprawdzi się powiedzenie, że to co zasiejesz sam zbierzesz...

http://karczew.info.pl/2011/02/oszustka-z-lugow/

pozdrawiam Lenka
klask i:

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.
misianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-01, 19:07   #3454
indja2
Zakorzenienie

Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;24776772]A bylyscie w sprawie tej dziewczyny na policji?[/QUOTE]

Dzwoniłam na policję i prokuraturę...

indja2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-05, 23:16   #3455
cashmeree
Zakorzenienie

Przekupka: 128 pkt / 100% pozyt.
GG do cashmeree

Witajcie, i nieststy ja też muszę tu coś opisać jeśli czytacie plotkowe BL będziecie kojarzyły sprawę Marioli13 oraz Noa Cacharel ,sprawa przenoiosła się na wątek perfumowy poniżej obydwa linki:
BL : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=370436&page=66 post 1958
Perfumowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=414736&page=84 post 2520

Pod koniec listopada wymieniałam się z Ewa_ch mój Boss nowy w folii za jej Noa Cacharel nie znałam dokładnie wcześniej zapachu tylko "pamiętałam" z próbek że mmoże mi się podobać , zapach dostłam psiknęłam i odstawiłam na półkę bo jednak "to nie to" a następnie wstawiłam w swój kramik , w zeszłym tyg wymieniłam się na niego z Mariola13 i tu wszystko się zaczyna, Mariola znając zapach i mając flaszkę swoją w domu napisała mi żę jest to podróbka lub stary źle przetrzymywany perfum . Sprawa z Mariolą jest już załatwoina i odsyłam jej rzecz oraz koszty które Mariola ponisła.
Próbowałam pisać PW z Ewą ale zostałam mało elegancko potraktowana więc postanowiłam napisać do Władz wiadomo nie oczekuję żę Boss do mnie wróci bo pewnie już go nie ma ale chcę przedstawić Wam sytuację jaka zaistniała.
cashmeree jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-06, 09:58   #3456
Mariola13
Zakorzenienie

Przekupka: 192 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez cashmeree Pokaż wiadomość
Witajcie, i nieststy ja też muszę tu coś opisać jeśli czytacie plotkowe BL będziecie kojarzyły sprawę Marioli13 oraz Noa Cacharel ,sprawa przenoiosła się na wątek perfumowy poniżej obydwa linki:
BL : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=370436&page=66 post 1958
Perfumowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=414736&page=84 post 2520

Pod koniec listopada wymieniałam się z Ewa_ch mój Boss nowy w folii za jej Noa Cacharel nie znałam dokładnie wcześniej zapachu tylko "pamiętałam" z próbek że mmoże mi się podobać , zapach dostłam psiknęłam i odstawiłam na półkę bo jednak "to nie to" a następnie wstawiłam w swój kramik , w zeszłym tyg wymieniłam się na niego z Mariola13 i tu wszystko się zaczyna, Mariola znając zapach i mając flaszkę swoją w domu napisała mi żę jest to podróbka lub stary źle przetrzymywany perfum . Sprawa z Mariolą jest już załatwoina i odsyłam jej rzecz oraz koszty które Mariola ponisła.
Próbowałam pisać PW z Ewą ale zostałam mało elegancko potraktowana więc postanowiłam napisać do Władz wiadomo nie oczekuję żę Boss do mnie wróci bo pewnie już go nie ma ale chcę przedstawić Wam sytuację jaka zaistniała.
Dla uzupełnienia wypowiedzi cashmeree.

Dostałam od cashmeree Noę, 50 ml edt. Miałam wcześniej już 2 butelki tego zapachu. Jedną jeszcze mam trochę. Tę, którą otrzymałam pachnie głównie alkoholem zmieszanym z popłuczynami zapachu. Pierwsze co mnie uderzyło po otworzeniu przesyłki to kolor. Moje edt są klarowne, te otrzymane mocno żółtawe. Zrobiłam zdjęcie. Oba flakony to 50 ml.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSCF7205.jpg
Wyświetleń: 134
Rozmiar:  37,0 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
Stary 2011-02-09, 16:32   #3457
yoona
Zakorzenienie

Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez indja2 Pokaż wiadomość
Dzwoniłam na policję i prokuraturę...
i co? jak was potraktowali? zalatwilas cos? bo ja sie waham, czy zglaszac...

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-09, 21:29   #3458
sikorka1408
Rozeznanie

Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.

jak to wszystko czytam to mi sie odechciewa wymieniac z kimkolwiek ja co prawda na targowisku jestem nowa, nie mam zadnej przekupki,ale nie rozumiem jak mozna takie numery odstawiac . przykre bo cos co mialo byc przyjemnoscia robi sie problemem i zgadzam sie ze wymiany powinny obowiazywac tylk osoby pelnoletnie.

wymianka LIPIEC kosmetyki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=544906
sikorka1408 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-24, 12:46   #3459
kasiek1122
Zakorzenienie

Przekupka: 65 pkt / 100% pozyt.

hej mam takie pytanko, nikogo o nic nie oskarżam, ale chcę wiedzieć co radzicie w takiej sytuacji: wymieniłam się z wizażanką pryzmy za perfumy i takie tam inne rzeczy, dostałam dziś przesyłkę, ale perfum jest sporo mniej niż miało być bo się wylały! Flakon jest taki jak zielone jabłuszko dkny i przy nacisku psikało, koperta zalana. Uważam, że przesyłka była źle zabezpieczona, bo perfumki owinięte były jedną warstwą folii bąbelkowej, bez pudełka i w zwykłej kopercie (nie bąbelkowej). I niby wszystko jak w umowie, ale przez tą źle zabezpieczoną kopertę perfumy się "wydostały" z flakonu. I teraz nie wiem co robić, bo jestem stratna na tej wymiance Co robić?
Stary 2011-02-24, 13:59   #3460
lexxie
Wtajemniczenie

Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość
hej mam takie pytanko, nikogo o nic nie oskarżam, ale chcę wiedzieć co radzicie w takiej sytuacji: wymieniłam się z wizażanką pryzmy za perfumy i takie tam inne rzeczy, dostałam dziś przesyłkę, ale perfum jest sporo mniej niż miało być bo się wylały! Flakon jest taki jak zielone jabłuszko dkny i przy nacisku psikało, koperta zalana. Uważam, że przesyłka była źle zabezpieczona, bo perfumki owinięte były jedną warstwą folii bąbelkowej, bez pudełka i w zwykłej kopercie (nie bąbelkowej). I niby wszystko jak w umowie, ale przez tą źle zabezpieczoną kopertę perfumy się "wydostały" z flakonu. I teraz nie wiem co robić, bo jestem stratna na tej wymiance Co robić?
Moim zdanie w takim wypadku albo odmiana, albo niech wizazanka Ci cos dosle do wyrownania. Ewidentnie z jej winy perfumy sie wylaly, doskonale wiemy jak Poczta Polska teraktuje przesylki. Jesli by dobrze zabezpieczyla to nic takiego by sie nie stalo
Zamiast lac babe w pysk to wystarczy zapytac ile ma lat. Przemocy zero, a skutek ten sam .
lexxie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-24, 20:37   #3461
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
Napisane przez lexxie Pokaż wiadomość
Moim zdanie w takim wypadku albo odmiana, albo niech wizazanka Ci cos dosle do wyrownania. Ewidentnie z jej winy perfumy sie wylaly, doskonale wiemy jak Poczta Polska teraktuje przesylki. Jesli by dobrze zabezpieczyla to nic takiego by sie nie stalo
popieram

Stary 2011-02-25, 16:16   #3462
Aneta???
Zakorzenienie

Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???

Ja miałam niestety taką sytuację,dość dawno temu,otrzymałam rozlane zupełnie 100 ml. Miss Dior Cherie.Byłam na tyle głupia,że sama zaproponowałam,że wezmę połowę strat na siebie,nie chciałam wtedy,by ona była aż tak stratna (chodziło o wymianę na około 400 złotych).Teraz w życiu bym na to nie poszła,wizażanka,śmiała jeszcze stwierdzić,że czuje niesmak po tej wymianie,tylko z czyjej winy.Żeby nie było,nie była to jakaś świeżynka.Po tym wszystkim nie miałam więcej ochoty na wymiany z tą osobą,teraz też nie chcę
Stary 2011-03-09, 22:49   #3463
madzior22
Wtajemniczenie

Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
GG do madzior22

Powiem wam, że kiedy zaczynałam się wymieniać sama byłam jeszcze osobą niepełnoletnią i uważam, że wiek wcale nie definiuje tego czy jesteś osobą uczciwą czy nie. Pamiętam, że na początku dostałam parę razy kompletne buble ale byłam wtedy zbyt nowa w tym wszystkim i trochę bałam się tupnąć ze względu na mój wiek. Teraz już wiem że w życiu nie dałabym się tak naciągnąć jak wtedy.
Przesłaniem mojej wypowiedzi jest to, że na wymiankach mogą nas oszukać zarówno młode jak i dorosłe osoby, myślę, że nie ma tutaj jakiegoś wyznacznika.
Ja ZAWSZE pakowałam moje przesyłki dokładnie, jezeli nie mam folii bąbelkowej zużywam na 1 produkt z pół rolki papieru itp. A sama parę razy dostałam parę rzeczy w zwykłych kopertach która docierała do mnie porwana.

Prawo jazdy !
madzior22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-10, 18:34   #3464
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
Napisane przez madzior22 Pokaż wiadomość
Powiem wam, że kiedy zaczynałam się wymieniać sama byłam jeszcze osobą niepełnoletnią i uważam, że wiek wcale nie definiuje tego czy jesteś osobą uczciwą czy nie. Pamiętam, że na początku dostałam parę razy kompletne buble ale byłam wtedy zbyt nowa w tym wszystkim i trochę bałam się tupnąć ze względu na mój wiek. Teraz już wiem że w życiu nie dałabym się tak naciągnąć jak wtedy.
Przesłaniem mojej wypowiedzi jest to, że na wymiankach mogą nas oszukać zarówno młode jak i dorosłe osoby, myślę, że nie ma tutaj jakiegoś wyznacznika.
Ja ZAWSZE pakowałam moje przesyłki dokładnie, jezeli nie mam folii bąbelkowej zużywam na 1 produkt z pół rolki papieru itp. A sama parę razy dostałam parę rzeczy w zwykłych kopertach która docierała do mnie porwana.
pewnie masz rację, że niekoniecznie wiek decyduje, ale ... jednak zdarzają się tu i dzieci (nie niepełnoletnie, ale dzieci (12-14 lat) i jednak inne jest troszkę podejście takiego dzieciaka, nawet jak ma najlepsze chęci. No a dodatkowa sprawa, że dość trudno potem dochodzić swoich praw, bo z dziećmi się transakcji nie zawiera (jest to prawnie zabronione). Więc nie dziwię się pewnemu oporowi

Stary 2011-03-10, 18:45   #3465
madzior22
Wtajemniczenie

Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
GG do madzior22

Cytat:
Napisane przez misianka Pokaż wiadomość
ale ... jednak zdarzają się tu i dzieci (nie niepełnoletnie, ale dzieci (12-14 lat)
No co ty. Nawet nie zdawałam sobie sprawy że 12-letnie dzieci tutaj urzędują. Mam 13letnią siostrę i nie wyobrażam sobie jej dokonującej transakcji wymiankowych i odpowiedzialności z tym związanej. Może rzeczywiście powinny być jakieś obostrzenia...no nie wiem sama. Fajnie by było wymyśleć coś co chroniłoby użytkowniczki tego forum jednocześnie nie ograniczając tych początkujących.

Prawo jazdy !
madzior22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-14, 20:06   #3466
karola11
Wtajemniczenie

Przekupka: 24 pkt / 93% pozyt.

Ostrzegam przed uzytkowniczka DONKA94
w moim poprzednik watku umowilysmy sie na wymiane,na pw wymienilysmy sie adresami i z racji tego,ze ja mam mniej przekupek wyslalam jej przesylke pierwsza,mijaly dni,dziewczyna sie nie odzywala wiec napisalam do niej,czy otrzymala przesylke,po jakims czasie odezwala sie i poprosila o adres do mnie (????)wiec podalam i tak oto czekam kolejny dlugi czas na przesylke od niej i nic!!Na dodatek nie zaznaczyla u siebie w watku,ze to,co miala mi wyslac jest juz jako "wymienione" tylko caly czas jako rzecz,ktora moze wymienic.Wystawilam jej dzisiaj negatywa.Jestem stratna,wyslalam jej prawie caly krem Iwostinu i kilka odzywek do paznokci:/
Stary 2011-03-14, 22:42   #3467
Ceith
korzonek

Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez karola11 Pokaż wiadomość
Ostrzegam przed uzytkowniczka DONKA94
w moim poprzednik watku umowilysmy sie na wymiane,na pw wymienilysmy sie adresami i z racji tego,ze ja mam mniej przekupek wyslalam jej przesylke pierwsza,mijaly dni,dziewczyna sie nie odzywala wiec napisalam do niej,czy otrzymala przesylke,po jakims czasie odezwala sie i poprosila o adres do mnie (????)wiec podalam i tak oto czekam kolejny dlugi czas na przesylke od niej i nic!!Na dodatek nie zaznaczyla u siebie w watku,ze to,co miala mi wyslac jest juz jako "wymienione" tylko caly czas jako rzecz,ktora moze wymienic.Wystawilam jej dzisiaj negatywa.Jestem stratna,wyslalam jej prawie caly krem Iwostinu i kilka odzywek do paznokci:/
Czuję się zaniepokojona, bo właśnie jestem w trakcie wymianki z Nią...
Stary 2011-03-14, 23:08   #3468
karola11
Wtajemniczenie

Przekupka: 24 pkt / 93% pozyt.

Ceith a co od niej masz dostac jesli moge wiedziec?Bo jestem ciekawa czy przypadkiem nie to,co miala mi wyslac...
Stary 2011-03-14, 23:24   #3469
Ceith
korzonek

O matko, BŁĄD - wymieniam się z Wizażanką o podobnym nicku.
Skleroza.
Stary 2011-03-15, 16:17   #3470
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
GG do BajaderkowaBaba

To i ja niestety tutaj musiałam zajrzeć. Myślę, że podejście sporej grupy wizażanek do wymiany mocno mnie zniechęciło do dalszych wymian: pomijam już fakt, że NIBY mają pilne wyjazdy i NIBY już paczka do mnie leci (polecony priorytet prawie 1,5tyg), ale może faktycznie tak było.

Jednak totalny brak kontaktu od 3 tygodni (i nie tylko ja jestem w tej sytuacji, ponieważ na jej profilu odzywają się dziewczyny coraz częściej)
Nie straciłam majątku, aczkolwiek dla mnie 50zł za tusz plus polecony priorytet, to już znaczące pieniądze. Przestrzegam przed _irie_. Dziewczyna zagląda na konto (wczoraj była zalogowana), ale widać postanowiła skorzystać z naszej naiwności... jestem bardzo zniesmaczona.

Możliwe, że będę musiała w najbliższych dniach zgłosić jeszcze jedną dziewczynę...
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-24, 07:36   #3471
malowana81
Raczkowanie

Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.

Drogie koleżanki pomóżcie
Sprawa dotyczy wizażanki o nicku lady_chwila która ma ponad 50 przekupek.
Swoją paczuchę wysłałam 07-03 priorytetem więc doszła w przeciągu 2 dni a na swoją czekam do dziś.
dziewczyna milczała do 19-03 a pisałam jej PW z prośbą o informację dotyczącą mojej paczki. Normalnie się logowała i nawet wypowiadała w wątkach a do mnie nic. Po kolejnym moim ponagleniu łaskawie odpisała że miała problem z internetem i nie miała mojego adresu. - co jest oczywiście nonsensem bo nawet na kopercie był. W międzyczasie znalazłam ją na gg ( w czasie gdy nie miała netu).
Podsumowując 19-03 napisała że paczkę wyśle w poniedziałek.
na moją prośbę o potwierdzenie nadania - Cisza
Ręce opadają
Jest to już druga moja przygoda z wizażanką o dużej ilości przekupek która ewidentnie wykorzystuje fakt mojej świeżości na wizażu.

może się narażę niektórym ale nie godzę się na takie traktowanie szanujmy innych i ich czas.
Proszę odpisz u mnie
malowana81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-24, 09:09   #3472
Mariola13
Zakorzenienie

Przekupka: 192 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez malowana81 Pokaż wiadomość
Swoją paczuchę wysłałam 07-03 priorytetem więc doszła w przeciągu 2 dni a na swoją czekam do dziś.
dziewczyna milczała do 19-03 a pisałam jej PW z prośbą o informację dotyczącą mojej paczki. Normalnie się logowała i nawet wypowiadała w wątkach a do mnie nic. Po kolejnym moim ponagleniu łaskawie odpisała że miała problem z internetem i nie miała mojego adresu. - co jest oczywiście nonsensem bo nawet na kopercie był. W międzyczasie znalazłam ją na gg ( w czasie gdy nie miała netu).
Ręce opadają
Jest to już druga moja przygoda z wizażanką o dużej ilości przekupek która ewidentnie wykorzystuje fakt mojej świeżości na wizażu.

może się narażę niektórym ale nie godzę się na takie traktowanie szanujmy innych i ich czas.
Nikomu się nie narazisz. Pisz do moderatora
Stary 2011-03-24, 10:06   #3473
milena72
Zadomowienie

Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.

Neostrata ( amerykanska wersja Exuviance) krem pod oczy "brightening Bionic eye cream" ( wazn 5/11) oddam 5-6 ml bo sama nie zuzyje..
zawiera łagodne kwasy PHA oraz prowitamine A wit K,ekstrakt z zielonej herbaty...

wymianka kosmetyczno-azjatycka
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=906586

super ksiazki
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...06#post6154806
milena72 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-24, 10:35   #3474
Lolka_L
Zakorzenienie

Przekupka: 67 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez milena72 Pokaż wiadomość
Neostrata ( amerykanska wersja Exuviance) krem pod oczy "brightening Bionic eye cream" ( wazn 5/11) oddam 5-6 ml bo sama nie zuzyje..
zawiera łagodne kwasy PHA oraz prowitamine A wit K,ekstrakt z zielonej herbaty...
ta Neostrata musi być straszna skoro trafiła na BL
Lolka_L jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-24, 11:01   #3475
Ceith
korzonek

Cytat:
Napisane przez Lolka_L Pokaż wiadomość
Stary 2011-03-24, 14:24   #3476
milena72
Zadomowienie

Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Lolka_L Pokaż wiadomość
Strrrrraaaszna... oczy wyłażą z orbit...

PS dzieki dziewczyny za zwrocenie uwagi na PW...Chyba przejde sie do okulisty...

wymianka kosmetyczno-azjatycka
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=906586

super ksiazki
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...06#post6154806
milena72 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-26, 15:39   #3477
kkasikka
Zakorzenienie

Przekupka: 69 pkt / 99% pozyt.
Red face Dot.: CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI

Cytat:
Napisane przez malowana81 Pokaż wiadomość
Ręce opadają

Hej, też mam problem z tą wizażanką, paczkę wysłałam jako pierwsza z racji tego, że mam mało przekupek, ale od niej paczki do dziś nie dostałam, mi również napisała, że nie miała neta przez tydzień i że była chora, to mówię ok, różne rzeczy się zdarzają, miała wysłać 21.04 w poniedziałek, poprosiłam ją o priorytet, ale nadal nic nie doszło, więc poprosiłam o skan nadania, teraz nie odpisuje nawet na wiadomości, a loguje się na wizażu.
kkasikka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-26, 18:20   #3478
7medeis
Zakorzenienie

Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.

co zrobić z delikwentką, która twierdzi że nie jestem poszkodowana na wymianie: odlewka z diora za ometkowany swetr z zary?

dodam że odlewka okazała się perfumetką o wartości 20 zł

(o co ja się czepiam, przecież dodatkowo mam ładną flaszkę z "oryginalnymi" napisami zamiast odlewkowej buteleczki)

kosmetyki

M-perfumy
D-perfum
C- perfumom
B-perfumy
N-perfumami
M-perfumach
W-perfumy
7medeis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-26, 18:21   #3479
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab
Konto usunięte

Przekupka: 146 pkt / 100% pozyt.

Może wpiszcie jej na wątku, że czekacie na skan nadania? A nóż ją to ruszy, albo lekko zakłóci ewentualne wymiany, które chce dokonać w tym czasie?
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-26, 18:40   #3480
ol__
BAN stały

Przekupka: 31 pkt / 90% pozyt.

Cytat:
Napisane przez 7medeis Pokaż wiadomość
co zrobić z delikwentką, która twierdzi że nie jestem poszkodowana na wymianie: odlewka z diora za ometkowany swetr z zary?

dodam że odlewka okazała się perfumetką o wartości 20 zł

(o co ja się czepiam, przecież dodatkowo mam ładną flaszkę z "oryginalnymi" napisami zamiast odlewkowej buteleczki)

ręce opadają
ol__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości