|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! |
|
12 | 19,35% |
| Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie |
|
2 | 3,23% |
| Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. |
|
0 | 0% |
| Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. |
|
27 | 43,55% |
| Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca |
|
0 | 0% |
| Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. |
|
3 | 4,84% |
| Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. |
|
3 | 4,84% |
| Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. |
|
1 | 1,61% |
| Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... |
|
14 | 22,58% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Cytat:
![]() Cytat:
ja nie kupywalam ciazowych, szkoda moze jakims cudem mialabym cos konkretnego, a tak popitalam w dresach ![]() do pozniej skarby
|
|
|
#3122 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Cytat:
![]() dziekuje za kciukasy spieszy nie spieszy, ja tutaj codziennie przysparzam kazdemu nerwow i emocji, bo aby wejde do pokoju czy gdzies indziej to patrza na mnie jak na bombe
|
|
|
|
|
#3123 |
|
Zadomowienie
|
Witam z rana...takiego bardzie południowego rana
U mnie też dzisiaj ponuro;/ Już mnie dobija ta pogoda i skoki ciśnienia. Marzę żeby chociaż przez tydzień była ustabilizowana pogoda. Ech, co tam tydzień, ze 4 dni:Pmoniqac wiem co czujesz, ja też mam okropny problem z moimi dłońmi. Dzisiaj jak się obudziłam to nie wiedziałam czy płakać czy się śmiać. Serdeczny palec u prawej ręki to mam jakby złamany, nie mogę go zginać, a od rana tak przez godzinę to w ogóle całej ręki nie mogę zgiąć. Też nie daję rady śniadania sobie od razu zrobić, mąż mi robi przed wyjściem do pracy, a jak on zaśpi, to czekam aż mi ręce trochę się rozruszają i dopiero ruszam na podbój lodówki. Mam nadzieję że szybko nam przejdzie po porodzie ![]() Kwiatecek no ciężko jest przy końcówce Ale to chyba po to żebyśmy się nie bały porodu tylko chciałby jak najszybciej jechać na porodówkę. Pomyśl jakby było inaczej jakbyśmy w ciąży czuły się lepiej niż kiedykolwiek, to czy któraś z nas chciałaby się tak szybko rozpakowywać? A tak to jest motywacja.eweska też bym się położyła do szpitala po weekendzie na Twoim miejscu. Oczywiście jeżeli dasz radę i synalkowie poczekają To faktycznie tak jest że od częstego badania może się wdać infekcja? Trzymam kciuki żeby synek dostał 5 z tego sprawdzianu z historii ![]() aga_pe strasznie Ci współczuję z tymi nogami Do tych wszystkich ciążowych dolegliwości jeszcze to się przypałętało;/ Jak nie urok to sr...ka. Bądź dzielna, dasz radę. A co do CC to ja nie pomogę, bo kompletnie się na tym nie znam,ale wydaje mi się że można chyba wcześniej niż tydzień przed wyznaczonym terminem z OM mieć.Enchantress gdzie to Twoje zdj ze ślubu? bo chyba przegapiłam, a w albumie nie ma ![]() agus jeżeli chodzi o pełne współżycie to ja teraz sobie już nie za bardzo wyobrażam,bo jak mnie gin badała na fotelu we wt to mnie bolało jak mi tam palce wkładała,więc jak sobie pomyślę o czymś większym to...nie, nie, dziękuję. Musimy inaczej kombinować . Ciebie to nie boli?Dziewczyny,Wam się nadal chce obiady pełne robić i w ogóle wszystko...Zazdroszczę. Ja coś tam ugotuję,ale to nie to samo co wcześniej,że mi się chciały wymyślać i kombinować A tak lubię coś fajnego ugotować...Mnie to na słodkie strasznie ciągnie...już tak dzisiaj patrzyłam żeby zrobić brownies z przepisu agus;p
|
|
|
|
#3124 |
|
Zadomowienie
|
Andziotku no właśnie, co z owieczką?
Moniqac ciągle tak Cie trzyma ból w łapkach? A to masz tylko tak w nocy, czy w dzien też czujesz? Mi się raz tak zdarzyło, że mi w nocy nadgarskti zdrętwiały, ale poczułam dopieor jak się przebudziałam na sik.. na szczęście tylko jednorazowe zajście u mnie.. Ale to Ci przejdzie mam nadzieję, jak już mały się urodzi, co? Kasia86 nie pisz o lodach pliss! ..bo i ja sie skusze, a później będę walić głową w mur patrząc na moje uda ![]() Eweska jak zwykle promienieje ![]()
|
|
|
|
#3125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizytkę Cytat:
![]() Ja właśnie dzwoniłam do szpitala, w którym będę rodzić i zrobiłam sobie termin na 29 kwietnia na 9:00 rano. Wtedy lekarze zdecydują jak będę rodzić. Ale już się denerwuję. Przyznam szczerze, że nigdy nie byłam badana przez faceta, a w szpitalu to raczej nieuniknione. |
||
|
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wykapana , pranie zrobione i leze znowu, ale chyba planuje ukladac jednak w ciuchach. Obcinalam sobei paznokietki u nog pilowalam i tak sobie obcielam ze duzy paluch caly we krwi
a mialam isc do kosmetyczki....buuu jak ja teraz do szpitala pojade?!?!?agus zaopatrzylam sie w 5 paczek popcornu serio! na te emocje! ale mam nadzieje ze nie zdarze wszystkich zuzyc a ty juz urodzisz bo mi sie szkoda i mysle o Tobie ciagle ![]() kasiulka mnie tez skora na brzuchu swedzi ale nie tam gdzie rozstep, moze sie jeszcze rozciaga albo co? eweska zdjecie super, choc oczywiscie standardowo bez usmiechu )) ty mi sie dzisiaj snilas, ze pojechalas sama autkiem na porodowke, a lekarz ze jak pani tu przyjechala, a ty na to ze przeciez te skurcze w ogole nie bola i jeszcze musi poczekac z tym porodem bo mezowi budka tel nie dziala i musisz zadzwonic i bylas normalnie oaza spokoju![]() kasia ja tez boje sie dokladnie o to samo, mam ostatnio kilka podobnych przykladow co ty wokol siebie i dokladnie to mnie przeraza, bardziej niz bol porodowy i niz wszystko inne. moniqac a pewnie, ze o Tobie pamietamy!!! wiadomka!!! Krakow bedzie mial najwieksze spotkanie swiezo upieczonych mamusiek ever ![]() grazin teraz doczytalam kciuki za hemoglobinke ![]() aga pe ja mam zgage od poczatku ciazy, ale rennie na mnie nei dziala.. anulinka ja nie mam nog spuchnietych tak bardzo za wyjatkiem kolan, ale jak gdzies wychodzimy TZ i tak mi buty zaklada i wiaze, chyba mu juz szkoda mnie ze tyle miesiecy w ciazy chodze ![]() enchantress no zgadza sie wyjatkowo u nas cieplej, choc czasem sie zdarzalo juz![]() matall kochana ja ci pokaze taki Krakow, z epolubisz, obiecuje wawy tez nie lubie...ide sprzatac ciuszki ![]() trzeba cos konkretnego zrobic
Edytowane przez anula_81 Czas edycji: 2011-04-14 o 11:39 |
|
|
|
#3127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ANULA81 Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-04-14 o 11:42 |
|
|
|
|
#3128 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za kilka lat, ja jeszcze nie mężata![]() a w albumie są trzy .. wczoraj na forum wstawiałam brzucha , ale też je zaraz wstawię do albumu ![]() Cytat:
więc nie martw się
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja mam cala pake6szt popcornu takiego z macro do microfali bo tylko taki jem
wiec wpadnijcie do mnie, poczekamy razem |
|
|
|
#3130 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a reszte znacie.... Cytat:
ja np wole faceta. wogole wbrew opinii, trafiam na naprawde milych, i sa bardziej wrazliwi niz kobieta gin z jaka mialam doczynienia(terminator, wrrr) apropos slubu.... moj tez przechodzi teraz niezly test malzenski ![]() okropnie sie czuje taka uzalezniona, ani sie umyc sama, tylko kombinacje alpejskie normalnie jak opieka nad starsza osoba, tylko pampka mi jeszcze nie zmienia ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
![]() bardzo go lubie. wcz sie zazeralismy, musze kupic wiecej bo coaz ciekawiej sie robi
|
|||
|
|
|
#3131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też tak słyszałam. Najgorszy pewnie ten pierwszy raz, żeby wstyd pokonać.Cytat:
Mam nadzieję, że jak już trafię na faceta, to też miłego i delikatnego. Z resztą na moją ginekolog nie narzekam. Jest miła i bardzo delikatna. Jak u niej byłam pierwszy raz, jeszcze języka prawie wcale nie umiałam , to bardzo wyrozumiała była.
Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-04-14 o 11:55 |
||
|
|
|
#3132 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do wagi i wzrostu... też jestem podobnie niska i waże ponad 70kg... Cytat:
dlaczego na filmach akcje porodowe pokazują w nieprawdziwy sposób ? Cytat:
mogłoby TO już się zacząć![]() Ach..i znów musiała mnie teściowa zdenerwować.. jak ona sie wpieprza do wszystkiego ;( Teraz sie dowiedziałam,że mam kupić jakiś becik-rożek żeby Franka ze szpitala przewieźć |
||||
|
|
|
#3133 |
|
Zadomowienie
|
enchantress upsssss, sorry
Nie wiem co mi się uroiło z tym ślubem, chyba to moje przedporodowe zbudynienie, ale wydawało mi się że gdzieś taki komentarz na Twój temat ujrzałam:P To dawaj fote do albumu,bo nie chce mi się szukać po wcześniejszych stronach forum;] (leń;])agus to zazdroszczę;] Chyba zrobię to Twoje brownies dziś...Musi być pyszne. Tylko znowu przytyję pewnie ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Catia rożek to do spania raczej...W fotelik nie włożysz dziecka w rożku. Pewnie kiedyś jak wozili normalnie na rękach dzieci ze szpitala to właśnie w jakimś beciku,ale gdzie teraz??? |
|
|
|
#3134 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
agnieszka_pe25 magicznej siły Ci przesyłam
Jakoś tak od wczoraj cały czas o Tobie myślę. Wracaj nam do zdrowia
|
|
|
|
#3136 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wczoraj jadlam chipsy laysy htipiti te nowe ble Cytat:
Cytat:
![]() a rob kochana, na zdrowie niech ci wyjdzie ![]() po kilku brownies nie przytyjesz
|
|||
|
|
|
#3137 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry ciężaróweczki
Pogoda dzisiaj straszna, bleee, tylko by się spało i spało.... Dzisiaj czekam na Tż, bedzie po 15 i robimy przemeblowanie w pokoju Czy ja kiedyś skończę pakowac tą torbę?? ![]() Cytat:
Cytat:
naprawdę Ci współczuje...Cytat:
za wizytęCytat:
za wizytę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.hrtrendy.pl/2011/01/29/urlop-ojcowski-2011/
|
|
|
#3138 |
|
Rozeznanie
|
W aptece stoi nieśmiały chłopak. Gdy wszyscy klienci wyszli, aptekarz pyta:
- Co, pierwsza randka? - Gorzej - odpowiada chłopak - pierwsza gościna u mojej dziewczyny. - Rozumiem - mówi aptekarz - masz tu prezerwatywę. Chłopak się rozochocił. - Panie, daj pan dwie, jej mama podobno też fajna dupa! Chłopak trafia do domu swojej dziewczyny. Zostaje przedstawiony rodzinie. Siadają przy stole i następuje poczęstunek. Po godzinie dziewczyna nie wytrzymuje, przeprasza i prosi gościa ze sobą: - Gdybym ja wiedziała, że ty taki niewychowany... Cały wieczór nic nie powiedziałeś tylko patrzyłeś w podłogę. Nigdy więcej cię nie zaproszę! - A gdybym ja wiedział, że twój ojciec jest aptekarzem, nigdy bym do was nie przyszedł.
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
bassienka; slicznie wyglądasz, drobniutka, szczuplutka, tylko brzusio A przecież Ty masz lada moment termin, prawda ?
mary poziomkowa; za tydzień to my spać chyba w ogole nie będziemy, tylko warowały przy lapikach, by nie przegapić, żadnej akcji U mnie teśc gdera, że jezdze autem.. tak po mieście to jeszcze świeć panie, ale jak słyszy, że do czestochowy chcę jechac to masakra.. a ja własnie wybieram się 21.04 i wróce hmmm nie prędko bo na swieta tam zostanę - oczywiscie nikt tu jeszcze nic nie wie, ale nie będę jeździła w kółko - bo zaraz po świetach rodzice jadą na kilka dni odpocząć na Litwę, więc zostaję w domku pilnować Ponisi i Miodzika no i potem zaraz dłuugi weekend majowy wiec bedzie na pewno grill i w ogole wesoło ... wiec pewnie do krk wróce po majówce Miłego plazowania z drineczkiem Yeeaaahhh to uda się w koncu nasze spotkanie to ja poszukam jakiejś knajpy z przywilejami dla mamuś z dzieciaczkami mamaoptymistka; w Polsce glukozę robi się obligatoryjnie, w konkretnych tygodniach... wcześniej tak nie było, teraz jest.. sama nie wiem co Ci doradzić.. Ja na podstawie morfologii i moczy wyniki miałam ok - cukru nie było, jednak krzywa cukrzycowa tzn glukoza pokazała, że mam cukrzyce... ale na pewno u Ciebie jest wszystko ok Malusio z nas tutaj dopadła ta przypadłość.. Też miałaś biegunkę ???? ale zbieg okolicznosci.. U mnie już wszystko oki, tak jak dziewczyny pisały - z wielu powodów można biegać do tolaety. Widocznie miałyśmy jakieś przesilenie Paulizia, kto się czubi ten się lubi Często macie z TŻecikiem spiecia drobne ? Ale wazne, że umiecie dojść do consensusu i szybciutko się godzicie Cuudownie, że z Antosiem wszystko oki !!!!!! Zreszta... inaczej przeciez byc nie mogło Ale bedzie numer jak Antoś urodzi się w dniu Beatyfikacji atiz; daj znać jak po wizycie! Trzymam moooocno kciuki Ale TŻ ma plan Grazin; kciukaski są, będzie dobrze! Wracaj tu do nas i odpoczywaj z nóżkami do góry katarzynka00; witaj Kochana Jak Wasze samopoczucie ?? Który to już tydzień leci u Ciebie ?? Strasznie fajnie, że o nas pamiętasz Lolus , masz sliczny avatarek i fajnie, że pamiętałas, by podzielić się 4-listną koniczynką także z nami! Na pewno szczęście się przyda!! Twoj wczesniejszy avatarek, też bardzo mi się podobał, był taki radosny i optymistyczny, ale w życiu nie skojarzyłam, że to Lolek Wybacz........ ![]() Przykro mi, że dziś najprawdopodobniej nici z wyjazdu do domku, ja wiem, jak to czekać na odwiedziny w rodzinnych stronach.. Ja dość często jeżdzę a i tak zawsze serce mi się rwie a co dopiero Tobie... Ale jutro o tej porze, na pewno będziesz już w drodze Słoneczko Co do zakupów u nas to póki co utknęły w punkcie wyjscia. Na pewno łóżeczko zamawiałabym razem z poscielą u jednego sprzedawcy, tylko chcę dotknąć pościeli i tak jak pisałam wczesniej, w żadnej galerii nie namierzyłam pościeli Drewexu.Łożeczka sa a pościeli niet.. póki co udało mi sie jedynie wzbogacić o kocyk z MC. No i sobie bluzeczkę na świeta kupiłam, właściwie to tunika, ciekawe czy potem będzie oki (rozmiar XL - nie ciążowy) bo kolorek sliczny, taki morski anulinka, kiedy Słonko odpoczniesz wreszcie Biedactwo Na umilenie dzionka, podsyłam Ci linka, jak w sobotę w Krakowie wiało i pewnie nie tylko w Krk... i o mały włos samolot nie przydzwoniłby skrzydłem o pas startowy... suma sumarum, nie wylądował w balicach.. http://www.gazetakrakowska.pl/strona...ideo,id,t.html anulko, ale fajniusio czyta się Twoj artykuł !! Jaką masz lekkość w pisaniu. Tak wszystko ładnie i obrazowo ujęłaś w słowa, że bez problemu wyobraziłam sobie, jak to w rzeczywistości wszystko wygląda. Taka bajkowa opowieść o krainie fiordów Gratuluję! Przeczytałam z wielką przyjemnością moniqac, oj umęczy Cię łapka Moja mama aby ciut mniej cierpiała kupiła sobie taką specjalną opaskę uciskową na nadgarstek - zakłada się na kciukia i mowi, że to jej pomaga. Chodziła też na rehabilitację, ale średnio zadowolona. Była też prywatnie u jakiegoś pana prof. z Zabrza, który się w cieśni specjalizuje i po przeprowadzeniu kilku badań (wiem, że w szpitalu coś jej też badali) przepisał jej blokadę, tak wiec zastrzyki już kupione i chyba je zrobi po świetach. Możesz spróbować ucisnąć zwykłym bandażem elastycznym, ja tak robię i troszkę ugla jest, aczkolwiek odpukać od 3 dni ani nie budzi mnie ból nadgarstka w nocy ani też od 3 nocy nie wstawałam sik !!! andziotku, absolutnie nie powinnaś mieć skrupułów i wyrzutów sumienia odnosnie Gabisiowych ciuszkowych zakupów. Przecież Ty sama wiesz najlepiej, jak takie maleństwa szybciutko wyrastają z ubranek.. a skoro masz tak wiele po Zosience to po prostu byłyby to pieniążki wyrzucone w błoto. Nie martw się, wynagrodzisz to Gabi w inny sposób W Krakowie pogoda także nie nastraja optymistycznie Ja wstałam rano, troszkę prasowania porobiłam, zjadłam sniadanko (24Kasia86, jadłam to co Ty, jajka na twardo z ciupinką majonezu a wczoraj wieczorem na miekko- jestem jajczara ) i wróciłam do łózeczka celem nadrobienia zaległości od wczoraj wieczora. Powiedzmy, że "mąż mnie zmotywował" do wzięcia sie za siebie i planuję wybrać się na 14.30 na aqua aerobik dla pan w ciazy.. Płaci mi co miesiąc benefita po 170 zł a ja wstyd się przyznac ostatni raz z niego korzystałam w czerwcu 2010 ! Jeszcze nie byłam na basenie dla pan w ciaży więc ciekawa jestem jak bedzie... ruszyc z domu mi sie nie chce, bo leje masakrycznie no ale.......... wiecie jak jest Agusiu, u mnie na obiad też dziś chiński fix knorra z cyckiem oraz ryżem enchantresss sliiiiiiiiiiiiiiiczne zdjecie !!!!!!!!!! Głupia nauczycielka !! super wygaldasz !! Wrrr znow post przeładowany grafiką
|
#3140 | ||
|
Moderatoreska
|
Cytat:
Cytat:
A bez uśmiechu a bo zapomniałam że do zdjęcia trzeba sie uśmiechnąć
|
||
|
|
|
#3141 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzisiaj tz bedzie mial debiut i podawac mi zastrzyk w brzuch, az mi kopara opadla jak sobie budzik ustawil, zebym dostawala je w tej samej godzinie mam ich 20 do wziecia!!! czyli do samej cc |
|
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
odnosnie drugiego dzidziusia to tez mysle teraz egoistycznie i nie planuję poki co.. a wiecie co najbardziej mnie odraza ???
Mdłości w I trymestrze !! Jak mi sie to przypomni, to aż chce krzyczec "nigdy więcej" agnieszka_pe, kurcze strasznie mi przykro, ze teraz Cię to spotkało.... Dokładnie... tyle już przeszłas po drodze a połamanie nóg to ostatnia rzecz, która powinna spotkać kobietę w ciażyNapisałam rano po 7 do Siasi, bo ona miała dziś miec rezonans ale wiadomość jeszcze nie dostarczona...
|
#3143 |
|
Wtajemniczenie
|
daisus zazdroszcze!!!!
ale bym sobie poplywala
|
|
|
|
#3144 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
Co do drugiego dziecka ja dojrzewałam ponad 10 lat, nie mogliśmy się jakos zdecydować. |
|
|
|
|
#3145 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
daisus nie koniecznie w drugiej bedziesz miec mdlosci tez. jak ja bym druga ciaze przechodzila tak jak pierwsza to bym nie byla w stanie zajac sie sama soba, a o dziecku nie wspominam. wymiotowalam po 10 razy dziennie i wiecej, po samej wodzie, w srodku nocy, masakrycznie schudlam, spalam po 3 dni pijac tylko wode i budzac sie na wymiotke. na koniec cisnienie i szpital... to tez byl powod dla ktorego czekalam az mlody bedzie wiekszy , a ta ciaza poprostu bomba w stosunku do peirwszej. rewelacja to koniecznie napisz jak siasia odpisze |
|
|
|
|
#3146 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, gdybyście były zainteresowane jednolitym tekstem ustawy
Pewnie już czytałyście ale może nie Wszystkie a powinnyśmy być świadome tego co należy nam się z urzędu ... ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 23 września 2010 r. w sprawie standardów postępowania oraz procedur medycznych przy udzielaniu świadczeń zdrowotnych z zakresu opieki okołoporodowej sprawowanej nad kobietą w okresie fizjologicznej ciąży, fizjologicznego porodu, połogu oraz opieki nad noworodkiem Wchodzi w życie 23 kwietnia http://www.abc.com.pl/serwis/du/2010/1259.htm
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
ddaaiissyy ale bym poszła z Tobą na ten basen
|
|
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewesko, nie wiedziałam, że o 12.. ale najwyraźniej padła jej komórka, no bo od 7 rano ponad 5h już mineło a sesek nie dostarczony. Oczywiscie, że jesli tylko czegokolwiek się dowiem od razu dam Wam znać Dziewczynki agusia_pe... jeszcze popływasz Słoneczko ![]() ![]() Ja też nie mogę przestać o Tobie myslec... małż na pewno spisze się na medal z zastrzykiem ! One nie bolą, moj tata równiez musiał je brać po amputacji palucha. Trzymam kciuki by nózki nie bolały i czas szybciutko mijał !!!!
|
|
#3150 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi strasznie te chipsy smakują
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

po porodzie już nie będzie takich rarytasów , jedz teraz, bo później kiedy ??

Kurczę, Ty tam dużo odpoczywaj, żeby się wszystko szybko pogoiło!
za hemoglobinę!
Ale przynajmniej wiem, że z małym w porządku, mam fajne zdjęcia, wiem, co z szyjką i na czym stoję 

Czekamy na Ciebie fasolko
Gratuluję! Przeczytałam z wielką przyjemnością