DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D ) - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-03, 18:05   #1621
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )

Cytat:
Napisane przez jolkah Pokaż wiadomość
zgrzeszyłam wczoraj. bardzo poważnie - pizze zjadłam. miałam takie gastro [po imprezie] no i się skusiłam...
dlatego poproszę baty. od jutra przysięgam sobie NIE GRZESZYĆ więcej, bo od razu mam 1kg nadwyżki to takie demotywujące, ale mam za swoje.

pocieszający jest jedynie fakt, że wcale nie mam ochoty olać diety i sie zajadac znowu 'normalnymi' rzeczami i innymi swinstwami pokroju pizze [niedukanowej, of course ] i juz dzisiaj ladnie grzecznie i zdrowo dukam. ewidentnie to byla chwilowa slabosc ktora wlasnie odpokutuje bieganiem
spadnie, dobrze, że się nie poddajesz ale za tę pizzę to Ci się należy...
Cytat:
Napisane przez extravagance86 Pokaż wiadomość
ponownie dzień dobry!!
ja niedawno wróciłam z uczelni, zeżarłam kurczaka z grilla, oczywiście bez skóry.. teraz kawka i sernik

wiecie co, zauważyłam, że znów staja się taka jaka byłam kiedyś.. wesoła.. w centrum uwagi.. jak to mówią do mnie niektóre koleżanki i TŻ, że jestem gwiazdą
znów odzyskuję pewność siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to jest dla mnie najważniejsze
to super! tak trzymaj!

właśnie wstawiłam czekoladowo-cynamonowe muffinki do pieca, mam nadzieję, że wyjdą
Stary 2011-04-03, 18:08   #1622
dominic_sz
Raczkowanie

GG do dominic_sz

Hej Ślicznotki

Ja tu tylko na chwilkę Mówię dzień dobry i zaraz zmykam

Dziś byłam na zakupach, ale niestety nic nie udało mi się upolować
Jak już coś zwróciło moją uwagę, to akurat nie było rozmiaru....
Przymierzałam dziś sukienkę i dżinsy r.38 i były za duże!!!

Moja waga nadal jest zaklęta..... Czyżby ktoś rzucił na mnie jakiś czar???
Mam nadzieję, że jutro już zobaczę nareszcie 5 na wadze

Ściskam Was mocniutko!
Jutro gdy tylko mały pójdzie na popołudniową drzemkę, robię sobie kawusię i wpadam do Was na dłużej. Prześledzę Wasze spadeczki i będę słać gratki

Buzialki! Idzcie na spacer, póki dzionek taki piękny!

Początek 13.02.2011
66,1 kg
II faza od 18.02.2011......

05.07.2011 54,50kg jest mnie mniej o 11,60kg!!!

05.07.2011 początek III fazy 120dni
III faza - 54,30kg , w porywach do 53,10kg
dominic_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 18:28   #1623
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
spadnie, dobrze, że się nie poddajesz ale za tę pizzę to Ci się należy...

to super! tak trzymaj!

właśnie wstawiłam czekoladowo-cynamonowe muffinki do pieca, mam nadzieję, że wyjdą
Ja dziś też non stop słodkie, słodkie, słodkie... ehhhh to chyba przez ten brak snu

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:
Napisane przez mroziq Pokaż wiadomość
Jaaakie piękne Ja to jestem typową psiarą,gdyby nie to,że mieszkam w bloku miałabym z 5 psów minimum

A tak poza tym dzień dobry
Pochwalić się muszę,chociaż myślałam,że będzie lepiej
-0.7 ,czyli waga równiutko 59.5 kg
Upragniona 5 z przodu już jest Teraz czekamy na 5 z prawej,hehe

Byłam dzisiaj w poszukiwaniu butów... Masakra W tych sklepach nic ale to nic nie ma !! Buty nie dość,że drogie to chyba sama LADY GAGA by takich nie nałożyła

Kupiłam zwykłe proste koturenki na gumce...
Tyle,że mi potrzebne wygodne buty na co dzień !
Tez często tak mam, ale słyszałam, że najlepsze są zakupki nieplanowane
Stary 2011-04-03, 19:01   #1624
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
Ja dziś też non stop słodkie, słodkie, słodkie... ehhhh to chyba przez ten brak snu
ja prawie codziennie jem coś słodkiego

ale pyszne te muffinki

**
właśnie zdałam sobie sprawę, że po dzisiejszym dniu minie 13 tygodni z Dukanem... a potem, że za 13 tygodni będzie 3 lipca, więc równe 6 miesięcy i wtedy czy osiągnę cel czy nie, przechodzę na III fazę, żeby potrenować przed weselem:P więc dziś o 24 minie połowa Dukania no chyba, że wcześniej stwierdzę, że już dobrze wyglądam, albo wcześniej schudnę:P

więc, muffinkami świętowałam półmetek Dukania

Edytowane przez tchnienie-wiatru
Czas edycji: 2011-04-03 o 19:56 Powód: dopisane
tchnienie-wiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 20:21   #1625
zochawks
Zakorzenienie

Hej dziewczyny kochane
Jestem dziś mega wkurzona mało powiedziane wkur....
Byłam na giełdzie odzieżowej oczywiscie full ludzi no ale co tam. Chodzę chodzę patrze bajerancji żakiet, granatowy na jeden guziczek to przymierzam. Podchodzi stary facet i sie pyta jaki rozmiar a ja ze 38 (zawsze górę nosiłam 38 nawet przed Dukanem) a on mi mowi ze mały będzie a ja do niego czy to rozmiarówka zaniżona czy co? a on że nie bo ja jestem kawał baby i sie w 38 nie zmieszcze. Normalnie tak mi ciśnienie podniósł ze szok ale wziełam 38 przymierzyłam i był idealny a gościu na to że świetnie wyglądam. Wziełam ściągnęłam i rzuciłam żakietem bo chamstwa nie "zniese". Co za bezczel. Mentalnośc niektórych ludzi jest oszałamiająca. Czy oni myśla ze tylko dziewczyna 1.60 w kapeluszu ma prawo nosić rozmiar 36 lub 38? Do pieca z takimi starymi prykami. Ale za to wzrok młodszych mężczyzn zerkających na moje nogi jest motywujący.

Ja przechodzę na niby fazę III bo nie będe robiła uczt tylko włączę trochę więcej węgli i skrobii co by w święta szoku mój organizm nie dostał. To tak na razie przed świętami a po świętach wracam na II żeby dobić do 60. Teraz waga skacze strasznie 64.5-65.5 ostatnio nawet po P odnotowałam wzrost Czy to możliwe że już moj organizm powiedział dość i więcej nie schudnę chociaż bym srała ogniem i tak nic nie spadnie?

WYMIANA KOSMETYKÓW

zochawks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 20:30   #1626
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zochawks Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny kochane
Jestem dziś mega wkurzona mało powiedziane wkur....
Byłam na giełdzie odzieżowej oczywiscie full ludzi no ale co tam. Chodzę chodzę patrze bajerancji żakiet, granatowy na jeden guziczek to przymierzam. Podchodzi stary facet i sie pyta jaki rozmiar a ja ze 38 (zawsze górę nosiłam 38 nawet przed Dukanem) a on mi mowi ze mały będzie a ja do niego czy to rozmiarówka zaniżona czy co? a on że nie bo ja jestem kawał baby i sie w 38 nie zmieszcze. Normalnie tak mi ciśnienie podniósł ze szok ale wziełam 38 przymierzyłam i był idealny a gościu na to że świetnie wyglądam. Wziełam ściągnęłam i rzuciłam żakietem bo chamstwa nie "zniese". Co za bezczel. Mentalnośc niektórych ludzi jest oszałamiająca. Czy oni myśla ze tylko dziewczyna 1.60 w kapeluszu ma prawo nosić rozmiar 36 lub 38? Do pieca z takimi starymi prykami. Ale za to wzrok młodszych mężczyzn zerkających na moje nogi jest motywujący.

Ja przechodzę na niby fazę III bo nie będe robiła uczt tylko włączę trochę więcej węgli i skrobii co by w święta szoku mój organizm nie dostał. To tak na razie przed świętami a po świętach wracam na II żeby dobić do 60. Teraz waga skacze strasznie 64.5-65.5 ostatnio nawet po P odnotowałam wzrost Czy to możliwe że już moj organizm powiedział dość i więcej nie schudnę chociaż bym srała ogniem i tak nic nie spadnie?
jeśli po P masz wzrosty to tak-możliwe, że organizm się broni, ale z Dukanem nie wygra, więc po zastoju znów zacznie spadać. a jeśli nie to Dukan każe przechodzić na III fazę żeby odpocząć dziwi mnie trochę przejście na III fazę, żeby orgamizm szoku nie dostał... taki jednorazowy szok to nie powinien zaszkodzić - czytałam nawet teorie, że raz na 2 tygodnie można pozwolić sobie na wszystko, bo organizm jest w takim szoku, że wszystko,hm...wydali:P ale nie wiem ile w tym prawdy, nie chcę sprawdzać narazie:P
Stary 2011-04-03, 21:02   #1627
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
ja prawie codziennie jem coś słodkiego

ale pyszne te muffinki

**
właśnie zdałam sobie sprawę, że po dzisiejszym dniu minie 13 tygodni z Dukanem... a potem, że za 13 tygodni będzie 3 lipca, więc równe 6 miesięcy i wtedy czy osiągnę cel czy nie, przechodzę na III fazę, żeby potrenować przed weselem:P więc dziś o 24 minie połowa Dukania no chyba, że wcześniej stwierdzę, że już dobrze wyglądam, albo wcześniej schudnę:P

więc, muffinkami świętowałam półmetek Dukania
Półmetek to niezły wynik Non stop powtarzam, że super, że tutaj mamy wszystko podane jak na tacy- menu (tzn. dozwolone i zakazane produkty), przybliżony czas trwania dietki. Trzymam kciuki, aby szybciej wszystko spadło
Stary 2011-04-03, 21:16   #1628
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
Półmetek to niezły wynik Non stop powtarzam, że super, że tutaj mamy wszystko podane jak na tacy- menu (tzn. dozwolone i zakazane produkty), przybliżony czas trwania dietki. Trzymam kciuki, aby szybciej wszystko spadło
naprawdę nie musi wcześniej:P bo skoro 12 kg w 3 miesiące spadły (ale na uderzeniówce sporo) to wątpię, żeby kolejne 11kg spadły w mniej niż 3 m-ce, bo jednak im dalej tym wolniej... ale, żeby chociaż mieć 5 z przodu (jeszcze ciut ponad 6 kg )
Stary 2011-04-03, 21:28   #1629
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
naprawdę nie musi wcześniej:P bo skoro 12 kg w 3 miesiące spadły (ale na uderzeniówce sporo) to wątpię, żeby kolejne 11kg spadły w mniej niż 3 m-ce, bo jednak im dalej tym wolniej... ale, żeby chociaż mieć 5 z przodu (jeszcze ciut ponad 6 kg )
Uda się, uda wiem to!! W końcu kto, jak nie my pełne wytrwałości, zwalczy te zbędne kg????
Dziewczynki dziś Was zaniedbam troszkę, muszę odespać bo chyba zaraz się przewrócę na siedząco
Spokojnych snów Aniołki
Stary 2011-04-03, 21:42   #1630
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

Hej dziewczynki
cóż za zalatany dzień miałam, nie lubię niedzieli... ledwie rano wstanę, pogadam trochę z rodzinką i z piesem pochodzę to już muszę się pakować i jechać do Szczecina

22 stopnie u mnie dziś były, także rodzinka na obiad wyruszyła na taras
planujemy z mamą renowację naszego ogrodu, trzeba drzewka owocowe i krzewy kupić i będziemy się bawić
Stary 2011-04-03, 21:45   #1631
Jagoodka1989
Raczkowanie

Hej Wlasnie zaczelam 2 face dukana. Mam pytanie czy mozna jesc platki fitella diet bez cukru?
Jagoodka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 21:47   #1632
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jagoodka1989 Pokaż wiadomość
Hej Wlasnie zaczelam 2 face dukana. Mam pytanie czy mozna jesc platki fitella diet bez cukru?
a z czego są zrobione? z mąki - więc nie:P
Stary 2011-04-03, 22:01   #1633
pysia222
Zakorzenienie

Hej laseczki

Ja dzisiaj dzien uczty mialam , zobaczymy co we wtorek pokarze waga
Stary 2011-04-03, 22:04   #1634
Jagoodka1989
Raczkowanie

sklad: platki pszenne pieczone, pszenica pelnoziarnista, otreby pszenne.... Dalszy sklad pomine bo nie chce mi sie pisac, tylko z tym poczatkiem nie wiem jak to jest czy mozna czy nie.
Jagoodka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 22:09   #1635
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
sklad: platki pszenne pieczone, pszenica pelnoziarnista, otreby pszenne.... Dalszy sklad pomine bo nie chce mi sie pisac, tylko z tym poczatkiem nie wiem jak to jest czy mozna czy nie.
czytałaś książkę? to powinna być oczywistość:P nie można.
Stary 2011-04-03, 22:46   #1636
renka1511
Rozeznanie

Cytat:
jeśli po P masz wzrosty to tak-możliwe, że organizm się broni, ale z Dukanem nie wygra, więc po zastoju znów zacznie spadać. a jeśli nie to Dukan każe przechodzić na III fazę żeby odpocząć dziwi mnie trochę przejście na III fazę, żeby orgamizm szoku nie dostał... taki jednorazowy szok to nie powinien zaszkodzić - czytałam nawet teorie, że raz na 2 tygodnie można pozwolić sobie na wszystko, bo organizm jest w takim szoku, że wszystko,hm...wydali:P ale nie wiem ile w tym prawdy, nie chcę sprawdzać narazie:P

jak ja bym chciala zeby te teorie prawdziwe byly...niestety wydaje mi sie ze potem te "jednorazowe wyskoki" sa przyczyna zastojow i to dlugich...przynajmniej zauwazylam to u siebie...kazdy moj grzeszek odbija sie na wadze

z drugiej strony zauwazylam ze latwiej mi wytrwac w diecie w dni P tak jakby warzywa mialy w sobie jakies "cukrozachecacze" tzn moje chetki na slodkosci pojawiaja sie zwykle wlasnie w dni PW dziwne...

kolejny sloneczny dzien za nami ...wiosna juz chyba wszedzie i u kazdej az milej sie odchudzac

The best way to loose weight is to close your mouth...or.....WATCH your food - just watch it, DON'T EAT it !
renka1511 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 22:51   #1637
anita9005
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mroziq Pokaż wiadomość
Jaaakie piękne Ja to jestem typową psiarą,gdyby nie to,że mieszkam w bloku miałabym z 5 psów minimum

A tak poza tym dzień dobry
Pochwalić się muszę,chociaż myślałam,że będzie lepiej
-0.7 ,czyli waga równiutko 59.5 kg
Upragniona 5 z przodu już jest Teraz czekamy na 5 z prawej,hehe

Byłam dzisiaj w poszukiwaniu butów... Masakra W tych sklepach nic ale to nic nie ma !! Buty nie dość,że drogie to chyba sama LADY GAGA by takich nie nałożyła

Kupiłam zwykłe proste koturenki na gumce...
Tyle,że mi potrzebne wygodne buty na co dzień !
Gratuluje spadku ja dziś się warzyłam po 6 dniach diety i warzę 60,8 a było 61,7 nie najgorzej ale mogło by być lepiej też chce 5 z przodu już ot co

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
ponownie dzień dobry!!
ja niedawno wróciłam z uczelni, zeżarłam kurczaka z grilla, oczywiście bez skóry.. teraz kawka i sernik

wiecie co, zauważyłam, że znów staja się taka jaka byłam kiedyś.. wesoła.. w centrum uwagi.. jak to mówią do mnie niektóre koleżanki i TŻ, że jestem gwiazdą
znów odzyskuję pewność siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to jest dla mnie najważniejsze
i świetnie najważniejsze to czuć się dobrze we własnej skórze
anita9005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 07:05   #1638
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

dzień dobry chudziunki!!
u mnie spadek 0.5

spać mi się chce strasznie, ale jestem już w pracy i piję kawkę

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 07:36   #1639
karmeelek
Zadomowienie

Dzień dobry
U mnie niestety 63,7kg czyli znów +1kg od najniższej wagi (23.03) - ogólnie od 26.01 (zmiana trybu na 1/1) spadł 1kg do dnia dzisiejszego i teraz mam totalnego doła i nie wiem co dalej.... I tu pytanko do Was.... Ryzykować i wskakiwać na 4/3 na którym byłam wcześniej i waga spadała czy jednak przejść na III ? Do wakacji chciałam mieć te 58kg ale jakoś nie jest mi to pisane ale uwierzcie, że cała moja mobilizacja i zapał wyparowały.... Co myślicie?
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 07:48   #1640
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
dzień dobry chudziunki!!
u mnie spadek 0.5

spać mi się chce strasznie, ale jestem już w pracy i piję kawkę
chyba ja mam Twój spadek bo mam dziś +0,5kg
Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Dzień dobry
U mnie niestety 63,7kg czyli znów +1kg od najniższej wagi (23.03) - ogólnie od 26.01 (zmiana trybu na 1/1) spadł 1kg do dnia dzisiejszego i teraz mam totalnego doła i nie wiem co dalej.... I tu pytanko do Was.... Ryzykować i wskakiwać na 4/3 na którym byłam wcześniej i waga spadała czy jednak przejść na III ? Do wakacji chciałam mieć te 58kg ale jakoś nie jest mi to pisane ale uwierzcie, że cała moja mobilizacja i zapał wyparowały.... Co myślicie?
Piszesz, że byłaś wczesniej na 4/3 (4P i 3PW, domyślam się? tryb który nie istnieje...?) - napewno na nim spada szybciej, bo ogólnie na dniach P spada szybciej. ale czy chcesz chudnąć kosztem zdrowia? poza tym masz 3 miesiące na 6 kg! to bardzo dużo czasu! myślę że ten miesięczny zastój spowodowany jest przyzwyczajeniem organizmu do trybu 4/3 i teraz czerpie jak najwiecej z 1/1. a co to ta dieta ONZ? bo jakoś wątpię, żeby zdrowa...może ona rozwaliła Ci metabolizm i dopiero teraz to wychodzi?...

jak już pisałam, wzrost +0,5 mimo P, co mnie zdziwiło:P dużo wczoraj zjadłam-okeeej, ale Dukanowo:P dziś zjem mniej bo nie będę mieć czasu, może spadnie:P ah, no i w wc nei byłam rano... (na warzywkach zawsze chodzę )

śniadanko zjedzone i zaraz na uczelnię....
Stary 2011-04-04, 07:55   #1641
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

Hej dziewczynki
idę zrobić kawkę i pizze odgrzać,

a Wam duuużo spadeczków życze
Stary 2011-04-04, 07:56   #1642
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Piszesz, że byłaś wczesniej na 4/3 (4P i 3PW, domyślam się? tryb który nie istnieje...?) - napewno na nim spada szybciej, bo ogólnie na dniach P spada szybciej. ale czy chcesz chudnąć kosztem zdrowia? poza tym masz 3 miesiące na 6 kg! to bardzo dużo czasu! myślę że ten miesięczny zastój spowodowany jest przyzwyczajeniem organizmu do trybu 4/3 i teraz czerpie jak najwiecej z 1/1. a co to ta dieta ONZ? bo jakoś wątpię, żeby zdrowa...może ona rozwaliła Ci metabolizm i dopiero teraz to wychodzi?...
1. 4/3 istnieje i akurat przewaga dni P nie jest problemem a u mnie po P często rośnie więc nie ma reguły. A co do zdrowia to ma ono się świetnie (wyniki są rewelacyjne) i bardziej hormony mi je popsuły niż 4/3. Na czatach z doktorkiem wiele informacji dodatkowych wychodzi - poza tym dieta ciągle jest modyfikowana i ulepszana.
2. Te 58kg powinnam mieć na początku marca a nie na wakacje.
3. ONZ to dietka na rozkręcenie metabolizmu i na niej dobrze się człowiek odżywia - warzywa, owoce, pieczywko ale wszystko w rozsądnym połączeniu i oczywiście dużo wody więc to nie to.
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 07:57   #1643
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

ONZ to jest Odchudzanie na Zawołanie
jakiś 9 dniowy pakiet z dozwolonymi produktami, obiecują 3kg mniej w 9 dni
Stary 2011-04-04, 07:57   #1644
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

[QUOTE=tchnienie-wiatru;26142454]chyba ja mam Twój spadek bo mam dziś +0,5kg
no niestety dostało CI się ode mnie..: brzydal: ale jutro mi tego nie oddawaj

Znalazłam wczoraj jogurt do picia Bakoma 0%, 0 tluszczu i 0 cukru.. myślę, że od czasu do czasu można

a ciekawe co z nasz Nadią musi koniecznie przyjść, bo ona to już pewnie ma -25kg jeśli nie więcej a dawno jej nie było
przybądź moja motywatorko
: love:

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 08:00   #1645
renka1511
Rozeznanie

dzien dobry

czy mozecie mi podac strone na ktorej odbywaja sie czaty z doktorem?? chetnie poczytam o nowosciach w diecie....

The best way to loose weight is to close your mouth...or.....WATCH your food - just watch it, DON'T EAT it !
renka1511 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 08:28   #1646
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
1. 4/3 istnieje i akurat przewaga dni P nie jest problemem a u mnie po P często rośnie więc nie ma reguły. A co do zdrowia to ma ono się świetnie (wyniki są rewelacyjne) i bardziej hormony mi je popsuły niż 4/3. Na czatach z doktorkiem wiele informacji dodatkowych wychodzi - poza tym dieta ciągle jest modyfikowana i ulepszana.
2. Te 58kg powinnam mieć na początku marca a nie na wakacje.
3. ONZ to dietka na rozkręcenie metabolizmu i na niej dobrze się człowiek odżywia - warzywa, owoce, pieczywko ale wszystko w rozsądnym połączeniu i oczywiście dużo wody więc to nie to.
1. ostatnio był temat 4/3 poruszany i chciałam dowodów to nikt nie miał
2. pisałaś że chcesz na wakacje mieć 58, a to że powinnaś miesiac temu.... no niestety, te wyliczenia nie są aż tak wiarygodne. ja za miesiąc miałam skończyć, ale wątpię, żebym w miesiąc schudła 11kg:P
3.ok,nie wiedziałam
Cytat:
no niestety dostało CI się ode mnie..: brzydal: ale jutro mi tego nie oddawaj

Znalazłam wczoraj jogurt do picia Bakoma 0%, 0 tluszczu i 0 cukru.. myślę, że od czasu do czasu można

a ciekawe co z nasz Nadią musi koniecznie przyjść, bo ona to już pewnie ma -25kg jeśli nie więcej a dawno jej nie było
przybądź moja motywatorko
: love:
spróbuję Ci go nie oddać! ale chcę żeby spadł a też myślałam dziś o Nadii, jej to pewnie leci! Nadia, odezwij się!!!!!!

lecę na zajęcia,paaaa
Stary 2011-04-04, 08:31   #1647
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Cytat:
Dziewczyno nie zaczyna się diety bez zdobycia podstawowych jej zasad... książka to guru nasze!
Nie musisz kupować jeśli to dla Ciebie problem,ale można ją ściągnąć, jest na I stronie wątku.
To są tak podstawowe informacje że aż szok...
Zdrowia chcesz sie pozbyć? Bo jesteś na dobrej drodzę

Dzień doberek
Ja popijam kawkę i wcinam śniadanko.
Dziś mam wolne, więc siedzę z farbą na głowie. Muszę pazurki sobie pomalować- fajny granatowy lakier dorwałam
Na 12 mam klientkę i później 15.30 i jestem ciekawa czy zdąrzę do banku lecieć a tam zawsze kolejki ;/

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 08:39   #1648
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

Banki są złe...
zablokowałam sobie konto internetowe i dali mi w banku pin zastępczy i co ?
i nie działa

lecę sobie zaraz na uczelnię... pada, jest mokro i zimno

ale w czwartek ma być cieplutko już
Stary 2011-04-04, 09:11   #1649
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Cytat:
Napisane przez izuulkaa Pokaż wiadomość
lecę sobie zaraz na uczelnię... pada, jest mokro i zimno

ale w czwartek ma być cieplutko już
Ja byłam na weekend w okolicach Kalisza na wiosce gdzie teściowie się budują , w niedziele mieliśmy 24 stopnie cuuudownie!
Dziś miał niby deszcz padać,są chmurki ale słoneczko gdzieś się przebija i już jest 14st w cieniu więc całkiem pozytywnie

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 09:18   #1650
popolka
BAN stały

hej chudzinki

u mnie waga stoi kilka dni a u was widzę że ładnie spada

kupiłam wczoraj kiecke na spontana bez przymierzania, ubieram w domu i jak tirówka wyglądam
popolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości