DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D ) - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-02, 23:32   #1591
mroziq
Zadomowienie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Chciałąm go nazwać donald bo bernardynka nazywa sie daisy to by była taka para, ale podoba mi się jeszcze Lars, Fado, Tobi, Dafi no nie wiem - na razie jest PIES
Z wymienionych Dafi mi się podoba Jakoś tak pasuje

A tymczasem idę spaciu już Dodaj jakieś zdjęcie pieska jutro

Dobranoc Rano pochwalę się jak tam z wagą (oby było 5 z przodu )

Szczupłych snów
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 23:38   #1592
nikamo36
Zadomowienie

Witam,za spadki
Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
dziewczyny, pokażcie mi w którym miejscu w książce Dukan pisze o trybie 4P/3PW... przeglądałam ostatnio gdy nawiązał się temat i tak jak myślałam-nic nie znalazłam na temat 4P/3PW... także proszę o dowód albo nie wprowadzajmy nowych Dukanek w błąd bo potem w TV będą mówić, że Dukan niezdrowy!:P zawsze może być więcej dni PW, ale nie może być więcej dni P. PW=>P

a i dziękuję

dziś mi waga niespodziankę zrobiła... :P -0,4 kg! na PW! w szoku byłam już po śniadanku, zaraz lecę na zajęcia (taak mi się nie chce ) i muszę coś wykombinować na obiad, bo to ostatni dzień PW
Kochana nigdzie nie jest napisane ale na innym wątku dukanowym dziewczyny piszą,że można-cytat od Emilia 25:
"Wspomniany tryb był wymysłem późniejszym, nie opisanym szerzej w książce. Jego zaletą jest na pewno to, że na weekend można się najeść warzyw (np. na grillu u znajomych czy na innej imprezie). Ja kierowałam się zasadą z pierwszej książki, że liczba dni PP i PW powinna być równa, czyli należało by jednak tę proporcję zachować.
Ja bym jednak radziła trzymać się tej zasady, ale jeśli ktoś stosuje ten tryb i ładnie chudnie, to czemu nie? Wydaje mi się, że sprawa jest mocno indywidualna i trzeba po prostu "wsłuchać się" w swój organizm i go poobserwować. Raz można zmienić tryb. "
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Cel III-70kg(wg.testu Dukana)
nikamo36 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 23:43   #1593
anita9005
Rozeznanie

Cytat:
Te pierwsze 2 zdjęcia to z okresu teraźniejszego? Też nie lubiłaś się fotografować przed dukanem? Ja to byłam uczulona na aparat, brrr

Zdrowie

Smaczna wyszła?

Ja pozwijałam folie aluminiową pare razy, uformowałąm owal z wyższymi rowkami ale i tak troche przywarła. W kauflandzie widziałam foremki do pizzy teflonowe, ale chyba drogie były

Będziesz miała długą przerwe po maturze to będziesz szaleć w lumpach

Dziewczyny dzisiaj wysłałysmy z mamą tate żeby kupił jakiegoś kundelka, przywiózł shih tzu Tak to jest wysłać faceta na zakupy I cały dzień mam zajęcie z nim Tylko nie wiem jak go nazwać

Kochana , pizza wyszła REWELACYJNA w życiu lepszej nie jadłam tu macie przepis :http://zkotemwkuchni.blogspot.com/20...wym-dukan.html

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

MAM PYTANKO
która z was stosuje tryb 1/1? bo planuje taki zastosować i chciała bym się zapytać jak rezultaty? ;>
anita9005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 23:45   #1594
nikamo36
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
tak nieśmiało (żeby nie zapeszyć) się przyznaję i chwalę że zeszłam z otyłości do nadwagi "tylko". o ile oczywiście moja stara nieelektroniczna waga dobrze pokazuje....
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Stary 2011-04-02, 23:51   #1595
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

Fado to śliczne imię dla pieska

dziewczęta zostałam sekretarzem w moim OSP
poważna funkcja

daję Wam fotki moich maluszków, 2 tygodniowe już
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg STA71220.jpg (59,7 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg STA71222.jpg (48,8 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg STA71224.jpg (49,6 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg STA71237.jpg (51,0 KB, 14 załadowań)
Stary 2011-04-03, 00:10   #1596
nikamo36
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez izuulkaa Pokaż wiadomość

poważna funkcja

za SEKRETARZA,pilnuj tych twoich strażaków! No a pieski rewelka-chodowcą jesteś? A może dla niewidomych,niepełnospraw nych ,itp. No milusie całkiem,tylko przytulać. Nasze pieski(mamy wilka i mieszańca "westa")też były milusie dopóki nie urosły
Nie mam kiedy was nadrabiać ale późnymi wieczorami mam kompa dla siebie. Mam pytanko,czy któraś z was robiła królika,moi teściowie chodują króliki,mam cały zamrażalnik ich(zabitych i wypatroszonych). Oni zawsze jak robią je na obiad to próżą(dużo przypraw) a później ten sos zaciągają mąką,może macie jakiś fajny przepis?
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Stary 2011-04-03, 00:11   #1597
Iloa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nikamo36 Pokaż wiadomość
Witam,za spadki

Kochana nigdzie nie jest napisane ale na innym wątku dukanowym dziewczyny piszą,że można-cytat od Emilia 25:
"Wspomniany tryb był wymysłem późniejszym, nie opisanym szerzej w książce. Jego zaletą jest na pewno to, że na weekend można się najeść warzyw (np. na grillu u znajomych czy na innej imprezie). Ja kierowałam się zasadą z pierwszej książki, że liczba dni PP i PW powinna być równa, czyli należało by jednak tę proporcję zachować.
Ja bym jednak radziła trzymać się tej zasady, ale jeśli ktoś stosuje ten tryb i ładnie chudnie, to czemu nie? Wydaje mi się, że sprawa jest mocno indywidualna i trzeba po prostu "wsłuchać się" w swój organizm i go poobserwować. Raz można zmienić tryb. "
Bo o tym trybie przeczytałam na 1 stronie naszego wątku (a tam są info z książki i z czatu z Doktorkiem).
Stary 2011-04-03, 00:19   #1598
anita9005
Rozeznanie

Cytat:

poważna funkcja

aaa te psy są mega ;D
anita9005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 01:18   #1599
nikamo36
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Iloa Pokaż wiadomość
Bo o tym trybie przeczytałam na 1 stronie naszego wątku (a tam są info z książki i z czatu z Doktorkiem).
Dokładnie ale dziewczyny go tu negują a na wątku "Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr.Pierre Dukana"są weteranki i wiedzą coś na ten tematDzięki za wsparcie

---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ----------

Cytat:
Napisane przez anita9005 Pokaż wiadomość
Kochana , pizza wyszła REWELACYJNA w życiu lepszej nie jadłam tu macie przepis :http://zkotemwkuchni.blogspot.com/20...wym-dukan.html

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

MAM PYTANKO
która z was stosuje tryb 1/1? bo planuje taki zastosować i chciała bym się zapytać jak rezultaty? ;>
Podobno 1/1 i 5/5 dają te same rezultaty ale to zależy czy wytrzymasz 5 dni bez warzyw czy tylko 1,z doświdczenia wiem,że 5/5 daje lepsze spadki wagi ale na wagę wchodzę po pp a w 1 dniu pw rano. Zależy jak możesz i masz ochotę gotować na 5 dni warzyw albo na 1.

---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ----------

Cytat:
Napisane przez mroziq Pokaż wiadomość
Dziewczyny,właśnie doszłam do wniosku,że ja zaraz nie będę miała w czym chodzić Nie opłaca się kupować nowych ubrań teraz,ale stare już zaczynają na mnie wisieć Właśnie założyłam do spania staary,zwykły czarny T-shirt,który był na mnie obcisły,a teraz z każdej strony odstaje Ale jaja ... Chyba jutro przeszukam szafę i przymierzę stare ubrania...

Wiecie co...Zauważyłam,że często,gdy piszę do was to na forum nagle taka cisza...
Kochana mam ten sam problem,ja w spodnie wciąnęłam gumkę bo nie będę kupowac nowych skoro za chwilę i tak będą nie dobre
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Stary 2011-04-03, 08:07   #1600
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam,za spadki

forum to nie jest aż tak wiarygodne źródło informacji... bo tu można napisać wszystko. a jednak Dukan podkreśla istotność warzyw w diecie, a 4 dni P na 3 dni PW to dodatkowe obciążenie organizmu... tak samo, jak idą na forach famy, że robi się 10 dni uderzeniówki i potem zaczyna dniami P, no cóż... ja bym jednak ufała książce czyli PW=>P

dziś widzę pierwsza jestem:P chyba przyzwyczaiłam się do wczesnego wstawania sama z siebie na wadze wzrost +0,2 ale to był ostatni dzień PW, więc i tak jest dobrze

może wyciągne TŻta żeby pobiegać, dotlenić się przed kolejnym dniem nauki a teraz idę wciągnąć śniadanko!
Stary 2011-04-03, 08:10   #1601
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Dzień dobry chudziunki!!

u mnie spadek, mały ale spadek
-01
piję kawkę i wpieprzam sernik

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 08:23   #1602
renka1511
Rozeznanie

dzien dobry

zapowiada sie kolejny sloneczny dzien czyli czasa na wyjscie z domku
po wczorajszej wycieczce synek spal snem sprawiedliwego az do 7.30 czyli swieze powietrze ma na niego zbawienny wplyw ...i na nas przy okazji bo nareszcie sie wysypiamy

boje sie wejsc na wage bo tak ladnie mi ostatnio spada....i troche pesymistycznie tylko czekam na nowy zastoj...oby nie

milej niedzieli !!

The best way to loose weight is to close your mouth...or.....WATCH your food - just watch it, DON'T EAT it !
renka1511 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 08:53   #1603
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Te pierwsze 2 zdjęcia to z okresu teraźniejszego? Też nie lubiłaś się fotografować przed dukanem? Ja to byłam uczulona na aparat, brrr
no to w granacie to teraz.... przed dukanem uciekałam od zdjęć teraz w sumie też bo twarz mam niefotogeniczną

Cytat:
Aaaaa! Te pieski są śliczne !!
Ale jak są ostrzyżone,nie te długowłose
A imię dla psa zawsze podobało mi się Korek,albo Guzik... Ogólnie lubię "dziwne" , "inne" imiona dla psów Mój dla przykładu nazywa się HARLEY - Cocker Spaniel

Daje zdjęcie,tylko takie znalazłam ,małe z telefonu
u mnie też zawsze oryinalne imina psy miały, np. Arbuz, Łobuz, Żwirek...

piesek śliczny - a imię bardzo pasuje!

Cytat:

poważna funkcja

gratuluje sekretarza!
pieski slodziutkie

Cytat:
Mam pytanko,czy któraś z was robiła królika,moi teściowie chodują króliki,mam cały zamrażalnik ich(zabitych i wypatroszonych). Oni zawsze jak robią je na obiad to próżą(dużo przypraw) a później ten sos zaciągają mąką,może macie jakiś fajny przepis?
ja zjadam czasem królika, nawet właśnie na dziś mi się porcja rozmraża ale przepisu dokładnego nie znam bo dziadek mi robi ale jest pieczony, podlewany chudym rosołkiem żeby nie obeschł... myślę że możesz zjeść takiego próżonego z przyprawami tylko sosu nie zaciągaj albo zrób to skrobią. oj królik jest pyszny, nie to co zając ale b. dobry, i dla mnie to smak dzieciństwa - też hodowaliśmy
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 10:13   #1604
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:

poważna funkcja

Jakie słodkieeeee Mój pies wcisnął sie pod kanape i śpi
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 11:15   #1605
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

o matko,padam! właśnie wróciłam z godzinnego marszo-biegu:P na Google Earth obliczyłam sobie ile przebiegło-maszerowałam:P 6km! z czego 4km biegu jestem z siebie taka dumna! nawet w pewnym miejscu ponad 1,5km bez zatrzymywania! mój TŻ mnie motywował (kiedyś biegał i w ogóle się nie zmęczył, a ja jestem różowa jak świnka mimo, że wróciliśmy ponad pół godziny temu)....

ale to uczucie po biegu jest cudowne
Stary 2011-04-03, 11:18   #1606
Agus140188
Rozeznanie

Dzień dobry Dziewczynki, wpadłam się tylko z Wami przywitać. Byłam całą noc na czuwaniu w Pieniężnie. Wróciłam o 7.00 rano, przekimałam i nawet nie miałam jak nadrobić tego co napisałyście ale wiecie co jest najgorsze??? Otworzyłam usta aby cos powiedzieć do TŻ (gardło mnie boli niesamowicie) i nie moge wydobyć z siebie żadnego głosu!!!!!!!!!! Już od przed wczoraj gardło mnie boli, ale chociaż mogłam mówić!!!! Wrócę do Was później
Stary 2011-04-03, 11:26   #1607
Sorceresss
Wtajemniczenie

Witajcie wszystkie szczuplutkie dupeczki

Ale pikny dzionek dzisiaj mamy...

Cytat:
No,ale to też trzeba z umiarem,bo moja mama np. kupuje bardzo dużo ubrań w second-handach i myśli właśnie tak,samo,że nie będzie szkoda wyrzucić W rezultacie zapycha nimi całą szufladę i nigdy w tym nie chodzi
Ja teraz jestem w klasie maturalnej to za bardzo czasu nie ma żeby chodzić,bo najlepiej to rano kiedy są dostawy Przeważnie jak idę po południu to nic ciekawego nie ma. Ale w czerwcu to wykupię wszystko
Jestem jak Twoja mama Kupuję a potem leży Część leży bo mi się już nie podoba a część leży bo się gdzieś zachomikowała... Niestety ciuchlandy uzależniają, szczególnie te gdzie można naprawdę znaleźć dobre gatunkowo ciuszki

Nie wiem czy to tylko moje odczucie ale w sklepach odzieżowych wszystko bardzo podrożało i jakość jest naprawdę słaba. Ciężko jest mi znaleźć coś wypośrodkowanego między młodzieżowo-sportowym stylem a elegancją w cenie na moją kieszeń.

Cytat:

ŚLICZNE!!! Marzy mi się pies (na razie mam kota) ale mieszkam w bloku i pracujemy z TŻ oboje...szkoda by było zwierzaka. Kiciusie jednak nie muszę się wybiegać...

Cytat:
u mnie też zawsze oryinalne imina psy miały, np. Arbuz, Łobuz, Żwirek...
ARBUZ - superowe imię

Jak byłam mała mieliśmy kotka, który miał na imię BIMBER Bimbuś zdrobniale

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 11:36   #1608
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
o matko,padam! właśnie wróciłam z godzinnego marszo-biegu:P na Google Earth obliczyłam sobie ile przebiegło-maszerowałam:P 6km! z czego 4km biegu jestem z siebie taka dumna! nawet w pewnym miejscu ponad 1,5km bez zatrzymywania! mój TŻ mnie motywował (kiedyś biegał i w ogóle się nie zmęczył, a ja jestem różowa jak świnka mimo, że wróciliśmy ponad pół godziny temu)....

no no - jestem pod wrażeniem gratuluję u mnie dziś max to spacer będzie bo chora jestem

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
ARBUZ - superowe imię

Jak byłam mała mieliśmy kotka, który miał na imię BIMBER Bimbuś zdrobniale
Bimber super! u nas teraz kot jest Czarodziej w zdrobnieniu Czarek ale były Kasandra, Felicia (bo czarne były to tak pasowało ) i Drapucha - z wiadomych względów
kot jest praktyczniejszy mimo wszystko... nie tylko chiodzi o wybieganie się ale i cała obsługa, często łątwiej sprzatnąć kuwetę niż na spacer wyprowadzić
Stary 2011-04-03, 11:41   #1609
Sorceresss
Wtajemniczenie

Cytat:

Kocham to uczucie... to zmęczenie... ja też zawsze buraczek jestem... i trzyma się mnie to potem przez godzinkę
Jak wrócę do domu mamy z TŻ też biegać-obiecał mi. Chociaż wczoraj korzystając z okazji, że został sam poszedł z przyjacielem w tango i dzisiaj od rana jęczy, że ma kaca.

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
kot jest praktyczniejszy mimo wszystko... nie tylko chiodzi o wybieganie się ale i cała obsługa, często łątwiej sprzatnąć kuwetę niż na spacer wyprowadzić
czasami z TŻ kłócimy się kto ma kuwetkę oczyścić więc do psa w bloku nie dorośliśmy A nasz szlachecki kot (przygarnięty ze śmietnika) jak ma chociaż troszkę brudno to pięknie załatwia się obok - na całe szczęście kuwetka jest w WC.

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 12:28   #1610
201604301943
Konto usunięte

aaaa! patrzcie co znalazłam: http://dietadukanaprzepisy.blogspot....my-samemu.html
gdzie możńa takie garnki wytrzasnąć? i za ile?
byłoby super móc samemu sobie uwędzić cosik
i zaraz zrobiłabym to:
http://dietadukanaprzepisy.blogspot....-drobiowe.html
Stary 2011-04-03, 12:55   #1611
Guniella
Raczkowanie

A ja dzisiaj zaliczyłam pierwszy (!) grzech... Do tej pory Dukałam idealnie bezgrzesznie, wzorowo, zadowolona z siebie, a tu nagle taki niepohamowany napad mega kompuls... zżarłam chyba 2,5litra zupy warzywnej z kurczakiem, którą miałam mieć na 2 dni, do tego docisnęłam sernikiem, który miał być na wieczór i na jutro, a zaraz potem jeszcze zrobiłam sobie kakao nie wiem co mi się stało i jak w to w siebie zmieściłam, ale czuję się teraz fatalnie nie wiem co ze sobą zrobić
Stary 2011-04-03, 13:46   #1612
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Guniella Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj zaliczyłam pierwszy (!) grzech... Do tej pory Dukałam idealnie bezgrzesznie, wzorowo, zadowolona z siebie, a tu nagle taki niepohamowany napad mega kompuls... zżarłam chyba 2,5litra zupy warzywnej z kurczakiem, którą miałam mieć na 2 dni, do tego docisnęłam sernikiem, który miał być na wieczór i na jutro, a zaraz potem jeszcze zrobiłam sobie kakao nie wiem co mi się stało i jak w to w siebie zmieściłam, ale czuję się teraz fatalnie nie wiem co ze sobą zrobić
zupa dukanowa? (chyba tak skoro piszesz że miała być na 2 dni...)
sernik dukanowy? (zależy ile skrobii w nim, może jej troche za dużo i słodzika...)
kakao dukanowe?
jeśli tak to nie masz żadnego grzechu!
faktycznie dużo ale bez grzechu. a ile do tej pory jadłaś? może za mało i stąd takie kompulsywne jedzenie? może organimowi było czegoś mało i musiał uzupełnić? też dużo ostatnio jem ale w piątek mi było słabo i jak się objadłam dukanowymi rzeczami to mi się polepszyło a teraz zaziębiona jestem i organizm też się sporo domaga żeby siły do walki mieć
Stary 2011-04-03, 14:03   #1613
justyna8924
Raczkowanie

Cytat:
aaaa! patrzcie co znalazłam: http://dietadukanaprzepisy.blogspot....my-samemu.html
gdzie możńa takie garnki wytrzasnąć? i za ile?
byłoby super móc samemu sobie uwędzić cosik
i zaraz zrobiłabym to:
http://dietadukanaprzepisy.blogspot....-drobiowe.html
to sa chyba garnki takie do gotowania na parze,sa tanie
16.05.2011 84,0KG
CEL 67 KG

DUKAM 185 DZIEN - 15 KG

JESZCZE TYLE KG PRZEDEMNĄ
justyna8924 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 14:32   #1614
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez justyna8924 Pokaż wiadomość
to sa chyba garnki takie do gotowania na parze,sa tanie
znalazłam też informacje jak wędzić w zwykłych garnkach tak więc już wiem co będę robić jak pojadę na przerwę świąteczną do domu
Stary 2011-04-03, 14:37   #1615
Guniella
Raczkowanie

Cytat:
zupa dukanowa? (chyba tak skoro piszesz że miała być na 2 dni...)
sernik dukanowy? (zależy ile skrobii w nim, może jej troche za dużo i słodzika...)
kakao dukanowe?
jeśli tak to nie masz żadnego grzechu!
faktycznie dużo ale bez grzechu. a ile do tej pory jadłaś? może za mało i stąd takie kompulsywne jedzenie? może organimowi było czegoś mało i musiał uzupełnić? też dużo ostatnio jem ale w piątek mi było słabo i jak się objadłam dukanowymi rzeczami to mi się polepszyło a teraz zaziębiona jestem i organizm też się sporo domaga żeby siły do walki mieć
Dzięki. W sumie jak sobie uświadomiłam, że wszystko było Dukanowe, to czuję się lepiej psychicznie. Właśnie w ogóle nie chodziłam głona od początków diety, nie wiem dlaczego tak się stało... Trudno, nie ma co roztrząsać, teraz już humor mam lepszy. Ale brzuchol dalej przepełniony i nie wiem co w związku z tym, czy jeść jeszcze coś dzisiaj, czy zrobić sobie dziś mały pościk....
Stary 2011-04-03, 14:45   #1616
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Guniella Pokaż wiadomość
Dzięki. W sumie jak sobie uświadomiłam, że wszystko było Dukanowe, to czuję się lepiej psychicznie. Właśnie w ogóle nie chodziłam głona od początków diety, nie wiem dlaczego tak się stało... Trudno, nie ma co roztrząsać, teraz już humor mam lepszy. Ale brzuchol dalej przepełniony i nie wiem co w związku z tym, czy jeść jeszcze coś dzisiaj, czy zrobić sobie dziś mały pościk....
skoro dukanowe to nic takiego się nie stało a i lepiej jeszcze zjeść..chcesz o pustym żołądku cały dzień chodzić? jak poczujesz się lżej to zjedz coś lekkiego

TŻ robi krewetki...miałam zawsze uprzedzenia do nich,ale spróbuję..
Stary 2011-04-03, 15:05   #1617
mroziq
Zadomowienie

Cytat:

poważna funkcja

Jaaakie piękne Ja to jestem typową psiarą,gdyby nie to,że mieszkam w bloku miałabym z 5 psów minimum

A tak poza tym dzień dobry
Pochwalić się muszę,chociaż myślałam,że będzie lepiej
-0.7 ,czyli waga równiutko 59.5 kg
Upragniona 5 z przodu już jest Teraz czekamy na 5 z prawej,hehe

Byłam dzisiaj w poszukiwaniu butów... Masakra W tych sklepach nic ale to nic nie ma !! Buty nie dość,że drogie to chyba sama LADY GAGA by takich nie nałożyła

Kupiłam zwykłe proste koturenki na gumce...
Tyle,że mi potrzebne wygodne buty na co dzień !
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 17:09   #1618
jolkah
Rozeznanie

zgrzeszyłam wczoraj. bardzo poważnie - pizze zjadłam. miałam takie gastro [po imprezie] no i się skusiłam...
dlatego poproszę baty. od jutra przysięgam sobie NIE GRZESZYĆ więcej, bo od razu mam 1kg nadwyżki to takie demotywujące, ale mam za swoje.

pocieszający jest jedynie fakt, że wcale nie mam ochoty olać diety i sie zajadac znowu 'normalnymi' rzeczami i innymi swinstwami pokroju pizze [niedukanowej, of course ] i juz dzisiaj ladnie grzecznie i zdrowo dukam. ewidentnie to byla chwilowa slabosc ktora wlasnie odpokutuje bieganiem

Nie piję:
20 dni [sic!]

Waga: 78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64!!! ... 60!!
jolkah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 17:16   #1619
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

ponownie dzień dobry!!
ja niedawno wróciłam z uczelni, zeżarłam kurczaka z grilla, oczywiście bez skóry.. teraz kawka i sernik

wiecie co, zauważyłam, że znów staja się taka jaka byłam kiedyś.. wesoła.. w centrum uwagi.. jak to mówią do mnie niektóre koleżanki i TŻ, że jestem gwiazdą
znów odzyskuję pewność siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to jest dla mnie najważniejsze

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 17:19   #1620
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Heeej wszystkim
Pojechaliśmy na weekend na wioskę, ale cudowna pogoda!
Dziś zaliczyłam spacer z psem po lesie, trochę zboczyłam z trasy i wyszło koło 7km zrobionych ! Padam na pysk
Dojechaliśmy właśnie do Wrocławia bo za 30min mam klientkę
Popijam cole bo potrzebuje dawki energi bo mam brak mocy normalnie

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości