|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
To fakt,ja również lubie.Jak jest ładna pogoda,to mnie nosi w domu
![]() Noi w ogóle żal siedzieć w domu jak na zewnątrz ciepło ![]() No odpoczeliśmy,poleniuchowa liśmy sobie troszke. ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-02 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Zakorzenienie
|
A o co tak właściwie chodzi z tą kawą w ciąży, bo nie kumam.
Przecież nie jest zabroniona, całe 9 miesięcy piłam kawę i lekarka nic na to nie mówiła. Miałam ok ciśnienie, nie podnosiło się po kawusi więc dlaczego miałabym jej nie pić. |
![]() ![]() |
![]() |
#483 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() o ty niedobra ![]() ![]() co do tamtego to ja wiem ze takie male czesto sa zadrosne i wredne ![]() Cytat:
![]() ![]() dzis nosze ta koszulke ![]() nie widzialam nic w klubie na temat bajki ![]() ja nie lubie burzy ![]() ![]() tez bym poszla na spacerek ale mam dosc ![]() ![]() ![]() ![]() za to niedlugo przyjedzie moj kebab ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#484 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To fajno ![]() Yy,wiem bo zapomniałam napisac.Już ide do Klubu. No,to się dziwie takie załatwianie spraw,latanie jest męczące. Mmmm grilla będziecie mieć i czekasz-łaś na kebaba ![]() My po spacerku,przyjemnie się spaceruje z mężem wieczorem ![]() Mąż ogląda film-Transporter i pije piwko.Zażartowałam,aby pił pił będzie latwiejszy ![]() ![]() Wpadłam na chwile i znikam do męża ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-02 o 21:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nisetety, a zwlaszcza jak jest masa ludzi ![]() ![]() juz go zjadlam (tzn pol bo wtedy mnie brzuch nie boli ![]() ![]() ![]() ![]() fajnie mialas ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj byłam na grillu
![]() Mniam, dzisiaj też idziemy na działkę. Co do obiadu, musze się z moim pokłócić chyba, bo kiedyś gotował, a teraz mu się nie chce. Ja właśnie się wykąpałam, i idę się robić na bóstwo ![]() Ogólnie super, bo jest mnie mniej :P
#487 |
Raczkowanie
|
hej,
ale fajny dzień dzisiaj. Karinio pytałaś o mojego chłopczyka- on ma 2 lata i 4 miesiące. co do kawy, to ja zawsze myślałam ze kofeina szkodzi dziecku, ja nawet przy karmieniu pije tylko zbożowa, ale tez nie wiem na 100%, chyba ileś miligramów jest dopuszczalne. ach..znowu muszę uciekać bo maleństwo chce cyca. |
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Zakorzenienie
|
Ale Wam zazdroszczę tego grillowania, ja się jeszcze tydzień odchudzam i mogę o kiełbasce pomarzyć- za to dziś na domowym grillu zrobiłam sobie kurczaczka...
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Widze,że o grillu pisałyście.Znajomi robili grilla dzisiaj,byliśmy ale nie skorzystaliśmy ![]() ![]() ![]() Posiedzieliśmy i pogadaliśmy troche. ![]() Cytat:
![]() Oj tam,troszke pewnie można pić. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Udanego działkowania ![]() No to widzisz,są tego plusy ![]() n_i_x_i_e,wybacz zapomniałam. ![]() ![]() No już wysłałam ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]() To fakt ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-03 o 20:38 Powód: dopisek |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam na chwile i wypadam.
Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#492 |
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny !
Nie potrafir cytować kilku odpowiedzi, może mi któraś wytłumaczy jak to się robi ![]() Ja motylka rozumie, jeżeli ma psiaka, a nie ma z kim go zostawić na dłużej to trudno, to tak jak z dzieckiem. Najwyżej uprzedź wcześniej młodych, że po oczepinach będziecie się musieli zwinąć powinni zrozumieć, po północy ktoś inny może przejąć pałeczkę świadka bo to co do niego należało to i tak wykonał ![]() Co do ciąży jeżeli jest to początek to raczej normalne, że koleżanka jest senna. Takie tego uroki, ja w pierwszych trzech miesiącach potrafiłam usnąć na wykładach. To dlatego, że oraganizm przyzwyczaja się do nowej sytuacji i hormonów. Ja chyba kawy w ciązy unikałam, jak cos to słabiutką lub rozpuszczalną piłam. My za tydzień grilla planujemy o ile będzie pogoda ![]() A wczoraj byliśmy na zakupach i poprawił mi sie humor bo kupiłam sobie bluzeczkę w rozmiarze L, a nawet w S wlazłam z tym, że była dopasowana, mąż chciał żebym wzięła tą S, ale ja wolę ciut luźniejsze bo nigdy niewiadomo co sie po praniu zrobi. Kiedyś jak miałam jechać sobie coś z ciuchów kupić to była kara, bo sie dołowałam zamiast cieszyć jak nie było na mnie rozmiarów albo we wszystkim wyglądałam jak antołek, a teraz wkońcu jak człowiek mogę wyglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy po ślubie mniej dbacie o siebie?
Zauważyłam tendencję: po ślubie mniej żonki o siebie dbają zwłaszcza na wsi to jest regułą (nie mówię, że wszystkie). Coś więcej mogę napisać w klubie. Ja wręcz przeciwnie. Często ubieram spódniczki (mojemu mężusiowi to się podoba), regularnie robię maseczki, balsamuje się itp, staranniej robię makijaż (mam dni bez też) Nie codziennie tak o siebie dbam, bo mężuś by nie doceniał tak. |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Raczkowanie
|
![]()
paula
moze jest łatwiejszy sposób ale ja zawsze otwieram cytaty w nowych oknach , dopisze co tam chce ,wycinam i wszystkie wklejam do jednej odpowiedzi. Ludzie a ja sie muszę pochwalić bo juz jestem prawie u celu. dzieki ćwiczeniom wróciłam do wyglądu z przed ciąży, i mysle ze juz tylko 1-2 kilo i będzie super. agusiowata , masz racje , tez widzę ze tak jest , kobietki sie przestają starac. a ja znowu mam bzika na punkcie dbania o siebie. wiem ze nie jest łatwo po ciąży sie wziąć za siebie ale warto sie postarać , dla siebie , dla męża.. i chociażby żeby udowodnić światu ze można.. i ze matka dwójki dzieci może świetnie wyglądać ![]() Karinio dzięki za zaproszenie |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Paula,w prawnym dolnym rogu masz 3 okienka-opcje.I ta pośrodku,kartka w cudzysłowiu,to jest cytuj,zaznaczasz to i zaświeca się naciskasz cytuj i już masz zacytowaną odpowiedz. To super,ża zakupy udane i jesteś zadowolona z rozmarówki ![]() nixie,prosze ![]() agusiowata,możesz napisac coś więcej w klubie o zapuszczaniu się kobiet.Ja tam lubie dbać o siebie. ![]() ![]() Ja stwierdziłam,że cytować nie będe bo troche czasu zajmuje.Będa sobie pisać w notatniku co komu mam napisać. ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-04 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Konto usunięte
|
Dzięki dziewczyny przy najbliższej okazji wypróbuje cytowanie
![]() Co do dbania o siebie to fakt po urodzeniu dziecka się zaniedbałam troszku ale w pewnym momencie zaczęło mi to przeszkadzać i wzięłam się za siebie, dieta która mi bardzo pomogła, balsamy, maseczki itp. Kobiety powinny dbać o siebie nie tylko dla facetów ale przedewszystkim dla siebie . |
![]() ![]() |
![]() |
#497 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() eee a autkiem tez sie liczy? ![]() [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2614431 0]Hej dziewczyny ! Nie potrafir cytować kilku odpowiedzi, może mi któraś wytłumaczy jak to się robi ![]() Ja motylka rozumie, jeżeli ma psiaka, a nie ma z kim go zostawić na dłużej to trudno, to tak jak z dzieckiem. Najwyżej uprzedź wcześniej młodych, że po oczepinach będziecie się musieli zwinąć powinni zrozumieć, po północy ktoś inny może przejąć pałeczkę świadka bo to co do niego należało to i tak wykonał ![]() Co do ciąży jeżeli jest to początek to raczej normalne, że koleżanka jest senna. Takie tego uroki, ja w pierwszych trzech miesiącach potrafiłam usnąć na wykładach. To dlatego, że oraganizm przyzwyczaja się do nowej sytuacji i hormonów. Ja chyba kawy w ciązy unikałam, jak cos to słabiutką lub rozpuszczalną piłam. My za tydzień grilla planujemy o ile będzie pogoda ![]() A wczoraj byliśmy na zakupach i poprawił mi sie humor bo kupiłam sobie bluzeczkę w rozmiarze L, a nawet w S wlazłam z tym, że była dopasowana, mąż chciał żebym wzięła tą S, ale ja wolę ciut luźniejsze bo nigdy niewiadomo co sie po praniu zrobi. Kiedyś jak miałam jechać sobie coś z ciuchów kupić to była kara, bo sie dołowałam zamiast cieszyć jak nie było na mnie rozmiarów albo we wszystkim wyglądałam jak antołek, a teraz wkońcu jak człowiek mogę wyglądać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() choc zdarzalo mi sie w nocy spac(jak nakladalam co miesiac henne) z wlosami owinietymi folia i z czapka ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2614431 0]
Ja motylka rozumie, jeżeli ma psiaka, a nie ma z kim go zostawić na dłużej to trudno, to tak jak z dzieckiem. [/QUOTE] chociaż ktoś ![]() u mnie moze nie po ślubie, ale odkąd zamieszkalismy razem, sami, to dbam faktycznie mniej o siebie. Nie mam juz po prostu czasu na wszystko.
#499 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=n_i_x_i_e;26145175]paula
Ludzie a ja sie muszę pochwalić bo juz jestem prawie u celu. dzieki ćwiczeniom wróciłam do wyglądu z przed ciąży, i mysle ze juz tylko 1-2 kilo i będzie super. [/QUOTE Gratululuję. Ja to się trochę boję, że kiedyś w ciąży mocno przytyję i nie wrócę do wyglądu sprzed ciąży (Ja teraz nie mam idealnej figury, a co będzie potem. Zwalam to na hormony. Rzuciłam to, a figura mi się nie zmieniła.) Jedna znajoma ma dziecko czteroletnie, a brzuch jej został po ciąży. (wygląda jakby była tak w piątym miesiącu conajmniej) |
![]() ![]() |
![]() |
#500 |
Zakorzenienie
|
Mnie się podoba,jak kobiety w ciąży są zadbane.No,ale właśnie nie każda w tej ciązy dobrze się czuje.
Jak mnie zamuliło,że spałam i obudziłam się przed 15-stą. ![]() motylku ja cię również rozumiem. ![]() evelinko,pyszny był rosołek.Zazdraszczam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Zakorzenienie
|
Często zupa właśnie jest najlepsza na drugi dzień jak ostoi. Fajnie po jakimś czasie gęścieje, np. żurek. Zaraz po ugotowaniu nie jest tak nasycona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zypy ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-04 o 15:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Mam nowy dzwonek do drzwi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Wtajemniczenie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2614645 8]Dzięki dziewczyny przy najbliższej okazji wypróbuje cytowanie
![]() Co do dbania o siebie to fakt po urodzeniu dziecka się zaniedbałam troszku ale w pewnym momencie zaczęło mi to przeszkadzać i wzięłam się za siebie, dieta która mi bardzo pomogła, balsamy, maseczki itp. Kobiety powinny dbać o siebie nie tylko dla facetów ale przedewszystkim dla siebie .[/QUOTE] A można wiedzieć jaką dietę stosujesz? No, bo kurde Bartuś już ma 9 miesięcy, a ja jeszcze 9kg do zrzucenia (w ciąży przytyłam aż 20 kg, bo miałam ciągły niedobór cukru i często przez to mdlałam więc musiałam jeść dużo słodkiego)
![]() |
#505 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
|
Na razie daliśmy klasyczny dzwonek ding dong. Jeszcze wszystkich melodii nie przesłuchałam. Te które przesłuchaliśmy: to marsz weselny, birhday, świąteczna, albo bardzo głośne melodie. Mamy małe mieszkanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Raczkowanie
|
a ja wole sobie pojeść i to wyćwiczyć
![]() wcinam dużo ale ograniczam tłuszcz i słodkości . |
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Zakorzenienie
|
Wybieram się jutro do kina. Polecacie coś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#509 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Ta dieta dużo mi dała i nie widze po niej żadnych skutków ubocznych, a nawet lepiej sie czuje niz przed jej zastosowaniem. ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Zakorzenienie
|
muszę porobic zapasay, bo zamrażalnik prawie pusty i nici z dzisiejszego pomysłu na obiad.
My dzownka nie mamy do drzwi, domofon starczy. mam dzis 1,5h żeby w tajemnicy zrobić karpatkę dla męża - mam nadzieję ze sie uda
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.