![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Ładna, choć faktycznie widać, że nieco za duża. Ale się zwęzi i będzie git
![]() Zmykam do pracy, bo mnie dziś ciężki dzień czeka. Trzymajcie kciuki żebym pracowała tylko do środy, bo jutro powinno się okazać czy będę mieć wolne przed świętami, a nie ukrywam - bardzo bym chciała ![]() Miłego dnia!
#1802 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki, nadal trochę mnie ta ilość przyprawia o zawrót głowy, no ale trudno, co zrobić ![]() Cytat:
![]() ja wszystkie podkłady staram się maksymalnie cienko nakładać, bo bez tego ani rusz ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ładne, ładne ![]() ![]() Fakt, ono była suchsze i woda też, ale mi bardzo spasowało, sto razy lepsze od krakowskiego o wodzie nie wspominając ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do micelów to ja i tak nimi nie zmywam twarzy z lenistwa, tylko oczy. I oczu już potem nie myję żelem, ale twarz zawsze. Cytat:
Ja jeszcze nie użyłam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ciekawa, chociaż tak bez głowy trudno ocenić ![]() Cytat:
![]() Imprezy się udały prawie ![]() Wczoraj na rowerku byłam u R. dziś też się widzimy. Zrobiłam drugą maskę Lusha- genialnie wygładza i ściąga pory! a ten Vanishing Cream lepszy od średniej, jednak moim hiciorem nie zostanie.
![]() |
#1803 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko bardzo wydajny.
Zdałam tę nieszczęsną poprawkę poprawki ![]() Zajrzałam dzisiaj do natury.. ![]() A wczoraj kupiłam żel do zmiękczania skórek Killys. Hm ;>
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2011-04-18 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
Wpadam na sekundkę i znikam, bo mam ogrom pracy.
Bosiak gratuluję zdania poprawki ![]() Wyczaiłam dziś, że w moim biurowcu ulokowało się biuro i magazyn Kallosa. Ciekawe czy można u nich kupić jakieś kosmetyki pojedynczo czy tylko hurtowo sprzedają. Chyba podejdę kiedyś i zapytam, ale nie wiem czy powinnam się interesować kolejnymi maskami, skoro mam do zużycia1/3 wężowej Lorys, prawie całą Nunaat i niedługo przyjdzie mi drugi Biovax ![]()
#1805 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A do mnie wczoraj przyszła nagroda od isadory ![]() ![]() ![]() I zrobiłam swoją pierwszą lazanię mięsną ![]() ![]() ![]() Dobra, muszę trochę popracować, bo niedługo jedziemy do różnych urzędów załatwiać ślub ![]()
![]() |
#1806 |
Przyjaciółka KWC
|
Nie zaglądam ostatnio za często, bo nie mieliśmy do niedawna z TŻem internetu, a teraz okazało się, że na koniec maja mam mieć gotową magisterkę i zaczynam ostro nadrabiać, tylko coś nie mogę się zebrać i nawet skończenie pierwszego rozdziału mi się opóźnia.
![]() Kosmetycznie nie szaleję dalej, jedyny mój kosmetyczny zakup w tym miesiącu to szampon i odżywka Elseve Total Repair 5 (chciałam tą nową z kolagenem ale nie było akurat) z promocji z Tesco. ![]() Czaję się za to na mikrodermabrazję Daxa na Allegro, bo mam cerę w koszmarnym stanie i nic nie pomaga. ![]() ![]() Przetestowałam już całą nagrodę od ID i będę chyba pozbywać się cieni, błyszczyka i różu w sztyfcie. Reszta zostaje, chociaż i tak muszę kupić inny podkład, bo ten nie do końca mi teraz odpowiada.
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam od lekarza, mam zapalenie krtani i gardła
![]() ale dostałam antybiotyk, a jestem w przerwie w tabletkach (2 dzień) i nie wiem co robić.. zacząć brać nowe pudełko tabletek wraz z antybiotykiem żeby nie doszło do jakiejś infekcji, czy kontynuować przerwę.. któraś z was miała taką sytuację? ![]()
#1809 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to super, że już jesteś wolna od tego ![]() Cytat:
![]() ![]() Mi też bardzo się spodobała, jaki wzięłaś kolor? ja 52 ![]() I mnie bolała wczoraj głowa i to tak, że od razu wzięłam tabletkę, co mi się chyba nigdy nie zdarzyło jeszcze... Cytat:
Jak dla mnie to liner raczej nie zagrzeje u mnie miejsca- nie lubię takich twardych, wolę pędzelki a już najbardziej takie gabki jak u Loreala. Przy moim kształcie oka nie sprawdza się to. A jaka paletkę masz? Muszę zrobić kilka makijaży zanim zdecyduje co z moją, ale póki co też mnie nie przekonuje. Który błyszczyk puszczasz w świat? Cytat:
Nie wiem jak to sie ma do siebie, najlepiej by było pogadac z ginem, ale teraz to chyba nie wykonalne. szkoda, że tego lekarza, który pisał receptę nie spytałaś ![]() Zmykam kupic bilet na pociąg- jutro jadę na święta do babci ![]()
![]() |
#1810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1811 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Nie ma nic przydatnego w ulotce od tabletek? Rzyrafko, (zeżarło mi cytat ![]() Mi się liner nawet spodobał i chyba go zostawię, tym bardziej że nie mam, chociaż forma rzeczywiście jest dziwna, jak go otworzyłam to nie wiedziałam jak użyć tej grubej końcówki, bo zawsze miałam pędzelki. Paletkę mam Creamy Nudes i jest zbyt pastelowa jak dla mnie, niepotrzebne mi takie cienie. ![]() Polecacie jakąś mocno oczyszczającą, łagodną i tanią maseczkę? Najlepiej powszechnie dostępną, w dużym opakowaniu, z glinką i koniecznie bez denata.
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedyś czytałam gdzieś, że łączenie opakowań jest po to, żeby nie doszło np. do grzybicy, gdy organizm jest osłabiony chorobą, podaje mu się antybiotyk i dochodzi krwawienie z odstawienia - ale nie wiem na ile to sprawdzona informacja..
![]() |
#1813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, biedactwo ![]() A ja siedzę w pracy i czekam na kuriera. Ma być do 16.00. Niech się lepiej pospieszy, bo jak nie to jutro bym musiała jechać do Wa-wy z wnioskiem, a wcale nie mam ochoty nigdzie się ruszać. Mam @ i wszystko mnie boli ![]() Cieszę się za to, że jutro ostatni dzień pracy i mam świąteczne wolne ![]()
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
Nina właśnie skorzystałam z promocji Sephory
![]() Kupiłam puder brązujący Artdeco, Bronzing Powder Compact 2 SPF 15 - Limited Edition. I dostałam próbki 3 kroków clinique i jakiegoś zapachu Niny Ricci. W douglasie z kolei kupiłam lakier do paznokci inglot i dostałam probkę Clarins Extra firming Body Lotion. Mam nadzieję, że bronzer się sprawdzi, bo miałam totalny mentlik w głowie i nie wiedziałam co brać ![]()
![]() |
#1815 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Hmm, nie wiem co Ci polecić, oprócz tego co mam to nic mi nie przychodzi do głowy. W Kazimierzu były maski Mineral Flowers za 29 zł pełnowymiarowe- może któraś z nich? Cytat:
![]() ![]() I kupiłam z groupona karnet open na 3 miesiące na fitness, ważny 6 miesięcy od jutra za 59 zł ![]()
![]() |
#1816 |
Zakorzenienie
|
![]() A ja dziś po pracy chcę iść wreszcie na zakupy ciuchowe do Bonarki. Na szczęście z kurierem i przesyłką wczoraj się udało załatwić i nie muszę dziś jechać do Warszawy ![]() Ciekawa jestem czy moja paczka z apteki dojdzie przed świętami, ale jeszcze nie wysłali, więc pewnie nie. I muszę pomyśleć nad zakupem jakiegoś balsamu brązującego. Dziewczyny możecie polecić jakiś dobry samoopalacz do twarzy? Najlepiej może coś aptecznego. Do tej pory używałam samoopalaczy Daxa (w kremie i piance), ale mi się znudziły ![]()
#1817 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę dziś kupić korektor bo już wyskubuję ledwo resztki mojego Revlona... Skuszę się chyba na Bell mineralny, bo ma świetne recenzje i jest niedrogi, więc w razie wpadki nie uderzy po kieszeni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1818 | |||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Zrobiłam wg tego przepisu. Dałam tylko mniej przecieru - tak mniej więcej 500 ml. I następnym razem dałabym jakieś 250 ml przecieru i puszkę pomidorów, bo na początku trochę było za dużo płynu a jak odgrzewałam, to za to mało było czuć pomidory ![]() Cytat:
![]() ![]() Wzięłam 51 - bare bliss, daje delikatny kolor, bardzo mi pasuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2011-04-20 o 11:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1820 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale ze mnie gapa, przegotowałam sobie kawałek lazanii do pracy i zapomniałam go wziąć! Teraz siedzę głodna, nie wiem, jak ja wytrzymam do 16 ![]()
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
Kochanie:
dziękuję ![]() Na pewno skorzystam, bo ostatnio codziennie bym jadła lasagne ![]()
#1822 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
Matko, znów 1,5 godziny jechałam do domu
![]() Na szczęście mam wolne aż do wtorku ![]() Byłam na zakupach w Bonarce i kupiłam 2 pary rurek w H&M po 79,90 zł za parę (jedne ciemnogranatowe a drugie prawie czarne). Mają fajny miękki materiał i są obcisłe. Wzięłam też taką różową spódniczkę z czarną gumką w pasie (już kiedyś ją chciałam kupić, ale nie było mojego rozmiaru). Z CCC wyszłam z granatowymi czółenkami z okrągłym noskiem na koturnie. Są stabilne i wygodne, więc powinny być w sam raz do pracy ![]() Odebrałam jeszcze zamówienie a Avonu (kredka do powiek "diamentowa" w kolorze szarym). Zaraz zasiądę nad katalogami i wreszcie odpocznę po całym dniu ![]()
#1825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
O, a co to się stało? Forum znów po staremu i posty z wczoraj poznikały?
![]() EDIT: Już wszystko wiadomo na Technicznym: stary wygląd zostaje ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2011-04-22 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja już prawie wszystko co świąteczne zrobiłam, zostały mi tylko kruche ciastka (zrobię wieczorem) i może babka piaskowa, ale to już jutro. Ale porządki i mazurki i małe bezy - wszystko gotowe ![]() Wesołych Świąt wszystkim! ![]()
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
Skusiłam się w aptece na maseczkę firmy Balneokosmetyki: http://www.balneokosmetyki.pl/prod,M...,32,11.html#P1 (zapłaciłam 21 zł)
Chyba jeszcze dziś wypróbuję ![]() Kupiłam wczoraj piękny lakier Ados fioletowy z niebieskimi malutkimi drobinkami ![]()
#1829 |
Zakorzenienie
|
Ja odebrałam dziś srebrny lakier z Ori. Strasznie lejącą ma konsystencję i ciężko nim równo pomalować paznokcie, ale w sumie ja go tylko potrzebuję jako podkład pod brokatowy lakier Essence. Będzie fajny taki metaliczno-brokatowy manicure
![]() Dziewczyny ja też korzystając z okazji chciałam Wam życzyć Wesołych Świąt i mokrego Dyngusa ![]() ![]()
#1830 |
Zakorzenienie
|
Radosnych Świąt Wielkiej Nocy !
Jak dobrze, że jednak nie wprowadzono tych zmian. Forum było strasznie nieczytelne.
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2011-04-23 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.