|
|
#2491 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
no wlasnie to jest najgorsze
nie wiem czy tlumacze go na sile , czy naprawde jego zachowanie bylo az na tyle złe ze dobrze zrobilam ...
|
#2493 | |||||
|
po drugiej stronie szafy
|
stookrotka1991 - nie byłaś szczęśliwa w tym związku, skończyłaś go, proste. Nad czym Ty się jeszcze rozwodzisz, po co na siłę próbujesz udowodnić sobie, że się myliłaś?
Po co Ci te rozkminy? ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
Źle? Ciebie swędziało, jego swędziało, ulżyliście sobie. Miejmy tylko nadzieję, że nie byłaś na tyle nieodpowiedzialna, żeby postanowić że spróbujesz złapać go na dziecko. No tak średnio, biorąc pod uwagę seks. A ten kit to komu? ![]() Cytat:
Cytat:
Ale to Twoje życie, robisz z nim co chcesz. ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Nawet nie wiesz jak bardzo czekam na to, co będzie jak w końcu poznasz jak wygląda życie bez posiadania tego...<cenzura> non stop kolor na widoku... ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
Ja zakończyłam, co zrobisz Ty?
|
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet przez sekundę nie przeszło mi to przez myśl. Poza tym przypominam, że biorę leki przeciwpadaczkowe zapisane przez psychiatrę, więc ciąża u mnie mogłaby być nie tylko zagrożeniem dla płodu, ale również dla mnie. Nie, aż tyle nie jestem w stanie zaryzygować dla tego co między nami było.
|
|
|
|
#2495 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#2496 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Brawo ![]() Też tak chcę! Tylko chciałam jechać na pewną dyskotekę, na której zawsze się dobrze bawię, a tam będzie prawie na 100 % mój eks. Z jednej strony dlaczego mam rezygnować z dobrej zabawy tylko z powodu obecności jego parszywej gęby w tym samym miejscu Ale z drugiej boję się, że skutecznie mi chłopak popsuje zabawę, a tego nie chcę Dylemat jak 150 swoją drogą
|
|
#2497 |
|
Rozeznanie
|
N4TI brawo, obyś tak właśnie zrobiła jak napisałaś
Dearline powinnaś po tyłku dostać może teraz jest Ci wszystko jedno, ale to co zrobiłaś nie jest godne pochwały. Ale z drugiej strony, rozumiem Cię bo sama po rozstaniu zrobiłam to samo Teraz tego żałuję, ale czasu nie cofnę, wiem jedno nigdy więcej seksu po rozstaniu![]() magdalenabellacoza gdzie tam do lanego poniedziałku, kupa czasu najlepsze są imprezy niezaplanowane
|
|
#2498 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam syndrom psa ogrodnika po prostu, dla siebie go już nie chcę, jak zobaczę że będzie sam, to mnie to nie obejdzie, ale jak będzie z kimś, to oj...Marzy mi się, że za te niecałe trzy tyg. to ja już będę miała go głębooooko tam, gdzie słoneczko nie dochodzi
|
|
#2499 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2500 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam do świata żywych
zaraz się biorę za czytanie,co tam naprodukowałyście pod moją nieobecność......
|
#2501 |
|
Raczkowanie
|
źle
źle źle źle źle źle źle![]() znów rycze ! jutro 2 kolosy a ja nic nie umiem i skupić się nie mogę znów taka beznadzieja.. tak bardzo chciałbym żeby mnie przytulił mimo że tak mnie skrzywdził... nie umiem sobie z tym poradzić
...bo dla niektorych miłość to za wysoki poziom... ![]() Uśmiech to połowa pocałunku.... =D dziewczyny uśmiechać się =D `co wyjaśnia nie usprawiedliwia ! - Cii.. słyszysz ? Coś jakby drapie o drzwi. - Nie przejmuj się, to moja miłość. Zamknęłam ku✂wę w łazience, bo mnie drażniła. <uwielbiam> Edytowane przez aaandzia17 Czas edycji: 2011-04-06 o 19:10 |
|
|
|
#2502 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Nie no, to niestety wcale nie jest śmieszne. Ja sobie teraz obiekt westchnień taki znalazłam. Mam gust do facetów, nie ma co :/.
|
|
|
|
|
#2503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie płacz, bo będziesz miała zmarchy i wory pod oczami![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2504 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Dlatego też staram go sobie wybić z głowy, dopóki jeszcze jest to możliwe :/.
|
|
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
Mam kumpla, który mam ewidentny problem z alkoholem. Na trzeźwo, a pod wpływem to zupełnie inny człowiek.
|
|
|
|
#2506 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ale jak widać chyba nie jest mi to dane. Serio, wokół mnie zawsze kręcą się same wykręcone typki ze zwichrowaną osobowością. Nie wiem co ja takiego trefnego mam w sobie, że ich przyciągam...
|
|
|
|
|
#2507 |
|
Rozeznanie
|
Nie nabijajcie się z mojego obiektu westchnień
![]() To że się mu ciapki trzęsły, mogło być też oznaką tego że się mu spodobałam taką piękność zobaczył, więc nie dziwota że się zmieszał
|
|
#2508 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Po moim ostatnim tłumaczeniu, że zbytnio się spoufaliliśmy, Zakalec zerwał kontakt.
Cytat:
Cytat:
Jeśli tylko Ci to pomogło, to ok...
|
|
|
#2509 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Chciałabym, ale w każdym widzę jakąś taką wadę, która mnie odrzuca i już go nie chcę ![]() Czekam na takie 'BUM' jak było z eksem... Jak mnie trafiło, to koniec... Cytat:
Nie płaczemy!
|
|
#2510 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niestety nie moge wyjawić jaki ale gdybyście wiedziały to uśmiały byście sie ostro.. moja sis mówi że głupia jestem że to zrobiłam, że sama sie nakręcam na M.. ale dało mi to taką skrytą sadysfakcję ![]() ![]() ściagi porobiłam więc mam nadzieje że się przydadzą ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- niestety ale wory pod oczami i tak mam
...bo dla niektorych miłość to za wysoki poziom... ![]() Uśmiech to połowa pocałunku.... =D dziewczyny uśmiechać się =D `co wyjaśnia nie usprawiedliwia ! - Cii.. słyszysz ? Coś jakby drapie o drzwi. - Nie przejmuj się, to moja miłość. Zamknęłam ku✂wę w łazience, bo mnie drażniła. <uwielbiam> |
|
|
|
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
To będziesz miała jeszcze większe
|
|
|
|
#2512 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny. Przygarniecie mnie. Wczoraj zostawił mnie facet. Potrzebuję pocieszenia i wsparcia, żeby do niego nie wrócić.
|
|
|
|
#2513 |
|
Wtajemniczenie
|
A dla tych dziewczyn,ktore w swoich bylych juz zwiazkach byly nieszczesliwe,czuly sie nie kochane,ponizane i nic nie warte.Oto jaki powinien byc mezczyzna i na jakiego zaslugujecie i jakiego znajdziecie jezeli porzucicie przeszlosc i z nadzieja i optymizmem spojrzycie w przyszlosc.I jaki oczywiscie na was zasluguje
Kochaj mężczyznę, który nazywa cię "ładną", a nie uważa za "sexy". Tego, który oddzwania, gdy odłożysz słuchawkę. Tego, co nie śpi, aby zobaczyć cię śpiącą. Który chce pokazać ci cały świat nawet gdy nie jesteś przyszykowana. Dla którego nie jest ważne czy stałaś się z biegiem lat grubsza czy chudsza. Który mówi: ''Co chciałabyś zjeść?'' -Ja gotuję. Tego, co przed swoimi przyjaciółmi chwyta twoją dłoń. Czekaj na tego, który stale powtarza, ile dla niego znaczysz i jakim jest Szczęściarzem mając ciebie.
|
#2514 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Toż to jakaś ciota, nie mężczyzna!
|
|
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć z 2 ostatnimi wersami sie zgadzam
|
|
#2516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja tam lubię kiedy mój facet nazywa mnie sexy i kiedy wiem, że go autentycznie pociągam
. Miałam tak, to mi się znudziło . Choć nie powiem, było miłe.Taa, a później by mi jęczał, że się nie wyspał. Źle bym się czuła w tłustych włosach i domowych ciuchach przemierzając świat ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
dodaj, że dla Ciebie ciota, bo dla innych może bynajmniej
![]() gwarantujesz nam? nie przesadzaj owszem, wg mnie to okrutnie grafomański tekst, ale z kilkoma rzeczami w nim się zgadzam
|
|
|
|
#2518 |
|
Wtajemniczenie
|
Chcialam poprostu pokazac dziwczyna,ze zasluguja na dobre traktowanie przez faceta.A ten tekst to jedna wielka metafora.Ja jednak i tak jestem romantyczka i marze o ksieciu z bajki,ale wiadomo jak jest serce nie sluga i moze znajde kiedys swojego Shreka
Jakos mnie pozytywnie nastroil ten tekst
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra, że gwarantuję Wam to za duże słowo
|
|
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.

nie wiem czy tlumacze go na sile , czy naprawde jego zachowanie bylo az na tyle złe ze dobrze zrobilam ... 
i bede sie swietnie bawic
)

Brawo 
może teraz jest Ci wszystko jedno, ale to co zrobiłaś nie jest godne pochwały. Ale z drugiej strony, rozumiem Cię bo sama po rozstaniu zrobiłam to samo
Teraz tego żałuję, ale czasu nie cofnę, wiem jedno nigdy więcej seksu po rozstaniu

źle
znów taka beznadzieja.. tak bardzo chciałbym żeby mnie przytulił mimo że tak mnie skrzywdził... nie umiem sobie z tym poradzić ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

nie płacz, bo będziesz miała zmarchy i wory pod oczami