Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-13, 09:41   #2161
booziaczek
Zadomowienie

Dot.: Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33

Cytat:
Napisane przez notatki85 Pokaż wiadomość
Witam,
A do mojego ślubu 2 miesiące i 4 dni.... i jeszcze nie wszystkie zaproszenia rozdałam
ja ostatnie rozdałam ok miesiac przed slubem:P wiec sie tym nie stresuj:P
How could so much love be inside of you

booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 10:00   #2162
karolinusienka
Zakorzenienie

dzień dobry
59ddś
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 10:02   #2163
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez gitmartusia Pokaż wiadomość
Dzięki co do kopert, bo wydawało mi się, że 120 g to jakoś mało.
Jeśli chodzi o zaginanie to super pomysł A jak już zrobisz ta linię to zaginasz do wewnątrz czy na zewnątrz? Bo tak się właśnie przyglądałam dzisiaj zaproszeniom, które mam w domu i wyglądają tak jakby to zagięcie było wyginane na zewnątrz a mi się wydawało, że powinnam to zrobić do wewnątrz
Interesuje mnie konkretnie taki papier http://allegro.pl/prazki-246g-papier...508067919.html
bo chciałabym zrobić zaproszenia podobne do tych http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...541045369.html
A w ogóle to myślicie, ze zrobienie samemu wyjdzie mi taniej niż kupno gotowych ???
A właśnie zaproszenia cięłyście na gilotynie?
120 przy kopertach to dobra gramatura. O ile przy zaproszeniach jak dla mnie lepsze są grubsze - 200 i więcej, o tyle w przypadku kopert mogą być one całkiem cienkie.
Ja zaginam zawsze do wewnątrz.
Moje ręcznie robione zapro wyszły taniej niż na all, bo koszt jednego razem z kopertą nie przekroczył 1zł.
Nie cięłam na gilotynie bo jej nie posiadam. Za to mam porządną metalową linijkę i nożyk do papieru i w ten sposób cięłam.

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
to moze ja źle robiłam :P? musze spróbować do zewnątrz :P o ile dobrze sie rozumiemy z tym wew zew :P
Ja zawsze zaginałam do wewnątrz, a zrobiłam w życiu mnóstwo kartek okolicznościowych, teraz zaproszenia i zawsze było dobrze.

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
to ta gilotynka jest moim zdaniem za słaba jak na taką masową produkcję
Robiłyśmy na niej w pracy kartki świąteczne jakieś 600 sztuk i mam wrażenie że ostrza już to odczuły
Też słyszałam takie opinie, że te gilotynki krótko "żyją". Jeśli ktoś potrzebuje gilotynkę na krótko to wiem, że co jakiś czas w lidlu pojawiają się gilotyny i trymery w cenie z tego co pamiętam ok 40zł (napisałam na krótko, bo nie kupiłam nigdy tych lidlowych więc nie potrafię powiedzieć jak z ich jakością).

Cytat:
rozumiem, że możliwe jest tu cięcie na dwa sposoby - ostrze w rączce i przesuwane?
Bo z mojego doświadczenia wynika, że zdecydowanie lepsze jest to przesuwane
Z przesuwanym nie miałam do czynienia, kiedyś, w jeszcze poprzedniej niż poprzednia pracy mieliśmy gilotynę (z cięciem w rączce) i dobrze się cięła. A te przesuwane to chyba trymery są a nie gilotyny

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Jakbym czytała kącik 'zrób to sama'

Cytat:
UWAGA, UWAGA

od dziś mamy

4 miesiące do ślubu

czyli 122 dni

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
ale przestań już pisać bo mi przypominasz ile ja mam
Musimy sobie przypominać ile dni zostało, żeby przypadkiem nie zapomnieć
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 10:19   #2164
aga-6
Raczkowanie

Ja swoje zaproszenia także robię sama. Gitmartusia kupiłam bardzo podobny papier do tego który prezentujesz i jest super. Ja korzystałam z gilotyny takiej do zdjęć fotograficznych, cięłam i papier wizytówkowy, i o grubsze gramaturze (ponad 200), póki co działa nadal ostrze jest już w rączce.
Ja również zaginam zaproszenie do wewnątrz. A co do kosztów, napewno wyjdzie taniej niż jakbym takie zaproszenia zamówiłam, ale drożej niż takie najprostsze zaproszenia. Zresztą zobaczcie same moje wypociny poniżej.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gotowe zaproszenie.jpg (53,3 KB, 55 załadowań)
aga-6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 10:25   #2165
booziaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aga-6 Pokaż wiadomość
Ja swoje zaproszenia także robię sama. Gitmartusia kupiłam bardzo podobny papier do tego który prezentujesz i jest super. Ja korzystałam z gilotyny takiej do zdjęć fotograficznych, cięłam i papier wizytówkowy, i o grubsze gramaturze (ponad 200), póki co działa nadal ostrze jest już w rączce.
Ja również zaginam zaproszenie do wewnątrz. A co do kosztów, napewno wyjdzie taniej niż jakbym takie zaproszenia zamówiłam, ale drożej niż takie najprostsze zaproszenia. Zresztą zobaczcie same moje wypociny poniżej.
ładne chco nie w moim guscie ale brawa za zdolnosci manualne

Stary 2011-04-13, 10:35   #2166
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Ładne

A jeszcze jeżeli chodzi o to co wyjdzie taniej: kupić czy zrobić to wszystko zależy też od rodzaju zaproszeń i tego jakie materiały są potrzebne. Jeżeli jest to tylko kwestia kupienia papieru, tasiemki, wydrukowania i zagięcia to na pewno wyjdzie taniej zrobić samemu. Ale jeśli chce się użyć np. dziurkaczy ozdobnych, nożyczek ozdobnych i innych tego typu sprzętów to na pewno nie opłaca się kupować tego tylko po to, żeby zrobić zaproszenia i więcej nie używać bo to nigdy nie będzie się opłacało (jeszcze przy dużej ilości zaproszeń kupienie jakiegoś prostego dziurkacza mogłoby wyjść korzystnie, ale jak trzeba więcej to już nie).
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 10:37   #2167
frezyjka85
Zakorzenienie

ja chcę już czerwiec
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 10:52   #2168
efonka
Zadomowienie

Cytat:
Nie bardzo w moim guscie ale widac ile przy nich musialo byc pracy podziwiam
Stary 2011-04-13, 11:26   #2169
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Hello girls

dla wszystkich za 4 mce

Cwiczylam wczoraj fitness na Wii i dzis ledwo sie ruszam Ale bardzo mi sie spodobalo i jak narazie jestem pelna zapalu do regularnych cwiczen. Ide dzis nawet kupic sobie taki schodek i pilke do aerobiku

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;26316570]
Też się sobie podobam w rozpuszczonych włosach, ale takie noszę na co dzień, a w dzień ślubu wolałabym wyglądać inaczej

[/QUOTE]

I tu masz racje Tez wolalabym wygladac inaczej, jakos wyjatkowo w tym dniu, ale z dwojga zlego wole wygladac zwyczajnie niz po prostu zle

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Cześć

Wróciłam z zajęć, zdążyłam nawet przed deszczem odebrałam zdjęcia od fotografa, bo za tydzień mamy z TŻ 5-tą rocznicę i chcę mu zrobić taki mały kolaż z naszych zdjęć wspólnych z tych pięciu lat całkiem nieźle to powinno wyglądać
Fajny pomysl

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
PMki wtrącę się tylko na chwilkę (bez nadrabiania niestety, bo nie dam rady teraz) z jednym istotnym dla mnie pytaniem.... potrzebuję Waszej rady

znalazłam idealną sukienkę na drugi dzień... zakochana jestem i TŻtowi też się bardzo podoba... ale jest jedno ALE... występuje ona tylko w 3 kolorach i z nich podoba mi się tylko jeden -> CZARNY..... jest piękna, cudna, wyjątkowa, jedyna w swoim rodzaju, czuję się w niej jak idealnie i chcę ją.... myślicie, że to duży problem, ze czarna? co jeśli rozjaśnię ją srebrnymi dodatkami (szal, buty, jakaś srebrna przewiązka w pasie)?

ogólnie to ten drugi dzień u nas wygląda tak, ze to tylko obiad dla rodziny TŻta i sio do domu...

a taką czarną będę miała potem na wesela (a z czerwonymi dodatkami jest mega wypasiona )
decyzja juz pewnie podjeta, ale ja tez uwarzam ze powinnas ja kupic

Cytat:
ja będe mieć włosy na lewy bok bo z prawej będę miała wyższy gorset u góry - a nie wiem jak to powinno być względem obniżenego stanu :P
Czyli wlosy na ta sama strone co skos gorsetu , tak???

Cytat:
Napisane przez Roougee Pokaż wiadomość
Cześć Wam! Dawno mnie nie było i przeraziła mnie ta ilość stron do nadrobienia Ale może dam radę Widziałam, że któraś z dziewczyn pytała Ta`i ile osób im odmówiło, nam odmówiło ponad 20, dziś zadzwonił mój chrzestny i powiedział, że go nie będzie, bo jego żona ma chorobę lokomocyjną... Dziś odebraliśmy również obrączki z grawerami, TŻ przy okazji zmniejszył swoją obrączkę o 3 rozmiary
O ludzie!!! Co jedna wymowka to lepsza Czyli co, oni nigdzie sie nie ruszaja z domu przez ta jej chorobe?????

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość

przyznaję się że poszliśmy do księdza o którym były opinie że jest w miarę luźny
powiedziałam że współżyję, stosuję anty i mieszkam już z narzeczonym
to zapytał tylko kiedy ślub i od kiedy mieszkamy

bukiet coś a'la kula ale nie totalnie okragły, niewielki taki biało-różowy
będą różowe eustomy, białe goździki i białe róże

dekoracja auta skromna - na masce auta takie jakby serce z liści a na tym też kula z tych kwiatów co bukiet
na tylnej szybie też coś takiego tylko ciut mniejsze
za zaliczona spowiedz, zalatwiony bukiecik-napewno bedzie sliczny, i za dekoracje auta. Juz coraz mniej....

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość

ja juz jestem przy koncowce...
WOW. To masz juz brzuszek jak kaloryfer??????Gratuluje wytrwalosci
Stary 2011-04-13, 11:51   #2170
magbes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez booziaczek Pokaż wiadomość
jak sama pisałas duzo zalezy od wlosow fryzurke na bok sama miałam u mojego brata na weselu i sie swietnie trzymala i wygladała nawet jak nastepnego dnia wstałam z łózka ale to zalezy od fryzjera i włosów wiec nie ma jak próbna u nas były nawet takie agentki na kielceckim forum co w próbnym makijazu i fryzurze na fitnes poszły przetostowac wytrzymałóść:h ahaha:
dory pomysl z tym fitness

Cytat:
UWAGA, UWAGA

od dziś mamy

4 miesiące do ślubu

czyli 122 dni

Cytat:
Witam,
A do mojego ślubu 2 miesiące i 4 dni.... i jeszcze nie wszystkie zaproszenia rozdałam
my tez tyle czasu mamy a nie wszystko rozdane ...
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 12:18   #2171
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Musimy sobie przypominać ile dni zostało, żeby przypadkiem nie zapomnieć
chyba że

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość

za zaliczona spowiedz, zalatwiony bukiecik-napewno bedzie sliczny, i za dekoracje auta. Juz coraz mniej....
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 12:37   #2172
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez Roougee Pokaż wiadomość
a ja mam dziś 17 ddś

Cytat:
Napisane przez efonka Pokaż wiadomość
a u mnie pada :/
U mnie lało całą noc
Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
dzień dobry
59ddś

Cytat:
Jak dla mnie troche mało ślubne

Pogoda taka sobie, słońce i chmury. Dobrze ze nie pada
Dziś się lenie za to jutro czeka mnie mnóstwo spraw do załatwienia

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:17   #2173
ardillka
Zadomowienie

Hej Hej
Wreszcie mam neta w pracy :P / z telefonu/ i cos mogę ponadrabiać.
Wszystkiego czytać nie będę bo masakra tyle stron ;/;/ Ale zobacze jakie tematy były
No to lece nadrabiać

Cytat:
będziecie dziś wieczorem oglądać ten film dokumentalny o katastrofie smoleńskiej?
Ja oglądałam - taki normalny film był, nie o polityce tylko o ludzkiej tragedi.

http://pannymlode2011.blogspot.com/2.../ardillka.html
ardillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 13:48   #2174
notatki85
Raczkowanie

Ile czasu zarezerwowałyście u fryzjera i u kosmetyczki??
Ja u fryzjera 1,5 godzinki i u kosmetyczki 1 godzinę. I potem godzinka na ubranie się i ślub!!!!
Stary 2011-04-13, 13:59   #2175
ardillka
Zadomowienie

nadrabianie1.

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
obiecałam wiec dodaje
piękne obrączki

booziaczek Doczytałąm że masz problem z usadzaniem. My sadzamy młodych z młodymi, a reszte razem. Niech każdy opowiada różne historie w swojej grupie wiekowej. a my bedziemy siedzic przy rodzicach.

Hosenka* ja mam ślub na 13 i zadowolona jestem. Początkowo chciałam na 15, ale mój chciał wcześniej.WIęc mamy an 13. Wcześniej wstane. Poczesze się i dłużej będę się bawić. Poza tym znając siebie to wiem że wcześniej lepiej, bo potem bedę już gotowa czekać w domu i sie denerwować. A tak nie zdąże przemyśleć i już będzie po . A październik fakycznie ma to do siebie że szybko jest ciemno. Może tak lepiej.

raingirl ja tez poproszę listę

moni_ka.g ooo zapowiada się super interes. Trzymam kciuki.
Co do pleneru w dniu ślubu, to ja juz kiedyś pisałąm, że chcemy iśc na mały spacer w dniu ślubu - obok naszej restauracji jest las i droga dla rowerów... Tam chcemy kilka luźnych zdjęc i do tego zdjęcia z gośćmi, rodzicami, dziadkami, świadkami i kto tam jeszcze będzie chciał. Mam nadzieję że to wypali. Fotograf nam powiedział, że jak blisko mamy gdzie zrobić zdjęcia, to super.A daleko to nie am co jechać.

gitmartusia Piękne kwiaty Widać, że byłaś "grzeczna hehe i nie pyskowałaś " - jak ja to mówie. JA też byłam grzeczna i mój luby zabrał mnie w piątek na zakupy w fasionhousie :P:P Troszke się obkupiłam i jeszcze mi kupił porcelanową doniczkę w kształcie kury- zasadziłam tam rzeżuchę Co do sukni, to jest boska... Padłam jak ją zobaczyłam. Przepiękna koronka, taka delikatna suknia a ma coś niezwykłego w sobie. Na pewno pięknie wglądałaś.

Stary 2011-04-13, 14:57   #2176
ardillka
Zadomowienie

cd.2
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Cześć
u nas jednak zmiana koloru przewodniego na fiolet i jestem do przodu o kolejne sprawy z listy

umówiłam się na próbny makijaż i fryzurę i ... dostałam biżu
piękna biżuteria

gitmartusia Ja będę mieć białą suknię, dodatki w kolorch: pomarańcz/biel. Sama się zastanawiam nad tym czy złoto pasuje. Jeśli chodzi o biżuterię. Kiedyś widziłam na zdjęciu białą suknię i złote buty - fajnie wyglądało. Ale biżuteri jeszcze nie widziałam. Ja planuje z kryształków i srebra, bo tak mam wyszywaną suknię. Szarfe ja bym zostawiła białą - bo pięknie wygląda. Może ewentualnie buty jakieś kolorowe, ale nie za krzykliwy kolor - może pudrowy róż. I bez naszyjnika - bo sie schowa pod koronką.

HerbADKA Super że się pojawiłaś. Jeśli chodzi o mnie to zawsze będziesz mile widziana - czytana tutaj Nic nie musisz opisywać, dobrze, że jesteś

Gratuluje wszystkim: butów, obrączek, zaproszeń, przyszłych interesów... Super, że wszystko ładnie się układa

happy2gether My pisaliśmy z Osobą Towarzyszącą
aaaa miałam jakieś 30 stron temu posłać kartki do tortów jakie zrobiłam, to posyłam. Wklejam też na alk, wino i takie tam:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ciasto weselne Ai B.jpg (39,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg naklejka na wódka weselna2.jpg (32,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg podziękowania do prezentów dla gości.jpg (18,8 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg chleb.jpg (32,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg trunek weselny.jpg (20,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wino weselne.jpg (21,1 KB, 6 załadowań)

Stary 2011-04-13, 15:00   #2177
booziaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
cd.2

piękna biżuteria

gitmartusia Ja będę mieć białą suknię, dodatki w kolorch: pomarańcz/biel. Sama się zastanawiam nad tym czy złoto pasuje. Jeśli chodzi o biżuterię. Kiedyś widziłam na zdjęciu białą suknię i złote buty - fajnie wyglądało. Ale biżuteri jeszcze nie widziałam. Ja planuje z kryształków i srebra, bo tak mam wyszywaną suknię. Szarfe ja bym zostawiła białą - bo pięknie wygląda. Może ewentualnie buty jakieś kolorowe, ale nie za krzykliwy kolor - może pudrowy róż. I bez naszyjnika - bo sie schowa pod koronką.

HerbADKA Super że się pojawiłaś. Jeśli chodzi o mnie to zawsze będziesz mile widziana - czytana tutaj Nic nie musisz opisywać, dobrze, że jesteś

Gratuluje wszystkim: butów, obrączek, zaproszeń, przyszłych interesów... Super, że wszystko ładnie się układa

happy2gether My pisaliśmy z Osobą Towarzyszącą
aaaa miałam jakieś 30 stron temu posłać kartki do tortów jakie zrobiłam, to posyłam. Wklejam też na alk, wino i takie tam:
złoto bedzie pasowac do pomaranczowego to szczegolnie

co do kartaczek bardzo ładnepodziwiam mi by sie nie chciało

Stary 2011-04-13, 15:33   #2178
ardillka
Zadomowienie

c.d. 3
Cytat:
Napisane przez stubbornme Pokaż wiadomość
muszę się wyżyć..

muszę....

seria cudownych wymówek moich gości...
może kogoś rozbawi
zaznaczam kilka ważnych info:

ślub w sierpniu, zaproszenia rozdane i wysłane w lutym...
wymówki dotyczą najbliższej rodziny... nie jakiś dalekich krewnych...

wymówki wg. trafności.
1. "nie przyjdę, mam napięty grafik wiesz... jak jest" (przypominam ślub w sierpniu, a zaproszenie w lutym)
2. "wiesz, chyba mam praktyki, ale nie wiem... a jak nie będę mieć praktyk, to chyba gdzieś wyjeżdżam, albo mnie tu nie będzie" (powiedziała kuzynka....)
3. "dla nas miejsca nie trzymaj, bo lato jest to na działce trzeba rozbić" (padłam....)
4. "nie nie, nie przyjdziemy... bo głowa często mnie boli.... tak... wiem że jest luty, ale w sierpniu też mnie będzie boleć"
5. "nie będzie Nas... no wiesz są rzeczy ważne i ważniejsze"

poprostu szlag mnie trafia...

nie mówiąc o tym, że 3/4 gości nie potwierdziło ani swojego przybycia, ani tego że nie przyjdą... wr... a na zaproszeniu pisze do kiedy, ale po co czytać prawda?
Ja też padłam... MAsakra

notatki85 bardzo fajna - lubie takie

carolyna86 hahahahahaha akcja z suszarką tak mnie rozbawiła, że musiłam to napisać hahahahahaha

A co do podziału obowiązków, to my razem nie mieszkamy, pomieszkujemy jak któryś rodziców nie ma. Teraz mieszkamy razem bo moja mama wyjachala na miesiąc. Mój robi sniadania, odkurzy, naczynia poskłada. Jak się go porosi to zrobi, sam też umie w końcu meszkał sam 4 lata za granicą i nie zginoł. Jakos damy rade :P

Niesforna_88 bardzo fajny pomysł ze spinkami do butów

Ucieka dziś wcześniej z prcy - pada tu i sypie gradem na zmiane masakra. Jeszcze zostało mi 10 stron do nadrobiania - może wieczorem... Miłego popołudnia

p.s. kupiłam wczoraj szablon do mlowania do przedpokoju i będę go wykańcząc dziś Juz się doczekać efektu nie mogę

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
Napisane przez booziaczek Pokaż wiadomość
złoto bedzie pasowac do pomaranczowego to szczegolnie

co do kartaczek bardzo ładnepodziwiam mi by sie nie chciało
Dzięki Mi się chciało, bo tu w biurze nie zawsze jest dużo pracy Za to jest komputer i drukarka A kiedyś i tak musiałabym je zrobić. :P albo dać zrobić, a tak już są, czekają na wydruk

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:
Ile czasu zarezerwowałyście u fryzjera i u kosmetyczki??
Ja u fryzjera 1,5 godzinki i u kosmetyczki 1 godzinę. I potem godzinka na ubranie się i ślub!!!!
Ja mniej więcej 1-1,5 h na fryzjera i ze 30 min na makijaż - nie wiem co by mi miała przez godzinę malować heheh

Ale makijażystka przyjdzie do domu, a do fryzjera muszę jechać.

Stary 2011-04-13, 16:05   #2179
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Africa_Sun Pokaż wiadomość

A ja mam trzy włoski na krzyż długości do ucha i nie mam pojęcia co z nimi zrobić

No raczej nie za wiele Kochana

Śliczne ja swoje dzisiaj odebrałam, pojechałam po nie z Tżem, bardzo mu się spodobały a przy okazji pokazałam mu inne czarne szpileczki ze skórki i zamszu, bajeczka przymierzyłam je niby tak od niechcenia a Tż "podobają Ci się?" a ja "Noo... a tobie" a On "No... eee... nie te pani też zapakuje"

Dziewczyny super te Wasze porady, zamierzam skorzystać bo sami będziemy robili winietki al co to znaczy żeby zaginać od zewnątrz
fajnie ze nasz kącik jak coś zrobic komus się przyda
dla Tzeta za gest pokaz butki
co do dni.. to co chwile jest ich mniej :P
a fryzurke moze doradzi fryzjer ??

Cytat:
Napisane przez efonka Pokaż wiadomość
my tez bedziemy kupowac lampiony, ale kupujemy po jednym na pare i pewnie kilka sztuk wiecej wrazie jak by ktos chciał puszczac sal lub komus sie nie udało.
dzięki za info. zaraz napisze do naszego lokalu czy bedziemy mogli je puścić.

Cytat:
Ja zawsze zaginałam do wewnątrz, a zrobiłam w życiu mnóstwo kartek okolicznościowych, teraz zaproszenia i zawsze było dobrze.

Też słyszałam takie opinie, że te gilotynki krótko "żyją". Jeśli ktoś potrzebuje gilotynkę na krótko to wiem, że co jakiś czas w lidlu pojawiają się gilotyny i trymery w cenie z tego co pamiętam ok 40zł (napisałam na krótko, bo nie kupiłam nigdy tych lidlowych więc nie potrafię powiedzieć jak z ich jakością).
o ciekawe jakiej jakości są takie z lidla. czasami naparwde w rozsądnej cenie tam czy w biedronie mozna kupic wiele fajnych rzeczy. to dobrze ze nie tylko ja zaginałam do wew :P

Cytat:

A jeszcze jeżeli chodzi o to co wyjdzie taniej: kupić czy zrobić to wszystko zależy też od rodzaju zaproszeń i tego jakie materiały są potrzebne. Jeżeli jest to tylko kwestia kupienia papieru, tasiemki, wydrukowania i zagięcia to na pewno wyjdzie taniej zrobić samemu. Ale jeśli chce się użyć np. dziurkaczy ozdobnych, nożyczek ozdobnych i innych tego typu sprzętów to na pewno nie opłaca się kupować tego tylko po to, żeby zrobić zaproszenia i więcej nie używać bo to nigdy nie będzie się opłacało (jeszcze przy dużej ilości zaproszeń kupienie jakiegoś prostego dziurkacza mogłoby wyjść korzystnie, ale jak trzeba więcej to już nie).
w pełni się zgadzam

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość

Cwiczylam wczoraj fitness na Wii i dzis ledwo sie ruszam Ale bardzo mi sie spodobalo i jak narazie jestem pelna zapalu do regularnych cwiczen. Ide dzis nawet kupic sobie taki schodek i pilke do aerobiku

Czyli wlosy na ta sama strone co skos gorsetu , tak???
napisze tak wlosy na ta strone gdzie gorset bedzie niższy
przypomniałas mi o moim wii fitness więc powinnam go odkurzyć

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 16:52   #2180
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
taa jestesmy jak... przypomnienie w komórce :P
heheheh

faktycznie ta aukcja jest tylko do ostrzy. Moja gilotynka jest podobna ale aktualnie nie ma takiej samej na all
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 17:37   #2181
margolka1986
Zakorzenienie

zmykam do kina na jestem bogiem

miłego wieczoru

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 18:12   #2182
carolyna86
Zakorzenienie

byłam dziś u kosmetyczki na peelingu kawitacyjnym, pani na do widzenia wysmarowała mnie kremem łagodzącym i mam już dziś buzi nie myć poleciła mi zrobić peeling migdałowy, ale nie wiem czy się zdecyduję bo to jakieś 130 zł ponadto bardzo pochlebnie wyrażała się o kosmetykach "Babor" - czy któraś o nich słyszała?

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 18:15   #2183
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
byłam dziś u kosmetyczki na peelingu kawitacyjnym, pani na do widzenia wysmarowała mnie kremem łagodzącym i mam już dziś buzi nie myć poleciła mi zrobić peeling migdałowy, ale nie wiem czy się zdecyduję bo to jakieś 130 zł ponadto bardzo pochlebnie wyrażała się o kosmetykach "Babor" - czy któraś o nich słyszała?
Nie słyszałam o takich kosmetykach ... Może współpracuje z nimi więc wychwalała

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 18:15   #2184
happy2gether
Wtajemniczenie

wiążę właśnie wstążki na zaproszeniach. Jest to na pewno najgorsza faza pracy
Stary 2011-04-13, 18:17   #2185
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
wiążę właśnie wstążki na zaproszeniach. Jest to na pewno najgorsza faza pracy
powodzenia

Stary 2011-04-13, 18:27   #2186
happy2gether
Wtajemniczenie

Micia jak dziś poszło w pracy?
Stary 2011-04-13, 18:29   #2187
mariaantonowna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
Wiesz zależy co chcesz żeby zrobić na twarzy, ja wykonuje takie zabiegi jak klientka ma blizny po trądzikowe(i nie tylko ), albo po oczyszczaniu twarzy, żeby efekt się dłużej utrzymywał. ale 130 zł ? Bez przesady, uważam że za dużo, ja taki zabieg wykonuje za 70 zł
mariaantonowna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 18:37   #2188
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

kupiłam sobie dziś buty i zaklepałam makijażystkę

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 18:44   #2189
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Micia jak dziś poszło w pracy?
dziś była taka masakryczna pogoda, że myślałam o zerowym utargu heh ale było ponad stówkę więc git
Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość

Stary 2011-04-13, 18:47   #2190
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
a jakie butki kupiłaś?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości