|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
To fakt,ja również lubie.Jak jest ładna pogoda,to mnie nosi w domu
![]() Noi w ogóle żal siedzieć w domu jak na zewnątrz ciepło ![]() No odpoczeliśmy,poleniuchowa liśmy sobie troszke. Wpadłam znów na chwile i ide się szykowac,bo idziemy na spacer.A potem obejrzymy sobie-Śniadanie do łóżka
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-02 o 19:47 |
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
A o co tak właściwie chodzi z tą kawą w ciąży, bo nie kumam.
Przecież nie jest zabroniona, całe 9 miesięcy piłam kawę i lekarka nic na to nie mówiła. Miałam ok ciśnienie, nie podnosiło się po kawusi więc dlaczego miałabym jej nie pić. |
|
|
|
#483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() o ty niedobra ![]() co do tamtego to ja wiem ze takie male czesto sa zadrosne i wredne ![]() Cytat:
dzis nosze ta koszulke ![]() nie widzialam nic w klubie na temat bajki ![]() ja nie lubie burzy ![]() tez bym poszla na spacerek ale mam dosc mielismy objazd po wszystkich marketach na koncu pojechalismy oplacic karte(zeby jutro isc na ryby![]() za to niedlugo przyjedzie moj kebab
|
||
|
|
|
#484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
witam w klubie,bo to moje dwie ulubione zupy.To fajno ![]() Yy,wiem bo zapomniałam napisac.Już ide do Klubu. No,to się dziwie takie załatwianie spraw,latanie jest męczące. Mmmm grilla będziecie mieć i czekasz-łaś na kebaba ![]() My po spacerku,przyjemnie się spaceruje z mężem wieczorem Mąż ogląda film-Transporter i pije piwko.Zażartowałam,aby pił pił będzie latwiejszy ![]() Wpadłam na chwile i znikam do męża
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-02 o 22:49 |
||
|
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nisetety, a zwlaszcza jak jest masa ludzi ![]() juz go zjadlam (tzn pol bo wtedy mnie brzuch nie boli ) , a grilla uwielbiamfajnie mialas tez sobie moze jutro zrobie spacerek
|
|
|
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj byłam na grillu
![]() Mniam, dzisiaj też idziemy na działkę. Co do obiadu, musze się z moim pokłócić chyba, bo kiedyś gotował, a teraz mu się nie chce. Ja właśnie się wykąpałam, i idę się robić na bóstwo Ogólnie super, bo jest mnie mniej :P
|
#487 |
|
Raczkowanie
|
hej,
ale fajny dzień dzisiaj. Karinio pytałaś o mojego chłopczyka- on ma 2 lata i 4 miesiące. co do kawy, to ja zawsze myślałam ze kofeina szkodzi dziecku, ja nawet przy karmieniu pije tylko zbożowa, ale tez nie wiem na 100%, chyba ileś miligramów jest dopuszczalne. ach..znowu muszę uciekać bo maleństwo chce cyca. |
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Wam zazdroszczę tego grillowania, ja się jeszcze tydzień odchudzam i mogę o kiełbasce pomarzyć- za to dziś na domowym grillu zrobiłam sobie kurczaczka...
|
|
|
|
#490 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Widze,że o grillu pisałyście.Znajomi robili grilla dzisiaj,byliśmy ale nie skorzystaliśmy tzn nie jedliśmy.Nie mieliśmy ochoty dzisiaj. ![]() Posiedzieliśmy i pogadaliśmy troche. ![]() Cytat:
![]() Oj tam,troszke pewnie można pić. ![]() Cytat:
![]() Udanego działkowania pewnie już po,ale ja mam spóźniony zapłon.No to widzisz,są tego plusy ![]() n_i_x_i_e,wybacz zapomniałam. Chodzi o zaporszenie No już wysłałam ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
My dzis jedliśmy pomidorówke,bo z wczoraj jeszcze została.Kurka głodna się już zrobiłam,myśląc o dobrym jedzeniu.To fakt Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-03 o 21:38 Powód: dopisek |
|||
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam na chwile i wypadam.
Dobranoc
|
|
|
|
#492 |
|
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny !
Nie potrafir cytować kilku odpowiedzi, może mi któraś wytłumaczy jak to się robi ![]() Ja motylka rozumie, jeżeli ma psiaka, a nie ma z kim go zostawić na dłużej to trudno, to tak jak z dzieckiem. Najwyżej uprzedź wcześniej młodych, że po oczepinach będziecie się musieli zwinąć powinni zrozumieć, po północy ktoś inny może przejąć pałeczkę świadka bo to co do niego należało to i tak wykonał . Może jeszcze uda ci się znaleść jakąś ospowiedzialną koleżankę, czy sąsiadkę która mogła by psiaka doglądać. Czasami w ostatniej chwili akurat ktoś się może nasunąć. Co do ciąży jeżeli jest to początek to raczej normalne, że koleżanka jest senna. Takie tego uroki, ja w pierwszych trzech miesiącach potrafiłam usnąć na wykładach. To dlatego, że oraganizm przyzwyczaja się do nowej sytuacji i hormonów. Ja chyba kawy w ciązy unikałam, jak cos to słabiutką lub rozpuszczalną piłam. My za tydzień grilla planujemy o ile będzie pogoda bo nam to zawsze na przekór.A wczoraj byliśmy na zakupach i poprawił mi sie humor bo kupiłam sobie bluzeczkę w rozmiarze L, a nawet w S wlazłam z tym, że była dopasowana, mąż chciał żebym wzięła tą S, ale ja wolę ciut luźniejsze bo nigdy niewiadomo co sie po praniu zrobi. Kiedyś jak miałam jechać sobie coś z ciuchów kupić to była kara, bo sie dołowałam zamiast cieszyć jak nie było na mnie rozmiarów albo we wszystkim wyglądałam jak antołek, a teraz wkońcu jak człowiek mogę wyglądać |
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy po ślubie mniej dbacie o siebie?
Zauważyłam tendencję: po ślubie mniej żonki o siebie dbają zwłaszcza na wsi to jest regułą (nie mówię, że wszystkie). Coś więcej mogę napisać w klubie. Ja wręcz przeciwnie. Często ubieram spódniczki (mojemu mężusiowi to się podoba), regularnie robię maseczki, balsamuje się itp, staranniej robię makijaż (mam dni bez też) Nie codziennie tak o siebie dbam, bo mężuś by nie doceniał tak. |
|
|
|
#494 |
|
Raczkowanie
|
paula
moze jest łatwiejszy sposób ale ja zawsze otwieram cytaty w nowych oknach , dopisze co tam chce ,wycinam i wszystkie wklejam do jednej odpowiedzi. Ludzie a ja sie muszę pochwalić bo juz jestem prawie u celu. dzieki ćwiczeniom wróciłam do wyglądu z przed ciąży, i mysle ze juz tylko 1-2 kilo i będzie super. agusiowata , masz racje , tez widzę ze tak jest , kobietki sie przestają starac. a ja znowu mam bzika na punkcie dbania o siebie. wiem ze nie jest łatwo po ciąży sie wziąć za siebie ale warto sie postarać , dla siebie , dla męża.. i chociażby żeby udowodnić światu ze można.. i ze matka dwójki dzieci może świetnie wyglądać ![]() Karinio dzięki za zaproszenie |
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Paula,w prawnym dolnym rogu masz 3 okienka-opcje.I ta pośrodku,kartka w cudzysłowiu,to jest cytuj,zaznaczasz to i zaświeca się naciskasz cytuj i już masz zacytowaną odpowiedz. To super,ża zakupy udane i jesteś zadowolona z rozmarówki ![]() nixie,prosze ![]() agusiowata,możesz napisac coś więcej w klubie o zapuszczaniu się kobiet.Ja tam lubie dbać o siebie. Fryzjer,pomalowane paznokcie,ładnie się ubrac.Lubie poprostu ładnie wyglądać. ![]() Ja stwierdziłam,że cytować nie będe bo troche czasu zajmuje.Będa sobie pisać w notatniku co komu mam napisać.
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-04 o 11:16 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#496 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki dziewczyny przy najbliższej okazji wypróbuje cytowanie
![]() Co do dbania o siebie to fakt po urodzeniu dziecka się zaniedbałam troszku ale w pewnym momencie zaczęło mi to przeszkadzać i wzięłam się za siebie, dieta która mi bardzo pomogła, balsamy, maseczki itp. Kobiety powinny dbać o siebie nie tylko dla facetów ale przedewszystkim dla siebie . |
|
|
|
#497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, jakos nie za bardzo przepadam za odgrzewanymi zupami a szkoda bo to duzo ulatwia![]() eee a autkiem tez sie liczy? ![]() [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2614431 0]Hej dziewczyny ! Nie potrafir cytować kilku odpowiedzi, może mi któraś wytłumaczy jak to się robi ![]() Ja motylka rozumie, jeżeli ma psiaka, a nie ma z kim go zostawić na dłużej to trudno, to tak jak z dzieckiem. Najwyżej uprzedź wcześniej młodych, że po oczepinach będziecie się musieli zwinąć powinni zrozumieć, po północy ktoś inny może przejąć pałeczkę świadka bo to co do niego należało to i tak wykonał . Może jeszcze uda ci się znaleść jakąś ospowiedzialną koleżankę, czy sąsiadkę która mogła by psiaka doglądać. Czasami w ostatniej chwili akurat ktoś się może nasunąć. Co do ciąży jeżeli jest to początek to raczej normalne, że koleżanka jest senna. Takie tego uroki, ja w pierwszych trzech miesiącach potrafiłam usnąć na wykładach. To dlatego, że oraganizm przyzwyczaja się do nowej sytuacji i hormonów. Ja chyba kawy w ciązy unikałam, jak cos to słabiutką lub rozpuszczalną piłam. My za tydzień grilla planujemy o ile będzie pogoda bo nam to zawsze na przekór.A wczoraj byliśmy na zakupach i poprawił mi sie humor bo kupiłam sobie bluzeczkę w rozmiarze L, a nawet w S wlazłam z tym, że była dopasowana, mąż chciał żebym wzięła tą S, ale ja wolę ciut luźniejsze bo nigdy niewiadomo co sie po praniu zrobi. Kiedyś jak miałam jechać sobie coś z ciuchów kupić to była kara, bo sie dołowałam zamiast cieszyć jak nie było na mnie rozmiarów albo we wszystkim wyglądałam jak antołek, a teraz wkońcu jak człowiek mogę wyglądać ostatnio kupowalam kurteczke skorkowa na wiosne i po 2 miejscu w ktorym s byla duzo za duza tez mialam dosc naszczescie znalazlam potem dobra za to lubie kupowac bluzeczki, tuniki, sukienki itd spodnie tez juz mniej![]() Cytat:
choc zdarzalo mi sie w nocy spac(jak nakladalam co miesiac henne) z wlosami owinietymi folia i z czapka
|
||
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2614431 0]
Ja motylka rozumie, jeżeli ma psiaka, a nie ma z kim go zostawić na dłużej to trudno, to tak jak z dzieckiem. [/QUOTE] chociaż ktoś jestem przyzwyczajona do nierozumienia w tej kwestii. Młodych oczywiscie poinformujemy wcześniej, jak zrozumieją to fajnie, jak nie to trudno - tak czy siak wyjdziemy z wesela bo pies jest ważniejszyu mnie moze nie po ślubie, ale odkąd zamieszkalismy razem, sami, to dbam faktycznie mniej o siebie. Nie mam juz po prostu czasu na wszystko.
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=n_i_x_i_e;26145175]paula
Ludzie a ja sie muszę pochwalić bo juz jestem prawie u celu. dzieki ćwiczeniom wróciłam do wyglądu z przed ciąży, i mysle ze juz tylko 1-2 kilo i będzie super. [/QUOTE Gratululuję. Ja to się trochę boję, że kiedyś w ciąży mocno przytyję i nie wrócę do wyglądu sprzed ciąży (Ja teraz nie mam idealnej figury, a co będzie potem. Zwalam to na hormony. Rzuciłam to, a figura mi się nie zmieniła.) Jedna znajoma ma dziecko czteroletnie, a brzuch jej został po ciąży. (wygląda jakby była tak w piątym miesiącu conajmniej) |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się podoba,jak kobiety w ciąży są zadbane.No,ale właśnie nie każda w tej ciązy dobrze się czuje.
Jak mnie zamuliło,że spałam i obudziłam się przed 15-stą. ![]() motylku ja cię również rozumiem. evelinko,pyszny był rosołek.Zazdraszczam. Musze też zrobić,bo dawno nie jadłam,ale nie dzisiaj bo dzisiaj co innego mamy na obiad.Też nie lubie odgrzewanych zup,nie smakują mi jak mam jeść na 2 dzień. :/
|
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
Często zupa właśnie jest najlepsza na drugi dzień jak ostoi. Fajnie po jakimś czasie gęścieje, np. żurek. Zaraz po ugotowaniu nie jest tak nasycona.
|
|
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zypy
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-04 o 16:51 |
|
|
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Mam nowy dzwonek do drzwi
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#504 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2614645 8]Dzięki dziewczyny przy najbliższej okazji wypróbuje cytowanie
![]() Co do dbania o siebie to fakt po urodzeniu dziecka się zaniedbałam troszku ale w pewnym momencie zaczęło mi to przeszkadzać i wzięłam się za siebie, dieta która mi bardzo pomogła, balsamy, maseczki itp. Kobiety powinny dbać o siebie nie tylko dla facetów ale przedewszystkim dla siebie .[/QUOTE] A można wiedzieć jaką dietę stosujesz? No, bo kurde Bartuś już ma 9 miesięcy, a ja jeszcze 9kg do zrzucenia (w ciąży przytyłam aż 20 kg, bo miałam ciągły niedobór cukru i często przez to mdlałam więc musiałam jeść dużo słodkiego)
|
|
#505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jakaś fajna melodyjka?? No to dobrze,że drzwi zrezygnowaliscie,skoro Wam nieodpowiadały.UUu zdarza się |
||
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie daliśmy klasyczny dzwonek ding dong. Jeszcze wszystkich melodii nie przesłuchałam. Te które przesłuchaliśmy: to marsz weselny, birhday, świąteczna, albo bardzo głośne melodie. Mamy małe mieszkanie.
|
|
|
|
#507 |
|
Raczkowanie
|
a ja wole sobie pojeść i to wyćwiczyć
![]() wcinam dużo ale ograniczam tłuszcz i słodkości . |
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Wybieram się jutro do kina. Polecacie coś?
|
|
|
|
#509 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ta dieta dużo mi dała i nie widze po niej żadnych skutków ubocznych, a nawet lepiej sie czuje niz przed jej zastosowaniem. ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
muszę porobic zapasay, bo zamrażalnik prawie pusty i nici z dzisiejszego pomysłu na obiad.
My dzownka nie mamy do drzwi, domofon starczy. mam dzis 1,5h żeby w tajemnicy zrobić karpatkę dla męża - mam nadzieję ze sie uda
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

Wpadłam znów na chwile i ide się szykowac,bo idziemy na spacer.A potem obejrzymy sobie-Śniadanie do łóżka 

,my dzisiaj mieliśmy pomidórówke.A co do koszulki z napisem to msi być fajna 

おはよう! 

Chodzi o zaporszenie 

No to dobrze,że drzwi zrezygnowaliscie,skoro Wam nieodpowiadały.UUu zdarza się