Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011! - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! 12 19,35%
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie 2 3,23%
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. 0 0%
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. 27 43,55%
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca 0 0%
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. 3 4,84%
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. 3 4,84%
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. 1 1,61%
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... 14 22,58%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-12, 18:25   #2551
andziot
Zakorzenienie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
dzięki pocieszam się tym, że ja przy urodzeniu też byłam mała bo tylko 2900 ale zawsze ten niepokój jest
ja też ważyłam 2900 przy urodzeniu, Zocha 3750
Gabi raczej też mała nie będzie

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 18:28   #2552
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

mi przed chwila tesciu pokazal karteczka, na ktorej sobie zapisal
ze jego znajomego corka
dzisiaj urodzila synka
4880g i 59 cm
tydzien przed terminem, SN i miala byc dziewczynka
byscie zobaczyly moja mineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee

a babeczka taka se w miare szczupla

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2011-04-12 o 18:30
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 18:36   #2553
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Dziewczynki znawczynie i wielbicielki niemieckiej chemii podpowiedzcie jaki proszek/płyn do prania dzieciowych rzeczy?

Mężul jedzie do Niemiec za parę dni i robie mu listę rzeczy, które ma mi przywieść i tak myśle, o tych proszkach..
Mimbi może ty pomożesz?
Proszek Persil Sensitive na pewno.
http://allegro.pl/persil-sensitive-4...540879941.html
Poza tym jak potrzebujesz do prania dla siebie to obowiazkowo Lenory - ja wlewam polowe nakretki na cale pranie i pachnie oblednie. Moj faworyt to Kwiat Wisni, mialam jeszcze Fuchsie, Sommerbrise i kilka innych, ale te 3 podobaly mi sie najbardziej. Kwiat Wisni to jest KOSMOS!!!
http://allegro.pl/lenor-kwiat-wisni-...537949714.html
http://allegro.pl/lenor-sommerbrise-...544995064.html
http://allegro.pl/lenor-fashion-fuch...554686474.html
Jeszcze plyn do naczyn Palmolive niemiecki jest dobry.

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Enchantresss, między pośladkami?! co do recenzji, to trzeba łuskać info. Rekord jest w oliwce Babydream Mama, nawet twarz tym smarują, albo zmywają makijaż, ale ciężarnych tam niewiele

Mimbi, 52 cm?! Bez przesady... to już może w ramach oszczędności wanienkę postawcie na tym, będzie Miśce wygodniej
Odnosnie KWC - tu sie mozecie wyzalic na calego
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=354289

A odnosnie wozka to melduje ze SUKCES!!!
Wyskoczylam mu z miarka krawiecka i juz nie mial odwrotu. Tesciowa za to zaproponowala nam inny wozek po dzieciach siostry TZ, ale po przebojach z tym, to ja juz serdecznie podziekowalam, uzywajac argumentu, ze bedziemy z niego korzystac, kiedy do nich przyjedziemy. Czyli raz w roku. Dzieciary siostry TZ sa bardzo niegrzeczne i mam wizje, ze to ich bandyckie zachowanie byc moze przesiaklo na ten wozek. Jakby sie znowu okazalo, ze to jakies badziewie, to bym sie chyba zalamala, wiec unikam tematu.
Teraz wiec z utesknieniem czekam na moment sprzedazy samochodziku tralalalalala i zamowie ten cudny. Ale sie nie nagrzewam poki co, obejrze go na zywo, jak bede miec kase. Na razie mam z glowy temat tego Bebecara, co to mial byc Mercedesem a okazal sie Trabantem.

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

PS. TZ pojechal do Rossmanna po Pampersy w promocji. Zrobil zdjecie telefonem i bedzie dopasowywal odpowiednie puzzle w sklepie. Jego pierwsze pieluchy, ciekawe jak mu pojdzie
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 18:36   #2554
atiz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ze jego znajomego corka
dzisiaj urodzila synka
4880g i 59 cm

O MADA FAKA !!!!! broń Panie Boże !!!

mimbi
za wózek !

POLA ANNA 2 maja 2011 godz. 1.30

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4dilo4zr.png

atiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 18:36   #2555
Zytus
Rozeznanie

JanuszAgnieszka trzymam mocno kciukaski Napewno z Twoją córcią jest wszytko w porzadku.
Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 18:38   #2556
martynka89
Zakorzenienie

Witam mamusie.

Wlasnie wstalam sobie po drzemce, znowu len mnie dzis dopada. Nie mam juz sily pracowac nawet, ale jeszcze troche musze do pracy pochodzic.

JanuszAgnieszka trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze. Sama mam problem ale w odwrotna strone bo moje dziecko jest za duze. W koncowce 28 tyg wazy ponad poltora kilo. Boje sie, ze moze mam cos z cukrem ale tutaj cukru w ciazy nie badaja, chyba ze w wywiadzie na poczatku ciazy sie poda, ze ma sie cukrzyce albo ze cukrzyca wystepuje u kogos z najblizszej rodziny. Nie wiem skad wogole taka waga bo nie jem duzo, nacisk mam na zoladek wiec duzo mi sie tam nie miesci. Jem czesto i malo, mam duzo ruchu bo w samej pracy musze sie ruszac kilka godzin, nie przybralam duzo masy na ciele i w dodatku mam anemie co podobno powoduje ze waga dziecka moze byc nizsza wiec naprawde nie wiem skad taka waga u dziecka ale mam nadzieje, ze to sie do konca ciazy unormuje bo nie wyobrazam sobie rodzic 5kilowego dziecka
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 18:39   #2557
moria44
Wtajemniczenie

Dziewczynki, ledwo nadrobiłam 2 strony a tu jeszcze tyyyyyle przede mną. Niestety po dzisiejszym sprzątaniu jest wykończona i teraz walczę aby nie zasnąć więc zostawiałam sobie resztę na nocną pobudkę lub jutrzejszy poranek
Zajrzałam tylko na ostatnią stronę sprawdzić czy nikt się nie rozpakował ale jeśli dobrze widzę stan porodów na tą chwilę wciąż wynosi 0

I zgadzam się z enchantresss, przy tym tempie pojawiania się postów możemy nie spełnić założenia naszego tytułu już połowa wątku za nami

matall Twój brzuszek cały czas mocno do przodu rośnie, ślicznie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka.M Pokaż wiadomość
Moria, a u ciebie w szpitalu mąż może być na sali w trakcie cc?

moniqac a Ty nie masz cc wyznaczonej przede mną, na 21 kwietnia? Bo gdzieś mi mignęło, że pisałaś o 11 dniach do porodu a mi wychodzi, że zostało Ci już tylko 9

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 18:39   #2558
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

A ja już po wizycie u endo. Sukces jakiś, bo objechaliśmy Katowice i załatwiliśmy wizytę w 2 godziny ( pierwszy raz nie musiałam czekać ).
TSH w normie. Następna wizyta m-c po porodzie. Dostałam już receptę na hormony o mniejszej dawce ( teraz mam 125, potem 75 ), które mam zacząć zażywać zaraz po porodzie.

A teraz się biorę za PIT-a mojego brata i bratowej Będę w tle
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 18:39   #2559
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość

Wyskoczylam mu z miarka krawiecka i juz nie mial odwrotu. Tesciowa za to zaproponowala nam inny wozek po dzieciach siostry TZ, ale po przebojach z tym, to ja juz serdecznie podziekowalam, uzywajac argumentu, ze bedziemy z niego korzystac, kiedy do nich przyjedziemy. Czyli raz w roku. Dzieciary siostry TZ sa bardzo niegrzeczne i mam wizje, ze to ich bandyckie zachowanie byc moze przesiaklo na ten wozek. Jakby sie znowu okazalo, ze to jakies badziewie, to bym sie chyba zalamala, wiec unikam tematu.
Teraz wiec z utesknieniem czekam na moment sprzedazy samochodziku tralalalalala i zamowie ten cudny. Ale sie nie nagrzewam poki co, obejrze go na zywo, jak bede miec kase. Na razie mam z glowy temat tego Bebecara, co to mial byc Mercedesem a okazal sie Trabantem.

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

PS. TZ pojechal do Rossmanna po Pampersy w promocji. Zrobil zdjecie telefonem i bedzie dopasowywal odpowiednie puzzle w sklepie. Jego pierwsze pieluchy, ciekawe jak mu pojdzie

trzeba facetom porządnych argumentów jak widać

mój mężul kilka razy pomylił rozmiary ale teraz już jest wprawiony

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 18:40   #2560
mamaoptymistka
Zadomowienie

Mimbi
Mi dziś mega niedobrze do tego zgaga, i jakieś dziwne bóle kręgosłupa i brzucha też, podobne do tych @. Dziwne dotąd takich nie miałam. Trochę się martwię.
Stary 2011-04-12, 18:40   #2561
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
ze jego znajomego corka
dzisiaj urodzila synka
4880g i 59 cm

Moja koleżanka też mi dzisiaj pisała, że jej siostra urodziła tydzień temu synka, który przez całą ciąże był potwierdzaną dziewuszką. Przez 2 lekarzy. I nawet zdjęcie 'bronchildy' miała

mimbi To super

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 18:45   #2562
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
ze jego znajomego corka
dzisiaj urodzila synka
4880g i 59 cm

oby moja Gabi nie okazała się 5kg chłopcem

Gabrysia

04.06.2011
<3

enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 18:47   #2563
mazianka81
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
a jak wroce i nie wezme sie za farbowanie włosów to proszę kogoś spośród siebie wytypować zeby mi nakopał w dupkę ok?
Na mnie nie licz,ja od 3 dni sobie obiecuje,ze odrosty zrobie i nie chce mi sie,wkoncu urodze i nie zdaze hihi.

A mnie kurcze przy kazdym lekkim ruchu młodego tak ból pzreszywa jak na @ własnie,chyba na szyjke mocno uciska,macie tak???
aaa i mam mdłosci jak w 3 mies masakra.

3660g i 57cm szczescia
Gabryś jest z nami od 23.04.2011
mazianka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 18:49   #2564
Zytus
Rozeznanie

hmm, ciekawe czy u nas na forum tez bea takie przypadki ze zamiast dziewuszki chlopak wyskoczy
Stary 2011-04-12, 18:51   #2565
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

dziekuje wszystkim za slowa wsparcia dobrze wiedziec, ze nie jestem odosobniona i ze niektore dzieci tez sa mniejsze niz przewiduje norma. Miesiac temu lekarz podczas usg 4d napisal, ze jest widoczne wciecie w prawej tetnicy macicy, a to - jak doczytalam - moze powodowac iugr. Ale nie nastawiam sie negatywnie, nawet jesli to iugr to w miare wczesnie zdiagnozowane i jakos tam podzialaja na mała choc na pewno nie beda mnie trzymac do konca ciazy tylko trzeba bedzie wczesniej rodzic przez cc. Bede sie odzywac i informowac co i jak. Trzymajcie sie i jeszcze raz dziekuje

Teraz czekamy na Karolinkę - 27/40
JanuszAgnieszka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 18:51   #2566
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zytus Pokaż wiadomość
hmm, ciekawe czy u nas na forum tez bea takie przypadki ze zamiast dziewuszki chlopak wyskoczy
Czasem się zastanawiam :p

06.07.2011
Stary 2011-04-12, 18:51   #2567
mamaoptymistka
Zadomowienie

enchantresss mamy podobne terminy, Ty trzy dni wcześniej
Stary 2011-04-12, 18:51   #2568
Zytus
Rozeznanie

Ale będę miala kolacje, wlasnie tesciowa dzwonila zeby tżcik wpadl do niej jak bedzie wracal z treningu, bo nalesniki mi smazy
Stary 2011-04-12, 18:52   #2569
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atiz Pokaż wiadomość
O MADA FAKA !!!!! broń Panie Boże !!!

mimbi
za wózek !

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
Moja koleżanka też mi dzisiaj pisała, że jej siostra urodziła tydzień temu synka, który przez całą ciąże był potwierdzaną dziewuszką. Przez 2 lekarzy. I nawet zdjęcie 'bronchildy' miała

mimbi To super
masakraaaaaa
Cytat:
Napisane przez mazianka81 Pokaż wiadomość
Na mnie nie licz,ja od 3 dni sobie obiecuje,ze odrosty zrobie i nie chce mi sie,wkoncu urodze i nie zdaze hihi.

A mnie kurcze przy kazdym lekkim ruchu młodego tak ból pzreszywa jak na @ własnie,chyba na szyjke mocno uciska,macie tak???
mnie tak czesto boli, czasem mysle, ze mi sie kupe chce, ale i tak
robie

a moja tak napiera wlasnie na kanal, bo ona juz tam jest i mnie boli czasee jak cho.lercia
nawet podskakuje momentami

wlasnie wypucowalam fronty szafek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 18:52   #2570
Lolka1212
Zadomowienie

Mimbasku thx
i wielgachne za sukces wózkowy

Artiz jedne martwią się, ze dzidzia mała, drudzy, że duża! Zwariować można heh ..ale nie ma co w głowę zachodzić! Najważniejsze, żeby zdrowe dzieciaczki byly

Aga87 nie lubię czytać takich postów o pomyłkach lekarzy co do płci hehe u Ciebie spokojnie?

Dziewczynki robimy zakłady, która kwietnióweczka pierwsza będzie? albo pierwszą trójkę
Ja tak sobie myślę, że pierwsza to Mazianka będzie kolejnie Aga87 i Kwiatecek

Edytowane przez Lolka1212
Czas edycji: 2011-04-12 o 18:53
Lolka1212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 18:56   #2571
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mamaoptymistka Pokaż wiadomość
enchantresss mamy podobne terminy, Ty trzy dni wcześniej
nom, będziemy razem rodzić telepatycznie się wspierać i takie tam
Cytat:

Dziewczynki robimy zakłady, która kwietnióweczka pierwsza będzie? albo pierwszą trójkę
ja obstawiam Agus87 lub którąś 'cesarkową'

Gabrysia

04.06.2011
<3

enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 18:56   #2572
agus87
Zakorzenienie

Cytat:

Aga87 nie lubię czytać takich postów o pomyłkach lekarzy co do płci hehe u Ciebie spokojnie?

skurczybyki i czop nadal odchodzi
az mnie gigla tak

a ja mowie, ze pierwszy kwiatecek
pozniej mazianka, moria i kasia łódzka
zaś ja
Stary 2011-04-12, 18:58   #2573
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
a jak mała będzie już to też od ściany będziesz spać ????
tak, moze jak nie bede miala juz brzuszka i dojde do siebie bedzie latwiej zreszta nasze lozko jest przy wejsciu do pokoju misi- dam rade, inaczej sie nie wyspie

Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
ja tez spie od ściany i wiem jak trzeba się namęczyć, ale dla mnie najgorszy jest powrót bo jestem zawsze oslepiona światłem z łazienki i nic nie widzę, zazwyczaj kończy się tym że kolanami depcze po nogach tż
też próbowaliśmy się zamienić już dwa razy ale obydwoje niewyspani byliśmy
tez mu depcze, ale jeszcze bardziej go wkurza jak sie o niego podpieram a on spi hehe

Cytat:
Napisane przez Catia88 Pokaż wiadomość
Dzięki za wyjaśnienie

Kasia, my z Tżtem ostatnio przestawialiśmy łóżko, tak że właśnie jedna os. musi spać od ściany i "przechodzić przez drugą". i Tż nie dał mi spac od ściany, bo jak ja- taki hipcio miałabym przechodzić w nocy przez niego? bez tego ledwo zwlekam się z łóżka a jak będzie Młody to tez Tż będzie spał przy ścianie, bo jednak do dziecka będę musiała wstawać x razy w nocy
Podziwiam Cię że przechodzisz przez Tżta
jakoś daje rade, wkurza mnie to czasem, ale nie umiem spac od brzega

Cytat:
Napisane przez JanuszAgnieszka Pokaż wiadomość
witajcie
chcialam poinformowac ze jutro ide do szpitala. Dzisiejsza wizyta pokazala, ze Daria jest o 2tyg i 3 dni za mała w stosunku do tygodnia ciazy. Maja mnie dokladnie zbadac i moze uda sie wyjsc przed swietami. Rozpoznanie jakie mam wpisane w skierowaniu to IUGR czyli wewnatrzmaciczne zahamowanie wzrostu plodu. Oby jednak sie to nie potwierdzilo...pozdrawiam
smutno mi sie zrobilo po twoim poscie, jednak wierze ze jest dobrze! pewnie to jakas pomylka w obliczeniach...pisz nam smsy ze szpitala! za was!

Cytat:
No tak jakos ok 10-12 mi schodziło pzrez pierwszy mies.

Ja spie identyko i jak sie pzrewracam ,to musze tez wszystko sobie poprzestawiac hihi.

Cytat:
Napisane przez enchantresss Pokaż wiadomość

ta oliwka rossmanowska .. mam ją , ale średnio lubię .. wszystko zatłuści mi zawsze a jakbym miała czekać aż się dobrze wchłonie to bym musiała na golaska stać z pół godz
ja tez ją mam, wlasnie dlatego tak rzadko sie smaruje bo ciezko sie wchlania, juz mi sie skonczyla, zamierzam kupic cos lepszego teraz z tych co moria44 mi pokazywała.

czuje sie cos kiepsko dzisiaj, bola mnie narzady wszystkie, mam pelny brzuch, nie wiem czy to wzdecia czy co, ale mnie mdli i ciezko mi sie siedzi.

aguś87 niezla historia z ta znajomą
mialam wam napisac,. ze ja corki pewna nie jestem, codziennie patrze na zdjecie jej narzadow plciowych zastanawiajac sie czy lekarz na pewno ma racje, w sumie na 100proc nie powiedzial. Zdjecie usg mam na profilu

mimbi super, ze ci sie udalo z wozkiem

kurde jak mi jest dzisiaj niedobrze noooooo do tego wszystko mnie swedzi...
Nikosia

Edytowane przez 24kasia86
Czas edycji: 2011-04-12 o 19:00
24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 19:00   #2574
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
dla wuja

grazinku ja chetnie cos porobie
moge cie nawet pokopac
bo mam tyle energii, ze szok

wlasnie wypucowalam wzystkie szfki w kuchni, umylam lodowke i wypucowalam lupek z alkoholem w salonie
aha i poodkurzalam
i teraz sie zastanawiam co by tu...jeszcze..:P

ooooo, moze spacer
ale najpierw chyba zjem kolacje
powiedz mi moze lepiej co Ty zjadałas ze masz tyle energii
zazdrosze to chyba syndrom wicia gniazdka ze chce sie wszystrko robic, gdy bede juz po remoncie mam nadzieje ze i u mnie sie uaktywni
Cytat:
ze jego znajomego corka
dzisiaj urodzila synka
4880g i 59 cm

o kurde blaszka, ale waga......
masakra...
Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość

gratki ze dopiełas swego co do wózka jupi!!
ciekawe jak tż pójdą zakupY oby jakiś podpasek nie kupił:P
Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Witam mamusie.

Wlasnie wstalam sobie po drzemce, znowu len mnie dzis dopada. Nie mam juz sily pracowac nawet, ale jeszcze troche musze do pracy pochodzic.
ile jeszcze bedziesz pracowac??
Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość

mimbi To super
no coraz wiecej takich przypadków sie zdarza ze zamiast chłopca dziewczynka i odwrotnie...
dziwne jak ktos ma 3d usg robione na przykład
Cytat:

ja sie z takimi odrostami na porodówke nie wybieram:P jak mnei skurcze złapią to bede musiała jeszcze oko podmalowac i przypudrować nosek
Cytat:
Napisane przez Zytus Pokaż wiadomość
no tez mnie to zastanawia!!

dziewczyny a vanes urodziła?????

zaraz ide sie farbować, obiecuje
Stary 2011-04-12, 19:01   #2575
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
powiedz mi moze lepiej co Ty zjadałas ze masz tyle energii
zazdrosze to chyba syndrom wicia gniazdka ze chce sie wszystrko robic, gdy bede juz po remoncie mam nadzieje ze i u mnie sie uaktywni

o kurde blaszka, ale waga......
masakra...

gratki ze dopiełas swego co do wózka jupi!!
ciekawe jak tż pójdą zakupY oby jakiś podpasek nie kupił:P

ile jeszcze bedziesz pracowac??

no coraz wiecej takich przypadków sie zdarza ze zamiast chłopca dziewczynka i odwrotnie...
dziwne jak ktos ma 3d usg robione na przykład

ja sie z takimi odrostami na porodówke nie wybieram:P jak mnei skurcze złapią to bede musiała jeszcze oko podmalowac i przypudrować nosek

no tez mnie to zastanawia!!

dziewczyny a vanes urodziła?????

zaraz ide sie farbować, obiecuje
o 17 zjadlam duzy jogurt danona i wypilam melise:ha haha:
Stary 2011-04-12, 19:04   #2576
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JanuszAgnieszka Pokaż wiadomość
witajcie
chcialam poinformowac ze jutro ide do szpitala. Dzisiejsza wizyta pokazala, ze Daria jest o 2tyg i 3 dni za mała w stosunku do tygodnia ciazy. Maja mnie dokladnie zbadac i moze uda sie wyjsc przed swietami. Rozpoznanie jakie mam wpisane w skierowaniu to IUGR czyli wewnatrzmaciczne zahamowanie wzrostu plodu. Oby jednak sie to nie potwierdzilo...pozdrawiam
Ojej
Trzymam mocno , żeby wszystko było w porządku z małą...

mazianka To ja odwrotnie. Od stycznia tyję Ale nawet nie wiem ile

Klterina Wydaje mi się, że pisałam o kukurydzy No w każdym razie jeśli zapomniałam, to koniecznie
(chociaż ja ostatnio robię dwie wersje: 1 normalną i 2 bez kukurydzy i z obranymi ogórkami dla tż - ale on ma ze mną dobrze )

andziot Ale kilka się porządnie rozpędza w maratonie mamusiowym

Kwiatecek Naprawdę rośnie? Kurcze, mi się wydaje, że jest taki jak kilka tygodni temu Aż wrzucę chyba porównanie...
Początek 31 tc i 35 tc
I jak, urósł??

zabuus Ja po 1 h miałam 106, a po 2 h 115 i to w normie
A znalazłam jeszcze coś takiego: "po 1h norma jest do 180 a po 2h do 140"
A normy 50-100 to na czczo Ja miałam 101 na czczo cukier i dlatego dostałam od razu na 75g skierowanie, bez robienia 50g

agus87 No to niezła niespodzianka

mimbi gratuluję sukcesu w wojnie wózkowej z tż

Zytus Ciekawe co jeśli zamiast synka córcia się pojawi Ja się w sumie bardzo nie zdziwię - tylko raz na 10 sek. pokazał co ma między nogami Ale może w środę coś pokaże??

A ja ODZYSKAŁAM net
Chyba naprawdę jestem uzależniona Ulżyło mi niesamowicie, jak zobaczyłam, że działa Dwa dni się czułam jak bez ręki albo nogi...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brzuszek_31tydz_1d_2.jpg (25,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brzuszek_35tyg_1d_2.jpg (17,2 KB, 20 załadowań)

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 19:05   #2577
matallewar
Zakorzenienie

Ej, dobra, jak wrzuciłam porównanie, to FAKTYCZNIE wybił się do przodu

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 19:06   #2578
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ojej
Trzymam mocno , żeby wszystko było w porządku z małą...

mazianka To ja odwrotnie. Od stycznia tyję Ale nawet nie wiem ile

Klterina Wydaje mi się, że pisałam o kukurydzy No w każdym razie jeśli zapomniałam, to koniecznie
(chociaż ja ostatnio robię dwie wersje: 1 normalną i 2 bez kukurydzy i z obranymi ogórkami dla tż - ale on ma ze mną dobrze )

andziot Ale kilka się porządnie rozpędza w maratonie mamusiowym

Kwiatecek Naprawdę rośnie? Kurcze, mi się wydaje, że jest taki jak kilka tygodni temu Aż wrzucę chyba porównanie...
Początek 31 tc i 35 tc
I jak, urósł??

zabuus Ja po 1 h miałam 106, a po 2 h 115 i to w normie
A znalazłam jeszcze coś takiego: "po 1h norma jest do 180 a po 2h do 140"
A normy 50-100 to na czczo Ja miałam 101 na czczo cukier i dlatego dostałam od razu na 75g skierowanie, bez robienia 50g

agus87 No to niezła niespodzianka

mimbi gratuluję sukcesu w wojnie wózkowej z tż

Zytus Ciekawe co jeśli zamiast synka córcia się pojawi Ja się w sumie bardzo nie zdziwię - tylko raz na 10 sek. pokazał co ma między nogami Ale może w środę coś pokaże??

A ja ODZYSKAŁAM net
Chyba naprawdę jestem uzależniona Ulżyło mi niesamowicie, jak zobaczyłam, że działa Dwa dni się czułam jak bez ręki albo nogi...
no pewnie, ze urosl
ty sie tak za wczasu nie ciesz:d bo rosniesz jak na drozdzach hii
a raczej Edzik, szacun
Stary 2011-04-12, 19:09   #2579
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
ja też ważyłam 2900 przy urodzeniu, Zocha 3750
Gabi raczej też mała nie będzie
czyli nie ma reguły

Mimbi, gratki! super że dopięłaś swego

Matal, różnica jest duża

Edytowane przez MoniaK
Czas edycji: 2011-04-12 o 19:10
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 19:09   #2580
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ej, dobra, jak wrzuciłam porównanie, to FAKTYCZNIE wybił się do przodu
A widzisz, urósł, urósł

06.07.2011
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości