|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
Cytat:
![]() ![]() Ja mieszkam w Irlandii i wiem,co pobyt w obcym kraju moze zrobic z naszych rodakow. Mam znajoma, przy ktorej ani 1 zlego slowa na Irysow nie moge powiedziec, w domu ma flagi irlandzkie, mapy Irlandii, tv tylko irlandzka, a Polska i Polakami zupelnie gardzi. I ciagle powtarza, ze Irlandczycy to wspaniali ludzie ![]() ![]() To przykre, ze rodzina, a tak sie zachowuja. Olac ich. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- zapomnialam dodac, ze ta znajoma osoba twierdzi, ze powinnismy szanowac Irlandczykow, bo jestesmy u nich, oni nam daja wszystko i duzo im zawdzieczamy. az mnie to wkur...., ![]() ![]() ![]() ![]() Gdzie sie podziala duma narodowa... ![]() ![]()
![]() |
#2642 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2643 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
no własnie.. ja takiego czegos nie rozumiem. kompletnie. okej mieszka sie wobcym panstwie ale nadal jest sie obywatelem Polski.. nie lbie takiej gadki a tez czesto ja słysze jak tylko ktos przyjezdza na swieta albo coś.... to i ja sie pokaze, zaczełam od tygodnia to wielkich zmian nie bedzie, za jakies 10 lat pokaze sie znów ![]() >>brzydal<< (to jest przekierowanie do strony bo mnie szukaja czasem na forach po adresie fbl i GG wiec bezposrednio nie podaje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | ||||
Raczkowanie
|
Cześć Wytrwaluszki!!!
Ale miałam zaległości, wstyd i hańba !!! Wstałam dzisiaj i oczom nie wierzyłam stojąc na wadze...weszłam jeszze raz i jeszcze i jeszcze...65kg. ![]() I myślę sobie, że chyba mną moje kochane otręby trochę ruszyły , pisałam juz, że z konieczności musiałam podwoić dawkę , z racji wyjazdów 2 bułki zamiast 1 i ... nie wiem co pomogło ale pomogło ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | |
Raczkowanie
|
Cześć babeczki moje kochane
![]() U mnie wzrościk, dziś 68.1, ale to na własne życzenie ![]() Będę grzeczna już! Wczoraj u mnie w domku mecz+domówka+karaoke do 4 rano. 3,5h snu i na 12 godzin do pracy ![]() Zaraz się chyba prześpię na biurku ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() Też już bym chciała 65 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Wtajemniczenie
|
witam Was. Gratuluje spadków
![]() u mnie dzis przekroczona magiczna cyfra 20 ![]()
#2647 |
Raczkowanie
|
Coś mi się jeszcze przypomniało, narobiłyście mi kiedyś smaku śledziami z Lidla, wczoraj jakieś kupiłam , chodziło Wam o te słodzone sacharynianem? Rolmopsy Nautica? Mam nadzieję, ze chodzi o te bo już sobie ochoty narobiłam i planowałam jutro do śniadanka.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2648 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Teraz zakladam ze to juz moje ostatnie podejscie wkoncu do 3 razy sztuka ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Raczkowanie
|
Witam niedzielnie, Paati89 oraz Karmeelek gratulacje, zachęciłyście mnie do zrobienia dzisiaj pomiarów i tak:
udo: -6 cm ![]() biodra: -6cm jest 101 pas: -6cm jest 72 hehe same szóstki złooo ![]()
Edytowane przez patty010 Czas edycji: 2011-04-17 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |||
404 Not Found
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chodzi o to, że na pierwszym zdjęciu Karmeelek ma 5 kg. mniej niż przed rozpoczęciem Dukana. Czyli zaczęła dietę 5 kg. większa niż na fotce. Edytowane przez Emilia 25 Czas edycji: 2011-04-17 o 10:08 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Podróżniczka
|
Hej
![]() witam poweekendowo i pochorobowo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2652 |
404 Not Found
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tez bym chciala 65 ![]() Waga pokazala dzisiaj 71,6 to 800g od wczoraj ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Podróżniczka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Rozeznanie
|
Babeczki kochane - jeszcze jedno pytanie - jak zrobic owsianke z otrebow?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2656 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wczoraj byliśmy na urodzinach siostrzeńca. Dzięki dzieciom mogłam oszukać, że zjadłam kotleta z ziemniakami. Przyjechałam przed przyprawieniem surówki, więc poprosiłam o odłożenie dla mnie. A ze stołu zjadłam kilka plasterków wędliny (wieprzowej, ale trudno), trochę śledzi nie w oleju, ale na pewno w zalewie był cukier oraz przegryzałam pomidory i ogórki. Bratowa zrobiła pyszną herbatę z syropem malinowym i plastrami pomarańczy - oddałam mężowi. Lodami też podzielili się mąż i córki. Za tydzień kolejne wyzwanie świąteczne u rodziców i trudniejsze u teściów. Teściowa, jak byłam w ciąży, to kazała mi jeść za dziesięcioro (sic!) A możecie doradzić coś na obiad PW, bo wczoraj kupione udka nie nadają się do spożycia. Mam w lodówce pieczonego fileta, trochę wątróbki, pieczarki i ogórki ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich dukających.
Jestem nowa na forum, ale Forum podglądam od części 18-tej co mi bardzo pomogło. Postanowiłam sie odchudzić, bo zaczynam mieć problemy z nogami a po trójce dzieci i nadprogramowych kilogramach coraz częściej zaczynały mi dokuczać (chodzi o opuchnięte kostki, żylaki i pękające pajączki na łydkach). Po urodzeniu trzeciego dziecka mój lekarz przepisał mi tablekti po których przytyłam 10 kg w 6 miesięcy, co mi wcale nie pomogło. I tak od 23 lutego się odchudzam. Zrobiłam test francuski i wyszło tak: wzrost 176cm , waga początkowa 93 kg do zrzucenia 19kg. na dzien dzisiejszy waga jest 86kg -7kg (było juz 85,5 ale jest @ więc jest wzrost). Mam nadzieję, że z Wami będzie mi się łatwiej dukało i nie polegnę na finiszu. pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki |
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Raczkowanie
|
Cytat na dziś: "Sok z kiszonej kapusty najlepszym przyjacielem Dukanki" lub jak kto woli ostatnią deską ratunku
![]()
#2659 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tempo chudnięcia bardzo dobre, ok. 4 kg na miesiąc Trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie moje Dukaneczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2660 |
Zakorzenienie
|
witam.
pojawiam się tu po raz któryś, ale tym razem może wytrzymam dłużej ![]() dziś zaczynam, mam 3 dni fazy uderzeniowej, a później już będzie z górki, prawda? ![]() ![]() szukam przepisów, bo jakoś nie wiem od czego dobrze zacząć, aby się nie zniechęcić monotonią. moje obawy to tęsknota za owocami, ale mam dużą motywację, więc wierzę że z Waszą pomocą dam radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | |
Raczkowanie
|
Witam kochane
![]() NAGRZESZYŁAM ![]() ![]() Przez wczorajszy dzień zjadłam duzo normalnych rzeczy i słodkości.. ehh ![]() ![]() już od dziś nie grzeszę.Obiecuję ![]() Gratuluje Wam kochane za te wasze spadki! Jesteście Boskie! ![]() Super wyglądacie laski! Naprawdę! ![]() ![]() A ja głupia sie obżarłam ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() Pewnie, że dasz radę i poleci z górki ![]() Co do przepisów to zajrzyj na pierwszą strone wątku do przepisowni, polecam też blog Mrs. Dukanowej ![]() ![]()
![]() |
#2662 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za Baty. Nalezały się, oj należały
![]() Dukam dalej ze skuloną głową ![]()
#2664 |
Rozeznanie
|
Moje wlosy sa w coraz gorszej kondycji i nic im nie pomaga, dlatego postanowilam zrezygnowac z trybu 5/5 i jesc ciągle jak w dniach PW
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanie
mam I faze, 3 dni, czy później jak przejdę na II fazę mogę PW i PP mieć zamiennie na 3 dni? 3/3?? czy muszę 5/5?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2666 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak w ogóle, to chyba umarłabym z głodu, gdybym tylko czekała na odpowiedź, co mogę zrobić z wypisanych wcześniej produktów ![]() Zrobiłam sobie pieczarki faszerowane |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Raczkowanie
|
Wracam z podkulonym ogonem ale przyznam szczerze, że już mam dosyć;/ Grzeszyłam wczoraj grzesze i dzisiaj..
Waga spada mi bardzo powoli (ponad miesiąc 3 kg) a jeszcze dzisiaj zadzowniłamoja bratowa i powiedziała, że ona na udezreniówce przez 5 dni 4 kg zrzuciął (to więcej niż ja przez miesiąc). Buuu.... ale mam doła. A tu już koniec kwietnia i sukienkę na ślub muszę iśc szukać;/ Niech mnie ktos wybatorzy i mocno potrząśnie |
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
Zadomowienie
|
ja tez baty, dzis zapomniałam o dukaniu, tylko ze ... ja bede musiała zrezygnowac z tej diety ze wzgledu na zdrowie ;(
mam okropne zaparcia z któym isobie nie radze wiec musze jesc wszystko, jutro jeszcze ide do lekarza, obawiam sie ze czeka mnie szpital...
![]() |
#2669 |
Podróżniczka
|
Ja wciełam właśnie 4 kotleciki mielone
![]() ![]() Dziewczyny...nie poddawać się i nie grzeszyc ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Voici...a przed dieta miałaś problemy? |
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.