|  2011-04-12, 20:43 | #2551 | 
| never say no to panda | 

Dot.: Scent Bar XXVI

no tego się zapomnieć nie da   true, true  chuop mój wrócił i co? i kwiatusie przyniósł  tak sam z siebie, bez mindzenia i przypominania - w dodatku prześliczne róże a obiecaną mam flachę z ibeja... niech się tylko Essenza rozbierze  dzień uważam za udany 
				__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | 
|     | 
|  2011-04-12, 20:45 | #2552 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Thx Cytat: 
 Cytat: 

__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. | ||
|     | 
|  2011-04-12, 20:53 | #2553 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

ni dy rydy   nie mam tego długiego, cienkiego zasysacza  Jak długo zostaje kaszel po zapaleniu oskrzeli? Jestem na etapie wykaszliwania sobie jakichś fafołów ze środka. Jak na moje to tak by mogły wyglądać fragmenty płucek  wiem, wiem, nie przy jedzeniu    
				__________________  | 
|     | 
|  2011-04-12, 20:54 | #2554 | ||||
| grozi wypollizowaniem Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Cytat: 
   pisał ktoś wniosek o dotacje na firme?  ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat: 
 znalam całkiem podobnego   , ale niestety juz tak nie fyglonda    :brzyd  al: 
				__________________ Fotografia dziecięca i nie tylko   | ||||
|     | 
|  2011-04-12, 20:57 | #2555 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | 
|     | 
|  2011-04-12, 20:58 | #2556 | 
| grozi wypollizowaniem Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

to najwyższy level jest  -jak w salonie meblowym-ani śladu życia  ..na razie to nie pojmuje jak mozna nie miec róznychprzypadkowychpzred  miotów na podłodze itd...ale mize kiedys pojmę   
				__________________ Fotografia dziecięca i nie tylko   | 
|     | 
|  2011-04-12, 21:01 | #2557 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Spo    | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-04-12, 21:03 | #2558 | 
| Wpisz tu zomzing Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

fiadomość dla Flo: nagietkowy sie zgadza, to mój, z naturalisu fciałam jesce różany (dlatemu sieu zagubiłam w tych hydrolatach); a ze zsk to miał być lawendowy i jojoba i to wsio mydło pachnieć bossko a Piniek dostanie  Piniek miał se te szyskie puste fiolki zachować na zaś, nie odsyłać  albo zapomniał mnie napisać, czym ma je napełnić a Redsik nie pisa, ale jakoś nie mam śmiałości molestować | 
|     | 
|  2011-04-12, 21:03 | #2559 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: mały biały domek 
				 | 

heloł wieczornie   padam na cyc, ale w szkole lepiej, zaczynam wchodzić na obroty  była Red? 
				__________________ pomóż koniom Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca 28.05.2010 Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017 | 
|     | 
|  2011-04-12, 21:07 | #2561 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-04-12, 21:09 | #2562 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-04-12, 21:14 | #2563 | 
| Zakorzenienie | 

Co mnie ominęło?   
				__________________ 08.11.2010-Rzucil palenie  ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- | 
|     | 
|  2011-04-12, 21:17 | #2565 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-10 Lokalizacja: Silesia 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 albo chleb albo jajka 
				__________________ Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie  . | ||
|     | 
|  2011-04-12, 21:19 | #2566 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ 08.11.2010-Rzucil palenie  ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- | 
|     | 
|  2011-04-12, 21:24 | #2567 | 
				 | 

__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. | 
|     | 
|  2011-04-12, 21:36 | #2568 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: mały biały domek 
				 | 

Panda STO LAT, STO LAT   Twoje zdrowie  ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat: 
  a mnie to mydło bosko nie pachnie  kutwa zaczęłam nadrabiać i zeżarło mi posta   
				__________________ pomóż koniom Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca 28.05.2010 Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017 | |
|     | 
|  2011-04-12, 21:38 | #2569 | 
| Nindżopesz Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Dom Latających Sztybletów 
				 | 

Witojcie!   Stęskniłam się  Do rzeczy jeśli kto zainteresowany co tam u mnie: - konkrety pewnie znacie bo pisałam do Miciel, - mam limit na kompa bo korzystam wspólnie z TŻtem - router padł i czekam na nowy, może jutro będzie listonosz więc uda mi się sklecić coś szczegółowego, - urodzić urodziwszy, sajgon był na poporodówce bo w kółko ktoś płakał a jak już zasnęłam to obchód i pospałam dopiero w domu, a tak poza tym tragedii nie ma, po odleżeniu przepisowych 2 h poszłam się kręcić, o szwie zapomniałam i ogólnie chyba mogłabym rodzić co tydzień byle dawali znieczulenie i pojedyńcze sale, - karmienie mi idzie jak cie moge bo mała ciągle przysypia zamiast ciągnąć, jak ja zwątpię i odstawię to ma fazę namysłu, ulewania i czkania (nie umiem odbijać!) a później znowu jest głodna, kurna co robić? - teściowa chyba podłapała rozdwojenie jaźni bo wczoraj przez 50 min gadała TŻtowi jaka jestem zła i okrutna (gorsza od Sałaci) i w ogóle manipulantka (?) a dziś przyleciała z torbą dzieckich ciuchów i ciastem, - Ju może się już nie martwić o mój stosunek do dziecków - zaiste takie małe robaki  są suodkie w stylu bidnej kociny, - TŻ mnie dobija bo w zasadzie mam dwoje dzieci do obrobienia, musiałam mu zrobić śniadanko, oczywiście zmywam, odkurzam, etc. a on bidaczyna poleguje bo go boli głowa (zatoki) albo jest niewyspany bo mu kazałam o 8 rano poleżeć przy małej żebym mogła coś zrobić - normalnie cały dzień mu zepsułam - jednym słowem kłócimy się średnio co pół dnia i mamy do siebie nawzajem pretensje a po chwili nam przechodzi, - ach i najważniejsze, schudłam tylko 4,5 kg i pragnę złożyć reklamacje. A teraz lecę wreszcie coś zjeść i się wykąpielić, jak zdążę to wrócę   | 
|     | 
|  2011-04-12, 21:38 | #2570 | |||||
| ʞɐɯǝuɐ Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: powązki 
				 | 

oo, wpasowuję się kulinarnie, właśnie zeżarłam moje ulubione pożywienie czyli frytki z jajem sadzonym na półpłynnie   a w Komforcie udało się załatwić, kosztowało mnie to 20% ceny + transport z wniesieniem, więc w porównaniu ze 100% ceny po prostu genialnie z wdzięczności kupiłam u nich jeszcze psikadło Cedrowy Płomień z Pachnącej Szafy i wycieraczkę z łowieczkom  Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
  osobiście drugą fotę uważam za słiiiiiiiiiiiiiit  Cytat: 
  Cytat: 
 z jednej strony zazdraszczam bo to jedno z moich niespełnionych marzeń, z drugiej jednak strony pewnie nieźle by mnie taka wizyta w psychiatryku mogła przekręcić  ano właśnie, jak Redzia z dwoma kotami osiąga taki level nigdy nie pojmę ticz mi master   
				__________________ "This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR | |||||
|     | 
|  2011-04-12, 21:45 | #2571 | ||
				 | 

no znacy masz gdzieś 1 różany więcej abo sieu nie zamówił  dedi dla Redsika ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:  ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2011-04-12, 21:50 | #2572 | |
				 | 

Red!   gratulacje!  Idę oglądać Nekromantik  Cytat: 
 równie obrzydliwe jak całowanie nergala po dodzie     
				__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-12 o 21:58 | |
|     | 
|  2011-04-12, 21:53 | #2573 | 
| Zakorzenienie | 

Red   A TŻ-ta palnij w łeb. Zaraz mu zatoki przejdą   
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | 
|     | 
|  2011-04-12, 21:54 | #2574 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Hej Matko-Redzio   Wróciłam z siłowni,zjadłam drożdżówkę i idę zaraz spać  I jestem wspaniała-zrobiłam żelazkiem dziurę w mojej koszulce do ćwiczeń  6 dych do tyłu jestem   
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
|  2011-04-12, 21:58 | #2575 | 
| BAN stały | 

Red     Czyli jednak poczułaś bluesa?  Cieszę się.  Nie poszłam dziś na wykłady, żeby cały dzień się uczyć. Oczywiście przez ten caaaały dzień zrobiłam tyle, ile mogłabym zrobić, gdybym wróciła normalnie po południu.  Pytanie nie na temat - używał ktoś wody brzozowej do włosów?   | 
|     | 
|  2011-04-12, 21:58 | #2576 | ||||
| Zakorzenienie | 

. Pandziu, 100 lat!  Cytat: 
    Cytat: 
       A jakże!  Chociaż wolę takie zamarynowane w jogurcie  Redzia!  My też  Cytat: 
  Cytat: 
   | ||||
|     | 
|  2011-04-12, 22:00 | #2577 | ||||

Cytat: 

a chuopu powiedz, żeby se sam se urodził (nawet i dupą), to wtedy może robić za udzielną księżną - teraz ma Ci pomagać bez gadania Cytat: 
   ogólnie super jest 
				__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-04-12 o 22:02 | ||||
|     | 
|  2011-04-12, 22:00 | #2578 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     | 
|  2011-04-12, 22:00 | #2579 | 

__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Perfumy | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.

niech to *****
niech to *****

powiedziałem coś
powiedziałem coś