|
|
#2551 |
|
never say no to panda
|
Dot.: Scent Bar XXVI
no tego się zapomnieć nie da
true, true chuop mój wrócił i co? i kwiatusie przyniósł a obiecaną mam flachę z ibeja... niech się tylko Essenza rozbierze ![]() dzień uważam za udany
|
|
#2552 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Thx Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
ni dy rydy
![]() Jak długo zostaje kaszel po zapaleniu oskrzeli? Jestem na etapie wykaszliwania sobie jakichś fafołów ze środka. Jak na moje to tak by mogły wyglądać fragmenty płucek ![]() wiem, wiem, nie przy jedzeniu ![]()
|
#2554 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
pisał ktoś wniosek o dotacje na firme? ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
znalam całkiem podobnego ![]() , ale niestety juz tak nie fyglonda :brzyd al:
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2556 |
|
grozi wypollizowaniem
|
to najwyższy level jest
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Spo
|
|
|
|
#2558 |
|
Wpisz tu zomzing
|
fiadomość dla Flo: nagietkowy sie zgadza, to mój, z naturalisu fciałam jesce różany (dlatemu sieu zagubiłam w tych hydrolatach); a ze zsk to miał być lawendowy i jojoba i to wsio
mydło pachnieć bossko a Piniek dostanie Piniek miał se te szyskie puste fiolki zachować na zaś, nie odsyłać albo zapomniał mnie napisać, czym ma je napełnića Redsik nie pisa, ale jakoś nie mam śmiałości molestować |
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
heloł wieczornie
padam na cyc, ale w szkole lepiej, zaczynam wchodzić na obroty ![]() była Red?
|
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2562 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
Co mnie ominęło?
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
albo chleb albo jajka
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
Panda STO LAT, STO LAT
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
![]() a mnie to mydło bosko nie pachnie kutwa zaczęłam nadrabiać i zeżarło mi posta
|
|
|
#2569 |
|
Nindżopesz
|
Witojcie!
Stęskniłam się ![]() Do rzeczy jeśli kto zainteresowany co tam u mnie: - konkrety pewnie znacie bo pisałam do Miciel, - mam limit na kompa bo korzystam wspólnie z TŻtem - router padł i czekam na nowy, może jutro będzie listonosz więc uda mi się sklecić coś szczegółowego, - urodzić urodziwszy, sajgon był na poporodówce bo w kółko ktoś płakał a jak już zasnęłam to obchód i pospałam dopiero w domu, a tak poza tym tragedii nie ma, po odleżeniu przepisowych 2 h poszłam się kręcić, o szwie zapomniałam i ogólnie chyba mogłabym rodzić co tydzień byle dawali znieczulenie i pojedyńcze sale, - karmienie mi idzie jak cie moge bo mała ciągle przysypia zamiast ciągnąć, jak ja zwątpię i odstawię to ma fazę namysłu, ulewania i czkania (nie umiem odbijać!) a później znowu jest głodna, kurna co robić? - teściowa chyba podłapała rozdwojenie jaźni bo wczoraj przez 50 min gadała TŻtowi jaka jestem zła i okrutna (gorsza od Sałaci) i w ogóle manipulantka (?) a dziś przyleciała z torbą dzieckich ciuchów i ciastem, - Ju może się już nie martwić o mój stosunek do dziecków - zaiste takie małe robaki są suodkie w stylu bidnej kociny,- TŻ mnie dobija bo w zasadzie mam dwoje dzieci do obrobienia, musiałam mu zrobić śniadanko, oczywiście zmywam, odkurzam, etc. a on bidaczyna poleguje bo go boli głowa (zatoki) albo jest niewyspany bo mu kazałam o 8 rano poleżeć przy małej żebym mogła coś zrobić - normalnie cały dzień mu zepsułam - jednym słowem kłócimy się średnio co pół dnia i mamy do siebie nawzajem pretensje a po chwili nam przechodzi, - ach i najważniejsze, schudłam tylko 4,5 kg i pragnę złożyć reklamacje. A teraz lecę wreszcie coś zjeść i się wykąpielić, jak zdążę to wrócę
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2570 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
oo, wpasowuję się kulinarnie, właśnie zeżarłam moje ulubione pożywienie czyli frytki z jajem sadzonym na półpłynnie
![]() a w Komforcie udało się załatwić, kosztowało mnie to 20% ceny + transport z wniesieniem, więc w porównaniu ze 100% ceny po prostu genialnie z wdzięczności kupiłam u nich jeszcze psikadło Cedrowy Płomień z Pachnącej Szafy i wycieraczkę z łowieczkom ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() osobiście drugą fotę uważam za słiiiiiiiiiiiiiit ![]() Cytat:
Cytat:
z jednej strony zazdraszczam bo to jedno z moich niespełnionych marzeń, z drugiej jednak strony pewnie nieźle by mnie taka wizyta w psychiatryku mogła przekręcić ![]() ano właśnie, jak Redzia z dwoma kotami osiąga taki level nigdy nie pojmę ticz mi master
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#2571 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
no
znacy masz gdzieś 1 różany więcej abo sieu nie zamówił ![]() dedi dla Redsika ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2572 | |
|
Zakorzenienie
|
Red!
gratulacje! ![]() Idę oglądać Nekromantik ![]() Cytat:
równie obrzydliwe jak całowanie nergala po dodzie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-12 o 20:58 |
|
|
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
Red
A TŻ-ta palnij w łeb. Zaraz mu zatoki przejdą
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2574 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hej Matko-Redzio
Wróciłam z siłowni,zjadłam drożdżówkę i idę zaraz spać ![]() I jestem wspaniała-zrobiłam żelazkiem dziurę w mojej koszulce do ćwiczeń
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2575 |
|
BAN stały
|
Red
Czyli jednak poczułaś bluesa? Cieszę się. ![]() Nie poszłam dziś na wykłady, żeby cały dzień się uczyć. Oczywiście przez ten caaaały dzień zrobiłam tyle, ile mogłabym zrobić, gdybym wróciła normalnie po południu. ![]() Pytanie nie na temat - używał ktoś wody brzozowej do włosów?
|
|
|
|
#2576 | ||||
|
Zakorzenienie
|
.
Pandziu, 100 lat! Cytat:
Cytat:
A jakże! Chociaż wolę takie zamarynowane w jogurcie ![]() Redzia! Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2577 | ||||
|
never say no to panda
|
![]() Cytat:
a chuopu powiedz, żeby se sam se urodził (nawet i dupą), to wtedy może robić za udzielną księżną - teraz ma Ci pomagać bez gadania Cytat:
ogólnie super jest
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-04-12 o 21:02 |
||||
|
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2579 |
|
never say no to panda
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.

co Ci?

niech to *****

powiedziałem coś