|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
|
|
|
|
|
#2762 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
W 2010 roku kwota wolna od podatku wynosi 3 091 zł. Ale nie wiem, czy jak zarobiłaś mniej, to też musisz się rozliczać. Jutro, jak nie zapomnę, to podpytam mamę, ona będzie wiedzieć Śladem Agi idę po lody [zaszalałam i kupiłam Movenpick
|
|
|
|
#2763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Jak wybrali tą dziewczynkę z krzywymi zębami i przerośniętym ego, szczęka mi opadła, ale jak w Must be the music do finału przeszedł ten zespół dzieciaków - zwątpiłam. Ani jednego, ani drugiego programu tak od dechy do dechy nie oglądałam, ale nawet z fragmentów, które widziałam, wskazałabym lepszych wykonawców. A komentarz Genka był rewelacyjny "... jak wybrali, to trzeba wygrać.". Pewnie Asia Ci w bardziej kompetentny sposób odpowie. Z moich wiadomości : PIT składać trzeba i informować o każdej zarobionej kwocie. Po prostu : w rezultacie w pozycji do zapłaty / do zwrotu wstawić należy zero. I musisz jeszcze sprawdzić czy Twoi rodzice nie wpisują Cię w swoje PIT-y, tzn. czy nie rozliczają się "wspólnie". Tak to jakoś jest. Jeden z moich przychodów nie podlega opodatkowaniu w Polsce {Niemcy}, ale zarówno bank, na którego konto wpływają pieniądze jak i ja - składamy PIT-y. W obu przypadkach wpisane jest właśnie zero. Jak tam przygotowania do świąt ? U mnie to będzie wyżerka - na okrągło indycze cycki : pieczone w rękawie, duszone, mielone . Sąsiedzi powiedzieli do mnie : przyjdź do nas, to sobie chociaż powąchasz dobroci. Sadyści !Wczoraj spędziłam prawie cały dzień przy telefonie i to bez rezultatu. Nie mogę nigdzie znaleźć "wolnego miejsca" w tym roku do neurologa. Muszę na NFZ, bo będę potrzebowała skierowania do innych lekarzy {neurochirurg, badania Dopplera itp} . Trzeba będzie jakiś znajomości poszukać. Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#2765 | |||
|
|
Cytat:
Kwestia tego, kiedy ukończyłaś 18 lat i kiedy miałaś dochód. Jeśli umowa była sprzed twojej 18-tki, to rozliczasz się za ten okres z rodzicami, a jak po skończeniu 18-tu to rozliczasz sama. I pewnie jakieś tam groszaki będziesz miała do zwrotu z racji tego, że osiągnięty dochód zawiera się w kwocie zwolnionej od podatku [3091,02 zł]. Cytat:
![]() Jadę na gotowe Nawet nie sprzątam za bardzo, z grubsza tylko ogarnę ![]() Tylko pilnować się trzeba będzie, co by brzuszyska nie przepełnić, bo potem człowiek czuje się nieciekawie ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że wkrótce uda się gdzieś numerek zdobyć. Podpytaj rodzinnego, może da radę wystawić skierowania do innych specjalistów z pominięciem neurologa? Nie wiem, bo zupełnie nie znam systemu, ale spróbować zawsze można...Zgłupiałam do reszty ![]() Po co mi było przeglądanie kosmetycznych blogów Zajrzałam na jeden, a tam dziewczyna zestaw pędzli ekologicznych opisuje [nawet kiedyś je oglądałam ]. Oki, fajne z opisu, zestaw spoko... a na końcu notki informacja o kodzie rabatowym na 5$, a w dodatku same pędzle 10% off . YAUĆ!!!Z wysyłką 6,22$ - wstyd było nie kupić [torba], bo wychodzi 1,20$ za pędzelek, czyli taniej niż Essence, catrice, czy ELF na ebayu [dodam, że na ebay taki zestaw śmiga po 20 dolców ].Gdyby któraś chciała ![]() http://www.iherb.com/Eco-Tools-Bambo...Set/25456?at=0 ale oczywiście można wybrać inne produkty Kod rabatowy: ewe478 Trzeba mieć kartę do płatności w sieci, tą z dodatkowym z numerem na odwrocie, Inteligo się nadaje ![]() Teraz jeszcze poszukiwania lakierów. Moje wymarzone: - jasny metaliczny lub perłowy http://i216.photobucket.com/albums/c...123/PR_H-1.jpg - jasne, pastelowe, ale nie zgaszone kremy http://i216.photobucket.com/albums/c...Lavender_B.jpg http://i216.photobucket.com/albums/c...23/Malia_B.jpg Znacie może podobne, ale tańsze ![]() Wiem, że jeden ma Essence, ale właśnie taki zgaszony, brudnawy jakiś
|
|
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
ja znowu polazłam do ciucha... I zapomniałam pinu w bankomacie
|
|
#2767 | |
|
|
Cytat:
Mam nadzieję, że nie zeżarło Ci karty ?
|
|
|
|
#2768 | ||
|
Zakorzenienie
|
osoba, która usłyszała to samo od Ciebie;p
ja jem lody co 2 dzien xD Cytat:
juz jakis czas temu miałam ochote na te pędzelki, bo cena wręcz śmieszna, ale ja nie mam karty;/ a w cenie regularnej mnie nie kuszą ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
Spódniczkę, dwie bluzki i spodnie z wysokim stanem
może wrzucę późniejNa szczęście nie... ja też nie znam,ale zjadłabym mietowych z kawałkami czekolady
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
tez bym zjadła xD a przed chwilą wszamałam duuuuużą porcje granoli na sucho
|
|
|
|
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzwoniłam wczoraj do ginekologa, pani w rejestracji mi powiedziała, że na NFZ dopiero na początku czerwca będą zapisy na lipiec i sierpień. Zapytałam czy nadal trzeba się zapisać, żeby dostać receptę tak jak było w zeszłym roku, okazało się, że nie więc dzisiaj od razu po pracy pobiegłam (zanim znowu zmienią przepisy ). Ściemniłam pani w rejestracji, że chciałam się zapisać (żeby nie było, że tylko po tabsy przychodzę ) i co? Jestem zapisana na 25 maja Cytat:
![]() Byłam dziś w Naturze obok pracy i Asia, co wpisałaś w "state/region"? Województwo? ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-04-19 o 19:19 |
||
|
|
|
|
#2773 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie przygotowan brak, ale posprzatac by sie przydało ![]() No to oby sie szybko udało znalezc wolny termin ![]() Cytat:
Jaki ładny ten pastelowy fiolet Ja też niet ![]() Cytat:
![]() Widze ze zakupy pełną parą
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2011-04-19 o 19:37 |
|||
|
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
Kolor ładny ale pazury okropne
![]() Ja to się powinnam iść leczyć, zwłaszcza, że podoba mi się nie tylko ten oczny zestaw ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Patrzcie co znalazłam ![]() http://www.papercats.pl/k14,kocie.html |
|
|
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wam powiem, ze ten krem isana z mocznikiem to jakas lipa, zawiezdona jestem tak jak przy żelach pod prysznic... nic nie robi z moimi rękami;/ ja mam taką dupiatą skórę na rękach jak i na twarzy czyli płytko unaczynioną, ale przy innych kremach widziałam, ze działaja, a tu nic...;/
|
|
|
|
|
#2776 | ||||
|
|
Cytat:
![]() A lody faktycznie u nas mało popularne. Pamiętam, że jak byłam sporo młodsza, to były bardzo popularne w Słowacji, tak jak Algida. Teraz w sumie każda firma robi różne rodzaje lodów,a le kiedyś tego nie było i zawsze z brejdakiem mieliśmy radochę z kupna, bo to takie egzotyczne było, niczym Magnum... Cytat:
W sumie mam tylko 3 pędzelki 'óczne' więc stwierdziłam, że aż tak bardzo nie nagrzeszyłam State = województwo Szkoda, że nie możesz się jeszcze dobrać do nowości z Essence, ale już niedługo .U mnie znikną stand po ILB, wyłożone są w nim książeczki... Pędzę jutro z rana sprawdzić, czy aby jakaś limitka się nie pojawiła Proszę Cytat:
![]() A jakie suple mają i odżywki do włosów Poczekam, może jeszcze kiedyś trafię jakiś kod... Cytat:
, normalnie jakbym końcówki miała białym pisakiem pomalowane.
|
|
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak zamówię 2 to ponad 4 dychy wyjdzie ![]() Któraś z dziewczyn na Essence'owym napisała, że w nowej gazetce od 28go pojawia się Blossom i jest nasz puder za 12,99 ![]() |
|
|
|
|
|
#2778 | |
|
|
Cytat:
![]() Info widziałam, ale coś czuję, że limitka pojawi się dużo wcześniej i po wyjściu gazetki nie będzie nawet czego zbierać ze standu. Za dużo osób się na nią czai...
|
|
|
|
#2779 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, jakie odżywki polecacie do suchych włosów?
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
No właśnie ! Biednemu to zawsze wiatr w oczy wieje, a bogatemu to i diabeł dzieci kołysze. ![]() Zapisuj tak jak ja. Mam chyba z osiem rożnych kart z pinami. Zapisałam sobie w notesie : jakieś imię kojarzące się z "właścicielem" karty i fikcyjny numer telefonu, w którym ostatnie cyfry to właśnie pin. i jeszcze okropniej pomalowane. Cytat:
Zmieniasz image ? Pewnie, że lipa. Chwyt reklamowy, bo mocznik stał się modny. Zresztą tak jak kwas hialuronowy. W tym kremie jest mocznik 5%, to nawet Twoja skóra go nie poczuje. Różne ! Zbyt ogólnikowe pytanie. Tu u mnie ludzi ogarnęła już przedświąteczna głupawka. Matkokochana i jakie to święta ?! Dwa dni ... A kolejki aż na ulicach stoją. Wczoraj krążyłam po mieście, około 10-tej rano {!}, pół godziny, zanim miejsce do parkowania znalazłam. W piątek, o ile mi się będzie chciało, pojadę do miasta. Taką ochotę na sałatkę śledziową mam. Ale już autobusem. Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne te czapki kotowe
chociaż jedna z modelek przypomina mi laskę za którą nie przepadam (ładnie wychodzi na zdj i w sumie ogólnie jest łądna,ale starsznie się nosi blelh).Poka poka http://i.pinger.pl/pgr288/edbdc4750000b05b4dadafd9/ http://i.pinger.pl/pgr52/d68a5486000c14ba4dadb032/ http://i.pinger.pl/pgr312/95abed2f0020e96e4dadb090/ Spodnie się nie chciały ułożyć...
|
|
#2782 | ||
|
|
Cytat:
![]() Muszę TŻ'towi podsunąć, bo ostatnio piny i numery logowania zapomina strasznie. Szukam obsesyjnie tych lakierów różnych i znalazłam polskie stronki, z których bardziej się chyba opłaca zamawiać niż z ebaya. http://www.victoriasbeauty.com/firm-...4251-ZOYA.html Czas zacząć odkładać kasiorę ![]() Cytat:
![]() Idę zaraz do N sprawdzić, czy może jakie nowości się nie pojawiły
|
|
|
|
#2783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakby mieli to pędzle by już do mnie dawno leciały ![]() ja na dniach mam zamiar wybrac sie do rossa i kupic jakis krem tołpy, a ten isana to chyba w koszu wyląduje (dobrze, ze tani był) Cytat:
ja go nie kupiłam ze względu na mocznik, ale po zachwytach dziewczyn na wizazu ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- niedawno kupiłam na all suchy szampon klorane, ale pomylili się i wysłali mi inny większej różnicy mi to nie robiło, ale napisałam do nich i zaporponowali, ze mi go wymienią na ich koszt lub zrobią mały rabat (2zł
|
||
|
|
|
|
#2784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
widziałyście?
zdarza mi się coś takiego widzieć na zywo..![]() http://www.youtube.com/watch?feature...&v=lvMloqvdgkA |
|
|
|
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
Uśmiałam się
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nadal nic
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2788 | |
|
|
Szczęściara
![]() E tam. To duże pojemności i bardzo dobra jakość, nie wspomnę o kolorze, za który dałabym się pokroić ![]() Z jednej strony jak dla mnie też sporo kasiory, ale z drugiej... po prostu muszę mieć ![]() Cytat:
|
|
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
Rozwiązał mi się problem, który komplet pędzli brać bo jak dzisiaj weszłam na tę stronę to dostępny jest tylko ten oczny
![]() Edit. Oglądam ycd i miałabym ochotę oskalpować jedną dziewczynę Zawsze chciałam mieć takie włosy Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-04-20 o 21:37 |
|
|
|
|
#2790 | |
|
|
Cytat:
Ycd nie oglądam, pozamiatane już, nie ma brechty ![]() A kudły moje okropnie wyglądają [stare cięcie] nie mam na nie w ogóle pomysłu, nie nadają się do noszenia luzem.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

. Sąsiedzi powiedzieli do mnie : przyjdź do nas, to sobie chociaż powąchasz dobroci. Sadyści !
Mam nadzieję, że wkrótce uda się gdzieś numerek zdobyć. Podpytaj rodzinnego, może da radę wystawić skierowania do innych specjalistów z pominięciem neurologa? Nie wiem, bo zupełnie nie znam systemu, ale spróbować zawsze można...
na 5$, a w dodatku same pędzle 10% off
].