|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
gucia nigella wlasnie gotuje szybkie spagetti - pomidory z puszki, kapary i czarne oliwki
|
|
|
|
#4592 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Na dzienne nie moge, bo nie mam z kim dziecka zostawić, a na zaoczne mnie nie stać po prostu.
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo później problem mega, nie chciałabym zrywać podłóg, bo czegoś nie zrobiliśmy... tylko to "coś" zawsze kosztuje, ehhh Jakby nie patrzeć najwięcej wydaje się na "pierdoły"
|
|
|
|
|
#4594 | |||
|
Zakorzenienie
|
powodzenia kochana
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kurcze dziewczyny wy tak piszecie ze sloneczko u was swieci .. a u mnie leje juz mam dosc tej pogody chce wiosne !!! ![]() Bylam wczoraj na zakupach chcialam kupic jakis plaszczyk i znalazlam 4
|
|
|
#4595 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dostaliśmy od kolegi tż fotelik samochodowy Romer Co prawda na 9-18 kg, ale przyda się na "zaś". Kolega kupił nowy, dziecko już z niego wyrosło a więcej nie planuje. Fajnie, jeden wydatek z głowy
|
|||
|
|
|
#4596 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
robota wre ![]() dziękuje kochane *U nas na działce też robota idzie do przodu... mamy już podpięty prąd, powoli przygotowujemy się do podpięcia wody , niedawno koleś koparką zebrał nam humus i dzisiaj tz byl rano i wykopal juz pod jedna lawe dziure ![]() tz ma 2 zmiany teraz w sobote przywioza nam garaz blaszany
|
|||
|
|
|
#4597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciagle chce jesc i nic nie chce spac..... no ale...
|
|
|
#4598 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
a to możliwe
![]() szczególnie że ona z moją siostrą są cholernie ze sobą zżyte ![]() ja nie pamiętam wzmożonego.. hmm miałam takie napady ze 2 dni non stop jadłam a potem ok Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieję że rozstępy zejdą... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
buziakuje
|
|
|
#4599 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra zgodzę się z Wami, że zaczęłam za bardzo narzekać i użalać się nad sobą, ale każdy ma chwilę słabości no nie? Ja już od paru miesięcy szukam jakieś dorywczej pracy, ale narazie nie umiem niczego znaleźć. Do niedawna jeszcze było dobrze u nas z finansami, ale ostatnio mąż mało zarabia i jest ciężko. Ja wiem, że zdecydowaliśmy się na małżeństwo i dziecko, ale nie wiedziałam, że będzie aż tak ciężko. Jak byliśmy bez Bartusia to mąż zarabiał czasem nawet ponad 2 tys. na początku jak urodził się Bartuś też tak było, ale przez parę ostatnich miesięcy jest fatalnie. Mąż też szuka innej pracy i ja ciągle siedzę na stronach z ofertami pracy i kupuje gazety.
W przypływie złych emocji napisałam o parę słów za dużo i troszkę za bardzo ponarzekałam, ale czyż nie po to jest forum? Katuniu a w Tarnowskich Górach by mi odpowiadało, bo mam autobusem jakieś 20-25 min
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2011-04-04 o 19:10 |
|
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jestem zmęczona ,rozmowa spoko,do środy mają dać odpowiedź...a jutro mam następną rozmowę... Madzia ta praca Twojego męża trochę brzmi jak bajka gdzie ja znalazł?Jak czytam opinie o pracy w ubezpieczeniach to ludzie raczej narzekają ,że ciężko zdobyć klientów martucha fajnie,że mama poleciała
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-04-04 o 19:10 |
|
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
Atomufka bo bardzo ciężko. Dlatego napisałam już wcześniej, ze to pewnie chwilowa praca
![]() Samba uderzyłam się chyba za mocno. Dobra mam kartę biblioteczną do logowania się przez net i mam problem, może mi pomożecie. Wyszukuję pozycje i tak: jeśli coś jest wypożyczone, to mogę to sobie zarezerwować (już tak 6 książek zarezerwowałam), ale jeśli coś jest wolne, to kurde nie ma opcji rezerwuj tylko szczegóły. Nie wiem o co chodzi. Mąż powiedział, abym mu sygnaturki spisała z tych wolnych książek i on jutro tam pojedzie i mi wypożyczy. Ale nie wiem dlaczego nie da się zamówić, tylko da się zarezerwować A Pani mu mówiła, że jak mąż zamówi książki, to na maila mu przyjdzie jak będą gotowe do odbioru. Teraz w tych moich zarezerwowanych jest zapisane, że są w realizacji.... nie rozumiem tego ich systemu. Na studiach też był taki system, ale tam wprost się albo zamawiało albo rezerwowało i heja.---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- zaraz wam przykłąd pokażę (nie wiem czy się uda, ale spróbuję) http://pluton.biblpubl.waw.pl/F/TV58...OSTR&x=49&y=10 książkę , która jest wypożyczona da się ją zamówić, a tam gdzie jest wolne są tylko o niej szczegóły bez możliwości zamówienia. |
|
|
|
#4602 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się cieszę
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki, żeby odpowiedź była pozytywna
|
|
|
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
Stawiam browarka, jak ktoś to rozwikła
|
|
|
|
#4604 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
Kobietka mu nie podała klucza, ale już wszystko wiemy. a hasło to był numer karty i nazwisko.
|
|
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia a katalog jaki wybrałaś? nie jakąś czytelnie czasem?
|
|
|
|
#4607 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas jest tak, że jak książka jest dostępna, to można zarezerwować egzemplarz, a jeśli wszystkie są wypożyczone to się zamawia i przychodzi powiadomienie kiedy można odebrać. |
|
|
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
nie, wybrałam wypożyczalnię głównę
Hm.... czyli idę i nie mam pewności, że będzie Na studiach maiłam tak, ze się zamawiało książkę (i jak szłam to miałam pewność, że będzie) dawałam wtedy pani kartę i jej wyskakiwało co zamówiłam i mi dała, nie musiałam nic szukać. A jak było wypożyczone, to wtedy wciskałam w necie rezerwuj i sobie czekałam. ech... za głupia do tego jestem hehe Może jest tak jak napisałaś. Ale wtedy to troszkę bez sensu. Bo jest akurat jedna książka ja się wybiorę, przejdę na drugi koniec miasta a tu jej już nie będzie ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Ktosia no właśnie i to ma wtedy sens. A tu jaką mam pewność, ze ta jedna jedyna książka tam dalej będzie?? Rezerwować można ale zamówić już nie?? |
|
|
|
#4610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosia no właśnie. A jak mi na maila przyjdzie, że już zarezerwowana książka jest to znaczy, ze mam biec z wywieszonym językiem bo jeszcze ją ktoś weźmie
Właśnie spisuję kilka książek niby dostępnych bo mąż dopiero po pracy (po 17) będzie mógł tam podjechać, więc wiecie... nie wiem czy jeszcze będą ![]() masakra.... ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Nie wiem czy wy widziecie, to co wklejam bo ja jestem zalogowana to widzę http://pluton.biblpubl.waw.pl/F/V1N7..._library=OSTWP na tę książkę są już 3 osoby zarezerwowane więc co?? Będzie wyścig szczurów., Każda z nich dostanie maila , że książka już jest i kto pierwszy ten lepszy
|
|
|
|
#4612 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
Coś mi net nawala.... muli mi, nie mogę cytować ech...
Rosi czy mam rozumieć tak: Jeśli książka jest na miejscu, to mam spisać sobie sygnaturę i iść i szukać, nie mogę jej zamówić i będzie na mnie czekała (jak to na studiach miałam). Jeśli jest zamówiona, to mogę ją zarezerwować i wtedy na maila przyjdzie mi wiadomość, że już jest dostępna i wtedy mam czas np. 3 dni tak?? |
|
|
|
#4614 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi ech.. jak już się zajęli internetową bazą książek, to by mogli to dopieścić.
Spisałam mężowi 6 książek (autor, tytuł, sygnatura wystarczy chyba??) i powiedziałam, aby mi jutro 3 z nich wypożyczył. |
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam chleb cebulowy teraz robię drugi bochenek bo prawie cały zjedliśmy na śniadanie by nie było teraz żołądek mnie boli z gorącego chleba he he
|
#4617 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze raz podziwiam! Cytat:
![]() Cytat:
![]() hmm, cóż za dylematy. może żółty albo brudny róż? chyba bardziej jestem za brudnym różem Cytat:
No i super, że wszystko idzie do przodu!Cytat:
Cytat:
Cytat:
Coco dżambo i do przodu! ![]() Cytat:
Dzisiaj się podłamałam. Znowu przytyłam - a staram się mniej jeść. No nic, tuńczyk z majonezem idzie w odstawkę, bo obawiam się, że ten majonez mi zdecydowanie nie pomaga. Muszę coś ze sobą zrobić, bo za chwilę już w ogóle nie będę mogła patrzeć w lustro Mąż dzisiaj odpuścił sobie kosza Także wspólny wieczór przed nami. do jutra!
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
Kwiatuszku - to jesli Tarnowskie nie sa dla Ciebie za daleko to napisze ci na PW pewna propozycje pracy
|
|
|
|
#4619 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No a specjalnego kogoś to nie ma takiej osoby może po prostu powierzyć się w zupełności murarzowi albo coś kombinować sama, innej opcji nie ma zresztą jak wspomniałam tata pracuje z kierownikiem budowy także mamy rozmówce no i murarz i moi rodzice się budowali i teście także wiesz temat jest na czasie nie jest to nam zupełnie obce Ja też się nie znałam kompletnie nic, ale wiesz... szukasz, dopytujesz się i idzie powoli
|
|||
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
ale ja zabiegana jestem nie mam kiedy Was czytac nawet ![]() poki bedzie tesciowa na miejscu raczej rzadko bede tu zaglądac ale oczywiscie juz tesknie za naszymi pogaduchami
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

jak to super brzmi
dwa kompletnie inne style
*

A Pani mu mówiła, że jak mąż zamówi książki, to na maila mu przyjdzie jak będą gotowe do odbioru. Teraz w tych moich zarezerwowanych jest zapisane, że są w realizacji.... nie rozumiem tego ich systemu. Na studiach też był taki system, ale tam wprost się albo zamawiało albo rezerwowało i heja.