|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
u mnie też!!!
Cytat:
Ale się nacieszy wnukiem, super!Ja dzisiaj mam młyn. Poniedziałek, ech.... nie lubię poniedziałków! Wracam do wariatkowa!
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
U mnie pada ale jest dość ciepło...wczoraj było za to pięknie
u nas remont ciągle trwa, ale już zbliża się ku końcowi ścianka stoi, wczoraj tż gładź kładł więc dzisiaj zetrze a jutro pomalujemy pierwszą warstwą salon więc w środę powinna być druga i będzie koniec na salon będę mogła zacząć prać ubranka małej i układać to jakoś. W weekend tż pomaluje kuchnie i przedpokój i koniec remontu wiecie co...w tym tygodniu wyszły mi rozstępy na brzuchu w okolicy pępka. Tż je widział od razu jak się pokazały ale mi nic nie powiedział a ja ich z góry nie widziałam, dopiero jak stanęłam przed lustrem to zauważyłam i jakoś mi się tak smutno zrobiło z ich powodu pocieszam się że jeszcze trochę i będę mogła z nimi zacząć walczyć czymś więcej niż balsamem przeciw rozstępom w ciąży tak się zastanawiałam czy jakbym zaczęła uywac teraz jakiegoś reduktora to czy mogłabym zaszkodzić małej...wstrzymam się mimo wszystko. Na piersiach też mam ale tymi to się nie przejmuję, tym bardziej że te z góry są prawie niewidoczne a te pod spodem mi wiszą (dosłownie ).
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
bzyczka mi rozstepy wyszly na brzuchu dpiero po porodzie
![]() jeszcze niczym ich nie traktowalam czekam az same zbledna i pozniej bede je smarowac jakas mascia redukujaca blizny ale na razie nie mam na to czasu
|
|
|
|
#4564 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poród to duży wysiłek dla naszego organizmu. Dlatego musi on uprzednio zgromadzić zapasy energii, aby mógł stawić czoła wyzwaniu jaki przed nim stoi. Stąd też przed porodem twój apetyt będzie dwu lub nawet trzykrotnie zwiększony. Będziesz ciągle odczuwać głód. Teraz możesz sobie pozwolić na jego zaspokajanie. Pamiętaj, że teraz będziesz potrzebować pokładów energii i nie musisz stosować żadnych ograniczeń. hmmm ![]() Cytat:
http://allegro.pl/mustela-krem-na-ro...526837583.html i http://allegro.pl/mustela-zel-poporo...522359074.html ten na rozstepy od jutra jak przyjdzie bede juz smarowac bo ten co mialam mi sie skonczyl a ten juz redukuje te powstale i miejsza ryzyko pojawienia sie nasteonych |
||
|
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gadanego to może ja mam, ale zdania często nie wychodzą mi tak jak bym chciała
|
|
#4567 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli chodzi o politykęNigdy nie byłam za PO, nigdy nie mieli mojego głosu i chyba mieć nie będą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja bym się bała ![]() Cytat:
do końca remontu
|
||||
|
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie ładna pogoda była a po 14 deszcze przez chwile śnieg z deszczem
obiadek zrobiony a chlebek cebulowy sobie rośnie w wypiekaczu
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś widziałam te zestawy na mamusiowym wątku
|
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
mam aby nadzieje ze cos pomoga, bo ceny mnie zwalily z nog
|
|
|
|
#4571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja póki co (tfu tfu tfu) nie mam żadnych, tzn mam takie, które miałam juz wcześniej ale nic nowego nie wyskoczyło. Zostały jednak jeszcze 2 miesiące, więc wszystko się może zdarzyć
|
|
|
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu mi na biuście wyszły zaraz na początku, może w 3 miesiącu...a dopiero teraz na brzuchu
myślałam że mnie ominą, bo ani moja mama, ani siostra poza tymi na piersiach nie miały nigdzie indziej no ale one mają zdrową skórę więc to pewnie też ma znaczenie. Kiedyś wyszły mi na brzuchu, na studiach jak schudłam sporo ale szybko zaczęłam je smarować i teraz ich nie ma, nawet najmniejszego śladu po nich. Ale nie pamiętam czym ja je wtedy smarowałam ;(
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej przyszłam sie przywitac i troszku nadrobic
![]() no to lece
|
|
#4574 | |||
|
Zakorzenienie
|
Sliweńko my teraz mamy prysznic, ale kiedyś to ja lałam wodę jak popadnie jak była wanna
bo musiałam mieć wrzątek. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Agatek, Marta wydaje mi się, że to zależy od firmy. Tak jak wspomniałam. Mój mąż jest przedstawiciel ubezpieczeniowym (OFE) i pracuje jak ma klienta. Kolega pracuje w firmie "ZUbr" i musi tylko 8 godzin dziennie wyrobić, ale oczywiście są tez takie firmy, gdzie masz punkty i musisz je załatwić. |
|||
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia a Twój mąż nie ma jakiś planów? Bo z tego co kojarze najczęściej w takiej branży i w handlu obowiązują plany sprzedażowe
![]() Moje dziecie okropnie złośliwe (ciekawe po kim ) i kopie matke w pecherz od rana. Złośliwa ta moja Agata
|
|
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
Scio mój mąż ma umowę zlecenie. Nie chciał własnej działalności i z tego co mówił, ważne aby nie robić jednej osoby na rok
|
|
|
|
#4577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie może być deszczu, bo cement schnie Cytat:
![]() Laski moja głowa jest spuchnięta i jest tańsza a podobno też super ... piachu nawozić, gdzie zamówić, w żwirowni ? drogo? może gdzieś z budowy dróg... no jest fajnie, ale czy się nadaje ![]() Zapomniałam napisać, że są to wybory istotne i zapobiegające "wchodzeniu" wody do mieszkania...
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2011-04-04 o 16:41 |
||
|
|
|
#4579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe mój mąż wczoraj podpisał 5 umów Teraz kwartał się kończy 25 kwietnia, więc wszystkie umowy które będą podpisane do tego dnia i wszystko będzie dobrze, to transfer (zmiana OFE) będzie 10 maja i potem podobno w ciągu 3 tyg ma byc kasa na koncie za te osoby.Ana a wy się znacie na tym wszytskim?? |
|
|
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia nie strasze, mowie jak jest, cala ciaze nic nie mialam rozstepow na brzuchu. jedynie jeden maly kolo kolana.
a po porodzie raz ze od skurczow porodowych a dwa ze od szybkiego spadku wagi po porodzie mi wyszly, i to nie na raz tylko pojedynczo wyszlo. i teraz mam kilka i jak na porodowce brzuch mi sie spinal po prawej stronie tylko, to mam rozstepy tylko po lewej stronie brzucha
|
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
u mnie też od rana nawał pracy, bo w piatek wzięłam sobie wolne wymeldowałam sie , zameldowałam i czekam na nowy dowód z adresem mojego mieszkania jak to super brzmi wczoraj przemierzyłam chyab 6 wielkich sklepów w poszukiwaniu mebli i wpadły mi w oko http://www.bimsklep.pl/pl/c/DOVER/131 i jeszcze Rio Art ale cieżko jest je odnaleźć w necie dwa kompletnie inne style Nogi mi niemal nie odpadły
|
|
|
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś my, coś teście, coś rodzice ![]() a co nie znamy to trzeba się poznać pytać i główkować dlatego mnie głowa boli |
|
|
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
Ana cięzko tak podjąć decyzje. A szef budowy??
Gold ja czekam z przemeldowaniem się już pół roku, podobno mają być nowe dowody od lipca
|
|
|
|
#4584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on sprawdza rzeczy konstrukcyjnie, a murarz proponuje różne rozwiązania... co wie to podpowie... zresztą co osoba to ma różne doświadczenia... Nie ma złotego środka, jakby był ludzie nie mieli by problemów z przeciekaniem... i zalewaniem. A tymczasem u mojej babci co większy deszcz to pompa chodzi... jeszcze to jestem w stanie zrozumieć, bo dom starej daty... ale u teścia to samo... ![]() dużo zależy do tego na jakim terenie stawiany jest dom, czy górka czy dołek, czy teren mokry, jaka ziemia... masa czynników a złotego środka brak
|
|
|
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
Ana wiem, wiem. W takim razie ciężka decyzja przed Wami. A wy jaki teren macie??
|
|
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
ana na forum muratora zobacz co ludzie stosuja do tych rzeczy, tam na prawde ludzie sie w miare znaja, bo maja budowy za soba juz
![]() madzia a ja sie zastanawialam dlaczego jeszcze nie zameldowaliscie sie na swoim mieszkaniu jesli ebda nowe dowody to stare na pewno beda obowiazywac jeszcze jakis czas. a do tego nowe maja byc bezplatne
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-04-04 o 17:13 |
|
|
|
#4587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a poza tym tatę wysyłam na zwiady, bo ma w pracy fachowca jakiegoś, kierownika od budowlanki to jak coś go podpytuje
|
||
|
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia jakoś nam się tak nie spieszyło, a teraz to już poczekamy
Podobno w pierwszej kolejności nowe dowody dostaną osoby, które muszą je wymienić a reszta dopiero w ciągu kilku lat
|
|
|
|
#4589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na pewno dobre decyzje podejmiecie ![]() Anika - czesc czesc co tam u was dziewczyny? |
|
|
|
|
#4590 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak jak napisała kliwia na początku trzeba poświęcić temu dużo czasu. Poza tym ja już kiedyś próbowałam i nie dla mnie taka praca. Jakoś nie umiem tak po ludziach chodzić i się prosić.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

ciekawe jak długo jeszcze
Ale się nacieszy wnukiem, super!
u nas remont ciągle trwa, ale już zbliża się ku końcowi
ścianka stoi, wczoraj tż gładź kładł więc dzisiaj zetrze a jutro pomalujemy pierwszą warstwą salon więc w środę powinna być druga i będzie koniec na salon
tak się zastanawiałam czy jakbym zaczęła uywac teraz jakiegoś reduktora to czy mogłabym zaszkodzić małej...wstrzymam się mimo wszystko. Na piersiach też mam ale tymi to się nie przejmuję, tym bardziej że te z góry są prawie niewidoczne a te pod spodem mi wiszą (dosłownie

obiadek zrobiony a chlebek cebulowy sobie rośnie w wypiekaczu